30 març 2021

Us portem un nou post de la jornada mamut de futbol sala. El cap de setmana ens deixa 13 victòries, 5 empats i 4 derrotes. Aquí teniu els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es.

Minibenjamí  3-4 Cerdanyola Vallès FC, B

Declaracions d’Eric Prieto: Segon partit de lliga i mateix guió que el primer, fem una primera part molt fluixa i la segona és tot el contrari. A la primera part ens van sorprendre sortint amb els 4 en línia i buscant-nos les esquenes. Amb la pilota als peus ens va costar sortir de la seva pressió i vam marxar 0-2 al descans. A la mitja part vam ajustar aquests conceptes i només començar en 3 minuts vam posar-nos 2-2. Vam seguir força bé però en una pilota llarga ens van fer el 2-3. Ho vam empatar ràpid i aquí vam tenir els millors minuts, amb 3 ocasions molt clares que no van entrar. A falta de 5 minuts ens van fer el definitiu 3-4.

Gols: Eloi x2 i Roger.

Arrels A.E.F.S., A 4-8 Benjamí, B

Declaracions de Miki Garcia: Segon partit de lliga, on rectifiquem errades del primer partit. Comencem molt connectats i amb moltes ganes de crear joc i arribar a porteria. Arribem molt fàcil a la seva porteria i fem molt mal movent la pilota. Marxem al descans amb un 1-4 a favor, sentint que podríem haver marcat algun gol més. Segona part intentem fer talls, però ens costa sortir amb la pilota i tornem al joc ala-pivot. El final acaba sent un partit d’anades i tornades i fa que encaixem 3 gols. Molt content per la millora dels jugadors respecte al primer partit i per les ganes que té aquest equip.

Gols: Vini x2, Iker x2, Pau Zabala, Roc i Ivan.

Tecnovit Alforja FS Groc, A 3-1 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Primera part igualada on competim bé però tornem a estar precipitats amb la pilota, volem ser massa directes i hi ha moltes transicions cap a les dues bandes. Marxem a la mitja part 2-1. A la segona entenem millor com atacar la seva defensa, estem més calmats i generem moltes ocasions clares sense concedir-ne gairebé cap però no aconseguim marcar. A falta de 2 segons ens fan el 3-1.

Gol: Adri.

Maristes Sants Les Corts C.E., A 4-4 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Dues parts bastant diferents, on a la primera ens costa generar i desconnectem al darrer minut rebent dos gols seguits, anem al descans 4-1. Segona part on fem un pas endavant i el 4-2 ens fica de ple al partit. Igualem a 4 i disposem d’un penal a favor a l’ultima jugada, el fallem.

Gols: Miquel, Zaki, Aleix i Marcos.

Sant Cugat F.S., B 2-8 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit molt maco de veure on hem controlat la pilota i hem fet un molt bon paper. Ens ha sigut fàcil connectar amb pivot per crear superioritats i hem sabut finalitzar per superar a un bon porter. Llàstima no acabar amb porteria a zero per una cessió i un error a primera línia però un partit molt complet amb molt bona actitud de tot l’equip. A seguir!

Gols: Otto x3, David x2, Garriga, Biel i Arnau.

Sant Sadurní F.S., A 0-9 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Primer partit de lliga de les noies que l’agafen amb moltes ganes. Això ens fa estar nervioses, imprecises amb pilota i ens adaptem al joc de les rivals. Els nervis ens fan fallar ocasions de gol clares, però tot i així marxem a la mitja part 0-3. A la segona part, portem el partit al nostre terreny i comencem a jugar més tranquil·les. Arribem a porteria amb facilitat i finalitzem amb les idees clares, acabant el partit 0-9. Seguim!

Gols: Gisela x4, Sara x2, Bertax2 i Bruna.

Infantil A masculí 4-2 Salou CFS, A

Declaracions de Nil Marco: 1a part en la que perdem pilotes i estem precipitats i poc concentrats. Concedim massa ocasions. Marxem 2-1 al descans. A la segona controlem força millor el partit però tot i fer el 3 a 1 ens responen ràpid amb el seu segon gol. Faltant pocs minuts fem el definitiu 4 a 2 i acabem defensant el seu joc de 5. Seguim!

Gols: Pablo x2, David i Romeo.

