1 nov. 2020

Victòria del Juvenil A masculí i derrota del Sènior A femení en els dos únics partits de la jornada. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors i golejadores a continuació:

Juvenil A masculí 6-1 Arrels, A.E.F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Segona victòria de la temporada, ambdues com locals. Primera part amb força control de pilota on després d’avançar-nos al marcador ens empaten en una acció desafortunada. En els últims minuts d’aquesta part som més verticals i efectius i ampliem el resultat fins el 3-1, amb el que arribem al descans. A la segona part el rival puja línies en la seva pressió i ens fa sentir-nos incòmodes en la possessió, deixant-nos molt espai a la seva esquena que no aconseguim aprofitar. A més, el rival aconsegueix trencar el partit i no sabem treure profit de bones opcions de transicions. Som capaços d’ampliar el resultat en una jugada d’estratègia, una sacada ràpida de corner i una defensa del seu joc amb porter-jugador. Setmana vinent a camp del líder, som-hi!!!

Gols: Javi x2, Gilles, Pau, Boni i Palanca.

Clínica Blasco Joventut d’Elx FS 4-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Visita a la pista de les favorites a tot. Inici discret per part nostre on ens hem vist superades per l’empenta i físic rival. Molt aviat s’han avançat al marcador amb una ràpida transició. Nosaltres, imprecises i dubtoses, mancàvem de confiança al cometre errors amb pilota que propiciaven perill del rival. A falta de 7min, quan semblava que ens començàvem a trobar, arriben dos gols molts seguits per marxar al descans 3-0. A la represa sí que hem fet un pas endavant, hem estat valentes i hem anat per l’Elx, aconseguint així el 3-1 al primer minut. Hem tingut per acurtar més les distàncies però en un error defensiu arriba el 4-1 a l’equador. Quan quedaven 7min apostem per portera-jugadora. Amb un bon joc fem el 4-2, tenim de clares per posar la por al cos al rival però finalment el marcador no es tornaria a moure. Ara, el que més desitgem és una ràpida recuperació de la Kris perquè pugui estar com més aviat millor amb nosaltres. Seguim!

Gols: Sílvia x2.