9 març 2021

El Sènior A femení tancava un gran cap de setmana amb dues victòries a terres aragoneses. Les mamuts aconseguien tancar la primera lliga en un meritori 3r lloc després de vèncer dissabte a FSF César Augusta en partit ajornat i el diumenge al Futbol Emotion Zaragoza en l’última jornada de lliga. El Juvenil B masculí per la seva banda perdia a camp de C.F.S. La Unión Santa Coloma. Us deixem els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es del cap de setmana.

C.F.S. La Unión Santa Coloma, A 3-1 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Partit igualat on la diferència la marca l’encert de cara a porteria. Seguim sense estar fluids amb pilota però tot i així disposem de nombroses ocasions, especialment a la segona part, que no materialitzem. Xutem 3 doblepenals (1 acaba en gol) i tenim dues faltes indirectes a la frontal i un parell de dos vs. porter. Al descans marxem 2-0 amb un gol de penal i un altre d’un error greu en la pressió. Després de pujar la intensitat a la segona part generem bastant perill però no trobem el gol. Juguem els darrers 6 minuts de 5. Aconseguim a manca d’un minut pel final fer el 2-1 per a manca de molt pocs segons pel final encaixar el 3-1 sense porter. Cal seguir lluitant.

Gols: Ignacio.

Fútbol Emotion Zaragoza 0-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Després d’assegurar-nos estar entre les 4 primeres amb una victòria el dia anterior, ens presentem al camp d’un rival empatat a punts per fer-nos amb la tercera plaça. Iniciem molt serioses i amb un bon joc. Tot i que les forces s’han anat igualant i el gol podria caure per a qualsevol equip. Abans del descans, el pal ens ha privat de marxar amb avantatge. A la represa Emotion han sortit decidides a buscar el gol però ho neutralitzem amb molt sacrifici. A més, al minut 5 i 8 fem dos gols després de dues recuperacions i transicions. Amb el rival buscant el gol per apropar-se al marcador, les pulsacions han anat pujant. Als últims 7 minuts amb una gran defensa de 5 hem desactivat l’atac rival i hem tingut alguna ocasió per ampliar el marcador. Acabem la primera fase terceres, certificant l’objectiu de la permanència i entrant al grup dels equips que es disputaran el play-off d’ascens. Molt contentes. Seguim!

Gols: Natalia i Laura.