3 des. 2019

Un nou post de la jornada mamut. Tots els resultats, declaracions dels misters i golejadors/es d’un cap de setmana que ens deixa un balanç de 20 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

FS Castelldefels Frankfurt Kaiser, A 0-13 Minibenjamí, A

Declaracions de Xec Tarruell: Primera part fluixa en atac, ens costa moure la pilota i sortim per individualitats. Tot i això robem moltes pilotes a dalt. Segona hem fet molta rotació de posicions i hem jugat més concentrats.

Gols: Teo x4, Aleix Garriga x4, Miquel x2, Pau x2 i Vidar.

Sant Just F.S., A 7-2 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Partit de primer contra segon on sortim amb intensitat i apretant a dalt però no aconseguim marcar, arriben 10 minuts molt dolents per part nostra on no sabem sortir, ens desanimem i ens cauen 5. A la segona part millorem les cosetes que ens havien fallat a la primera i busquem una altra manera de sortir i els hi competim la part on quedem 2 a 2. Estic content però cal ser més regulars durant tot el partit i mantenir el nivell de concentració.

Gols: David x2.

Benjamí A 10-2 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Primer partit que juguem a la UB i que comencem amb certs nervis. Demanem temps mort, baixem pulsacions i corregim coses. Poc a poc ens anem imposant al marcador fins el definitiu 10 a 2.

Gols: Marcos x4, Oriol x3, Miquel, Raül i Teo.

Aleví A femení 16-0 CN Caldes, F.S., B

Declaracions de Maria Solé: Tot i sortir amb ganes i un bon ritme de pilota no acabem de prendre les millors decisions. La majoria dels minuts de partit la pilota és nostra i disposem de moltes oportunitats a porteria contrària. En els darrers minuts baixem el ritme tot i acabar 10-0 a la primera part. Inici de la segona a mitja pista sent intenses i volent, al recuperar pilota, jugar enrere començar de nou ordenades. Fem una millor segona part en quant a joc tant ofensiu com defensiu. Evitem qualsevol pilota al nostre camp i seguim arribant a porteria contrària.

Gols: Nur x3, Berta x3, Prades x3, Laura x3, Paula x2,  i Núria x2.

Aleví B masculí 1-4 Maristes Sants Les Corts, A

Declaracions de David Antón: Bon partit on hem competit molt bé contra un dels equips que lideren la lliga. Encaixem els 4 gols a pilota parada (2 bandes i 2 faltes), ens ha faltat definir les ocasions que hem tingut. Aquest es el camí.

Gols: Eduardo.

Aleví A masculí 13-1 Sant Julià, C.E., A

Declaracions de Pere Graugés: Bon partit davant del cuer en què ens toca tenir la pilota la gran majoria de minuts. Aconseguim atacar amb força fluïdesa i els gols van entrant.

Gols: Alex x4, Marc x3, Pau x3, Tudor, Nil i Guille.

Ripollet F.S., A 3-3 Infantil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Avui tocava competir contra les segones classificades per poder optar a les primeres places i no quedar-se enrere en la classificació. Les noies eren conscients, i han sortit a apretar com mai ho han fet durant aquesta temporada. Comencem marcant als 30 segons el 0-1. A mesura que van passant minuts, Ripollet es comença a trobar cada vegada més còmode i ens dificulta el partit amb una bona defensa agressiva que ens obligava a tirar pilotes a pivot directament. Una bona jugada individual per part d’elles i una passada a segon pal, ens empaten el partit. No baixem els braços, i al poc temps ens tornem a posar per davant en el marcador. Comencem la segona part molt fluixes en defensa i despistades, i provoca que encaixem el 2-2 i 3-2. A falta de 2 minuts, marquem el gol de l’empat. Molt contenta amb l’actitud de les jugadores i pel resultat.

Gols: Abril x2 i Maria.

Barceloneta Futsal Club Esportiu, A 0-15 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Molt bon partit en línies generals de les noies. Se’ls hi demana que estiguin concentrades des del minut 0 i així ha estat. El partit és completament nostre, tornem a tenir la mobilitat que últimament ens estava faltant, prenem molt bones decisions sense precipitar-nos i estem molt fines de cara a porteria. En defensa estem molt ben organitzades i no ens generen gens de perill. Acabem la primera part 0-8. A la segona part elles comencen a ser més fortes en defensa, però nosaltres seguim amb la mateixa dinàmica i construint igual de bé al llarg de tot el partit.

Gols: Carla López x4, Mercè x3, Berta x3, Natasha x2, Helena, Sílvia i Paola.

