22 març 2021

La jornada d’aquest cap de setmana ens deixa un balanç de 16 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Us deixem a continuació el post de la jornada mamut de futbol sala amb tots els resultats, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es.

Industrias Santa Coloma, A 6 – 2 Minibenjamí A

Declaracions d’Eric Prieto: Primer partit com a federats dels nens i s’ha notat. Hem començat molt nerviosos i ens ha costat igualar la intensitat que ficaven. Marxem 2-0 al descans i a l’inici de la segona ens fiquem 4-0. A partir d’aquí hem estat millor i hem tingut ocasions per fer algun gol més per igualar una mica més el marcador.

Gols: Victor i Eloi

Benjamí A 13 – 2 Arrels A. E. F. S., B

Declaracions d’Eric Barrachina: Debutem a la categoria amb bones sensacions. Fem un bon partit en línies generals. Hem sigut superiors i hem aprofitat per treballar coses de cara als propers partits. Seguim!

Gols: Teo Campo x5, Vidar x3, Manu x2, Miquel x2 i Iñaki.

Benjamí B 4-6 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Miki Garcia: Partit on Eixample són superiors a nosaltres tant físicament com tècnicament. Comencem la primera part molt nerviosos i anem perduts en defensa on entrem de cop i ens superen fàcilment. Encaixem 4 gols en els primers 10 minuts. En el temps mort corregim un parell de cosetes i fa que arribem molt més i arribem al descans amb el 4-4. Sortim a la segona part amb ganes d’aixecar el partit però dues errades en la sortida de pilota fa que encaixem dos gols. La segona part és fluixeta on per culpa de la seva pressió fa que no estiguem ficats i creem poques ocasions.

Gols: Iker x2, Garriga i Roc.

Aleví A masculí 3-0 Sant Andreu de la Barca, C.F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Primer partit del retorn a la competició on aconseguim els 3 punts sense mostrar la nostra millor versió. A la primera part ens plantegen una defensa molt passiva a 15 metres que estem incòmodes i imprecisos atacant. El seu joc molt directe amb pivot no ens permet gairebé mai robar pilotes en zones perilloses. Marxem a la mitja part 0-0. Fem l’1-0 al primer minut de la segona i ens vénen a pressionar. Millorem una mica, sense acabar d’estar fluïts, i fem el 2-0 de falta directe i el 3-0 en una recuperació defensant el seu joc de 5.

Gols: Tudor x2 i Alex.

Aleví B masculí 3-2 C.F.S. Eixample, A.

Declaracions de David Anton: Partit on ens pressionen bé i ens costa molt sortir. En defensa estem bé i gran partit del nostre porter. Ja ens hem tret els nervis del debut i hem d’anar a millor! Seguim!

Gols: Zaki, Nico i Marcos

Aleví C masculí 5-3 Joventut Les Corts

Declaracions de Carles Hernán: Partit on som superiors i ens posem ràpidament 3-0 però ens costa molt atacar la seva defensa a mitja pista. Comencem la segona part 3-1 i aconseguim crear més ocasions però seguim sense ser creatius amb pilota. Concedim una cessió i una pèrdua a primera línia que fa que acabem el partit amb menys avantatge al marcador del merescut.

Gol: Garriga x2, Otto, Arnau i Iago.

Natació Sabadell, A 2-3 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit en que el rival ha estat millor que nosaltres i probablement ha merescut més. No hem estat gens còmodes amb la pilota en una pista molt complicada i ens ha costat molt sortir de pressió i generar joc. Ells en canvi han mostrat un molt bon nivell. Marxem 0-1 al descans i a la segona aconseguim posar-nos 0-3. En un xut exterior i un doblepenal posen el 2-3 i l’últim minut i mig ens el passem tancats defensant com podem el seu joc de 5. La millor notícia els tres punts i la bona actuació dels nostres porters. Hem de fer un pas endavant. Seguim.

Gols: Nacho, Romeo i Jan.

Arrels AEFS, A 0-10 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on anem de menys a més. La primera part ens deixa un sabor agredolç de no estar plasmant en el marcador la superioritat existent. A la segona part l’equip adopta una millor versió que ens permet arribar al resultat final.

Gols: Sander x3, Joan x2, Guille x2, Martí, Pau i Joel.

Aelis-Sage Partner Eixample 3-9 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit on comencem amb molts dubtes amb la sortida de pilota i on ells aconsegueixen crear molt perill amb recuperacions a dalt. Mica en mica anem entrant en el partit i sabem llegir les diferents situacions que es van donant en el joc. Marxem al descans amb un còmode 2-5 i això ens fa encarar una segona part amb confiança per tenir el partit en tot moment controlat.

Gols: Bernat x4, Centeno x2, Josep, Pol i Oscar.