Infantil B masculí 4-1 Natació Sabadell, B

Declaracions de Sergi Ruiz: Bon duel entre equips B on aconseguim imposar-nos amb certa claredat. Primera part més igualada on ens falta paciència a l’hora d’elaborar els atacs i criteri per crear i ocupar espais. Segona part de poc control però en aquest intercanvi de cops nosaltres generem molt i ells pràcticament no fan perillar la nostra porteria.

Gols: Pau x2, Joel i Sander.

Infantil C masculí 8-1 CES Bosco Rocafort, B

Declaracions de David Monterrubio: Comencem amb una intensitat molt baixa i desconnectats, cosa que ens fa encaixar el primer gol als pocs minuts de començar. Poc a poc anem entrant al partit i finalment, després de varies ocasions, aconseguim empatar. A partir d’aquí el partit passa a ser un monòleg nostre. Recuperem moltes pilotes en la nostra pressió i sortim amb molta facilitat quan ens venen a pressionar, cosa que ens fa tenir moltíssimes ocasions, acabant amb el resultat final de 8-1.

Gols: Oscar x2, Centeno x2, Gerard x2, Dani i Aleix.

Molins 99, CFS, A 0-6 Infantil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit on, com la setmana passada, ens costa molt competir bé la primera part i prendre bones decisions. Fem el primer gol molt ràpid d’una jugada de córner i, tot i gaudir de molts contraatacs robant a segona línia som incapaces de finalitzar a plaer. Marxem a la mitja part 0-1, concedint alguna jugada de perill a l’equip contrari. Segona part mateixa dinàmica del rival, que ens ve a buscar a dalt però ens concedeix jugar fàcil entre línies. Ara si ho aprofitem bé i sabem llegir millor els 3c2 que se’ns presenten. Mica en mica anem ampliant el resultat fins el 0-6 final.

Gols: Victòria x3, Nur x2 i Sílvia.

Infantil B femení 1-2 Ripollet F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on ens visita un rival molt fort, però nosaltres tenim les idees ben clares i els hi posem les coses difícils. Primera part on elles tenen moltes ocasions de gol, però la portera fa un gran partit i ens ho para tot. Les rivals mouen molt bé la pilota i ens costa defensar el seu joc. Tot i així, ho aguantem molt bé i marxem a la mitja part 0-0. A la segona part, donem la sorpresa i ens posem per davant del marcador amb un 1 contra portera. Elles es posen nervioses, segueixen intentant marcar algun gol i nosaltres tenim alguna ocasió de més per marcar el 2-0. Quan queden 7 minuts ens marquen l’empat i 3 minuts després l’1-2. Lluitem per intentar empatar el partit però no ho aconseguim. Seguim!

Gols: Aina

C.E.T. 10 F.S., A 0-7 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Inici del partit amb el rival a mitja pista esperant les nostres errades. Vam començar amb un ritme baix i amb dubtes, cosa que ens feia tenir pèrdues i provocar les seves transicions. Anem de menys a més i ben entrada la primera part, fem el primer gol d’una estratègia de banda, a partir d’aquí agafem confiança i fem 3 gols més per marxar 0-4 al descans. A la represa el rival ens pressiona i ens sentim més còmodes però errem les ocasions que tenim, fins que ben aviat surten de 5 i al minut 13 robem una bola i fem el 5è, el 6è arriba a la jugada següent i l’últim de doble penal a falta d’un minut.

Gols: Alexei x3, Jorge Andrés, Max, Marçal i Sergio.

C.E.T. 10 F.S., B 3-1 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: El partit ha començat molt igualat, els dos equips hem tingut les nostres ocasions. Cap al minut 5, una pilota llarga, que el nostre porter surt a rebutjar, acaba donant-li a un rival i ens fan el 1-0. Aconseguim empatar el partit al cap d’uns minuts en una bona contra. El seu segon gol, es un 2 contra porter, després d’anar fluixos a una pilota dividida. Segona part estem molt millor, amb un bon ritme de pilota però sense acabar de tenir ocasions molt clares. Finalment, de tant arriscar, una molt bona jugada individual d’un d’ells, ens fan el 3-1 i hem continuat pressionant però no hem aconseguit moure el marcador.

Gols: Oscar.

