13 abr. 2021

Aquí teniu tots els resultats, declaracions i golejadors/es del passat cap de setmana en el que la pluja va obligar a suspendre alguns partits.

Minibenjamí 6-8 Maristes Sants les Corts, CE, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit on comencem una mica dormits i encaixem dos gols ràpids, a partir d’aquí despertem i fem uns bons minuts amb i sense pilota, tenim forces ocasions i marxem a la mitja part 2-2. Al començar la segona seguim amb el nivell del final de la primera i ens posem 4-2, ens empaten a 4 i després ens tornem a avançar posant-nos 6-4, amb aquest resultat tenim alguna ocasió per marcar el 7è però no la fiquem i ells ens empaten el partit en un minut. A partir d’aquí, últims minuts on el partit podria haver caigut cap a qualsevol banda.

Gols: Eloi x3, Max, Aaron i Victor.

Benjamí A 13 – 0 C.E.T.10 FS (E.F. Poble Nou), A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit que comencem amb certa incertesa i on hem castigat molt els errors rivals. Hem pressionat molt bé a primera línia i robat forces pilotes tot i fallar moltes ocasions. Seguim!

Gols: Teo Campo x5, Iñaki x4, Manu x2, Vidar i Miquel.

Babar A.E., A 2-9 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit que anem de menys a més, amb errades defensives i incerteses al sortir amb la pilota. A mesura que passen els minuts anem corregint i millorant el joc fent que arribem més a porteria i poc a poc van arribant els gols. Hem pressionat molt bé i defensivament estàvem molt sòlids. En tot moment el partit ha estat controlat. Molt content per l’actitud i les ganes que tenen els peques de jugar i aprendre.

Gols: Roc x3, Jan Moreno, Pau Zabala, Vini, Garriga, Iker i pròpia porteria.

Aleví A masculí 1-5 Industrias Santa Coloma A

Declaracions de Pere Graugés: Partit amb dues parts clarament diferenciades, competim molt bé a la primera i som superats a la segona. Comencem concentrats i intensos en la pressió i recuperem pilotes que ens permeten generar bones transicions. En la sortida de pressió no estem del tot còmodes a causa de la seva intensa defensa. Marxem a la mitja 1-2 amb ocasions com per fer algun gol més. A la segona el rival puja una marxa i no som capaços d’igualar el seu ritme. Ens costa molt sortir, estem lluny de la pilota en defensa i amb un bon joc i grans individualitats ens castiguen.

Gols: Tudor.

CEFS Prosperitat, A 3-3 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Iniciem el partit dominant i amb bons minuts però són ells qui s’avancen en una transició. En una jugada el seu únic porter toca la pilota amb la mà fora l’àrea i l’expulsen. Fem l’empat a 1 en el 4c3 i seguidament capgirem el marcador. Lluny d’afavorir-nos la situació de partit, l’ambient i el joc s’enrareixen molt i ells molt més contundents ens giren de nou el marcador 3-2 al descans. A la segona empatem aviat i semblava que podíem tenir una segona part de domini. Malgrat gaudir d’algunes ocasions clares i alguns minuts correctes el guió ha estat similar al del final de la primera. En els minuts finals tornem a gaudir de 2 minuts de 4c3 però aquesta vegada no hem estat capaços d’aprofitar-ho.

Gols: Romeo x3.

Club Esportiu Vincit-Provençalenc 2-7 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit que se’ns va complicar a causa del poc encert que tenim de cara a porteria. Comencem el partit sortint molt bé de pressió i pressionant molt bé la seva sortida. Tenim varies ocasions per fer el primer però no aconseguim fer-lo pujar al marcador. Per contra, ells, després de guanyar-nos una esquena quan el tanca intenta anticipar-se, ens fan l’1-0 en la seva primera ocasió. Lluny de venir-nos a baix, seguim creant moltes ocasions i aconseguim girar el marcador per marxar al descans amb un 1-2. La segona part comença igual que la primera, amb moltes ocasions nostres que no aconseguim materialitzar i amb ells empatant en la que seria, pràcticament, la  seva única ocasió de la segona part. A partir d’aquí, poc a poc comencen a entrar totes les ocasions que creem fins arribar al definitiu 2-7.