Infantil A femení 10-1 CEFS Prosperitat, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on hem anat de menys a més contra un rival que ens ha esperat al seu camp durant els 50 minuts. Durant la primera part som molt estàtiques i ens costa molt trobar forats per arribar a porteria. Tot i així, quan ho aconseguim, finalitzem contra la portera. Ens avancem 2-0 en dos xuts més ajustats al pal i ens retallen distàncies a un córner en contra. Sobre la botzina fem el tercer i anem al descans 3-1. Iniciem la segona corregint petits detalls que ens fan arribar a porteria amb més facilitat i els gols van caient.

Gols: Sílvia x3, Victòria x2, Júlia x2, Nur, Clàudia Prades i Paola.

Sabadell Femení, FS 1-3 Infantil B femení

Declaracions de Raquel Almirall: Molt bon partit en línies generals. Primera part molt bona on sortim amb moltes ganes i concentrades. Tenint diverses ocasions per marcar, marxem a la mitja part 0-2. A l’inici de la segona part robem pilota a la portera defensant el seu atac de 5 i marquem el 0-3. És en aquest moment quan ens relaxem, ens desorganitzem i l’equip rival aprofita per marcar-nos l’1-3. Després de demanar temps mort, tornem a controlar el partit i tot i tenir ocasions per marcar algun gol més, acabem 1-3. Seguim!

Gols: Aina x2 i Carla Costa.

Cadet A masculí 7-1 Aelis – Sage Partner Eixample, A

Declaracions de Javi Mellado: Tornada a la competició amb dubtes de com respondríem després de tant de temps sense entrenar junts i contra un rival amb una bona plantilla. Des de l’inici hem estat molt ficats tant en atac com en defensa, llegint molt bé la seva defensa i el seu atac i seguint el plantejament del partit. Així han arribat dos gols en poc més de dos minuts que ens feien creure que estàvem a bon nivell i ens han donat molta confiança. Un altre gol cap a la meitat de la primera part ha fet que marxem a la mitja part amb 3-0. A la segona part hem sortit mentalitzats de seguir fent un bon paper i al primer minut hem fet el 4-0. Fem tres gols més cap als 10 minuts per posar el 7-0 i canviem una mica el plantejament per tenir més la possessió. Als últims minuts ens han marcat el 7-1 de doble penal.

Gols: Luís x3, Alexei x2 i Jorge Andrés x2.

Cadet B masculí 1-1 Santa Coloma Futsal, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit molt igualat, que ells buscaven moltes boles llargues, que hem sabut defensar molt be. Aconseguim posar-nos per davant al minut 15 amb una bona jugada de joc de 4. Arribem a la mitja part amb aquest resultat i al minut 17, ens xiulen una falta, discutible, de 18m, ens marquen l’empat. A partir d’aquí, partit boig, ells ens fan 2 pals, nosaltres tenim alguna ocasió, així que partit molt divertit.

Gol: Oscar

Cadet C masculí 9 – 0 Maristes Sants Les Corts C.E., B

Declaracions d’Eduard Plana: Partit on som superiors, primera part ens costa entrar al partit amb moltes imprecisions amb bola i dificultats per entendre el desordre amb el que atacaven, però aconseguim marxar 4-0 al descans després de robar vàries boles a primera línia. Segona part millorem amb pilota que és el que havíem marcat al descans i aconseguim tenir mes efectivitat de cara a porta tot i les facilitats del rival.

Gols: Ferran x2, Joan x2, Lluc, Jan, Beren, Marc i Pau M..

AEE Institut Icària – CET10 1-5 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Iniciem bé amb un parell d’ocasions clares però no aconseguim materialitzar-les. Atacant la seva mitja pista hem alternat bons minuts amb altres més discrets, generant ocasions però amb la pólvora mullada. No hem cessat d’intentar-ho fins a obrir la llauna amb el 0-1 i ampliar distàncies amb el 0-2. A la represa sortim molt millor arribant amb més claredat a porteria i plantejant un joc més dinàmic. Aviat fem el 0-3 però cau l’1-3 a mitjans. Als últims minuts aconseguim ampliar fins al final 1-5. Seguim!

Gols: Berta x3, Carla i Jana.

Penya Esplugues, Assoc.Esp 4-2 Cadet B femení

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit on hem anat de menys a més. A la primera part no hem sabut generar, anàvem lentes i ens costava molt tenir la pilota. Marxem al descans 3-0, amb tres errors nostres que Penya Esplugues aprofita. A la segona part, ha estat tot el contrari. Reaccionem amb velocitat, amb joc i generem moltes ocasions. Fem el primer a falta de 15 minuts i ràpid marquem el segon. No hem sabut aprofitar bé els atacs i no aconseguim fer el tercer. A l’última jugada del partit ens fan el 4-2. Bones sensacions en el primer partit. Seguim treballant!

Gols: Lucía i Aina.

Industrias Santa Coloma 4-1 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Dura derrota que ens allunya molt dels dos primers classificats. Tot i fer 3 primers minuts molt bons ens anem fent petits i no aconseguim sortir de la seva forta pressió. Tres gols en accions a pilota parada fan que ens anem 3-0 al descans. A la segona part sortim amb una altra cara i competim molt millor, fent el 3-1 i tenint accions per fer el segon i ficar-nos al partit. Finalment no ho aconseguim, i ja amb porter jugador ens fan el definitiu 4-1.

