25 abr. 2023

Aquí teniu un nou post de la jornada mamut amb tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits del cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 10 victòries, 4 empats i 9 derrotes.

C.E.T. 10 F.S., B 8-3 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Partit totalment condicionat per una primera part on la intensitat i la tècnica no van ser punts a destacar. Ells van obrir el marcador molt d’hora i nosaltres no vam saber reaccionar. Ens va faltar molta actitud i ganes de guanyar el partit, ja que molts dels gols són totalment evitables amb una bona defensa individual. A partir de la segona part vam aconseguir fer un canvi d’actitud que ens va fer entrar en el partit, però després d’un gol elaborat nostre, venia un seu per un error en la sortida de pressió i una transició. Tot i que vam aguantar i vam fer una segona part molt més bona, no va ser suficient per capgirar el marcador. Hem d’aprendre a competir els partits des del minut 1 perquè després ens passa factura.

Gols: Gonzalo x2 i Yago.

Benjamí A 12-2 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions de David Antón: Últim partit de lliga que dominem de principi a fi. Tot i això, tenim moments de ritme baix i on no estem còmodes, hem de millorar de cara al que ve ara. A partit d’ara, tant a lliga com a copa, ens juguem tot a cara o creu.

Gols: Raul x3, Bruno x3, Joel x2, Leo x2, Martí i Axel.

Aleví C masculí 3-3 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions de Miki Garcia: Partit difícil ja que jugàvem contra un rival de la zona alta de la classificació. Fem una primera part molt bona, sobretot els 20 primers minuts on estem molt intensos i sólids en defensa i en atac sabem gestionar molt bé les transicions i els contraatacs, marxem al descans amb un 2-3 però les sensacions són bones. La represa de la segona part és molt bona i fa que marquem el gol de l’empat als pocs minuts de començar, la resta del partit anem a moments on estem bé i d’altres on ens costa més defensar i treure la pilota jugada, tenim un parell d’ocasions claríssimes al final del partit però acabem amb el definitiu 3-3.

Gols: David, Uri i Vini.

Club Esportiu La Salle Gràcia, A 7-5 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit maco de veure contra un dels rivals de la part alta de la classificació. Iniciem el partit amb una recuperació a primera línia que transformem per fer el 0-1 però a la següent jugada estem tous en defensa i ens fan el 1-1. Anem de més a menys en el ritme de pilota i amb la pressió i marxem al descans 4-1. Conscients que era complicat corregim coses en defensa de pivot per concedir menys ocasions i tot que el parcial de la segona part és nostre no aconseguim una hipotètica remuntada.

Gols: Iker, Biel S., Iñaki, Nil i Marco.

Aleví A masculí 4-7 Barça, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Iniciem molt bé el partit amb bones sensacions i obrint la llauna. Amb l’1-0 el partit entra en una fase complicada pels nostres interessos, el rival capgira la dinàmica i ens sotmet remuntant i posant l’1-4 en el marcador. Reaccionem abans del descans marcant el 2-4. Arrenca la segona part sent conscients que qui marqués primer podria portar el partit al seu terreny i així acaba sent. Ells sentencien amb el 2-5 i es juga una segona part descafeïnada on van ampliant distàncies fins el 2-7. En els últims minuts maquillem el resultat fins el 4-7 final.

Gols: Jaume x3 i Biel.

Aleví A femení 7-0 F.S. Olesa, A

Declaracions d’Àlex Royo: Molt bon resultat per acabar la fase regular contra les segones classificades. Tot i que ens avancem ràpid amb un gol als primers minuts, el ritme de joc, en general, és molt lent. Poc a poc anem agafant ritme i trobem espais en la seva mitja pista. Al descans marxem amb un resultat favorable de 4 gols a 0. A la represa, les rivals pugen una mica la intensitat i tenen alguna ocasió, però estem bé en defensa. Finalment, acabem materialitzant algun gol més per tancar el partit.

