1 març 2021

El cap de setmana ens deixa una triple victòria. El Juvenil A masculí i el Sènior A masculí tancaven la primera lliga amb dos triomfs que confirmaven, encara més, la ja classificació per la segona fase on es jugaran accedir al Campionat d’Espanya i l’ascens a 2a B respectivament. El Juvenil B masculí per la seva banda aconseguia la seva primera victòria en aquesta segona jornada de lliga. Us deixem els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors.

Juvenil B masculí 3-2 Penya Esplugues, Assoc. Esp., A

Declaracions de Mario Roldán: Segon partit de lliga, encara amb molt marge de millora. Ens falta ritme i precisió amb pilota i som excessivament tous en defensa. Tot i així no perdem la cara al partit en cap moment i ens sobreposem al 0-1 a la jugada següent i al 1-2 també molt ràpid. Arribem al descans amb empat a 2. A la segona part millorem un pelet, però el marcador no es belluga fins que, a manca d’un minut, expulsen a un jugador rival. Amb la superioritat al 4vs.3 aconseguim fer el gol que ens dóna els primers 3 puntets i que ha de servir per jugar menys tensionats els propers partits. A seguir millorant!

Gols: Diego, Marc i Toni.

Juvenil A masculí 8-0 Salou, F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria davant el cuer en l’últim partit de la primera lliga per sumar un total de 6 punts aquesta setmana que ens donen confiança per afrontar la segona lliga. Tot i poder millorar molt més en la zona de finalització per poder generar ocasions més clares, i transformar-les, tenim estones de bon joc i amb bon ritme a la primera part. Ens anem al descans amb un 4-0 al marcador, sent els 4 gols del mateix jugador. A la segona part sortim una mica relaxats i perdent moltes pilotes que donen opcions de gol al rival però aguantem amb la nostra porteria a 0. Quan ens tornem a activar fem 4 gols més per posar el 8-0 final.

Gols: Boni x5, Jorge x2 i Ignacio

Sènior A masculí 3-2 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Valter Pereira: Desde el principio sabíamos que sería un partido de difícil concentración, pues ninguno de los dos equipos se jugaba nada. Aun así, ellos empezaron el partido muy fuertes y con la intensidad tan alta (como tiene que ser) que parecía todo lo contrario. Tuvimos en los primeros 10-12 minutos del partido momentos difíciles donde no habíamos entrado aún a jugar. Luego igualamos la intensidad de ellos y el partido fue muy disputado hasta el final. Cerramos una primera fase con la seguridad que tendremos que estas muy concentrados siempre para poder progresar cada vez más y acercarnos al objetivo. Seguimos.

Gols: Guillem, Arnau i Marc Rodríguez.