Infantil C masculí 3-1 Aelis Sage Partner Eixample, B

Declaracions de David Monterrubio: Partit contra el tercer classificat on sortim molt concentrats i motivats, cosa que ens fa marcar el 1-0 en una recuperació a la primera jugada del partit. A partir d’aquí concedim molt poques ocasions i disposem d’alguna molt clara, que no som capaços de materialitzar. En una jugada de banda, juguen bé amb el seu pivot i ens aconsegueixen empatar, però lluny de venir-nos avall, reaccionem i fem el 2-1 sortint molt bé de pressió. A la segona seguim amb la dinàmica de la primera part i cap al final del partit aconseguim el definitiu 3-1 en una superioritat. Els últims 5 minuts ens toca defensar de 5 que ho fem sense concedir cap ocasió. Molt content amb l’actitud dels jugadors després d’haver jugat ahir un partit de copa tant exigent.

Gols: Alberto x2 i Dani.

Infantil B masculí 6-1 Escola Pia Sabadell, C.E., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit que es presentava de molta dificultat, rebíem al líder que havia guanyat tots els partits i portava un gol average de +50 gols en 7 jornades. Lluny de sortir amb por ens hem extra-motivat, hem cregut en les nostres capacitats i hem llegit bé com competir-los tant en atac com en defensa. Si hem estat superiors en alguna cosa ha estat en les ganes de guanyar, no els hem donat pràcticament cap opció de ficar-se en el partit. Primera part sortim molt endollats i arribem al descans 4-1. Segona part la passem sencera defensant el seu joc de 5, on ens hem protegit molt bé i hem marcat 2 gols sense porter per posar el 6-1 final. Enhorabona a jugadors i famílies per haver contribuït en una gran victòria!

Gols Alex Mester x2, Marc x2, Pablo i Iu.

Jesus-Maria C.E., A 1-8 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Som superiors tot el partit davant un rival de la zona baixa. La primera part és molt correcte i estem a un bon nivell en tots els aspectes. Marxem 0-4 al descans. A la segona baixem el ritme, mirem de provar coses noves i no estem tant bé. Seguim!

Gols: Max x3, Nacho x2, Sam, Pol i Biel.

Cadet B femení 9-1 AAE Institut Icària – CET10, B

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit fluix per part nostra on hem posat poca intensitat. Tot i tenir la pilota controlada en tot moment, de cara a porteria no hem estat encertades. A la segona part augmenten el ritme i millorem el joc.

Gols: Martina x2, Mariona x2, Blanca x2, Carla, Lucía i Èlia.

Parets, F.S., B 1-6 Cadet A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra un rival de la part baixa de la classificació que ens planteja una defensa més enrere de la seva mitja pista. Trobem porteria amb un xut exterior als 2 minuts de l’inici però la tònica del partit no canvia. En fem el segon i el tercer de la mateixa manera, amb el rival molt tancat. Elles intenten fer-nos mal tirant pilota llarga a la seva pivot però ens defensem bé. Abans del descans, en una robada de primera línia fem el 0-4. Segona part mateix plantejament de joc, on anem augmentant distància al marcador. El gol d’elles arriba quan estem amb el 0-6 d’un gran xut de banda.

Gols: Jorgina x2, Tània, Marta García, Romina i Berta.

C.E. Platense Calafell, A 1-5 Cadet C masculí

Declaracions d’Eduard Plana: Sortim pensant que perquè són els últims guanyarem fàcil i marxem al descans 1-1 molt imprecisos amb pilota (més de l’habitual) degut al seu joc i concedint massa en defensa. A la segona apretem millor la pilota i recuperem pilotes a primera línia que ens donen tranquil·litat al marcador fins el 1-5 final.

Gols: Carlos x2, Ferran, Dani i Jan.

Cadet B masculí 1-0 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions de Kevin Cheung: Per fi tenim la recompensa al treball fet durant setmanes i setmanes. Arrels ens planteja un tipus de joc que ens fa sentir molt còmodes a pista. Hem defensat com animals i al final hem trobat la recompensa! Continuarem amb aquesta dinàmica!

Gols: pròpia porteria.

Cadet A masculí 7-3 Sant Julià, C.E., A

Declaracions d’Adrià Fernández: Bon partit en línies generals davant un equip condicionat pels canvis i el viatge previ. Marxem 5-2 a la mitja amb un gran joc però patint amb les seves pilotes llargues. A la segona hem seguit treballant bé i generant forces ocasions. En els últims 10 minuts defensem bé els seu joc de 5 i fins i tot marquem un gol. Encaixem el tercer a falta de segons degut a una mala decisió i un replegament encara pitjor.

Gols: Juanjo x3, Toni x2, Oscar i David Rosa.

EFS Jordi Torras, A 1-12 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit on no donem opció al rival. Sortim molt endollades per col·locar-nos 0-3 al minut 3. Només una errada per falta de contundència ens penalitza amb un gol seu quan anàvem 0-7. A la segona dominem igual, generem molt i hem anat ampliant el marcador fins el 1-12. Seguim!

