29 maig 2023

Us deixem el darrer post de la jornada mamut de futbol sala de la temporada. Aquí teniu els resultats, les cròniques i els golejadors/es dels partits del cap de setmana.

Collbató C.E., A 4-2 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Últim partit de la temporada contra un rival que està per sobre nostre. Comencem el partit molt ficats i fem una primera part molt correcta, estem bé en defensa i creem moltes ocasions de gol. Marxem a la mitja part amb un 0-2 i perdonant bastantes ocasions. Entrem a la segona part molt tous i fa que en 2 minuts ens empatin el partit, a partir d’aquí el partit es torna una mica boig i fa que sigui un partit d’anades i tornades tota l’estona, cosa que fa que ens fiquin el 2-3, tenim unes quantes per empatar però no estem bé de cara a porteria, als últims instants del partit ens fan el definitiu 4-2.

Gols: David i Pol.

Aleví B masculí 2-1 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Carles Hernán: Victòria davant el líder per certificar la 6a posició a la classificació. Primers minuts de partit intensos i on generem diverses ocasions però no aconseguim avançar-nos, ells poc a poc ens van generant més i encaixem el 0-1. La segona part canvia el guió del partit, anem més forts en defensa i som més verticals amb pivot per atacar la seva defensa individual, a partir d’aquí fem l’1-1 amb bona jugada que finalitza el nostre pivot i en els nostres millor minuts aprofitem per fer el 2-1 definitiu en un segon pal que queda la pilota morta dins l’àrea. Gran partit per acabar una temporada molt maca, on s’ha generat un bonic equip i un bonic grup!!

Gols: Iker i Haytam.

Infantil C masculí 5-4 C.E.T. 10 F.S., B

Declaracions d’Eric Prieto: Últim partit de la temporada que ens serveix com a resum del que ha estat l’any. Som capaços de fer una primera part molt dolenta en la que marxem perdent 2-4 i després fem una segona part on el rival no passa de mig camp i aconseguim remuntar el partit. A la primera part el ritme és molt baix, estem molt espessos en atac i molt passius en defensa. A la segona canvi total i el partit canvia per complet. Aconseguim fer el definitiu 5-4 a falta d’un minut per acabar.

Gols: Otto x2, Edu, Max i Biel.

Infantil B masculí 2-3 Club Gràcia Futbol Sala, A

Declaracions d’Eric Prieto: Bon partit per acabar la temporada que se’ns escapa per detalls a les àrees. La primera part és molt igualada i només dos errors individuals fa que marxem 0-2 al descans. A la segona part sortim bé i fem l’1-2 ràpid. En un altre error sortint de pressió ens fan l’1-3 i a falta de poc menys de 10 minuts fem el 2-3. A falta d’un minut tenim una superioritat 4c3 per una expulsió d’un rival però no aconseguim empatar el partit.

Gols: Asier i Marcos.

Cadet C masculí 4-5 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions d’Albert Pitarque: Primera part desastrosa, poca intensitat en defensa i poques ganes de córrer en general. En els primers 5 minuts ja perdem 0-2 i la diferència de gols augmenta fins al 0-4 abans del descans. A la segona part som un equip totalment nou, amb ganes d’intentar remuntar el partit i acabar bé la temporada. Aconseguim retallar distàncies fins al 3-4 però encaixem un altre gol que els hi dona certa comoditat al rival. Amb el joc de 5 tornem a reduir distàncies i tenim ocasions per empatar el partit però sense èxit.

Gols: Gael x2, Quim i Josep.

Club Gràcia Fútbol Sala, A 3-2 Cadet B masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt igualat en una pista molt complicada. Comencem avançant-nos al marcador després d’un mal refús del porter però l’alegria dura poc quan a la següent jugada hi ha una acció exactament igual que posa l’empat al marcador. Abans del descans marquem el 2-1. A la segona part el rival apreta, ens costa molt més sortir i ens capgiren el marcador a falta de 5 minuts. Ho intentem amb el joc de 5 on fem dos pals i ens anul·len un gol per no donar llei de l’avantatge.

Gols: Isaac i Jan G.

