El post de la jornada mamut de futbol sala

18 gen. 2021

Triplet de victòries pels equips mamuts aquest cap de setmana. Tots tres conjunts van aconseguir el primer triomf del 2021. A continuació us deixem els resultats, les cròniques dels entrenadors i els golejadors/es.

Arrels, A.E.F.S., A 0-4 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit seriós de tot l’equip en una pista sempre complicada. El rival ens planteja una defensa a mitja pista que ataquem amb bastant criteri generant perill amb pilotes profundes als espais. Tot i així, no estem del tot fins en la finalització. A la meitat de la primera part, en la segona acció d’una falta, fem el 0-1, i en els últims 5 minuts d’aquesta part fem 2 gols més que ens donen un bon marge abans del descans. A la segona part el rival puja l’altura defensiva i, tot i que ens costa estar fluids en la circulació de pilota, fem el 0-4 en una bona transició ofensiva. Acabem tenint algunes ocasions més que no entren i defensant el seu joc amb porter-jugador.

Gols: Prieto, Fèlix, Javi, Gilles

Molins 99, C.F.S., A 1-4 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Fue un partido muy competido des del principio. En la primera parte nos hemos puesto con una gran ventaja gracias a la estrategia y buen hacer táctico del equipo. En la segunda parte, después que nos pitaran un penalti en contra, no fuimos capaces de tener el control del partido. Aun así hemos conseguido defender bien, con bastante sufrimiento pero con la recompensa final de la victoria. Creo que fue nuestro peor partido en la faceta del juego fluido. Hay que trabajar y mejorar cada vez más. Tres puntos muy importantes.

Gols: Adrià Termens x2, Esteve i Ernest.

Cervera-Segarra Femení C.F., A 1-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt fluix i altament imprecises. Hem tingut moltes pèrdues de pilota no forçades i molts problemes per desplegar el nostre joc. A més, en defensa, ens faltava un pas endavant. Tot i així, amb un atac ràpid ens avancem finalitzant al segon pal. També hem perdonat un munt d’ocasions. A la represa ens hem esperonat una mica però poc a poc ens desinflàvem per trobar-nos de nou amb l’escenari de la primera part. Cervera aconsegueix l’empat després de sortir guanyadores d’una pilota dividida però, a les acaballes del partit, fem pujar el definitiu 1-2. Seguim!

Gols: Natalia i Paula.