Gols: Arlet x4, Martina, Bruna i pròpia porteria.

A.E. Badalona Futsal Iris-JS, A 4-4 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit en el que tenim dues cares, a la primera part ens costa molt està a prop de la pilota en defensa i ens fan molt mal tirant esquenes . Tot i això ens avancem en una bona transició però ens remunten en pocs minuts. Abans del descans aconseguim l’empat a 2 després d’un xut exterior. A la segona part, estem millor però en una falta i en un rebot ens fan dos gols. Reaccionem bé després dels dos gols i aconseguim empatar el partit en un minut. A partir d’aquí tenim algun més per fer el 5è però ens trobem amb el pal i el resultat no es mou més.

Gols: Arnau x2, Raül i Guillem.

A.E. Sant Andreu, A 1-3 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Partit complicat en el que no acabem d’estar còmodes en cap moment. A la primera part concedim massa en defensa i només la bona actuació del nostre porter fa que marxem a la mitja part 0-0. A més, en atac ens costa molt sortir de la seva pressió. A la segona part aconseguim apretar millor la pilota però en un bon contraatac ens fan l’1-0. Ho hem aconseguit empatar ràpid i això ens ha donat un punt de tranquil·litat que necessitàvem per afrontar el tram final del partit. Fem el segon d’una falta directe i el 3r a falta de 4 minuts quan el rival ens ha sortit de 5.

Gols: Marcos, Joan i Hèctor.

Futsal Mataró C.E., A 5-5 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit en que anem pràcticament tota l’estona per davant del marcador i se’ns escapa en el tram final. Primera part relativament controlada de la que marxem amb 0-2. A la segona fem el tercer aviat. Lluny d’enfonsar-se, el rival ens ho aixeca fins el 3-3. Ens aconseguim refer i ho aixequem fins el 3-5, però quan semblava que havíem fet el més complicat, faltant poc més d’un minut encaixem dos gols que ens fan marxar amb mal sabor de boca.

Gols: Àlex x2, Adri, Pablo i Pau.

F.S. Montbui, A 4-3 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Derrota en un partit important on la falta d’intensitat ha estat determinant en el resultat. Comencem el partit amb moltes imprecisions i en els primers minuts encaixem el primer gol desprès d’una pèrdua. Minuts més tard, una falta de concentració en defensa feia que encaixéssim un segon gol. Aconseguim retallar distàncies en una bona jugada però una nova pèrdua feia que ens tornéssim a posar a una distancia de dos gols al marcador. Segona part molt travada i no es fins al joc de cinc on no comença a haver-hi moviment al marcador. A la primera jugada aconseguim marcar el 3-2 però en un rebot el rival marca el 4-2. Marquem el 4-3 en l’última jugada del partit.

Gols: Jan x3.

Cadet B masculí 4-5 Union Santa Coloma Futsal, A

Declaracions de David Monterrubio: Gran partit en atac però amb poca contundència en defensa que fa que no aconseguim cap punt. Comencem poc tensos, i després d’una pèrdua a la nostra àrea i una bona transició del rival ens fa encaixar dos gols en 5 minuts. A partir d’aquí dominem tota la primera part i aconseguim retallar distàncies. La segona comença com la primera, i en una jugada de centre encaixem l’1-3. Responem a la següent jugada amb el 2-3, i a partir d’aquí comencem a tornar a tenir la batuta del partit. En 3 minuts de passivitat en defensa a pilota parada, ens marquen 2 gols de córner i banda. A partir d’aquí sortim de 5 a falta de 12 minuts i aconseguim retallar distàncies fins al 4-5. Tenim per empatar i inclús per guanyar però el resultat ja no es mouria.

