El post de la jornada mamut de futbol sala

2 maig 2023

La jornada ens deixa un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. Cap de setmana amb menys partits dels habituals. A continuació us deixem tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits de la passada jornada.

Benjamí B 6-5 Cubelles Club Futbol Sala, A

Declaracions de Pau Garriga: Partit ajustat en quant a resultat però dominat per nosaltres. Des de l’inici comencem amb aquell punt que a vegades ens falta d’intensitat, però, tot i dominar el partit, encaixem el primer molt d’hora després d’un xut exterior. Tot i això, continuem competint molt bé i després d’empatar, els gols comencen a caure per les dues bandes, anant a la mitja amb un 3-3 en el marcador. A l’inici de la segona, mantenint la intensitat i estant atents a les boles que contínuament penjaven al pivot, vam aconseguir neutralitzar el seu joc. Finalment, acabem guanyant d’un gol a un rival que no proposa res i que a l’anada ens guanya. Content del progrés que hem fet i de com s’ha competit el partit fins al final!

Gols: Gonzalo x3, Edu x2 i Mateo.

Aleví B masculí 2-0 A.E. Sant Andreu, A

Declaracions de Carles Hernán: Iniciem el partit intensos en la pressió el qual ens permet recuperar moltes pilotes a primera línia, ells ens han generat alguna ocasió aïllada connectant ràpid amb el seu pivot, però aconseguim fer l’1-0 en una bona jugada individual. Tenim alguna ocasió més per ampliar l’avantatge però gràcies a bones intervencions del seu porter anem 1-0 al descans. La segona part mateix guió del partit, anem generant ocasions però patint per no tenir marge en el marcador fins que finalment en una diagonal aconseguim fer el 2-0. Victòria important a casa!

Gols: Iker i Iñaki.

Aleví A masculí 14-3 Canet F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Victòria plàcida davant l’últim classificat de la lliga. Tot i tractar-se d’un rival inferior cal posar en valor les bones estones de joc, associacions i gols de qualitat per part nostra.

Gols: Jaume x3, Teo x3, Aaron x3, Biel x2, Marc x2 i Manu.

Castellbisbal F.S., A 1-4 Aleví Femení

Declaracions d’Àlex Royo: Inici travat en el què les rivals ens plantegen una mitja pista tancadeta i ens costa trobar els seus punts dèbils. Mica en mica, anem llegint com podem fer mal i aconseguim marcar 3 gols. Abans del descans, després d’una pèrdua a camp propi encaixem un gol. A la segona, milloraríem en cert punt, però amb poc encert.

Gols: Arlet x2, Lia i Bruna.

Infantil C masculí 3-0 F.S. Montbui, A

Declaracions d’Eric Prieto: Victòria important per acabar d’allunyar-nos del descens. Sortim ficats amb les idees clares però la diferència física fa que no acabem d’estar còmodes. Tot i això aprofitem una expulsió del porter rival per fer el primer en el 4c3 i abans de la mitja part fem el 2-0. La sensació era que ens mereixíem més per les ocasions creades. A la segona part ells apreten més però aconseguim fer el tercer a falta de 9 minuts per acabar. Aquest gol ens dóna tranquil·litat i no patim per aconseguir la victòria.

Gols: Otto x2 i Edu.

Infantil B masculí 4-3 Montsant F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit molt disputat contra un equip que estava lluitant per guanyar la lliga. Inicien millor que nosaltres i en una bona jugada combinativa ens van fer el 0-1 i poc després ens fan el 0-2. Retallem distàncies després d’un xut exterior i aquest gol ens fa créixer, estem més còmodes i anem agafant el protagonisme del partit. Poc abans del descans fem l’empat a 2. A la segona part el guió segueix igual i en una transició ràpida fem el 3-2. A partir d’aquí el rival ens treu el joc de 5 i ens aconsegueix empatar a falta de poc més d’un minut. Segueixen amb el joc de 5 per intentar fer el 4t i a falta de 30 segons robem una pilota a mig camp i fem el 4-3 definitiu.

