El post de la jornada mamut de futbol sala

20 oct. 2020

Un nou post de la jornada mamut amb els únics tres partits disputats, els de categoria nacional. Bons debuts de Juvenil A masculí i Sènior A femení amb victòria i empat respectivament. Per la seva banda el Sènior A masculí segueix imbatut amb 3 victòries en 3 partits. Us deixem els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es.

Juvenil A masculí 7-3 C.N. Caldes, F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Debut en lliga amb victòria i amb estrena de pavelló local (UPC). Partit fred i de poc ritme en el que no tenim mobilitat ni intenció en atac i en el que no estem encertats en l’execució per poder mantenir possessions de pilota que ens donin opcions clares de finalització. L’estratègia (tres gols) i la defensa en primera línia del 4c5 (dos gols) ens acaben donant la diferència que fa que ens emportem els 3 punts.

Gols: Delri x2, Boni x2, Gilles, Candi i Juan.

Sènior A masculí 4-3 Molins 99, C.F.S., A

Declaracions de Valter Pereira: Buen partido contra un rival fuerte. Hemos tenido oportunidad para matar el partido, pero la falta de acierto de cara a gol nos acabó llevando a un final de partido agobiante donde ellos tuvieron algunas ocasiones claras. Aun así, sabemos que los 3 puntos son importantísimos, y creo que el grupo está cada vez más comprometido a mejorar. Seguimos muy contentos.

Gols: Victor x2, Pau i David Monterrubio.

Bisontes Castellón FSF 3-3 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de temporada i estrena a la nova categoria a la pista d’un dels rivals més potents. Comencem el partit deixant els nervis al vestidor amb una posada en escena molt bona. Fruit d’això ens avancem 0-1 al minut 5 gràcies a un robatori a primera línia. Bisontes, dolgudes, han pujat més la intensitat i han deixat a un costat la defensa a mitja pista per venir-nos a buscar. En certes ocasions ens costava superar-la però quan ho aconseguíem generàvem perill per fer recular al rival. L’empat arriba a mitjans de la primera després d’una pèrdua d’última. A la represa entrem molt bé, tancant al rival a la seva pista amb una circulació de pilota molt bona. Ens tornem a avançar amb una recuperació a la pressió. De nou el rival ha fet un pas endavant per posar el 2-2 als pocs minuts aprofitant un desajust. No ens rendim i fem el tercer però a manca de 3 minuts arriba el definitiu 3-3 amb elles jugant de 5. Molt bones sensacions i gran partit de totes, seguim!

Gols: Clara x2 i Sílvia.