1 oct. 2019

El cap de setmana ens deixa sis victòries en sis partits. Destaca el 3 a 1 de l’Aleví A masculí davant el Barça. Tot seguit us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i golejadors i golejadores.

Aleví A masculí 3-1 Barça, A

Declaracions de Pere Graugés: Gran victòria d’equip on hem competit molt bé durant els 30 minuts. Hem anat alternant durant tot el partit la pressió amb la mitja pista. Amb pilota la pressió de Barça ens dificulta molt les coses i acabem sent molt directes amb el pivot. Primera part amb poques ocasions, segurament alguna més per ells, que acaba 0-0. A la segona ens avancem en una transició, ens empaten però fem el 2-1 ràpidament en una gran acció individual. Amb el 2-1 el nostre porter para un penal i a les acaballes del partit fem el 3-1.

Gols: Guillermo, Pau i Marc.

Futsal Gestoria Luis Mataró, A 3-4 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit ben competit en el que som lleugerament superiors en una pista sempre complicada i davant un molt bon equip. Sempre ens posem per davant però mai aconseguim agafar distancia de dos gols en el marcador i cada vegada ens responen amb l’empat. A 3 minuts del final ens fan l’empat a 3 i a 2 del final fem el 3-4 definitiu. Defensem bé el seu joc de 5 i sumem uns molt bons tres punts. Seguim!

Gols: Nil, Pol, Miguel i Marc Vidal.

Cadet A masculí 8-0 FS CN Caldes, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Primera victòria de la temporada gràcies a una gran intensitat defensiva durant els 40 min. A nivell ofensiu, la primera part és molt dolenta i no hem sigut capaços de pensar. A la segona millorem una mica i estem més encertats de cara a porteria.

Gols: Luis x2, Toni x2, Ignacio Prieto x2 i Ignacio Echevarria x2.

Juvenil A femení 18-1 AEFS Arrels, A

Declaracions de Borja Carasusan: Poc o res a comentar. Molt superiors. Els gols han anat caient per inèrcia.

Gols: Laia x4, Kristine x3, Natalia x3, Júlia x2, Laura x2, Clara, Helena, Sandra i Marta.

CFS Montcada, A 2-6 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit en el que sabem patir i estar molt ficats en casi tot moment. Ens trobem una pressió individual molt alta que fa que haguem de ser molt verticals i, tot i generar moltes ocasions a la primera part, marxem 1-2 al descans. A la segona part, segueix el mateix guió, amb el rival buscant jugar amb pilotes llargues i directes, que fa que no tinguem opció de robar a prop de la seva porteria. Fem el 1-3 però ens xiulen un penal en contra que fa que es tornin a ficar al partit (2-3). Els últims minuts estem molt efectius fins el 2-6 final.

Gols: Arnau x3, Franc, Nil i Paul.

Sènior A masculí 6-1 CCR Castelldefels/ Col. Santo Angel, A

Declaracions de Guillem Artés: Primer partit a casa davant de la nostra gent amb victòria solvent. Comencem amb dubtes i imprecisions davant un rival tancat a la seva pista però van passant els minuts i aconseguim obrir la defensa amb una gran jugada col·lectiva per obrir el marcador. Amb superioritat al marcador i el rival més cansat venen els millors minuts del equip, fem dos gols més abans d’arribar al descans. La segona la comencem relaxats però després d’un parell d’ensurts reaccionem, millorem i ens fem amb el control total del partit, van arribant els gols fins al 6è gol. Ells al final ens fan el gol de l’honor que deixà el marcador final amb un meritós 6 a 1.

Gols: Josep x2, Victor, Ernest, Marc Rodríguez i David Macian.