Gol: Ignacio

Juvenil B masculí 2-2 Escola de Futbol Sala Comtat d’Urgell, A

Declaracions de Mario Roldán: Un partit en el que no hem acabat mai d’estar còmodes davant d’un rival que basava el seu atac en el joc directe i en els aclarats per accions individuals. A la primera part ells arriben més a porteria que nosaltres tot i que les ocasions més clares són nostres. Marxem al descans amb parcial positiu de 1-0. A la segona part el guió és similar però ens capgiren el resultat, primer en un contraatac fruit d’una mala execució d’una falta a favor i el segon en una transició en la que ens superen clarament per velocitat. Ràpidament fem l’empat. El darrer minut de partit el juguem amb superioritat numèrica per doble amonestació del porter però tot i tenir ocasions (una al pal) no aconseguim endur-nos-ho. Cal seguir treballant.

Gols: Alexei x2.

Juvenil A femení 6-2 EFS Jordi Torras, A

Declaracions de Toni Corredera: Comencem el partit notant la falta de ritme competitiu i les visitants, més intenses i precises en aquest tram inicial, ho aprofiten per tenir les primeres ocasions clares. Aconseguim aguantar i a poc a poc anem entrant al partit, fins que finalment ens avancem en una bona sortida de pressió. Amb això millorem amb pilota i fem 2 gols més abans d’arribar al descans. A la segona part comencem bé, fem el 4-0, però el rival ens fa dos gols ràpids per apropar-se al marcador. Reaccionem molt bé, i aconseguim fer dos gols més per sentenciar i arribar al 6-2 final.

Gols: Romina x2, Marta García x2 i Tània x2.

C.N. Caldes F.S., A 2-0 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Pista muy complicada por varios factores. Sabíamos que nos enfrentaríamos a un equipo solido y con ilusión. Aun así, en muchos minutos del encuentro creamos ocasiones para marcar, pero no pudimos por nuestra falta de efectividad cara a puerta. Ellos nos plantearon una defensa 1/2 pista lo que nos costó mucho adaptarnos a esa situación. Aun así muy contento con la actitud del equipo, que peleó hasta el final. Estoy seguro que este golpe nos hará más fuertes en todos los sentidos. Confianza 100×100.

Sènior B masculí 4-4 Penya Esplugues Assoc. Esp.

Declaracions de Juanjo Soriano: Bon resultat davant un bon rival que no ens ha deixat anar per davant en el marcador en cap moment. 1a part per l’equip visitant que ha marxat amb 1 a 3 al descans.2a part per nosaltres on hem arribat a empatar a 3. Els darrers 30 segons ho hem intentat amb el 5 i hem estat molt a prop però no ha entrat.

Gols: Joan, Miguel, Javi i pròpia porteria.

C.E. Barri Riera 1-3 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Partit igualat en tot moment, on comencem perdent al 9′ de la primera part, però immediatament aconseguim l’empat fins arribar a la mitja. A la segona part ens posem per davant al marcador i aguantem el resultat fins al final. La seva defensa a mitja pista ens ha permès mantenir possessions llargues i mica en mica anar profunditzant l’atac. En defensa hem estat concentrats i ordenats, cosa que li complicava molt al rival finalitzar de cara a porteria amb efectivitat. En línies generals molt content per la feina i actitud dels jugadors. Comencem amb molt bones sensacions

Gols: Pau Maurel x2 i Alex Salvador.

Mecanoviga CFS Eixample 3-5 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt ben competit per part de totes i tenint molt clar el que havíem de fer en cada moment. Iniciem endollades i aconseguim estrenar el marcador només començar amb una ràpida transició i un xut escorat. El rival ens venia a buscar i aprofitava moltes situacions de finalitzacions d’estratègia per fer mal, tot i que l’empat arriba després d’un penal per mans. No hem perdut el cap, hem seguit competint molt bé per posar-nos 1-3 després d’aprofitar un xut al pal i una estratègia de falta. Abans del descans Eixample ha baixat a mitja pista per intentar aprofitar alguna pèrdua nostra. Els primers minuts de la represa són més del rival però aguantem bé i, a més, al minut 6 i en 30 segons fem dos gols en un moment clau després d’una banda i un robatori a la pressió. A manca de 10 minuts ens surten de 5, ens fan el 2-5 a la primera acció i minuts més tard el 3-5 amb un altre penal per mans. Hem patit però aconseguim tancar la porteria i tenint alguna ocasió per ampliar el marcador. Seguim!

Gols: Rojo x3, Paula i Kris.

Sènior B femení 7-1 Pla de Llobregat AJ

Declaracions de Nil Marco: Partit plàcid ja que avui hem estat força encertades de cara a porteria. En molts moments ens ha faltat trobar continuïtat en el joc i ens hem precipitat amb la pilota. Hem concedit massa ocasions. Malgrat això bona victòria per agafar confiança i ritme. Seguim!

Gols: Mife x3, Berta x2 i Coll x2.