18 abr. 2023

Després de l’aturada de Setmana Santa torna el post de la jornada mamut. Cap de setmana molt positiu amb un balanç de 17 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Destaquem els campionats de lliga de l’Aleví A femení i el Cadet A femení; i que el Sènior A femení s’ha assegurat disputar el play-off d’ascens a 1a Nacional.

A continuació us deixem els resultats, les cròniques dels entrenadors/es i els golejadors/es de tots els partits.

Benjamí B 5-1 Pla de Llobregat A.J., A

Declaracions de Pau Garriga: Partit còmode i tranquil contra un rival que ja sabíem què proposava. Les accions eren favorables per nosaltres i hem tingut el control del partit durant els 50 minuts. Tot i que ens hem contagiat del seu joc en alguns moments, hem sabut defensar bé els seus contraatacs.

Gols: Gonzalo x2, Martin x2 i Pol.

Gavà F.S., A 3-4 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit contra el cuer de la lliga, la primera part és molt bona on dominem molt bé possessió i tenim moltes ocasions per marcar, també estem encertats en defensa i fa que ens arribin només un parell de cops a porteria. Això fa que marxem al descans amb un 1-3. La segona part arrenquem bé fent el 1-4 amb un gol de falta, però a partir del quart ens relaxem i estem més tous en defensa fent que en errades ens marquin dos gols bastant seguits. Acabem patint una mica per si en algun contraatac ens puguin agafar mal col·locats i fer el gol de l’empat.

Gols: Marc Toledo x2, Pol i Eloi.

Aleví B masculí 4-2 Union Santa Coloma Futsal, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra un equip que ocupa la part alta de la classificació i al que a la primera volta no vam competir. Mentalitzats de tot això, iniciem el partit intensos, inspirats en la creació i molt endreçats en defensa per aconseguir anar al descans 3-1. La segona part ells venen a fer-nos una defensa individual que ens incomoda molt per mantenir pilota, encaixem el 3-2 i als últims minuts defensem el seu joc de porter jugador i aconseguim fer el definitiu 4-2.

Gols: Iñaki x2, Bernat i Biel S.

C.F.S. Eixample, A 6-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Meritòria primera part on som més efectius que el rival, remuntem el seu gol inicial i arribem al descans 1-2. Inici de segona on augmentem distàncies 1-3 d’estratègia de centre. A partir d’aquí la seva superioritat es va traduint en gols i tornem a estar molt passius davant una remuntada difícilment evitable.

Gols: Teo, Biel i Jaume.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 0-11 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Partit molt treballat, en el qual en molts trams no ha estat tan fàcil com el resultat pot reflectir. Ens hem avançat als primers minuts en un contraatac i després de robar una pilota a primera línia. Després d’uns quants minuts una mica travats, on no hem acabat de materialitzar, ho hem fet després d’una molt bona jugada col·lectiva. Just abans del descans hem anotat el 0-4. A la segona part, plantegem una defensa a mitja pista en la que hem aconseguit robar moltes pilotes i sortir al contraatac. En aquest període hem estat més fines en la finalització i els gols han anat entrant amb poca dificultat.

Gols: Sofia x5, Arlet x3 i Martina x3.

Infantil C masculí 9-0 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions d’Eric Prieto: Victòria plàcida contra l’últim classificat. Ens avancem als 30 segons de partit i aconseguim imposar el nostre ritme durant tota la primera part per marxar 6-0 al descans. A la segona part el guió no canvia, estem bé amb pilota i concentrats en defensa.

Gols: Max x2, Otto x2, Arnau x2, Raül, Guillem i Samu.

