El post de la jornada mamut de futbol sala

11 nov. 2019

Us portem el post de la jornada mamut. El cap de setmana ens deixa un balanç de 12 victòries, 2 empats i 8 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats amb les declaracions dels misters i els autors/es dels gols.

Minibenjamí, A 6-1 AMAC Automotive CFS Montcada, A

Declaracions de Xec Tarruell: Primera part, excepte els 5 primers minuts on amb pilota als peus ens costa, la resta una part molt completa sobretot en atac on ens movem amb sentit tota l’estona, sortint de pressió, guanyant esquenes, connectant amb pivot… marxem 3-1. Segona part més descontrolada on hi ha domini de anades i tornades i no de tant atac posicional. Tot i això ens afavoreix en quant a resultat on Guiu para bastant i marquem 3 gols.

Gols: Aleix Garriga x3, Manu x2 i Iñaki.

Cornellà C.F.S. GPC, A 3-5 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Realitzem una primera part molt bona, la millor de la temporada de moment, pressionem bé a primera línia, no ens guanyen esquenes i sortim amb facilitat de la seva pressió. Això fa que ens anem 1-5 al descans. La segona part esta més disputada, ens costa molt sortir de la pressió i ens costa més guanyar esquenes, els hi acaben entrant dos gols mitjançant contraatacs i finalitzem el partit defensant el marcador final. Hem de seguir treballant la sortida de pressió però molt contents!

Gols: Biel Bondia x2, David, Max i Otto.

CEFS Prosperitat, A 3-3 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt igualat amb una part per cada equip. Iniciem molt bé i ens trobem còmodes tot i encaixar l’1-0 als primers minuts. Els hi hem fet mal apretant a primer línia i això ens ha permès posar-nos 1-3. Tot i això acabem la primera part 2-3. A la segona ells ens han apretat en minuts i s’ha notat. Ens ha costat sortir de la seva pressió. Hem generat poquet i ells han xutat molt des de fora l’àrea. En una d’aquestes hem encaixat el 3-3. Últims minuts patint una mica però traiem un bon puntet davant un equip molt competitiu.

Gols: Marcos, Oriol i pròpia porteria.

Penya Blaugrana Montmeló, A 0-12 Aleví A femení

Declaracions de Sílvia Oller: Partit amb la mateixa tònica que els darrers. Comencem un pèl desajustades en atac, sense ser precises en les passades. Tot i així, obrim el marcador i poc a poc van caient. A la segona baixem la defensa però tot i així seguim ampliant el marcador.

Gols: Paula x2, Sara x2, Clàudia x2, Nur x2, Laura, Berta, Núria i Victoria.

CFS Montcada, A 5-1 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Una fluixa primera part i una horrorosa segona ens fa caure amb un resultat contundent.

Gols: Zaki.

Sant Andreu de la Barca, C.F.S.,A 3-1 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit molt intens davant d’un rival que està i estarà a dalt. Amb pilota segurament ens falta un punt de paciència per atacar la seva defensa i tenim poca continuïtat. En trams de partit van amb una marxa més que nosaltres. Inici dolorós on encaixem al primer minut en una contra amb un punt de mala sort i als pocs minuts tornem a encaixar també en un contraatac. A partir d’aquí anem de menys a més i en un bon inici de segona part aconseguim fer el 2-1, però ràpidament ens fan el tercer. Final de partit amb ocasions per les dues bandes però el marcador no es mou.

Gols: Sander.

Infantil B femení 10-1 Palau Solità i Plegamans 2007, A

Declaracions de Paula Nardi: Bon partit de l’equip davant d’un equip fluix, que ens serveix per agafar confiança després de les dues últimes derrotes. Hem sortit des del minut 1 amb la intensitat que porto demanant des de setembre, que ens ha permès recuperar pilotes i tirar bons contraatacs. Sembla que de cara a porteria comencem a tenir més encert (o més sort). I en la segona part amb un 6-1 a favor hem deixat d’anar a pressionar per defensar a mitja pista. Molt contenta, seguim!

Gols: Abril x5, Maria x2, Aina x2 i Tània.

Club Esportiu La Salle Gràcia, A 5-1 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit que comencem ben d’hora encaixant dos gols però que tot i així no perdem la cara i seguim competint. Tenim uns grans minuts on aconseguim retallar distàncies i on podríem haver empatat o inclús avançar-nos al marcador. Amb els nostres millors minuts encaixem un gol que ens fa anar al descans tocats. A la segona no som capaços de reaccionar i amb errades nostres en sortida de pressió encaixem dos gols més pel definitiu 5-1.

Gols: Daniel.

