18 nov. 2019

La jornada ens deixa un bon balanç de 20 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Resultats, declaracions i golejadors/es del cap de setmana a continuació:

Minibenjamí A 4-10 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit contra el millor equip de la lliga, primera part Industrias surt al 200% pressionant i en 5 minuts ens marquen 4 gols, de pilotes robades a primera línia defensiva. A nosaltres ens crema la pilota i ens costa sortir. A partir d’aquí reaccionem i amb una falta i una jugada posicional ens posem 2-4. A l’última jugada abans de la mitja part ens fan el 2-5. Segona part ens posem 3-5 i tenim una clara oportunitat per fer el 4-5 que fallem i ens fan el 3-6 tot i això seguim lluitant fins el final del partit.

Gols: Teo x2, Manu i Aleix Garriga.

Sant Joan Despí C.F.S., B 1-6 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Partit controlat en tot moment els hi costa molt sortir i els primers gols venen per robar bola a primera línia. Ens anem 3-0 a la primera part. A la segona tenim més pilota i som més creatius i arriben els altres gols. El seu gol arriba d’un rebot en un córner. Molt satisfet i a seguir que venen partits complicats!

Gols: Samuel, Max, Jordi, Arnau, David i Biel Garriga.

Maristes Sants – Les Corts CE. A 2-7 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit que comencem molt freds i amb moltes imprecisions. Tot i arribar a l’àrea no hem acabat de finalitzar. En un córner encaixem el primer. Amb el 0-1 no hem millorat gaire i hem demanat temps mort per ajustar coses. Hem insistit en estar a prop de pilota per robar i buscar més finalització. En una d’aquestes hem aprofitat per marcar de falta l’1-1 abans d’arribar la mitja part. A la segona hem estat molt millor. Hem aprofitat un parell de pilotes parades per posar-nos 1 a 3. A partir d’aquí, ens hem trobat molt còmodes i s’han vist coses interessants fins el definitiu 2-7.

Gols: Oriol x4, Òscar x2 i Miquel.

Aleví A femení 18-0 Vallirana A.E., A

Declaracions de Maria Solé: Partit sense massa misteri, on sortim amb ganes de tenir el control del partit al 100%. Juguem tranquil·les, i amb confiança en l’1×1. La majoria de les finalitzacions de la 1a part són efectives i anem 10-0 a la mitja. Durant la segona part ens fixem objectius i normes a complir; i aconseguim un joc amb més possessió. Marquen totes les jugadores, també Ona (portera).

Gols: Victoria x5, Laura x4, Núria x2, Berta x2, Nur x2, Ona, Paula i Sara.

Aleví B masculí 4-3 Sant Cugat F.S., A

Declaracions de David Antón: Partit que comencem a un nivell altíssim, on fem 15 minuts espectaculars, amb el 3-0 ens relaxem i anem 3 a 2 a la mitja part. Segona part on no juguem gens bé amb pilota però competim fins el final.

Gols: Zaki x2, Eduardo i Aleix.

Aleví A masculí 6-5 EFS Palafolls, A

Declaracions de Pere Graugés: Bon inici de partit on aconseguim apretar bé la pilota i amb una bona finalització ens posem 3-0 al minut 4. A partir d’aquí el rival ens comença a jugar més directe amb el pivot i ens costa defensar-ho. Arribem a la mitja part 4-2. Un altre bon inici de la segona ens permet avançar-nos fins el 6-2, però tornem a afluixar molt en defensa i encaixem 3 gols fins el 6-5 definitiu.

Gols: Pau x2, Biel, Marc, Nil i Alex.

Ciutat Mataró Futbol Sala, A 0-6 Infantil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit fluix davant de les últimes classificades. L’equip rival ha plantejat el partit amb una defensa molt individual, i en atac només penjaven pilotes a dalt. Hem començat el partit intenses però mentre passaven els minuts, hem baixat el ritme, jugàvem molt desordenades, i teníem mala presa de decisions. Tot això, ha provocat generar masses ocasions en contra. Hem jugat amb més verticalitat, que és el que demanava en els últims partits. Seguim sumant!

