30 nov. 2020

Triplet de victòries aquesta jornada. Juvenil A masculí i Sènior A femení van solventar dos desplaçaments llargs i el Sènior A masculí es va imposar com a local. Resultats, declaracions i golejadors/es d’un nou post de la jornada mamut.

Alcoletge Club Futbol Sala, A 2-3 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria agònica davant del que, de moment, és l’equip revelació del grup. Comencem endollats i amb bon joc i arribades que fan que ens posem 0-1 en els primers 5 minuts. Amb el pas dels minuts anem perdent el control i les seves transicions ràpides i les nostres pèrdues de pilota en sortida de pressió ens penalitzen. Arribem 1-1 al descans. A la segona part tornem a sortir endollats però ens segueix costant sortir de pressió amb claredat. Tot i així, arribem molt a la porteria contrària i acabem fent el 1-2. A falta de 6 minuts, i després de fallar ocasions molt clares, ens fan el empat a 2 en un xut exterior d’una banda ofensiva. Els últims 6 minuts ens  bolquem a per la victòria i, després d’un intercanvi d’ocasions dels dos equips, acaba arribant el definitiu 2-3 a falta de 26 segons.

Gols: Del Rio, Fèlix i Javi.

Sènior A masculí 6-2 AECS l’Hospitalet, A

Declaracions de Valter Pereira: Buen partido a nivel mental. Donde tuvimos que superar una defensa muy alta, pero sobretodo aguantar un juego de 5×4 durante 15 minutos. Victoria muy trabajada. Aunque el resultado final parezca amplio no refleja las dificultades que hemos enfrentado. A seguir trabajando.

Gols: Adrià Termens x3, David Monterrubio, Marc Rodríguez i Marc Solé.

Xaloc Alacant FS, B 0-5 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Arrenquem molt bé el partit creant un bon grapat d’ocasions per aconseguir avançar-nos al minut 3 després d’una jugada d’estratègia. Despleguem un bon joc i estem encertades a la pressió per ser dominadores del partit, mentre que Xaloc era tot cor, empenta i un bon joc entre línies quan es trobaven. Després d’una ocasió molt clara per les locals, sobre el minut 10, ampliem distàncies amb dos gols molts seguits per marxar al descans amb un clar 0-3. A la segona el guió del partit no ha canviat, amb un Xaloc intens intentant neutralitzar el nostre joc i nosaltres buscant ampliar el marcador. Ho aconseguim abans de l’equador amb el 0-4 i tanquem el partit a manca de 5 minuts després d’una nova estratègia. Seguim!

Gols: Paula x2, Laia, Natalia i Laura.