23 nov. 2020

Resultats, declaracions i golejadors/es dels tres partits del cap de setmana. El Sènior A masculí tornava a competir després d’un mes i va solventar un complicat partit amb una nova victòria per seguir invictes. El Sènior A femení també va resoldre el seu partit sumant els 3 punts. En canvi el Juvenil A masculí va caure a Manresa.

Manresa, F.S., A 5-2 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Desaprofitem l’opció de sumar dues victòries consecutives abans de dos partits claus les properes dues setmanes. Tornem a encaixar en el primer minut de joc i als pocs minuts rebem el segon en una jugada que ens guanyen l’esquena. Ens refem del mal inici i en uns molt bons 5 minuts fem dos gols que ens donen molt aire. Quan millor estàvem, en una pèrdua d’últim home, ens fan el 3-2 i acte seguit ens expulsen a un jugador (doble groga) i ens fan el 4-2 amb el que arribem al descans. A la represa tornem a encaixar un gol en els 2 primers minuts i a partir d’aquí generem moltes ocasions però de forma anàrquica i desdibuixada. Provem el joc de 5 en els últims 7 minuts però és totalment inofensiu.

Gols: Palanca i Del Rio

Jesus-Maria, C.E., A 3-5 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Partido muy disputado desde el principio. Cuando nos marcan el 1-0 empezamos a igualar la intensidad y fuimos de menos a más. Aunque tuvimos altibajos, conseguimos los 3 puntos gracias al esfuerzo de los jugadores en superar las adversidades que hemos encontrado durante todo el partido. A seguir.

Gols: Adrià Termens x2, Carles x2 i Esteve.

Sènior A femení 2-0 CE Futsal Hispanic de Torrent

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt disputat davant un equip molt físic. Torrent proposava una defensa individual a tota la pista i un joc molt directe quan tenia la possessió. En certs moments ens costava crear per manca de profunditat i quan arribàvem a porteria ens faltava un pèl de contundència. D’ocasions no ens han faltat, però no és fins a l’últim minut de la primera que fem l’1-0 després d’una bona sortida de pressió. A la represa mateixa dinàmica amb elles molt a sobre i nosaltres intentant atacar les esquenes però no acabant de tirar. Hem tingut per fer pujar el 2-0 i poder gaudir d’una segona part més tranquil·la, però no ha estat fins a l’últim minut, amb elles de 5, que l’aconseguim després d’un robatori. Duel ben competit per part nostre. Tercera victòria consecutiva i dos partits seguits sense encaixar. No tenim prou, volem més. Seguim!

Gols: Laura x2.