El post de la jornada mamut de futbol sala

24 des. 2019

Acomiadem el 2019 amb una jornada passada per aigua que va obligar a ajornar alguns partits. Us deixem tots els resultats, declaracions i golejadors/es d’un cap de setmana que ens deixava 14 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Bones festes i feliç 2020 ple de salut i bons resultats!

Amacautomotive.com, Montcada, A 2-6 Minibenjamí, A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit important per aconseguir la 2a plaça a la primera fas- Sortim concentrats des del principi i dominem amb pilota, ells més còmodes defensant i sortint al contraatac. S’avancen ells amb un dels contraatacs però remuntem en poc temps per fer el 1 a 2. Última jugada de la primera part ens marquen el 2 a 2 de jugada de córner, marca el seu porter des de quasi el mig del camp. Segona part mateixa dinàmica però més encertats cara a porta, també partit més controlat on hi ha més joc posicionals i ens afavoreix. Final 2 a 6.

Gols: Manu x2, Iñaki, Teo, Aleix Garriga i Aleix Vinyals.

Benjamí B 3-3 Cornella C.F.S., A

Declaracions de Carles Hernán: Partit 2n contra 3r on sortim fent una bona pressió i aconseguim avançar-nos 2-0, baixem el ritme, sense idees i amb poc moviment sense pilota acabem anant-nos empat 2-2. Seguim mantenint el ritme baix i ens costa sortir de la seva pressió on no aconseguim guanyar esquenes i ens costa prendre bones decisions amb pilota. Acaba arribant al seu gol però aconseguim tenir bons minuts finals tenint pilota al seu camp on aconseguim l’empat. Cal tenir mes confiança quan tenim la pilota al nostre camp però molt content amb l’actitud tot i veure que anàvem per sota!

Gols: David, Samuel i pròpia porteria.

Benjamí A 1-2 CEFS Prosperitat, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Com es preveia ha sigut un partit molt igualat. Primers minuts de partit on comencem freds i dominats pel rival. Tot i això ens refem molt bé i poc a poc anem decantant la balança al nostre favor. Ens avancem en una transició que finalitzem molt bé, però pocs minuts després encaixem un gol per un error de marques. Acabem la primera part 1-1. A la segona, encaixem molt ràpid l’1-2 i a partir d’aquí hem sigut dominadors del partit. Hem tingut ocasions molt clares per fer l’empat. Però el porter i la presa de decisions ens ha penalitzat molt.

Gol: Aleix

Aleví A femení

Ajornat per pluja.

Rapid Santa Coloma, A 6-2 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Resultat ampli pel que s’ha vist a la pista, on hem competit molt bé davant el colíder. Encaixem 2 gols de contraatac d’ocasió nostra i 2 de pèrdues d’últim. Hem treballat bé i no ens hem deixat anar del partit. Millor amb pilota que a altres partits però malament en la finalització.

Gols: Eduardo i Gerard.

Sant Joan de Vilassar FS, A 1-3 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit fluix en línies generals per part nostra. No tenim gens de continuïtat amb pilota i només aconseguim fer mal sent directes, que és com arriben els tres gols. En defensa anem combinant la mitja i la pressió a dalt però tampoc acabem d’estar còmodes en cap moment.

Gols: Pau x2 i Sander.

Infantil B femení

Ajornat per pluja

Infantil A femení

Suspès per pluja a la segona part.

CET10, FS (Artós Sports Club), C 4-4 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt competit on la victòria hauria pogut caure per qualsevol banda. Ens comencem avançant a la primera jugada de partit però després de dos errors aconsegueixen capgirar el marcador. A dos minuts del descans, amb una bona combinació, aconseguim empatar. A la segona mateix guió que la primera. Ens avancem al marcador, aconsegueixen avançar-se, i finalment aconseguim l’empat a falta de dos minuts del final.

Gols: Alberto x3 i Dani.