Gols: Aina x2, Abril x2, Maria i Júlia

Egara Futsal 2019, C.F. Sala, A 1-15 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: El rival ens planteja una pressió en Y però al revés, fet que ens fa estar els primers minuts una mica incòmodes i dubtoses amb pilota. En aquests 3 minuts ens roben una pilota i ens fan l’únic gol del partit. Al minut següent reaccionem i fem el 1-1. A partir d’aquí, la cosa canvia i el partit és completament nostre. Ens sentim molt més còmodes amb pilota i la possessió és totalment nostra. Elles no ens creen cap situació de perill en tot el partit excepte la del gol. Seguim!

Gols: Berta x4, Paola x3, Carla x2, Mariona x2, Helena x2, Silvia i Mercè.

Infantil C masculí 11-2 FS Castelldefels AICRAG RECANVIS, C

Declaracions de David Monterrubio: Partit on comencem amb una primera part molt bona, generant moltes ocasions però que ens fa marxar amb un 1-0 al descans. A la segona sortim adormits i a la primera jugada ens empaten, però lluny de venir-nos a baix, reaccionem i aconseguim imposar-nos amb el definitiu 11-2.

Gols: Alberto x3, Bruno x2, Hugo, Oscar, Berenguer, Daniel, Quim i Martí.

Infantil B masculí 2-2 Natació Sabadell, B

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit molt intens on cap dels dos equips està còmode amb pilota per l’alta pressió defensiva. En molts moments de partit hem de renunciar a l’elaboració del joc i fer-nos forts en atacs més directes. Comencem perdent 0-1 però aixequem el marcador i ens posem per davant 2-1, resultat que mantenim fins quasi el final. A l’últim minut del partit encaixem l’empat 2-2 en una jugada desafortunada. Tot i que els resultats no acaben d’acompanyar-nos avui hem de marxar tots amb el cap alt i amb ganes de seguir polint un equip que pot donar més de sí.

Gols: Jan Balada, Eric.

L’Hospitalet Bellsport, A 1-4 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit força fred i amb un ritme baix en el que de nou hem d’atacar una defensa a mitja pista i controlar uns atacs rivals força directes. Ens costa tenir ritme i continuïtat però amb el pas dels minuts aconseguim fer el 0-1. Just abans del descans fem el 0-2 de penal que ens dóna molta més tranquil·litat. A la segona fem el tercer només començar deixant el partit força de cara. A l’equador de la segona fem el 4t, poc després encaixem el seu gol i acabem els últims minuts defensant el seu joc de 5. Hauríem pogut encaixar algun gol més al llarg del partit però hem estat relativament seriosos els 40 minuts. 3 punts importants pels objectius que ens hem marcat i per mirar d’agafar una dinàmica guanyadora. Seguim!

Gols: Samjib, Biel, Max i Marc Vidal.

Cadet B femení 6-0 Escola Pia Sabadell, CE., A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit que l’hem controlat des de l’inici. Amb el 1-0 ens costa sortir amb pilota des de porteria i perdonem molt davant de porteria. Marxem al descans amb un 2-0 al marcador però no acabem de fer-ho bé. A la segona part pugem el ritme i la intensitat. Amb un bon joc en equip i encertades de cara a porteria aconseguim fer fins a sis gols. Contenta per l’actitud de la segona part!

Gols: Cristina x3, Mariona, Lucia i Carla.

AEE Vedruna Puigcerdà, A 0-6 Cadet A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit on el rival ens planteja una defensa a mitja pista i trobem amb força facilitat la seva porteria. Tot i dominar des del principi, patim en algunes transicions defensives però una gran actuació de la nostra portera fa que mantinguem la tranquil·litat en el marcador en moments decisius.

Gols: Jorgina x3, Marta García, Romina i Xènia.