Cadet A femení 4-0 A.E. Sant Andreu, A

Declaracions de Borja Carasusán: Nou rival que ens espera a mitja pista i que, amb la nostra circulació, baixa aviat a 10 metres. D’inici ens costa plantejar un joc fluid perquè no acabem de prendre bones decisions a l’hora de moure la pilota, busquem l’acció més complicada. Després de perdonar un munt d’ocasions obrim el marcador gràcies a un robatori a primera línia a l’equador de la primera i, a l’últim minut, amb un atac ràpid fem pujar el 2-0. A la segona entrem amb una marxa més fent el 3-0 molt aviat, movem molt millor la pilota i trobem els espais amb certa facilitat per disposar d’un bon grapat d’ocasions de tots els colors. Només les tendres finalitzacions, les aturades de la portera i els pals eviten que eixamplem el marcador. A les acaballes arriba el 4-0 després d’una altra pressió. Seguim!

Gols: Berta, Blanca, Nora i pròpia porteria.

Cadet B femení 4-1 Unió Futbol Sala Martorell, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit amb alts i baixos. Hem començat fluixes, volíem anar sempre cap endavant i no acabàvem de trobar el nostre joc. Fem el primer gol amb un xut exterior ens els primers minuts de partit. Generem ocasions però fallem en la finalització. Els últims quinze minuts, canviem el ritme de joc i trobem els espais aconseguint fer el segon gol. En una contra aconseguim fer el tercer i el quart amb un xut exterior. A la segona part sortim amb un bon joc amb pilota. Creem molt en moltes ocasions però no sabem finalitzar bé. A falta de deu minuts ens marquen amb una contra amb la defensa mal col·locada. Bones sensacions amb la pilota amb molts moments. Seguim treballant per millorar i polir aspectes.

Gols: Maria, Lucia, Mercè i Abril

Juvenil A masculí 6-4 Natació Sabadell, A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit amb un ritme molt alt des de l’inici i amb minuts de bon joc i ocasions. Arribem amb un marcador favorable de 3-1 al descans. A la segona part el ritme no baixa i, tot i que estem menys precisos, seguim generant moltes ocasions. No acabem de marxar en el marcador i amb el 4-2 surten a jugar amb porter-jugador, fent ràpid el 4-3 i tenint uns minuts de patiment que acabem trencant amb dos gols més.

Gols: Jorge x2, Palanca, Gilles, Adri i Boni.

Gràcia Futbol Sala Club, A 3-3 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Visita a la pista del líder que portava 4 victòries de 4 i molt bones xifres golejadores. Avui hem competit bé i el partit podria haver caigut de qualsevol de les dues bandes. El marcador no s’ha mogut fins als 10 minuts de partit on ells amb un potent i col·locat xut exterior de sacada de banda s’han avançat. Hem seguit jugant sense arronsar-nos i abans del descans hem estat capaços de capgirar-ho, primer amb una pilota robada en 1a línia i després en una bona combinació. A la represa teníem el control del partit però sense generar gaire perill més i a més a més carregats amb 5 faltes des del minut 9. A manca de 6 minuts pel final han fet el 2-2 però en menys d’un minut hem respost. Finalment hem encaixat l’empat en una jugada desafortunada en la que ens hem fet gol en pròpia porteria. Punt valuós tenint en compte les dinàmiques en les que arribàvem uns i altres. Ara toca seguir creixent!

Gols: Andreu, Pol i pròpia porteria.

F.S. C.E.T. 10, A 3-3 Juvenil A femení

Declaracions de Toni Corredera: Partit travat, amb poques ocasions i on no ens acabem de trobar còmodes davant el plantejament rival. Només començar rebem l’1-0 en un penal i expulsió per una mà dins de l’àrea. Després d’uns minuts de dubtes, aconseguim recuperar-nos i empatar, però les locals es tornen a avançar abans del descans. Comencem la segona part rebent alguna ocasió que resol la nostra portera, aguantem i aconseguim empatar. Faltant 3 minuts, fem el 2-3 en una bona pressió i grandíssima finalització ràpida. Les locals surten de 5 i aconsegueixen empatar quan falten 7 segons. Encara hi ha temps per una ocasió més per a cada equip; nosaltres amb un tir exterior que treu la seva portera, i en el córner posterior elles roben aprofitant una indecisió nostra i xuten de camp a camp, la botzina sona i la pilota entra unes dècimes després. Resultat just i a seguir treballant.