Gols: Centeno x2, Josep x2, Pol Bossa, Gerard i Dani.

Rubí C.E.F.S., A 2-2 Infantil B femení

Declaracions de Raquel Almirall: Molt bon partit en línies generals on la feina feta durant aquests mesos es veu reflectida. Primera part molt igualada on aconseguim posar-nos per davant del marcador a falta de 3 minuts per la mitja part, però al minut següent un error nostre fa posar les coses fàcils al rival i ens empaten. A la segona part es fa una molt bona feina, però un altre cop a causa d’un error nostre ens marquen el 2-1. Al minut següent empatem el partit amb un xut exterior provinent d’una jugada d’estratègia. Seguim lluitant i tenim diverses ocasions clares de gol per emportar-nos el partit, però finalment acabem 2-2. Seguim!

Gols: Paula D. i Aina.

Cadet A masculí 5-2 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Javi Mellado: Partit clau per seguir amb aspiracions, on vam començar mentalitzats però amb imprecisions que ens feien rebre transicions ofensives rivals. Nosaltres bé en els replegaments i ells sense sort de cara a porta. Aviat agafem confiança, fem notar les ganes de guanyar i marquem el primer gol, al minut següent en una errada defensiva ens fan l’empat. Ells alternaven la pressió i s’anaven a mitja pista, com el seu entrenador, i a un córner a favor marquem el segon en pròpia porta. Acaba la primera part amb ocasions pels dos equips però amb domini nostre. La segona part comença bé per nosaltres i al minut 3 fem el 3-1 en una bona jugada col·lectiva, però un altre cop ens tornen a marcar al minut següent. Ells pugen la pressió i fa que ens costi sortir però amb l’expulsió d’un jugador seu ens creixem i encara que no marquem en superioritat, ho fem poc després quan recuperen el quart jugador. Amb el 4-2 ens fan defensa individual a tota la pista i a falta d’un minut a un córner a favor fem el 5-2 final.

Gols: Luís x2, Alexei, Álvaro i pròpia porteria.

Cadet B Masculí 1-6 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions de Kevin Cheung: Dura derrota, les sensacions durant el partit és d’un altre resultat. Hem jugat millor i hem proposat millor joc que ells, però no serveix de res si no marquem. Els gols en contra han sigut perquè hem sigut tous en defensa i els deixem sols davant del porter. Els últims 3 gols seus, arrisquem i anem a pressionar a dalt. Continuem treballant!

Gols: Jan.

Barceloneta Futsal Club Esp., A 1-11 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit de les noies en tots els aspectes. Iniciem endollades i contundents de cara a porta fent el primer al minut 2. Elles, molt físiques, proposaven una defensa individual que convidava a jugar ràpid i treballar molt sense pilota. Ho hem llegit i entès molt bé desajustant contínuament el seu entramat defensiu per trobar moltes situacions favorables. Marxem 0-5 al descans. A la segona no hem baixat el nivell. Bona pressió, ràpides combinacions i molta mobilitat per acabar amb un contundent 1-11. Seguim!

Gols: Carla x3, Marta Guerra x2, Jana x2, Helena x2, Berta i Ona.

Juvenil B masculí 10-1 SPALL – CFS Ciutat Mataró, A

Declaracions de Mario Roldán: Partit còmode on tot ens ha vingut de cara molt ràpid, potser afavorits per la presència de pares per primer cop. Tot allò que en altres jornades no ens ha acabat de funcionar avui sí. De fet la dada és que avui hem fet més gols dels que dúiem en les anteriors 5 jornades. Hem fet el primer gol al primer minut, i després 4 minuts després n’hem fet 3 més seguits. Una primera part molt tranquil·la que hem rematat amb un 5è gol. A la 2a part ells han buscat reaccionar amb el joc de 5 bastant aviat, però tampoc els hi ha sortit gaire bé i han anat caient els gols fins el 10-0. Llàstima d’acabar encaixant un gol al final. Seguim progressant en bona línia.

Gols: Martí x2, Andreu x2, Xavi, Albert, Pau, Diego, Pol i pròpia porteria.