Gols: Laia x3, Helena x3, Laura x2, Natalia x2, Kris i Júlia.

CES Bosco Rocafort, A 2-6 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Començàvem amb dubtes i poc ritme contra un equip de la part baixa de la classificació, ells defensant a mitja pista esperant les contres han fet que ens costi fer el nostre joc habitual. Al minut 1 hem aprofitat una pèrdua per fer el 0-1 però aviat ens empaten quan deixem un rebuig dins l’àrea. De bona jugada individual ens tornem a posar per davant i en un xut de banda ens tornen a empatar amb un gol de rebot. A la segona han seguit a mitja pista però nosaltres ens hem sentit més còmodes amb pilota i sense, una pilota robada a primera línia ha servit per fer el 2-3. Amb ells més nerviosos pel resultat i jugant de 5, hem aconseguit marcar dos gols més i després d’una expulsió, hem marcat el 2-6 jugant contra 4.

Gols: Pol Fernández, Nure, Javi, Marc, Víctor i pròpia porta.

Industrias Santa Coloma, A 5-5 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit bonic i molt disputat entre el quart i cinquè classificat. Els primers 10 minuts són seus gràcies a una bona pressió i a una major intensitat que fa que es posin 2-0 però en uns bons segons 10 minuts de la primera part, en el que canviem del joc de 4 a jugar amb pivot i trenquem una mica el partit, aconseguim marxar amb empat a 2 al descans. A la segona guió semblant, amb els primers minuts que ens costa molt sortir de pressió, i en el que hi ha un gol per cada equip. Una expulsió d’un jugador nostre canvia el partit al nostre favor, ja que fem el 3-4 en inferioritat i el 3-5 al recuperar jugador. En una transició i una acció desafortunada ens tornen a empatar a 5. Quedant 4 minuts i amb ells amb 5 faltes tenim 3 ocasions clares que no fiquem.

Gols: Arnau x2, Candi, Franc i Ivan.

Sènior B femení 8-0 Futsal Rosario Central, B

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat a la primera part en la que ens aguanten el ritme, ens defensen prou bé i generen perill en alguna jugada aïllada. Marxem 1-0 al descans. Només començar la segona fem el segon i el partit s’ha convertit en totalment nostre fins al plàcid resultat final. Seguim!

Gols: Aina x2, Yumi x2, Mire x2, Nardi i Elena.

Senior A femení 4-0 EFS Jordi Torras, A

Declaracions de Borja Carasusán: Duel contra un rival directe que no coneixia la derrota. Només ens separava un punt. En tot moment hem estat un pèl incòmodes perquè Torras eren agressives i competien molt bé. Nosaltres no ens hem fet petites i hem lluitat moltíssim. Amb una contra a manca de 5 minuts marxem per davant al marcador. A la segona ens ha costat entrar, ens precipitàvem a l’hora d’elaborar i hem tingut moments molts difícils. Fem el 2-0 gràcies a un xut exterior rebotat a falta de 7 minuts. Amb el rival jugant de 5 arriba el 3-0 i el quart amb un bon xut escorat. Seguim!

Gols: Sílvia, Africa, Clara i pròpia porteria.

Joventut Les Corts, B 1-2 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Encaixem el primer i únic gol molt al principi del partit (minut 2), amb temps de marge suficient per reaccionar i capgirar el marcador. Aconseguim arribar a la mitja part amb el resultat a favor després d’haver realitzat una bona 1a part. La segona meitat del partit es converteix en un “correcalles” sense un clar dominador del joc, tot i així capaços de mantenir l’avantatge. Sumem 3 punts que ens permeten no perdre de vista als equips capdavanters a la classificació.

Gols: Alex Barenys x2.

Sènior B masculí 4-1 Futsal Rosario Central, B

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit on hem sabut dominar i portar la iniciativa en tot moment i que ens fa seguir en posicions capdavanteres en la classificació.

Gols: Joan, Nil, Damià i pròpia porteria.

Sènior A masculí 4-1 Sant Julià, C.E., A

Declaracions de Guillem Artés: Treballada victòria contra els amics del país veí. Complicada primera part dels nostres contra un rival que planteja una sòlida defensa amb dues línies ben juntes que ens permet tenir un domini estèril de la situació però que no ens permet crear perill ni estar del tot còmodes en tota la primera part. Ells de falta i poc abans de finalitzar la primera part ens fan el 0 a 1. A la segona sortim amb una marxa més i els posem en problemes, gràcies a la insistència i encert dels nostres en 10 minuts remuntem fent un parcial de 4 a 0. Ells intenten entrar en partit jugant amb porter jugador però no ho permetem deixant el resultat final amb 4 a 1.

Gols: Arnau x2 i Josep x2.