22 febr. 2021

El cap de setmana ens deixa només una victòria en quatre partits. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors de la jornada.

C.F.S. Eixample, A 4-0 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Primer partit de competició després de molts mesos, on ens hem vist superats per un equip fort i intens que pressionava molt bé. No hem tingut la lectura de partit ni la precisió suficients per sortir en condicions d’aquesta pressió i poc a poc ens han anat superant. Tot i això hem tingut alguns moments bons de pilota i algunes ocasions per marcar, però no les hem sabut aprofitar. Hem marxat al descans 3-0. A la segona part hem corregit alguns aspectes que ens han fet igualar-nos més a ells, però al final el parcial d’aquesta part ha tornat a ser negatiu 1-0. Els darrers 5 minuts ho hem intentat amb joc de 5, generant alguna bona ocasió. No val a badar en una lliga de només 13 partits, però estic convençut que anirem de menys a més.

Futsal Vicentí Club Esportiu, A 2-1 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Derrota que ens allunya dels nostres objectius. Primera part en la que ens falta encert en la presa de decisions i en l’execució amb pilota de moltes accions. Tenim alguna oportunitat clara per marxar al descans per davant al marcador però no l’aprofitem. El rival, amb un joc molt directe, no ens permet recuperar la pilota a prop de la seva porteria i això ens dificulta trobar accions de finalització. A més, ens generen perill en alguna d’aquestes pilotes llargues i amb xuts exteriors. A la segona part millorem en la circulació de pilota i això ens fa sortir millor de la seva pressió però seguim sense estar encertats en la segona part de la pista. Una pèrdua en sortida de pressió fa que ens marquin el 1-0 a falta de 8 minuts, i la contra d’una transició ofensiva nostra provoca el 2-0. A partir d’aquí ho intentem de diferents formes però la falta de temps i l’ansietat fan que no ho podem aixecar.

Gols: Fèlix.

AECS L’Hospitalet, A 3-7 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Partido muy serio de los nuestros. Que desde el principio nos mostramos con mucha concentración y sabiendo la dificultad que el equipo rival nos plantearía. Muy contento por el compromiso de los jugadores que están entendiendo perfectamente el mensaje que estamos trasmitiendo. A seguir!

Gols: Ernest x3, Guillem x2, Pol i Adrià Termens.

Sènior A femení 0-1 Xaloc Alacant FS, B

Declaracions de Borja Carasusán: Iniciem bé el partit movent a un bon ritme la pilota però amb manca de profunditat i, de cara a porta, no acabàvem de prendre les millors decisions per finalitzar. El rival ha proposat una defensa molt intensa durant tot el partit per intentar robar i sortir ràpidament al contraatac. Tot i les ocasions, marxem al descans 0-0. A la represa no iniciem bé, tendres al cos a cos, despistades en defensa i imprecises en la construcció. Fruit d’això el rival s’avança al minut 2 amb una conducció pel carril central i un tir exterior. Tocava remar a contracorrent, ho hem intentat de totes les maneres però les forces anaven minvant per acabar el partit amb més cor que cap. Dura derrota però res a retreure a les noies perquè han cregut i ho han intentat durant tot el partit. Ara, una setmana de descans per encarar un doble enfrontament a Saragossa per intentar certificar la classificació al grup capdavanter i la permanència. Seguim!