Gols: Miquel x2, Marcos i Joan.

Rapid Santa Coloma F.S., A 2-6 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Victòria en un partit en què hem mostrat dues cares molt diferenciades a cada part. A la primera ens costa molt entendre com atacar la seva defensa, estem incòmodes i precipitats amb pilota. En defensa freds i poc contundents, sovint perdem duels davant un rival que jugava molt directe. Marxem a la mitja part 1-1. A la segona encaixem el 2-1, però a partir d’aquí ataquem força millor i generem bastantes ocasions que ens permeten aconseguir un bon parcial de 0-5.

Gols: Pau x2, Àlex x2, Leo i Martí Garcia.

Cadet C masculí 4-6 Futsal Cervelló, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt igualat on no es decideix el resultat fins el final. A la primera part hi ha ocasions pels dos equips però és l’equip rival qui s’avança al marcador. A la segona part tornem a rebre un gol però som capaços de remuntar els dos gols en contra. En els últims 5 minuts de partit aconseguim avançar-nos al marcador però al següent minut rebem dos gols consecutius que ens obligaven a jugar de 5 fins a arribar al resultat final.

Gols: Gael, Sergi, Dani i Guille.

Cadet A masculí 0-3 Manresa F.S., A

Declaracions de Javi Mellado: Bon començament, amb iniciativa en el joc i força ocasions però sense encert de cara a porteria, aquesta va ser la tònica de tot el partit. Cap al minut 5 un seguit d’errors defensius fa que ens facin el primer gol en un 2 contra 1, nosaltres seriosos i concentrats seguim fent una pressió alta i intensa per robar pilotes i provocar errades però no podem materialitzar cap de les que tenim i una pilota llarga al seu pivot fa que encaixem el segon. A la segona part, amb ells a mitja pista, ho intentem de totes les maneres fins que sortim de 5 els últims 3 minuts generant ocasions sense sort, a l’últim minut un altre cop en una pilota al seu pivot ens fan el 0-3 definitiu.

A.E. Badalona Futsal Iris-JS, A 1-15 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit en el qual sabíem de la seva importància i així ho vam demostrar. Vam sortir intensos i amb ganes de ser els protagonistes del partit i el primer gol va arribar al minut 2. Als pocs minuts vam aconseguir el segon en un bon contraatac i els ànims del rival van baixar. A partit d’aquest moment els gols van començar a caure fins el 0-8 al descans. Segona part amb la mateixa tònica fins el resultat final.

Gols: Beren x3, Aitor x3, Gómez x2, Joan x2, Lluc x2, Alberto, Pau i pròpia porteria.

Arrels A.E.F.S., A 4-6 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Iniciem molt bé el partit i fent una de les millors primeres parts de l’any. Durant els primers minuts som dominadors i aconseguim estar forts a primera línia robant pilotes en una pista on sempre és complicat fer-ho. Tot i això no aconseguim distanciar-nos al marcador ja que els primers 15 minuts van ser un intercanvi de cops. Abans d’acabar la primera part aconseguim marcar un parell de gols per marxar al descans 2-5. A la segona part tot i marcar ràpid el 2-6 no hem estat bé i hem deixat entrar el rival al partit i posar-se 4-6. Al final una bona defensa del seu joc de 5 i una expulsió d’un rival a falta de poc més d’un minut ens ha permès sumar tres punts per seguir apretant a la zona mitja-alta de la taula.

Gols: Juanito x3, Max, David i Marc.

Juvenil A masculí 5-3 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Nil Marco: Partit complicat que traiem amb molt de mèrit. Inici de partit bo fins que en el minut 6 i en molt poc temps ens expulsen un jugador per doble groga. La segona després d’una jugada força embolicada. Aquest fet ens treu totalment del partit, encaixem en la inferioritat, ens posem amb 5 faltes faltant 12/13 minuts i poc després ens fan el 0-2. Aturem el partit amb un temps mort i mirem de calmar-nos. Aguantem bé el que queda de part, poc a poc anem tornant al partit i arribant ja al descans fem l’1-2 que ens dóna vida. A la segona estem millor, aconseguim l’empat però de nou se’ns avancen 2-3. Novament a 9 minuts pel final optem per utilitzar el temps mort per mirar de frenar la precipitació i ansietat que mostràvem a pista. Empatem aviat amb un pèl de fortuna i seguidament fem dos gols més per posar-nos 5-3. Acabem defensant el seu joc de 5 concedint alguna ocasió clara que per sort salvem. Seguim!

