13 oct. 2020

Els resultats, cròniques dels entrenadors i les golejadors/es del passat cap de setmana. Jornada que ens va deixar un balanç de 6 victòries i 1 derrota. Aquí teniu el post de la jornada mamut de futbol sala.

Manresa Futbol Sala, A 7-2 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit davant d’un equip més físic clarament superior a nosaltres ara mateix. Ens ha costat molt sortir de pressió durant tot el partit, hem estat massa estàtics i poc profunds amb pilota, i ells ens han castigat amb una bona finalització. En defensa tampoc hem estat còmodes en cap moment, lluny de la pilota i patint per seguir alguns talls.

Gols: Arnau i Tudor.

Infantil A masculí 7-2 C.N. Caldes, F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Bon partit en línies generals, seriosos i competint els 40 minuts. Inici on generem força però potser ocasions no gaire clares. El 0-0 dura bastants minuts però finalment aconseguim obrir la llauna. Marxem 2-0 al descans amb bones sensacions. A la segona seguim bé i fem el 3-0, a partir d’aquí perdem una mica el control i baixem el nivell generant un intercanvi de gols que no ens interessava gaire. Encaixem el 3-1 però al moment fem el 4-1 que ens dóna de nou tranquil·litat. Ells ho han provat de 5 i ens han fet mal a l’inici fent el 5-2 però poc a poc hem recuperat el domini i control. No podem caure en relaxacions ni baixades de tensió. Seguim!

Gols: Romeo x5, Jan i Nil Amorós.

C.N. Caldes, F.S., A 4-6 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Sortim molt ficats amb les coses clares i aviat ens posem 0-3, a partir d’aquí baixem el nivell i rebem dos gols abans de la mitja part. A la segona ens donen la volta al marcador amb dos gols més, estàvem lents i sense idees. Després de demanar un temps mort, sembla que sortim mentalitzats i amb ganes i ens bolquem a l’atac, fem un gol a falta de 10′ i dos més en 1 minut a falta de 6′, al final defensem el seu joc de 5 sense encaixar cap gol.

Gols: Luís x2, Sergio x2, Álvaro i Jorge Andrés.

C.N. Caldes, F.S., A 1-4 Juvenil A femení

Declaracions de Toni Corredera: Bon partit en línies generals i victòria treballada a una pista sempre complicada. Portem el pes del joc des del principi, però Caldes té les seves opcions amb situacions d’un contra un i transicions. Finalment ens avancem al marcador i això ens permet dominar per arribar a col·locar-nos 0-4. Als últims minuts, baixem un pèl la intensitat i el rival ho aprofita per escurçar diferències merescudament.

Gols: Mar, Romina, Clàudia i Laia Rojo.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A 3-4 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: 3 punts treballats en un partit dominat de principi a fi. Tot i així ha tocat aixecar un 2 a 0, fruit de dues contres de l’equip local. Hem generat moltíssimes ocasions de gol que en els primers 15’ no hem sabut materialitzar. Tot i així, abans del descans hem pogut empatar el partit. La 2a part l’hem iniciat amb dos gols més i a partir d’aquí ha tocat saber jugar amb aquesta diferència a favor. A seguir en aquesta línia!!!

Gols: Joan x4.

F.S. Bosco Rocafort, A 1-2 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Una primera parte que hemos podido distanciarnos en el marcador, pero no pudimos materializar las ocasiones. Segunda parte donde ellos pusieron mucha agresividad defensiva, consiguiendo controlar nuestras combinaciones. Contentos porque supimos sufrir hasta el final y por haber conseguido los 3 puntos.

Gols: Esteve i David Monterrubio.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, B 1-5 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Bon partit en el que aconseguim el que buscàvem, recuperar bones sensacions com equip, sobretot amb bola. Ens costa obrir el marcador però en una bola morta i en una bona jugada d’estratègia posem el 0-2 amb el que marxem al descans. A la segona en una altra bona jugada fem el 0-3 i a partir d’aquí el partit s’ha refredat en excés. Poc control, poc ritme, imprecisions, etc. A 5 minuts pel final encaixem el 1-3 que ens ha fet baixar a la Terra i reaccionem amb dos gols més. Seguim!

Gols: Raquel x2, Júlia Coll, Aroa i Nardi.