C.E. Sala Tr3s Gava A 2-1 Cadet C masculí

Declaracions d’Eduard Plana: Partit on sortim molt endollats i ràpidament generem ocasions a porteria contrària que ens donen el 0-1 amb una recuperació a primera línia, ens costa defensivament adaptar-nos al seu joc de 4 i acabem la primera part patint una miqueta. Ens fan abans del descans el 1-1 on un jugador marxa per el mig de 3 nostres i el 2-1 de banda directe. Tenim dos 1 vs porter rival per empatar abans del descans però els seu porter ha estat força encertat. La segona baixem la defensa una mica i provoquem diversos errors en la construcció. En general la segona part es nostra 100% però no aconseguim materialitzar les ocasions i les que ells ens generen són per errades de precipitació nostres. Un partit guanyable contra un equip invicte que està i estarà a dalt, gran partit de tots els nois, molt content.

Gols: Joan.

Cadet B masculí 3-0 Horta Futbol Sala Club, A

Declaracions de Kevin Cheung: Primera i tant desitjada victòria de la temporada. Ha costat però finalment ho hem aconseguit! Hem fet un bon plantejament de partit, treballant molt bé la defensa i aprofitant les ocasions que hem tingut. El primer gol nostre només començar el partit ens ha donat molta confiança per seguir continuar treballant el partit per emportar-nos els 3 punts! Ara toca seguir treballant! Esperem tenir una bona ratxa de victòries ara!

Gols: Marçal, Sergio i pròpia porteria.

Cadet A masculí 1-3 Barça, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Dura derrota. Han sigut millors que nosaltres i no hem estat al nivell. Tot i començar bé i tenir la fortuna d’avançar-nos, ells han anat agafant el control del partit. Els seu ritme de pilota ens fa mal i quan la tenim nosaltres ens crema. Marxem 1-1 a la mitja. La segona part és tota seva, i en una jugada amb varis errors defensius, ens fan l’1-2 que ens deixa tocats. Tenim el 2-2 però fallem un 2 vs porter.  Ens deixa tocats i encaixem el definitiu 1-3. Ho hem intentat de 5 i hem tingut alguna ocasió que no ha acabat entrant. A dia d’avui segurament no pots competir-li de tu a tu físicament a aquest equip, implica per tant, un mal plantejament avui. Només ens queda seguir treballant, seguir sumant tot per tenir opcions a la segona volta.

Gols: Ignacio Prieto.

Juvenil A femení 4-0 CFS Premià de Dalt, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici de partit però poc a poc hem començat a estar molt imprecises, facilitant així els contraatacs rivals. El ritme de pilota era bo però massa horitzontal, potser no volíem arriscar massa veient les pèrdues que teníem. Amb un gol de córner a manca de 30 segons marxem al descans per davant. A la segona sí que hem estat més agressives amb pilota i ens ha permès marcar dos gols més als 4 primers minuts. El 4-0 arriba sobre el minut 10. Destacar la bona feina de la portera rival. Ha aturat de molt clares que, juntament amb la poca punteria que hem tingut a l’hora de finalitzar, ens ha negat més gols. Seguim!

Gols: Helena x2, Rojo i Marta.

Alcoletge CFS, A 4-5 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Cara victòria a la pista del líder, impracticable com sempre… Una pèrdua dins l’àrea als 2 minuts fa que encaixem el primer gol, però ens sobreposem, sabíem que podia passar per la dificultat que té la pista i seguim amb les idees molt clares. Dos gols en dos minuts seguits al segon pal fa que donem la volta al marcador però en una altra pèrdua ens empaten a dos, després de treure de mig fem el 2-3 de ràpida jugada. Acabem la primera part tenint la pilota i creant ocasions sense sort, també amb una gran actuació del nostre porter. A la segona part els hi donem la pilota i baixem una mica la pressió, aguantem bé els xuts exteriors amb molt bona actuació d’Infante fins la seva lesió de genoll. En una contra fem el 2-4 al segon pal i el partit es torna més tens i més dur, tot seguit, Adri es lesiona amb un tall a la cella en un xoc amb un jugador contrari i s’emporten als dos en ambulància, parem 20 minuts i el partit es refreda quan millor estàvem. A la represa encaixem un gol de xut exterior i surten de 5, defensem bé però no podem evitar l’empat a 28 segons del final quan és queda la pilota morta dins l’àrea després d’intentar rebutjar-la. A falta de 9 segons la pressió al nostre porter fa que creem una superioritat i marquem a 3 segons del final el 4-5 de la victòria.