Gols: Victor x2, Pau, Alexei i Ivan.

Juvenil A femení 6-3 Penya Esplugues Assoc. Esp., A

Declaracions de Borja Carasusán: Duel molt intens davant les terceres classificades. Iniciem amb bon to, còmodes i executant molt bé el que havíem parlat. Fet que ens permet avançar-nos 2-0 amb gols al minut 2 i 10. Amb el marcador en contra Penya fa un pas endavant i en molts moments ens tanca a la nostra pista. Tenen premi amb el 2-1 on estem massa especulatives vora l’àrea i ens empaten a manca de 2 minuts pel descans després d’una pèrdua en la construcció. A la segona no comencem bé, estem imprecises amb pilota i ens costa massa trenar jugades amb cara i ulls. Al minut 10 i després d’un temps mort sortim amb un altre aire, més competitives i entenent què demanava el partit. Combinació que ens fa ampliar fins al 4-2 en 2 minuts. Es tornen a apropar amb el 4-3 però ens mantenim serioses ampliant fins al 6-3. Acabem defensant el seu joc de 5 sense cap ensurt. Seguim!

Gols: Jorgina x2, Berta, Garcia, Tania R. i Carla.

Futsal Rosario, A 4-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Un començament molt fluix per part nostra fa que encaixem 3 gols en els 5 primers minuts de partit. Aconseguim escurçar distàncies amb un gol a falta de 16s per finalitzar la primera part que ens dona una mica de vida. Segona part, arrisquem ja amb tot, sent mes agressius defensivament, ho provem de 5 però només aconseguim marcar un gol més. Malgrat la derrota, content per la imatge mostrada, feia temps que no competíem així.

Gols: Jose i Pau.

Futsal Lleida, A 1-2 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: CAMPIOOOOOONS!!! Victòria a la pista del segon classificat que val una lliga i un ascens. Marxem al descans perdent 1-0 tot i disposar de varies ocasions clares de gol, però sabent que estàvem molt dins del partit. La segona part va començar amb un ritme més baix i ens va costar trobar profunditat. Decidim canviar i atacar amb pivot i així va arribar el gol de l’empat a falta d’uns deu minuts. Quedant 20 segons tenim una ocasió clara de gol per emportar-nos la victòria, però el porter rival fa una aturada de mèrit. A falta de 8 segons, en una jugada estranya de banda, fem el gol de la victòria. Això és de molta gent que durant anys ha fet perquè el club estigui on mereix.

Gols: Ale i Fèlix

Sènior B femení 2-3 Tremedal Club Futbol Sala, A

Declaracions de Laia Núñez: Iniciem el partit dominant, creant ocasions que tímidament es passegen per l’àrea però sense una clara rematadora. Elles, a mitja pista, esperen un error per iniciar el contraatac. En un xut exterior de banda i altre de córner es posen per davant 0-2 i anem al descans havent fallant dues ocasions clares a porteria buida. A la represa estem un pèl millor amb pilota concedint molt poc a les rivals i escurcem distàncies amb un xut exterior. Aconseguim empatar el partit en una bona pressió de pilota a falta de 4 minuts i decidim apostar pel joc de cinc. Tot i tenir alguna ocasió clara no aconseguim finalitzar amb èxit. Elles, a falta de 5 segons, en un nou xut de banda, ens fan el tercer sense deixar-nos temps a reacció. Estem en una mala dinàmica que caldrà capgirar si volem continuar lluitant per quedar segones.

Gols: Xènia i Nardi.