Gols: Teo x2, Balada i Guirao.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 2-3 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Sabíem que era un partit difícil encara que ens enfrontéssim a un rival en places de descens. Així i tot, érem dominadors del joc però no aconseguíem obrir el marcador i amb la primera part ben entrada ens fan el primer després d’una banda. Seguíem intentant-ho i aconseguim l’empat abans d’anar al descans. A la segona part seguim la mateixa tònica però faltava fluïdesa al joc, la pista enganxava massa i en ocasions no podíem fer el joc que volíem. Als 7 minuts tornem a encaixar i anem a remolc la resta de partit i quan entrem als últims 5 minuts, amb dues bones connexions amb pivot ens posem per davant amb el definitiu 2-3.

Gols: Aitor, Romeo i Benito.

Sabadell Femení F.S, A 2-1 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Darrer partit de la segona fase on ens enfrontem a un equip que té molt bon ritme de pilota. Comencem amb un ritme molt alt amb accions ràpides i atacs constant d’ambdós equips. Aconseguim aguantar el ritme tota la primera part tenint algunes ocasions de gol. A la segona part, el nostre rival puja la intensitat i aconsegueix avançar-se al marcador. Ens posem nervioses i amb les preses de marcar algun gol comencem a jugar sense cap i individualment. Tot i així marquem el gol del empat, però per culpa de jugades individuals quan no toquen a falta de pocs minuts ens fan el definitiu 2-1. Ens proclamem terceres a la segona fase de la lliga, posició molt bona i molt ben treballada per aquest equip. Seguim!

Gols: Mireia.

F.S. Olesa, A 0-4 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt seriós i complet de totes. Ens reposem d’una altra lesió a l’escalfament amb una posada en escena molt bona. Som millors amb pilota i no entrem en el joc dur rival. Només la falta de contundència en les finalitzacions ens priva de marxar al descans amb més avantatge al marcador (0-1). Només iniciar la segona ampliem amb el 0-2 que baixa l’efervescència local. Continuem arribant a porteria clarament per ampliar fins al definitiu 0-4. Seguim!

Gols: Boixeda x2, Nur i Laura S.

Juvenil C masculí 2-3 Penya Esplugues Assoc. Esp., B

Declaracions de Pau Maurel: Partit on els errors absurds ens passen factura. Iniciem el partit 0-2 i anem a remolc. Un gol de fortuna ens posa dins del partit i dominem clarament, però la bona actuació del porter rival fa que arribem al descans amb l’1-2. A la segona part sortim concentrats, però en un contraatac que la pilota surt clarament fora de banda però l’àrbitre no veu fa que ens marquin l’1-3. Ho intentem de 5 i a falta de 3 minuts aconseguim el 2-3 que ens donava algo d’esperança. En l’última jugada del partit hi han dues mans molt clares dins l’àrea rival però que l’àrbitre tampoc pita.

Gols: Dani i Pau.

Juvenil B masculí 4-5 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Fem un partit seriós i tot i així no podem sumar els tres punts davant un equip que ens ha penalitzat molt amb les seves transicions. Ens avancem aviat al minut 4 de partit, però 3 minuts més tard, en una transició el rival ens ha empatat. A partir d’aquí hem tingut una bona resposta i durant uns minuts hem tingut força ocasions que no hem pogut materialitzar. Malauradament, abans d’acabar la primera part el rival ha ficat 2 gols per marxar 1-3. Tot i la distància a la segona ajustem un parell de coses en atac que ens han permès arribar amb més facilitat a l’àrea rival i mantenir possessions més llargues de pilota. Tot i això, la segona només ha sigut un intercanvi de cops on a cada gol que marcàvem, el rival responia de nou. Finalment ho hem intentat de 5 aconseguint el 4-5 definitiu.

Gols: Marc, Biel, Mester i Marçal.

Juvenil A masculí 5-0 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Nil Marco: Partit molt seriós de tot l’equip al llarg dels 40 minuts. Sabem minimitzar les virtuts del rival i a excepció d’alguns minuts puntuals som superiors. Marxem al descans 2-0, a la segona ampliem distàncies i amb el 4-0 el rival surt amb porter jugador encara faltant força minuts. Ho controlem prou bé i fem el definitiu 5-0. Seguim!