Cadet B femení 3-2 Penya Blaugrana Montmeló, A

Declaracions de Júlia Vives: Partit que estem durant les dues parts molt ficades i concentrades. Aconseguim arribar moltíssimes vegades a porteria rival durant les dues parts però no acabem de finalitzar bé. Elles ens fan mal en contres puntuals on ens guanyen per cos. S’avancen elles al marcador els primers minuts, però no baixem els braços i seguim lluitant fins arribar al 2-1. A la segona part ens marquen el 2-2, i a falta 1 minut marquem el definitiu 3-2. Seguim!

Gols: Paula, Cèlia i Carla Martínez.

L’Hospitalet Bellsport, B 6-3 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Entrem bé al partit i aconseguim avançar-nos. A partir d’aquest moment tenim moments d’imprecisions i encaixem l’empat. Desconnecten absolutament en defensa i marxem al descans 3-1. A la segona part pugem la intensitat i retallem distàncies, però poc després de fer el 3-2 ens fan el 4-2. En un contraatac fem el 4-3 i a falta de 5 minuts ho intentem amb el porter jugador, però dues pèrdues ens condicionen i ens fan el definitiu 6-3.

Gols: Joan x2 i Aitor.

Juvenil B masculí 1-3 C.F.S. La Unión Santa Coloma, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Punt final a la temporada amb una derrota en un partit on hem anat de menys a més. En la primera part ens hem sentit força superats davant un equip que ens ha fet mal a la nostra defensa. Tot i això, només marxem un gol a baix. A la segona modifiquem la nostra defensa i estem molt millor i això ens permet controlar molt bé els seus atacs i tenir bones situacions de joc. Empatem als pocs minuts de l’inici de la segona part però en la següent jugada tornem a encaixar. A partir d’aquí hem tingut ocasions per empatar però sense gaire sort. Finalment encaixem l’1-3 que es converteix en el resultat final del partit

Gols: Biel.

Ripollet F.S., A 3-3 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Últim i molt exigit partit de la temporada, contra un equip que no ha perdut ni empatat en tot el transcurs d’aquesta. Els primers minuts són totalment d’elles, on amb el seu joc de 4 i una defensa molt alta ens anul·len. Fan el primer gol al marcador fruit d’un xut exterior. A partir d’aquí, comencem a donar la cara i a competir i som nosaltres qui dominem els últims minuts de la primera part aconseguint capgirar el marcador fins l’1-2. A la segona part, guió molt semblant a la primera, elles surten molt endollades i ens neguen poder generar res amb pilota, ho saben aprofitar, i posen el 3-2 al marcador. El final de partit es torna boig i hi ha oportunitats clares pels dos equips, on en una d’aquestes empatem el partit a 3. Molt satisfeta amb la temporada que han fet les noies!

Gols: Abril x2 i Maria.

S.D. Espanyol, B 2-1 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Hem sortit l’últim partit de l’any a competir, a intentar acabar de la millor manera i sortim molt endollats, arrel d’això, aconseguim fer una bona pressió i posar-nos per davant en el marcador. Segona part, seguim amb la mateixa dinàmica però les cames pesaven i ens ha costat molt més generar en atac. Quan ens remunten ho intentem de 5, que en surt prou bé però no aconseguim marcar cap gol.

Gols: Sergi.

Huracans La Selva, A 5-6 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Acomiadem la temporada amb una victòria a camp del cuer. Iniciem bé fent 2 gols en el dos primers minuts, però no competim la resta de la part i marxem al descans perdent 4-2. A la segona sortim més seriosos i aconseguim aixecar-ho amb un bon parcial de 1-4.

Gols: Carles x2, Gilles x2, Esteve i Gube.

S.D. Espanyol, A 2-7 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Amb la victòria d’avui acabem la temporada en segona posició, tot i que massa lluny de l’objectiu establert a l’inici, ja que ens quedem a 13 punts de les primeres classificades. Tot i així, bon partit on dominem durant tota la primera part marxant 0-4 al marcador i amb possibilitats de fer-ne algun més, on la seva portera ha fet molt bones aturades. A la segona, amb elles des del principi amb joc de cinc, tenim menys pilota i ens costa tot un pèl més però, tot i rebre l’1-4 ens refem bé fent el cinquè i mantenim la distància al marcador fins arribar al resultat final.

Gols: Marta x2, Mireia Fernández x2, Bech, Aina i Nardi.