Infantil B masculí 2-1 Unión Santa Coloma Futsal, A

Declaracions d’Eric Prieto: Victòria molt patida contra un rival incòmode que ens espera tot el partit a mitja pista i es volia aprofitar dels nostres errors per sortir a la contra. En general, estem molt correctes a la primera part però la bona actuació del seu porter fa que arribem al descans amb 0-0. A la segona ens avancem ràpid amb un bon gol després d’una passada interior però ens ho empaten en una jugada individual rival. Amb l’empat entrem en una fase de precipitació i de voler fer les coses massa ràpid que fa que ens costi més mantenir el control del partit. A falta de 3 minuts fem el 2-1 en una bona recuperació a mig camp i una jugada individual. Als últims minuts ens toca patir però aconseguim aguantar el 2-1.

Gols: Oriol i Marcos.

Infantil A masculí 2-4 Barça, A

Declaracions de Pere Graugés: Derrota merescuda davant un equip que en línies generals ha estat superior. No aconseguim el que busquem en el plantejament del partit, estem lluny de la pilota en defensa i en atac sovint massa precipitats fruit de la seva pressió. Encaixem dos gols als últims minuts de la primera part i el tercer només començar la segona. Amb el 0-4 tenim minuts on sembla que fem un pas endavant i aconseguim dos gols que no ens permeten sumar.

Gols: Martí Barreda i Tudor.

Infantil A femení 4-1 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Últim partit de la lliga, el qual al llarg dels 50 minuts hem tingut diverses fases. Els primers minuts de la primera part són molt fluixos, ens precipitem en la presa de decisions en atacar la seva defensa a mitja pista i el ritme és molt lent. Fem l’1-0 amb un xut llunyà, els següents minuts són bons i aconseguim anar a la mitja part 3-0. L’inici de la segona part segueix la mateixa dinàmica de la primera. Tenim ocasions clares per ampliar el marcador, però ens relaxem i al final ens acaben fent el 3-1, però seguidament fem el 4-1 definitiu. Seguim!

Gols: Lucía x2 i Gisela x2.

Cadet C masculí 2-2 Fundació Terrassa FC 1906, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt igualat contra un equip molt físic i que aconseguim empatar en els últims minuts. Comencem el partit amb presses a l’hora de construir però a mesura que van passant els minuts ens anem calmant i generem bastantes ocasions. Aconseguim defensar bé el seu joc directe i abans d’anar al descans, marquem un gol de falta que ens avança al marcador. A la segona part els rivals apreten més però nosaltres fem una bona feina en zona de construcció i no perdem pilotes. A falta de 4 minuts, en una errada al sortir de porteria rebem el gol de l’empat i un minut desprès, en una jugada dubtosa del seu joc de 5 rebem un segon gol que ens posa per darrere en el marcador. A falta de dos minuts marquem l’empat en un xut de falta i a l’última jugada del partit xutem un doblepenal que va al pal. La lliga segueix molt igualada i no es decidirà fins les últimes jornades. Hem de seguir traient punts i treballant com ho estem fent.

Gols: Sergi i Gael.

C.E.F.S. Prosperitat, A 2-2 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit on no sortim encertats a la primera part i el rival ens domina en joc i ocasions. Tot i així, marxem al descans amb empat a 1. A la segona part un aire totalment diferent. Som dominadors del partit i aconseguim que el rival no ens generi cap ocasió i nosaltres tenim vàries per avançar-nos. En una jugada individual de gran qualitat ens avancem 1-2, i després de perdonar vàries ocasions, en un rebot defensant el joc de 5, encaixem a l’últim minut el que seria el definitiu 2-2.

Gols: Balada i Isaac.

Cadet A masculí 2-1 Penya Esplugues Assoc. Esp., A

Declaracions de Javi Mellado: Dues parts diferenciades pel nostre nivell de joc, la primera som clars dominadors i ho fem reflectir al marcador amb el 2-0, la falta d’encert fa que no podem ampliar el resultat abans del descans. A la segona part ens costa elaborar el joc i no gestionem bé certs moments del partit, arrel d’això ens escurcen el marcador amb el 2-1. Seguim tenim poc encert i fallem oportunitats molt clares fins acabar el partit.

Gols: Marc Benito i Macarrilla.

