11 gen. 2021

Us portem el primer post de la jornada mamut del 2021. Resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es dels partits del cap de setmana.

Juvenil A masculí 2-3 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Nil Marco: Inici de partit amb poc control i força imprecís per part dels dos equips. Amb el pas dels minuts millorem i tenim uns minuts més bons però no ho transformem en ocasions clares. Al final de la primera són ells qui estan millor però el marcador no es mou, 0-0 al descans. A la segona sortim més valents amb la pilota mirant de fer mal a l’entrelínies. Ens avancem aviat però pràcticament a la següent jugada ens empaten a 1. Seguim intentant sortir amb pilota controlada i perdonem un parell d’ocasions molt clares però també perdem pilotes en zones compromeses. En una d’aquestes arriba el 1-2. Aconseguim l’empat de doblepenal però de nou ens marquen molt ràpid el 2-3. Ho hem provat de 5 l’últim minut sense èxit. Derrota en un partit igualat davant un rival directe que s’ha decidit per detalls i en el que ens ha faltat competir un pèl millor i ser més contundents. Seguim!

Gols: Boni i Delri.

Sènior A femení 1-5 Bisontes Castellón FSF

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici de partit davant les segones classificades. Comencem bé, conscients que una victòria ens alçava al segon lloc. Durant els primers 20min s’han vist dos equips molt igualats on qualsevol podia estrenar el marcador. La diferència ha estat en l’encert de cara a porta. A manca de 4min arriba el 0-1 amb un xut escorat i, el 0-2, després d’una mala defensa quan només restaven 25 segons. A la represa, un miratge inicial ens ha pogut fer entrar a la lluita pels punts, però a partir del minut 5 ens hem apagat. Ens fan dos gols amb una defensa inexplicable. Des del minut 10 provem de 5 però cau el 0-5 i, per acabar, fem el de l’honor a l’últim minut.

Gol: Helena