25 gen. 2021

El cap de setmana ens deixa dues grans victòries. El Juvenil A masculí s’imposava al líder, el Barça, en un gran partit. El Sènior A masculí per la seva banda aixecava un 3 a 5 en contra al descans davant Estel Vallseca, A. A continuació us deixem els resultats, declaracions dels entrenadors i els golejadors.

Juvenil A masculí 6-5 Barça, A

Declaracions d’Alex Garcia: Gran victòria a casa contra el líder en un partit amb moltes alternances en el joc. A la primera part el rival domina clarament els primers 15 minuts generant situacions de perill constants i fent, amb una molt bona pressió, que no poguéssim sortir del nostre camp. En aquests minuts, en un bon atac i un xut exterior en una acció a pilota parada, es posen 0-2 al marcador. Els últims minuts de la primera part provem a sortir de pressió amb pivot i això ens permet apropar-nos a la seva porteria i generar alguna ocasió de gol. Abans del descans aconseguim retallar distàncies en la segona acció d’una falta a prop de la frontal de l’àrea. A la segona part aconseguim empatar molt aviat en una banda ofensiva i ràpid fem el 3-2 en una transició ràpida. Aquí perdem altura defensiva i defensem a 15 metres però seguim generant ocasions amb atacs directes. A falta de 4 minuts fem el 4-2 en un xut exterior després de treure un corner i el rival decideix atacar amb porter jugador. Les dues primeres accions recuperem pilota i fem 2 gols agafant un avantatge gran. Encaixem 3 gols en 50 segons en una molt dolenta defensa del 4c5 que fa que acabem patint i nerviosos, però molt contents.

Gols: Javi x3, Fèlix, Gilles i Boni.

Sènior A masculí 9-5 Estel Vallseca, A

Declaracions de Valter Pereira: Una primera parte muy por debajo de nuestras posibilidades, donde el contrario se encontró cómodo en los 20 minutos. Nos fuimos al descanso con un 3 a 5 en el marcador. Al principio de la segunda parte ya se notaba el cambio de actitud de todos. Y eso nos llevó a dar la vuelta en el marcador incluso pudiendo marcar muchos más goles. Destacar el esfuerzo psicológico que el equipo ha tenido para cambiar un partido que se nos había puesto muy complicado. Enhorabuena a todos los jugadores.

Gols: Adrià Termens x3, Carles x2, Ernest, Pablo, Esteve i Pau.