Cerdanyola Vallès, FC, A 1-7 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit plàcid on aconseguim desplegar el millor joc amb pilota del que portem de temporada. Marxem al descans 1-5. A la segona part la pròpia inèrcia del partit ens porta a afluixar una mica l’accelerador. Partit de poc anàlisi però important per revertir dinàmica i anar guanyant confiança de grup.

Gols: Joel x2, Pablo x2, Niel, Eric i Gerard.

Infantil A masculí 3-5 Futsal Masclans Advocats Arenys de Mar, A

Declaracions de Nil Marco: Derrota dura, pel com i pel partit que era. Ens trobem amb un equip amb les idees clares que ens ha esperat a mitja a tot el partit i que en atac era molt directe. Ens fan mal i es posen 0-2 en 10 minuts pràcticament en les dues úniques arribades. No estem del tot malament en atac tenim cert ritme per atacar la seva defensa però en algun punt ens precipitem i quan aconseguim ser profunds ens costa generar per finalitzar. Aconseguim fer el 1-2 a 5 pel descans. A la segona ells fan un pas endavant però en canvi aconseguim girar el marcador i posar-nos 3-2. En una falta ens empaten, en un doble ens remunten i en el primer xut del porter amb nosaltres de 5 sentencien el partit. Continuarem treballant i lluitant per mirar cap a dalt. Seguim!

Gols: Max, Biel i Nacho.

Cadet B femení 5-1 Pavelló Castellterçol CFS, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt complet per part nostra. Hem demostrat el que som capaces de fer davant d’un rival que sap competir molt bé. La primera part hem estat superiors, apretàvem la pilota quan tocava i corríem per sortir a la contra. Així és com ha arribat el primer gol. Marxem al descans 0-1. A la segona part ens ha costat una mica més trobar passada però en una jugada col·lectiva hem fet el 0-2. El 1-2 ha vingut just després i hem abaixat una mica els braços. En els últims minuts amb el 2-2 al marcador tots dos equips ho intentàvem però no hem tingut la sort de cara a porteria. Contenta per el creixement que està fent aquest equip.

Gols: Blanca i Berta.

Cadet C masculí 6-4 A.E.K. Sant Cugat A

Declaracions d’Eduard Plana: Partit on som superiors però encaixem primer el 0-1 en un rebot en el seu únic xut, ens serveix per reaccionar i marxem al descans guanyant 3-1 + 2 pals i sent molt superiors. Segona part sortim una mica millor i ens posem 5-1 però ens adormim pensant que està tot fet i ens fan el 5-3 per falta de concentració però tornem a marcar quan ells millor estaven i acabem 6-4 sense excessiu patiment.

Gols: Jan x2, Lluc, Carlos, Marc i Joan.

Babar, A.E., A 5-3 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Avui el futbol ha sigut molt injust amb nosaltres, hem perdut davant d’un rival que és inferior a nosaltres, les ocasions que hem arribat a generar i els pals que hem fet no s’han reflectit en el marcador. Duríssima derrota però només tenim un camí a seguir i seguirem treballant fins a morir!

Gols: Héctor x2 i Pol.

Futsal Sistelabel Mataró, A 2-5 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit molt complert per part de tots. Primera part bona en la que marxem 1-2 fent un bon joc amb pivot i defensant prou bé el seu atac. La segona és encara millor. Hem jugat més estona de 4 trobant espais i generant desajustos en la seva defensa. Amb l’1-4 ens retallen diferències, però hem sabut defensar bé el seu joc de 5 i hem acabat fent el 2-5 en una bona jugada d’estratègia. Victòria important en una pista incòmode. Setmana important per preparar bé el partit davant el Barça! Tenim jugadors endollats des de l’inici i cada cop sembla que anem sumant més peces.

Gols: Ignacio Prieto, Ignacio Echevarria, Luis, Oscar i Ruben.

AECS L’Hospitalet, A 2-7 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit davant un AECS molt intens a mitja pista buscant contraatacs. Sortim amb ritme alt per avançar-nos als 3min i, tot i tenir ocasions de tots els colors, només aconseguim fer un gol més. A manca d’un segon ens fan el 1-2 després d’un xut de banda. A la segona només treure de mig fem l’1-3 però amb una pèrdua a la construcció cau el 2-3. Aviat ampliem el marcador amb el 2-4 fent que AECS baixi els braços. Al final cauen 3 gols més, tot i que hem pogut fer molt més de mal ja que fallem 3 a porteria buida de segon pal. A part de, com sempre, fer 2 pals més. Seguim!

Gols: Laura x2, Júlia, Laia, Kris, Natalia i Marta.