Gols: Andreu, Adri, Fèlix, Pol Navarro i Nure.

Entreculturas Montesión, A 3-4 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria davant d’un equip que ens va posar les coses molt difícils amb una defensa zonal en rombo molt agressiva. Tot i que ens costa atacar la seva defensa, generem ocasions per fer algun gol més, però marxem 1-1 al descans. A la segona part ho ataquem una mica millor però seguim sense definir bé. A falta de 4 minuts, amb 2-2 al marcador, ho provem amb atac 3-1 i aconseguim el 2-3 i a la jugada següent fem el 2-4 recuperant en defensa del seu joc de 5. A falta de 40 segons ens fan el 3-4 i ens toca patir fins el final.

Gols: Arnau x2, Nil i Sergi.

Sènior B femení 3-0 Club Esportiu Vincit Provençalenc, A

Declaracions de Nil Marco: Partit travat en el que ens ha costat atacar la seva defensa tancada. No hem estat bé ni hem sabut aplicar a pista el que demanàvem. Ho hem intentat però sense gaire èxit, estic convençut que ho podem fer millor. Malgrat tot som superiors en línies generals i només hem patit en algun atac directe amb la seva pivot. Important treure aquests partits endavant. Seguim!

Gols: Elena, Mireia i Laia Bech.

Senior A femení 3-0 Estel Vallseca, A

Declaracions de Borja Carasusán: Inici fulgurant on a part de fer el primer al minut 2, hem tingut algunes més per ampliar el marcador. Estel s’ha refet del nostre bon inici, ens ha apretat molt i hem patit durant un bon grapat de minuts. Quan pitjor estàvem, aconseguim el 2-0 gràcies a una jugada de banda a falta de 4 minuts. Amb el rival grogui fem pujar el 3-0 de penal a l’últim minut. La segona ha estat més bona en tots els aspectes. Partit competit però en cap moment ens hem vist sotmesos com al minuts més difícils de la primera. Arribem però no acabem de matar perquè fallem 4 soles davant de la portera. Al final defensem bé de 5 per mantenir la porteria a zero. Seguim!

Gols: Africa, Sandra i Sonia.

La Nova Esquerra C.F., A 1-2 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Sumem 3 punts molt necessaris per seguir mantenint-nos en posicions capdavanteres de la classificació. Victòria treballada de principi a fi del partit. Partit molt igualat que fa que arribem a la mitja part amb un 1-1 al marcador. Als pocs minuts de començar la segona aconseguim avançar-nos, a partir d’aquí, el nostre joc ofensiu disminueix, però gràcies a una bona defensa i una actuació brutal del nostre porter, evitem el possible empat del rival.

Gols: Sergio i Albert.

Sènior B masculí 3-2 AEE INS Montserrat, A

Declaracions de Juanjo Soriano: Primers 13 minuts de domini nostre en el joc i marcador fins arribar a 3 a 0. 5 minuts de baixada d’intensitat. 2 penals en contra i marxem al descans amb 3 a 2. 2a part més igualada. Tenim alguna que altra ocasió que podia haver sentenciat el partit, però no hem estat encertats de cara a gol. Els darrers 2 minuts ha tocat defensar el joc de 5 rival. Finalment 3 punts patits que ens serveixen per seguir en posicions capdavanteres.

Gols: Miguel, Enric i Manu.

Sènior A masculí 8-2 Santpedor CEFS Construccions 360, A

Declaracions de Guillem Artés: Molt superiors a la primera part amb grans moments de futbol sala, on fem grans gols de jugada trenada i arribant a segon pal. Això ens permet marxar 6 a 0 al descans. A la segona baixem un punt i donem el protagonisme al rival, que ens tanca a la nostra pista i ens crea ocasions fins que rebem el primer en contra i dóna ales a un rival molt tocat. Tot i no acabar d’estar còmodes aconseguim donar resposta als gols del rival i finalitzem el partit amb un altre resultat contundent per segona setmana consecutiva.

Gols: Pau, Carles, Guillem, Arnau, Josep, David Monterrubio, David Parcet i David Macian.