Gols: Natalia, Laia i Jorgina.

Jesús-Maria C.E., A 5-5 Sènior A femení

Declaracions de Valter Pereira: Después de hacer los 10 primeros minutos muy intensos y controlando bien el juego, llegando a ponernos 0-2. Luego nos relajamos al llegar a la cuarta falta. Después de ahí, prácticamente no hemos pasado de 1/2 pista. Y ellos crecieron y con bastante empuje dieron la vuelta al marcador. En la segunda parte el partido fue muy igualado. Aun así nos marcan el 4×2. Fuimos capaces de igualar, incluso dar la vuelta, pero hemos cometido fallos cerca de nuestra portería que casi nos llevan a la derrota. Estamos contentos con la reacción del equipo y cada vez estamos más estables psicológicamente. Que será primordial para lo que queda. Seguimos.

Gols: David Macián x2, Guillem, Esteve i Adrià Termens.

Futsal Alp 6-4 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: 1a part regalada. Sense intensitat i sense idees. 5 xuts a porteria = 4 gols. 20 minuts tirats. 2a part l’hem jugat tota de 5. Hem aconseguit fer 4 gols, però de nou, ens han xutat 2 vegades i hem encaixat 2 gols més. 2 partits 10 gols encaixats. Impossible competir així. Dissabte perdut de turisme per la Cerdanya.

Gols: Fran x3 i Miquel.

Sènior C masculí 7-4 C.E. Athletic Torre Roja, B

Declaracions de Pol Marquilles: Ens posem per davant al marcador molt a l’inici del partit, però per falta de concentració i perdent ritme de pilota abans d’arribar a la mitja part permetem al rival poder empatar. Sabíem que si la segona la iniciàvem amb calma i portant el ritme del joc com al principi la victòria seria nostra i així ha estat. Dos gols seguits en poc temps han fet que el rival es desmotivés i matéssim el partit sumant tres punts més per continuar al capdavant de la classificació.

Gols: Pau x3, Iker x2, Martí Viñuales i Martí Miras.

Sènior A femení 3-3 CD La Concòrdia

Declaracions de Borja Carasusán: Partit duríssim i molt intens davant les campiones del seu grup. Comencem el partit molt endollades, portant el pes del joc i intentant controlar les seves accions directes amb pivot. Elles, molt físiques, sí que ens feien patir al cos a cos i en jugades d’estratègia. Amb una bona i ràpida combinació de totes les jugadores de pista, ens avancem 1-0. En aquest moment, Concòrdia es mostra més agressiva però aguantem bé i, a més, seguim tenint ocasions. En una sortida fulgurant després d’un córner en contra anotem el 2-0 a manca de 3 minuts pel descans. Les rivals ens vénen a buscar encara més i amb una bona acció individual retallen distàncies per marxar 2-1 als vestidors. A la segona part Concòrdia surt a per totes i patim molt per sortir de la seva forta pressió però quan ho aconseguim generem molt de perill. A mitjans ens fan el 2-2 amb un xut de banda on rebota a una de les nostres. No ens rendim i gràcies a una jugada d’estratègia a manca de 6 minuts ens tornem a avançar aprofitant el rebot però, als 2 minuts, ens tornen a empatar fent bo un xut rebotat al pal. Els últims minuts són d’infart, disposem d’un doble penal, elles de dues faltes molt perilloses i a l’últim segon gairebé fem el quart. Qualsevol equip es podia haver emportat la victòria. Bon punt. Seguim!

Gols: Sandra x2 i Laura.

Sant Esteve Sesrovires F.S., A 1-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Entrem una mica fredes al partit davant un equip que ens plantejava una defensa zonal a mitja pista en rombe. Als primers minuts no hem defensat bé arribant una mica tard i amb un mal posicionament corporal que convidava a les rivals a fer el seu joc. En una paret vertical s’avancen 1-0. Amb el pas dels minuts hem començat a defensar millor i tapar bé el mig, i a circular millor la pilota. Malgrat tot hem concedit algunes ocasions clares. Girem el marcador i marxem al descans 1-2. A la segona hem controlat molt millor el partit i ens hem posat 1-4. Els últims minuts han estat força freds amb elles pràcticament entregades. Seguim!

Gols: Nardi x2, Berta i pròpia porteria.