Cadet B femení 0-3 Olimpic Argentona CF Sala, A

Declaracions de Júlia Vives: Partit contra les últimes classificades i, malauradament, no hem estat capaces de emportar-nos la victòria. Tot i que havíem començat amb molta intensitat, no hem estat prou efectives a l’hora de generar ocasions de gol i, a mesura que avançava el partit, hem anat baixant la marxa. L’equip rival ha sabut aprofitar la nostra incertesa de passades i ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un gol en una jugada aïllada. A partir d’aquí hem intentat reaccionar, però no hem trobat la manera de superar la seva defensa. El temps ha anat passant i, amb el marcador en contra, hem anat perdent confiança i ritme de joc. L’últim tram de partit ha estat una successió d’atacs per part de les rivals on ens han fet la resta de gols. Derrota dura a falta d’una jornada per acabar la segona fase. Seguim!

Cadet A femení 4-3 AEE Institut Icària-CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Victòria davant les segones classificades que ens permet accedir com a primeres a les semifinals del Campionat. Bona primera part on som superiors i controlem força bé els seus atacs, sobretot en transicions. Marxem 2-0 al descans però perdonant un clar 1cP a l’últim segon. A la segona perdem una jugadora per lesió. Iniciem apretant, fem pujar el 3-0 i baixem a mitja pista per agafar aire pels pocs efectius sans que teníem. No estem del tot còmodes, es nota la fatiga i el pas endavant del rival. Molt seguit s’apropen 3-2 però responem amb el 4-2. A manca de 2 minuts cau el 4-3 després de xiular-nos 4 segons de porta i, a l’últim segon, tenen una idèntica que salvem com podem. Seguim!

Gols: Paola x3 i Júlia.

5 Martorell Club Sala, C 3-4 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit que comencem desconcentrats i encaixem el primer als pocs minuts inicials. Reaccionem ràpid i a través d’una jugada d’estratègia de banda fem l’empat. Tenim bons minuts però no aconseguim marcar. Són ells qui es posen per davant al marcador en dues pèrdues sense sentit al nostre camp. Segona part totalment diferent, on sabem competir i ràpidament fem el 3-2. En un contraatac aconseguim el 3-3 i posteriorment el 3-4 en un penal. Ells ho proven de 5 als últims minuts però ho defensem bé.

Gols: Gómez x2, Dani i Pau.

CES Bosco Rocafort, A 4-8 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit difícil de veure on no hem estat del tot bé, però on sumem tres punts importants en el tram final de temporada. Iniciem força despistats davant un rival amb molta estratègia. Hem estat força estàtics i sense mobilitat, cosa que ha fet tenir poca continuïtat en el joc. Tot i això, ens aconseguim avançar al marcador. El rival ha tingut moltes ocasions que no ha pogut materialitzar i nosaltres hem tingut la sort de cara per marxar 0-2 a la mitja part. La segona ha sigut una festa del gol on la falta d’intensitat era el denominador comú del partit fet que ha disparat el resultat final. Poques conclusions a treure.

Gols: David, Marc, Viñas x2, Marçal x2 i Laca x2.

A.E. Llevant de Manacor, A 2-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit molt seriós de tot l’equip al llarg de bona part dels 40 minuts en un desplaçament complicat. Sòlids en defensa, sabem estar centrats i tenir el partit força controlat. Una bona primera part ens permet posar amb una acció individual, una bona combinació, un córner i un doble penal un 0-4 al marcador. Només a pocs segons pel descans encaixem en pròpia un gol totalment evitable. A la segona sabem ser intel·ligents i gestionar l’avantatge sense caure en especular ni relaxar-nos. Fem l’1-5, el rival prova amb porter-jugador sense encert i a pocs segons pel final encaixem el 2-5 definitiu en una falta a la frontal. Seguim!

Gols: Roger x2, Pau, Victor i Ignacio.

