El post de la jornada mamut de futbol sala

6 oct. 2020

Us deixem els resultats, declaracions i golejadors/es del primer post de la jornada mamut de la temporada 2020/2021. Aquest ens deixa un balanç de 5 victòries i 2 derrotes.

Aleví A masculí 3-0 F.S. Olesa, A

Declaracions de Pere Graugés: Partit ben competit davant d’un equip que venia molt més rodat que nosaltres. Alternem la pressió a dalt i la mitja pista i recuperem bastantes pilotes, però estem imprecisos en les transicions. A estones ens encallem intentant sortir de la seva pressió.

Gols: Alex Mejias x2 i Arnau.

F.S. Olesa, A 2-9 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Fem un inici correcte atacant la seva defensa a mitja pista però després de perdonar alguna ocasió clara a la seva segona arribada s’avancen 1-0. Tenim alguns minuts de dubtes i precipitacions però poc a poc tornem al partit i dominem. Amb el pas dels minuts aconseguim girar el marcador amb bona actitud i intensitat. 1-4 al descans. A la segona demanem no relaxar-nos i aconseguim fer dos gols més força aviat. A partir d’aquí el partit s’ha refredat molt. Gran debut en lliga en una pista complicada davant un bon equip. Seguim!

Gols: Romeo x4, Marc, Jan, Nacho, Alex Hervás i Alex Torres.

Cadet A masculí 3-5 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Javi Mellado: Hem ficat un ritme alt de pilota i fem una bona defensa però els errors puntuals d’imprecisions i en estratègia ens ho fan pagar molt car davant un equip que defensava bé i sortia ràpid a la contra.

Gols: Jorge Andrés x2 i Luis.

Juvenil A femení 5-2 C.E.F.S. Rubí, A

Declaracions de Toni Corredera: Bon partit davant un rival seriós que no ha posat les coses fàcils. Estem bé a nivell d’atac posicional i pressionem amb intensitat durant tot el partit. Ens falta però, gestionar millor el marcador a favor al final de les parts. Seguim!

Gols: Marta Berzal x2, Romina x2 i Jorgina.

Sènior B masculí 1-0 C.F.S. Capellades, A

Declaracions de Juanjo Soriano: Iniciem la nova temporada amb victòria treballada. Hem estat superiors en tot el partit davant un rival que en la 1a part ens ha plantejat mitja pista i la 2a ha sortit ha apretar més. Marcador pobre en quant a gols però que podia haver estat més elevat si no fos per l’encert del porter visitant. A seguir en aquesta línia!

Gols: Joan.

Sènior A masculí 8-0 Gràcia Futbol Sala Club, A

Declaracions de Valter Pereira: En la primera parte fue un partido muy igualado, donde los dos equipos acumulaban muchas pérdidas innecesarias. Fruto de la ansiedad y nerviosismo por ser el primer partido de liga. Gracia puso mucha intensidad y eso nos llevó a igualarla, dejando de tener la posesión del balón, jugando muy separados y facilitando a la defensa contraria. A 16” para finalizar la primera parte hemos marcado el 1-0. En el descanso, hemos hablado de lo ocurrido y sabíamos que si teníamos más control en ataque, nos ayudaría mucho. Y lo hemos hecho, consiguiendo que el rival no tuviera mucho el balón y eso marcó el partido. Ya que pudimos materializar combinaciones que poco a poco fue reflejando cada vez más en el marcador. Muy contentos de poder sumar los primeros 3 puntos en la primera jornada. Ahora a seguir trabajando, porque lo bueno y lo malo de este deporte, es que no puedes pensar ya en el partido anterior. Seguimos.

Gols: Marc Rodríguez x3, Esteve x3 i Carlos x2.

Sènior B femení 3-4 Futbol Sala Casserres, A

Declaracions de Nil Marco: Debut en la categoria després de sis mesos parades i probablement contra el millor equip de la lliga. Un repte que ens ha quedat gran però al que no li hem perdut la cara en cap moment i se’ns ha escapat a 35 segons del final. Tenim bons moments però en molts altres som inferiors, ens costa tenir el control del partit i donem moltes opcions a les rivals que amb un bon joc 3-1 força directe ens han fet mal. Ens avancem ràpid de penal però empaten aviat, amb fortuna pel que s’ha vist als primers 20 minuts marxem 2-1 al descans. A la segona ens giren el marcador i amb el joc de 5 a 2 minuts pel final empatem a 3. Als últims segons amb el partit trencat i nervioses ens fan el 3-4 definitiu. Benvingudes a primera. Seguim!

Gols: Aroa x2 i Raquel.