22 des. 2020

Últims dos partits del 2020 i últimes dues victòries. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors del passat cap de setmana.

C.N.Caldes, F.S., A 1-6 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Cinquena victòria consecutiva a una pista sempre complicada. Primera part on, com esperàvem, ens toca atacar una defensa a mitja pista i que en molts moments sabem com atacar-la i generar ocasions amb el nostre atac posicional, així arriba el 0-1 a la meitat de la primera part. En una falta fem el 0-2 i en un nou atac fem el 0-3 molt ràpid. Abans del descans, en una jugada de corner i un xut exterior en una sacada ràpida de banda fem el 0-4 i el 0-5. A la segona part el rival aixeca la línia defensiva i ens costa més tenir la pilota i generar ocasions. A més, ells surten des del principi amb porter-jugador i això fa que ens toqui defensar molts minuts. En un error nostre a la nostra pista ens fan el 1-5 i en una falta indirecta fem el 1-6 definitiu. Toca petit descans per seguir competint.

Gols: Ignacio x2, Fèlix x2, Pau i Del Rio.

Gràcia Futbol Sala Club, A 1-5 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Sabíamos que nos plantearían un partido muy exigente. Y así fue. No supimos responder a la agresividad defensiva de ellos. Donde los árbitros tampoco supieron cortarla. Nos llevamos los 3 puntos, pero con un mal sabor de boca, sabiendo la diferencia técnica que había entre un equipo y el otro. No teníamos que pasar tantos apuros en partidos así. Lo mejor fue eso, conseguir 3 puntos más. Tendremos que trabajar esa faceta porque cada vez más los partidos son así.

Gols: Adrià Termens, David Monterrubio, Esteve i pròpia porteria x2.