Juvenil A Femení 5-1 Sant Joan Despí C.F.S. El Nippon A

Declaracions de Toni Corredera: Partit irregular on alternem estones amb bona intensitat i moltes finalitzacions, amb altres amb mala circulació de pilota i arribades perilloses de les visitants. La competitivitat i la seriosa defensa a mitja pista de Sant Joan Despí no ens ho ha posat fàcil en cap moment i hem hagut de treballar fins al final per emportar-nos la victòria. Hem de millorar en l’atac posicional i controlar més els partits si volem explotar el potencial que tenim.

Gols: Jorgina x2, Marta García x2 i Romina.

Sènior A masculí 4-2 Canet F.S., A

Declaracions de Valter Pereira: Partido muy competido los 40 minutos. No estuvimos del todo bien en la circulación del balón, pero supimos esforzarnos en defensa y ese sacrificio nos llevó a conseguir 3 puntos primordiales. Muy contento de la actitud del equipo y con ganas de seguir trabajando para mejorar cada día.

Gols: Adrià Termens, David Monterrubio, Ernest i Pau.

Sènior B masculí 0-5 AECS L’Hospitalet B

Declaracions de Juanjo Soriano: Equip molt inferior a nosaltres, tant individualment com tàcticament. 1a part dominada per nosaltres però sense efectivitat. De nou, dues oportunitats dels rivals 2 gols. 2a part més del mateix. Ho hem intentat de 5 faltant 6 minuts. 3 oportunitats rivals i 3 gols més. Estem en mala dinàmica i això es reflecteix a pista.

Centre Montserrat Xavier 1904, B 2-2 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Partit sense un clar dominador i molt accelerat durant els 50 minuts. Nosaltres sense aconseguir un bon ritme de pilota i poques idees en atac. La llàstima és haver encaixat el gol de l’empat a falta de 30 segons per acabar el partit. Tot i així, content amb l’actitud dels jugadors i amb ganes de continuar sumant per mantenir el lideratge. Seguim!

Gols: Pau i Sergi.

Sènior A femení 2-2 FS Castelldefels Assesoria Pear

Declaracions de Borja Carasusán: Engeguem el partit dominant la pilota i arribant a porteria però són elles les que s’avancen 0-1 al primer xut que fan després d’una cessió. Amb el gol en contra hem perdut el nord. Ens han entrat les presses per empatar el partit i hem iniciat un joc esbojarrat que, més que beneficiar-nos, ens perjudicava. Precipitades a la creació, lluny a l’hora de la pressió, dubtoses a les finalitzacions i imprecises a les superioritats. En tot aquest enrenou, arriba el 0-2 després d’una pèrdua a banda. Aconseguim asserenar-nos per tornar a ser nosaltres, aconseguim l’1-2 gràcies a una estratègia i ben a prop estem del 2-2 abans del descans. Iniciem la segona com acabem la primera, amb una ocasió claríssima que no entra per ben poc. Elles tancades a mitja pista, nosaltres protagonistes amb pilota i dominadores del joc. No aconseguim empatar fins ben entrada la segona part i perdonem moltíssimes ocasions per fer el tercer. A l’últim segon gairebé trobem el premi però ha sortit creu. Res a retreure, les noies ho han intentat tot. Seguim!

Gols: Sílvia x2.

Sènior B femení 5-2 Pony’s-Nova Esquerra, A

Declaracions de Nil Marco: Primera part seriosa amb un bon ritme de pilota i fent les coses bé. Concedim alguna ocasió per pèrdues que hauríem d’evitar però aconseguim marxar al descans 2-0. La bona feina la tirem a les escombraries en un inici de segona part en el que no hem saltat a la pista. A la sacada d’inici ens fan el 2-1 i després de la nostra sacada del gol encaixat perdem bola i en una transició ens fan el 2-2. Empat en 26 segons. A la segona elles han pujat la intensitat i han jugat pilotes llargues que ens han incomodat. Hem aconseguit recuperar poc a poc cert domini i aviat ens hem trobat amb un 3-2 que ens ha donat calma. Una expulsió d’una rival ens ha permès atacar un 4c3 i marcar el 4-2 que encarava força les coses. Finalment hem fet el 5-2 que ha tancat el partit per jugar uns últims minuts plàcids. Seguim!

Gols: Xènia, Coll, Mife, Raquel i pròpia porteria.