16 nov. 2020

Juvenil A masculí i Sènior A femení aconseguien aquesta jornada els tres punts com a locals i visitants respectivament. Resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es del cap de setmana a continuació.

Juvenil A masculí 6-3 F.S. Ripollet, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria per oblidar la jornada passada i tornar a tenir bones sensacions. Primera part amb moments bons amb pilota on tenim forces ocasions per marxar amb avantatge al marcador però la falta d’encert i un doblepenal marcat pel rival abans del descans fa que marxem al vestidor amb un 2-2. A la segona part millorem i sabem portar bé els temps del partit, amb bones possessions i transicions que ens donen bones opcions de finalització. Amb el 5-2 es posen a jugar amb porter jugador i ens fan el 5-3 que ens fa posar una mica nerviosos però tornem a agafar el ritme del partit i el matem amb el definitiu 6-3.

Gols: Gilles x4, Boni i Adri.

Intersala Promises B 0-7 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Primera victòria a domicili i segona consecutiva. Ens plantàvem a Saragossa convençudes de poder assolir aquests dos objectius. Entrem molt bé al partit assetjant la porteria rival i ens avancem als 5 minuts gràcies a una estratègia de banda. Dos minuts després fem el 0-2 amb una falta directa. Intersala amb pilotades llargues i joc directe ens podia agafar l’esquena i generar perill. Ampliem el marcador a manca de 3 minuts aprofitant una pilota morta després d’un xut al pal. A la represa mateixa dinàmica, portem el pes del partit però no acabem de matar l’encontre fins a 8 minuts del final amb el 0-4. Amb elles entregades i nosaltres sense afluixar fem 3 gols més als últims 3 minuts. Seguim!

Gols: Paula x2, Peña x2, Natalia, Sílvia i Helena