26 oct. 2020

Sènior A masculí i Sènior A femení van aconseguir els tres punts en els seus respectius partits d’aquest cap de setmana. Els dos únics equips mamuts que van jugar van endur-se la victòria, els nois sumant el quart triomf de quatre possibles; i les noies aconseguint la primera victòria a la categoria de plata espanyola. Us deixem els resultats, declaracions i golejadors/es.

Estel Vallseca, A 6-10 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Partido con cierto descontrol por las revoluciones muy altas que el equipo contrario nos planteó desde el principio. No fuimos capaces de controlarlo en casi todo el partido. Hasta que a mediados de la 2a parte conseguimos irnos en el marcador. Aun así, seguimos muy desordenados en defensa y ataque, pero materializamos las oportunidades que conseguíamos crear y que al final nos ha llevado a una victoria amplia pero ni mucho menos cómoda. Hay que seguir trabajando para mejorar varios aspectos. Contentos con los 3 puntos.

Gols: David Monterrubio x3, Esteve x2, Ernest x2, Pablo x2 i Adrià Termens.

Sènior A femení 6-1 Cervera-Segarra Femení, C.F.

Partit competit i seriós de les noies. Durant gran part de l’encontre el rival ens ha esperat amb una defensa intensa a mitja pista per intentar robar i crear perill amb ràpides transicions, a més d’un joc molt directe amb pivot. Abans d’avançar-nos al marcador a mitjans de la primera part gràcies a una falta directa, hem tingut un xut al pal per equip. Amb el marcador a favor sí que hem estat més alliberades i arribant més clarament a porteria, marxant amb 3-0 al descans. A la represa, d’inici sí que hem tingut més problemes per generar ocasions però a mesura que corrien els minuts anàvem guanyant terreny. Cervera en certs moments ens ha vingut a pressionar però l’hem desactivat amb dos gols amb una bona sortida de pressió. Ens fan el 5-1 amb una jugada individual i el definitiu 6-1 arriba defensant de 5. Seguim!

Gols: Laia x2, Clara, Laura, Helena i Kris.