Barceloneta Futsal Club Esp. A 1-2 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt fluix per part nostra, on ens costa molt llegir com atacar la seva defensa que comença molt tancada, i a la primera passada ja venia de manera més individual. Estem imprecises en les passades, fem conduccions innecessàries… i tot això provoca que ens generin ocasions clares per avançar-se en el marcador. Tot i això, alguna combinació col·lectiva fem bé i tenim aproximacions a la porteria rival, però la portera ens nega. Obrim la llauna amb un xut exterior i poc després fem el segon de segon pal. Marxem 0-2 al descans. A la segona part, mateix guió, continuem sense entendre què demana el partit, i en una pèrdua d’últimes ens retallen distàncies.

Gols: Abril i Maria.

Juvenil A femení 6-3 C.F.S. Linyola, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit de llarga maduració on d’inici tenim força problemes per controlar a la seva millor jugadora. A més, al minut 7 s’avancen aprofitant un refús de xut exterior dins l’àrea. Tenim per empatar però no definim bé. A manca de 2 minuts pel descans sortim de 5, empatem i amb un penal aconseguim capgirar el marcador. A la represa el partit es torna més lent i poc agradable de veure. Anotem el 3-1 però aviat ens retallen de xut exterior. No defallim i ampliem distàncies fins a un 6-2 que semblava definitiu però, amb un nou xut exterior, es tanca el partit amb el 6-3 final. Seguim!

Gols: Sílvia x2, Tania R. x2, Carla i Jorg.

F.S. Bosco Rocafort, A 1-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria contra el cuer de la lliga que no es materialitza fins l’últim segon de partit, en que el rival decideix arriscar de 5 i el nostre capità, marca el gol de la victòria sobre la botzina. 3 punts molt importants per l’equip i que venen a casa. Setmana que ve, un altre duel directe que hem de treure com sigui.

Gols: Nil i Adri.

Alforja F.S., A 3-8 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Tres punts importants per fer un pas de gegant cap a l’objectiu. Iniciem generant moltes ocasions, però no finalitzem bé i això s’acaba convertint en ocasions rivals. S’avancen ells a la meitat de la primera part, però en els últims cinc minuts fem quatre gols que encaren molt bé el partit. A la segona part ens fan el segon gol en un xut exterior quan millor estava el rival, però ràpidament fem el 2-5 que ens permet gestionar el resultat fins el 3-8 final.

Gols: Gilles x2, Carles x2, Franc, Alejandro, Del Rio i Fèlix.

Sènior B femení 1-1 Atlètic La Palma Associació Esportiva, A

Declaracions de Laia Núñez: Iniciem bé contra un rival que ens espera a mitja pista i anem generant infinitat d’ocasions que per poc no acabem materialitzant. Elles, aprofitant errors nostres en atac, ens generen contraatacs molt clars on les nostres porteres estan molt encertades. Abans del descans aconseguim fer un gol que no reflecteix al marcador la superioritat que estem mostrant a pista. A la segona, elles pujant línies, el guió del joc és molt semblant i en una bona jugada col·lectiva amb parets al primer toc ens fan l’empat. Últims minuts amb massa presa per resoldre el partit i no estem encertades en les decisions als últims 10 metres. Seguim!

Gols: Marta.

Sènior A femení 4-0 CD La Concòrdia AE Sant Andreu Les Glòries, A

Declaracions de Rober Caneda: Victòria que ens fa sumar 3 punts que ens asseguren la participació en el play-off d’ascens a 1a divisió nacional i que ens permeten seguir una setmana més al primer lloc de la classificació. Partit on ens mostrem sòlides i solvents competitivament parlant. Primera part on no deixem que ens generin pràcticament perill i creem diverses ocasions de gol arribant al descans amb un marcador de 3 a 0. Segona part en la que no patim per la victòria tot i que el contrari si genera alguna ocasió clara. Ampliem el marcador amb un gol més per acabar el partit amb un resultat final de 4 a 0. Seguim!

Gols: Helena, Peña, Sílvia i Rojo.