C.E.T.10, FS, A 9-0 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Estem molt lluny de competir el partit i ens passen per sobre en totes les facetes del joc. Frustrats amb pilota i impotents sense ella, ens emportem una bufetada rere l’altre. No aconseguim neutralitzar el seu joc de 4 i ens costa molt superar-los posicionalment i en transicions. En el cos a cos i pilotes dividides no tenim res a fer evidenciant una diferència física entre plantilles molt important. Ningú esperàvem la forma en la que s’ha desenvolupat el partit i no hem estat a l’alçada de l’escut que portem. Tret de moments molt puntuals hem estat un equip inofensiu sense capacitat de reacció.

Infantil A masculí 14-3 Cornellà C.F.S. GPC, A

Declaracions de Nil Marco: Som superiors tot el partit. Sortim més ficats que ells i encarem el partit amb un parcial de 4 a 0. Hem provat coses diferents. Una llàstima encaixar aquests tres gols amb tanta facilitat. Contents per anar assolint els petits objectius que ens anem marcant i marxar a aquesta aturada de Nadal amb 5 victòries consecutives. Seguim!

Gols: Nacho x3, Max x2, Pere x2, Samjib x2, Biel, Nil, Miguel, Marc Vidal i Marc Carim.

Cadet B femení

Bellver C.E., A 1-24 Cadet A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra el cuer de la classificació. Sense fer molts mèrits arribem molt fàcil a porteria i els gols van caient.

Gols: Jorgina x7, Tània x6, Jana x4, Xènia x3, Marta García x2, Ona i Nora

Cadet C masculí

AEE INSTITUT ICARIA – CET10, B 1-3 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria importantíssima en una pista complicadíssima. 3 punts que ens donen molta vida i marxar a Nadal un pèl tranquils. No hem estat bé en la majoria de partit, ells ens esperaven a mitja i hem tingut la pilota en tot el partit però la pista era molt complicada, i no es podia jugar. Important els 3 punts i a seguir treballant!

Gols: Marçal, Hèctor i Sergio.

Badalona Futsal Iris 0-6 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Primera part travada davant un equip que ens ha plantejat una defensa individual pressionant molt agressiva i que ens ha costat saber llegir-la. No hem acabat de tenir el control però en dos accions puntuals fem dos gols que ens donen avantatge a la mitja. A la segona sortim més ficats, aconseguim més ritme de pilota i les possessions han sigut més llargues i ha donat fruit a que trobéssim més espais a mesura que passaven els minuts. En una superioritat i amb el joc de 5 fem dos gols finals.

Gols: Ignacio Prieto x2, Juanjo x2, Albert i David Rosa.

Jesus-Maria CE 1-3 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit gran on visitàvem a les segones classificades a només 3 punts per sota nostre. La primera part va començar bastant igualada amb uns minuts de tempteig dels dos equips. Fruit d’una pressió i un xut rebotat ens fan el 1-0 al minut 5 però dos minuts més tard pugem l’empat amb una bona combinació. Durant els primers 20 minuts vam estar massa estàtiques sense pilota i, tot i generar certes ocasions, no teníem un joc gaire fluït. A la segona vam fer un pas endavant, ens vam retrobar i així aconseguir dominar. Creem un bon grapat d’ocasions (algunes de molt clares) però no la fiquem, donant així vida al rival. En qualsevol contraatac podria arribar un gol que ens compliqués el partit. A manca de 5min per fi ens arriba el premi del 1 a 2 amb una bona jugada col·lectiva. És en aquest moment on comencem a rebre targetes grogues bastant discutibles. Una ens provoca l’expulsió d’una jugadora quan només quedaven 2 minuts pel final. Defensem com animals la inferioritat i quan recuperem tenim possessions llarguíssimes. A menys d’un minut, Ángela confirma el seu partidàs amb una boníssima aturada que ens fa créixer encara més per arribar a fer el 1-3 quan només quedaven 15 segons. Seguim!

Gols: Sandra, Júlia i Kris.

Juvenil B masculí 3-1 Futbol Sala Club Gràcia, A

Declaracions de Javi Mellado: Sabíem que seria un partit dur, Gràcia començava amb molta intensitat i una pressió molt alta, nosaltres amb poc ritme ens costava sortir de la seva pressió. Poc a poc vam anar entrant al partit i fruit d’això marquem el primer gol a la contra. A falta de 5 minuts ambdós equips arribem a les 5 faltes i aprofitem que ells segueixen amb la mateixa intensitat defensiva per xutar dos dobles, marquem el segon a l’últim minut. Amb 2-0 comencem la segona part amb el partit ben controlat i una bona actuació del nostre porter que ens dóna molta tranquil·litat en defensa, amb dos expulsions de Gràcia gairebé seguides fem el 3-0 i amb un jugador menys per part nostra ens fan el 3-1 a poc per acabar el partit. Amb ells jugant de 5 acaba el partit amb poca història més.