Gols: Victor x2, Jorge, Ignacio i Sergio.

Juvenil B femení 1-0 Futsal Cervelló C.E., A

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt igualat contra un rival que es defensava molt bé i que aprofitava els nostres errors per tirar les contres. Nosaltres en moments sabem tenir paciència amb pilota als peus, traçant bones jugades i tenint ocasions clares, però en d’altres la pilota ens crema i permetem al rival generar aquestes contres. En el minut 7 ens fan un penal que transformem.

Gols: Abril

C.F.S. Arenys de Munt, A 2-6 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit fred on hem alternat bons moments amb altres més discrets. En certes ocasions ens ha costat aturar el seu joc de 4, estàvem massa lluny i arribàvem tard per defensar en condicions. Tot i així, ens avancem al minut 2 però, amb un córner on estem toves al rebot ens empaten passat l’equador. Abans del descans fem l’1-2 d’un xut exterior. A la segona el guió no ha variat massa, no encertem de cara a porta i ens empaten al minut 10 on badem. Tres minuts després ens posem per davant i, crescudes, arribem fins al definitiu 2-6 en els 3 minuts posteriors. Seguim!

Gols: Carla x2, Garcia x2, Sílvia i Tania R..

Sènior B masculí 2-5 Futsal Classic Barcelona Club Esp., A

Declaracions de Kevin Cheung: Errors individuals, falta d’intensitat, de contundència defensiva i la gran falta de gol, fa que sortim perdent d’un enfrontament directe per seguir sumant a la classificació. Situació complicada, molt complicada.

Gols: Adri i Carles.

Sènior A masculí 5-5 C.F.S. Linyola, A

Declaracions d’Alex Garcia: Punt que no ens deixa contents tot i remuntar un 0-4 en contra. Molt mala primera part en la que, tot i tenir ocasions clares a l’inici de partit per avançar-nos, estem tous defensivament i concedim moltes facilitats al rival per arribar amb claredat. Fem l’1-4 en l’últim minut de la primera part que ens fa confiar en aixecar-ho. A la segona sortim amb més caràcter i aconseguim arribar amb empat a 4 als últims 10 minuts de partit. Quan més bolcats estàvem per posar-nos per davant, en una transició, ens fan el 4-5. Aconseguim empatar a falta de menys de dos minuts en un 4c3 i ho intentem els últims segons amb porter jugador, sense èxit.

Gols: Esteve x2, Fèlix, Gilles i Goberna.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A 0-4 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Tres punts importants per tornar a la part alta de la classificació i girar la dinàmica que portàvem en aquesta segona volta. En línies generals fem un bon partit en atac, trenant bones jugades per anar ampliant el marcador. Gràcies a una bona actuació de les nostres porteres aconseguim no encaixar cap gol, però hem de fer un pas endavant en relació a aquest aspecte. Seguim!

Gols: Raquel x2, Nardi i Berta.

AECS L’Hospitalet, A 1-4 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria treballada en una pista complicada per les reduïdes dimensions davant un equip intens que va realitzar un bon partit. Entrem molt bé al partit, dominadores del joc tant en atac com en defensa. Generem diverses ocasions de gol i ens posem per davant al marcador 0 a 1. En el segon tram d’aquest període baixem una mica el ritme, elles igualen el partit i el marcador amb un gol tot i que seguim sent nosaltres les que més ens apropem amb diferència a la porteria contrària, amb diverses pilotes al pal incloses. Bona segona part on ens mostrem molt sòlides i persistents. Seguim generant moltes ocasions i fem 3 gols que deixen el marcador en l’1 a 4 definitiu. Tres punts que combinats amb la resta de resultats de la jornada ens deixen a una sola victòria per ser Campiones de Lliga amb 2 jornades per jugar… Seguim!!!

Gols: Paula, Kris, Helena i Laura.