Juvenil B masculí 8-4 CFS La Unión Santa Coloma

Declaracions de Javi Mellado: Partit contra un equip dur que per ara està a la part baixa de la classificació i ens ha fet patir la primera part i començament de la segona. Portem la iniciativa fent una gran primera part, sent superiors en joc i generant moltes ocasions que desaprofitem, dos cops ens posem per davant però la falta d’encert i les errades fa que s’avancin 2-3, tot i això no perdem la concentració i empatem al final de la primera part. Al començament de la segona segueix la mateixa tònica i marquem aviat, però de jugada individual ens tornen a empatar. A partir d’aquí el partit ha sigut nostre, acaben jugant de 5 sense profunditat i fins i tot marquem, 8-4 final que ens dóna molta confiança per anar a la pista del líder la propera jornada.

Gols: Fèlix x3, Pol Fernández, Javi, Fran, Víctor i Nure.

Salou, F.S., A 1-9 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit plàcid en el que som superiors durant els 40 minuts contra el cuer de la categoria. Apretem bé en defensa, tenim pilota i generem ocasions, moltes de les quals acaben en gols. Marxem 0-4 al descans i el partit segueix la mateixa tònica a la segona part fins que a falta de 12 minuts hem de defensar el seu joc de 5 en el que aguanten la pilota més que buscar finalitzar. Encaixem un gol en una falta en contra.

Gols: Arnau x2, Ferri x2, Franc, Juan, Sergi, Candi i Nil.

Tremedal Club Futbol Sala, A 0-3 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit estrany contra un equip molt jove, més que nosaltres i tot. Estem molt irregulars tot el partit combinant minuts bons amb alguns molt fluixos. En el global som superiors i les porteres ens salven de les ocasions que regalem. En una bona combinació marxem 0-1 a la mitja. A la segona mateix guió ampliem el marcador amb el pas dels minuts i les porteres continuen arreglant les errades que fem a pista. Seguim!

Gols: Laia Bech, Nardi i Coll.

CFS Les Glòries 2014, A 2-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dificilíssim per les condicions de la pista. Costava molt mantenir la pilota controlada i defensar. Durant tota la primera part tenim un bon joc, ritme alt però hem estat massa horitzontals, ens ha faltat ser més agressives. Potser per la por de perdre la pilota i facilitar transicions rivals. No és fins al minut 7 que fem el 0-1 amb un robatori a primera línia, encara que l’alegria només ens ha durant 3 minuts. A la segona hem fet un pas endavant però patíem a l’hora de replegar. Ens fan el 2-1 de falta però responem aviat amb el 2-2. Hem tingut una brutalitat de situacions per finalitzar però fèiem un toc i/o una passada de més o arribàvem tard per un pèl al segon pal. De 5 tampoc hem tingut sort. Content per l’entrega de les noies, ho han intentat fins l’últim segon però no han tingut premi. Res a retreure. Seguim!

Gols: Clara i Laura.

Sènior C masculí 2-3 C.E. DMS, B

Declaracions de Pol Marquilles: Resultat injust, tenint en compte el partit realitzat en línies generals. 1a part molt bona on som nosaltres els qui portem el ritme i el protagonisme del joc, arribem mitja part 0-0 al marcador. Arranca la 2a i ens posem per davant al marcador, tot i així, el rival aconsegueix capgirar el resultat aprofitant dos errors nostres en defensa 1-2. A falta de 7 minuts per finalitzar el partit ho intentem amb el joc de 5 però sense efectivitat. Tot i el resultat, acabem el partit contents i satisfets amb la feina feta i sent conscients de que els resultats acabaran sortint.

Gols: Pau.

Frederic Mistral FS, A 3-2 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: 1a derrota de la temporada davant un rival molt intens. 1a part per l’equip local on no vam saber atacar una defensa molt intensa i on vam encaixar dos gols. La 1a part acaba 2 a 0. La 2a part estem millor amb pilota i en intensitat defensiva. Fruit d’això aconseguim empatar a 2. Faltant 8 minuts ens marquen el 3 a 2 de corner, després d’una presa de decisió errònia, per part meva. Ho vam intentar els darrers 3 minuts jugant de 5 però no va ser possible. Seguim estant en la zona alta i amb opcions de tot.

Gols: Manu i pròpia porteria.

Alcoletge Club Futbol Sala, A 3-9 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Victòria en un partit que es presentava en condicions adverses però que es va acabar convertint en un partit plàcid. Bona primera part on la bona efectivitat de cara a gol ens permet marxar amb un contundent 0 a 5 a la mitja. Segona part de tràmit on ells surten amb porter jugador des dels primers minuts i ens permet eixamplar el marcador. Seguim!!!

Gols: Marc Rodríguez x4, David Macian x3, David Parcet i David Monterrubio.