Gols: Blesa x2, Javi x2 i Fran.

Juvenil A masculí 4-3 C.E.T.10, FS, A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit massa intens i revolucionat en el que ens costa massa tenir el control i generar ocasions. Ens aixequen un 2-0 acabem fent el 4-3 definitiu a falta de menys d’un minut.

Gols: Gilles x2, Nil i Sergi.

AEE Institut Icària – CET10, B 1-5 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Ens trobem un equip que es tanca a 10-15 metres i ens costa trobar porteria. Faltades de ritme després de setmanes parades ens costa competir bé en un partit força fred. Malgrat tot som superiors i ho reflectim amb el pas dels minuts augmentant el 0-1 del descans. Seguim!

Gols: Aina x2, Coll, Yumi i pròpia porteria.

CFS Montblanc, A 2-5 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Iniciem el partit menjant-nos una esquena al primer minut per facilitar el 1-0 rival. No ens tornem boges i aconseguim l’empat al minut següent després d’un xut de banda. Al minut 10 se’ns ha complicat el partit amb una expulsió per vermella directa. Hem defensat prou bé els dos minuts d’inferioritat i, just quan recuperem a la quarta jugadora, aconseguim el 1-2 després d’una jugada d’estratègia. Alliberades, ampliem el marcador amb l’1-3 abans del descans. A la segona fem un parell de gols més pel 1-5 a manca de 10 minuts. En aquest moment hem baixat una miqueta el ritme, potser pel cansament. Teníem bones idees però no les acabàvem d’executar bé. El 2-5 arriba després d’un bon xut de falta directe quan restaven 5 minuts. Seguim!

Gols: Sílvia, Afri, Sandra, Clara i Raquel.

Sènior C masculí 4-1 Spinola Club Futbol Sala, A

Declaracions de Pol Marquilles: Acabem l’any amb una important victòria molt treballada de principi a final que ens permet seguir lluitant per les places capdavanteres de la classificació. Arribem a la mitja part amb el marcador 2-1 favorable sent els protagonistes del joc i manant sobre el ritme de pilota. La segona part es segueix mantenint la mateixa tònica i a més a més aconseguim arrodonir el marcador fins el resultat final.

Gols: Pau x2, Roger i Alex Barenys.

EPSA C. A 0 – 9 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit dominat des del principi i on hem estat superiors en tots els aspectes. 3 punts que ens permeten acabar l’any com a líders. Content i satisfet amb el treball de l’equip en els darrers partits.

Gols: Joan x3, Manu x2, Victor, Damià, Miguel i Nil.

Sènior A masculí 10-1 FS Linyola, A

Declaracions de Guillem Artés: Cop sobre la taula dels nostres contra un rival directe per la lluita pel campionat. Sortim motivats, amb ganes fer un gran partit i arriba el premi al primer minut de partit en una bona recuperació que agafa descol·locat al rival, 1 a 0. Arribem bons minuts nostres però el rival va despertant i creant perill a la nostra porteria. Gràcies al encert del nostre porter i el bloc defensiu aconseguim parar els seus atacs. En 3 minuts màgics i gràcies a la estratègia fem 3 gols q deixa al contrari molt tocat, 4 a 0. Abans d’ arribar al descans i en un desajust defensiu ens fan l’ únic gol del partit. Encarem la segona part en confiança i conscients que hem de seguir treballant. Una genialitat de Carles fa pujar el marcador, 5 a 1 i ells decideixen sortir amb porter jugador. Ho defensem bé i ho ataquem bé ja que anem marcant gols fins arribar al destacat i merescut 10 a 1 final.

Gols: David Macian x2, Carles x2, Marc Rodíguezi x2, Maca, Ernest, David Parcet i Arnau.