27 abr. 2021

El cap de setmana ens deixa un balanç de 15 victòries, 2 empats i 7 derrotes. Tots els resultats, cròniques dels entrenadors/es i golejadors/es del cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de futbol sala.

Minibenjamí A 3-7 Futsal Iris Badalona, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit que queda sentenciat a la primera part on acabem 1-6. Comencem de menys a més i amb 1-3 tenim un parell d’ocasions per apropar-nos al marcador però no ho aprofitem i en 3 minuts ens fan 3 gols seguits. Segona part per intentar marxar amb unes millors sensacions i competir millor.

Gols: Aarón, Roger i Oriol.

Benjamí A 11-3 Maristes Sants Les Corts, C. E., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Últim partit de la lliga que juguem a casa i on som superiors al rival en tot moment. Tot i això, és dels rivals que més coses ens han plantejat. Un parell de bones defenses ens han permès robar un parell de pilotes i marcar els dos primers gols. Hem arribat a la mitja part 7-0. A la segona hem baixat un mica el ritme i hem acabat amb un parcial de 4-3 que en cap moment ha fet perillar el marcador.

Gols: Miquel x3, Manu x2, Haytam x2,Teo Campo x2 i pròpia porteria x2.

CEFS Prosperitat, A 0-11 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit molt fàcil, el controlem en tot moment, en atac estem molt fins i en defensa estem força bé quan estem concentrats. Tenim moments en els que ens desconcentrem i ens juguem la pilota a llocs on no toca i regalem alguna que altra oportunitat de gol. Ara toca treballar dur, ens toca jugar contra els primers a la propera jornada.

Gols: Iker x4, Garriga x4, Roc, Pau i pròpia porteria.

Aleví A masculí 7-2 EFS Palafolls, A

Declaracions de Pere Graugés: Inici de partit igualat de pressions altes on s’avancen d’una falta directa. Ho empatem també de falta i fem el 2-1 de xut d’una banda. Anem estant cada cop més còmodes al partit i a falta de 2 minuts de la mitja fem ràpidament dos gols més, però als 30 segons de la segona part, en una pèrdua en sortida de pressió, ens fan el 4-2. Ho empatem al minut i a falta de 12’ ens juguen de 5. Ho defensem bé i fem 3 gols més per tancar el marcador.

Gols: Àlex x4, Óscar, Arnau i Adrián.

Aleví B masculí 4-1 FS Castelldefels Centre Mèdic, B

Declaracions de David Antón: Primera part competida on tenim moltes finalitzacions exteriors, així arriba el nostre gol per anar 1-1 al descans, empatant després de rebre un gol a una pèrdua. 2a part on ens aconseguim posar per davant i finalitzem millor, tot i això concedim alguna ocasió més al rival que a la 1a part.

Gols: Marcos x2, Guillem i Oriol.

Aleví C masculí 8-1 Club Esportiu Barri Riera, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit on el rival ens espera a mitjà pista, connectem fàcil amb pivot i creem moltes ocasions. A la segona part sortim poc intensos i a la primera jugada arriba el seu gol, a la segona part seguim tenint una gran quantitat d’ocasions però no estem tant encertats les oportunitats. Seguim!

Gols: Max x3, Otto x2, Biel, Arnau i Samuel.

Molins 99, C.F.S. A 4-3 Aleví A femení

Declaracions Raquel Almirall: Molt bon partit en línies generals de les noies. Tot i així, l’inici del partit és fluix i tan sols a 42 segons d’haver començat, les rivals aprofiten una pilota morta a la nostra àrea per marcar-nos l’1-0. El gol ens fa reaccionar, comencem a fer les coses molt bé i 3 minuts més tard empatem el partit. Dos minuts més tard, ens marquen el 2-1 des d’un xut exterior des de la banda i ens hem de refer. Això no ens fa baixar els braços i seguim treballant per empatar el partit. A l’inici de la segona part, en dos minuts seguits ens marquen el 3-1 i el 4-1, però la bona actitud de les noies i les ganes de voler guanyar és present en tot el partit i una vegada més ens refem i al minut següent marquem el 4-2. A partir d’aquí, el joc directe a pivot de les rivals ens deixa de generar perill i la possessió de la pilota és pràcticament nostra. Seguim lluitant i a falta de 5 minuts d’acabar el partit marquem el 4-3. Ho seguim intentant fins al final, però no aconseguim empatar el partit tot i tenir diverses ocasions clares de gol. Seguim!

Gols: Gisela, Berta i Noa Garcia.

Manresa Futbol Sala, A 12-3 Infantil A masculí.

Declaracions de Nil Marco: Cap opció davant un rival que ens ha superat en totes les facetes. No sortim bé d’inici i un parcial de 3-0 ja ho condiciona tot. Marxem al descans amb un 5-2. A l’inici de la segona estem a prop de fer el 5-3 que ens pot posar mínimament al partit però a la primera que tenen ens fan el 6-2 i s’acaba tot.

Gols: Alex T., Alex H, i Jan.

Cerdanyola Vallès FC, A 0-2 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Segurament el partit menys vistós per part nostra del que portem de temporada. Tot i el resultat ajustat portem sempre el pes del partit i no veiem perillar la victòria quasi en cap moment. Generem moltes situacions d’atac però ens segueix faltant efectivitat de cara a porteria. Ells viuen de transicions i pilotes aturades puntuals i acaben el partit amb un joc de 5 que neutralitzem bé.

Gols: Pau i Guille.

Casp, A.E., A 1-9 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit que se’ns posa de cara molt aviat. Ells ens esperen a mitja pista però ens deixen bastants espais per atacar que ho sabem aprofitar. Això, sumat al encert que tenim a cara porta fa que marxem al descans 0-7. A la segona part baixem una mica el nostre ritme i ells decideixen pressionar a dalt però ho sabem llegir bé i aconseguim sortir be d’aquesta pressió. Amb menys encert de cara a porta que la primera, acabem amb el definitiu 1-9. El seu gol arriba d’un penal.

Gols: Òscar x3, Bernat x2, Quim x2, Gerard i Aleix.

Escola Pia Sabadell, C.E.A 2-2 Infantil B femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on les rivals ens proposen un joc directe a pivot i en algunes situacions ens generen perill. El partit se’ns posa de cara al minut 7 on aconseguim posar-nos per davant del marcador amb una jugada de construcció. A falta de 4 minuts per acabar la primera part, les rivals aprofiten una pilota que queda morta a l’àrea i nosaltres ens mirem com ens empaten el partit. A la segona part, després d’algunes correccions, sabem aprofitar molt bé els espais que deixen buits a causa de la seva defensa alta. Seguim lluitant i l’1-2 ens arriba ben aviat, però volem més. A falta de 10 minuts per acabar el partit, ens empaten amb una jugada de córner. A partir d’aquí, ens posem una mica nervioses, però volem emportar-nos el partit i seguim lluitant fins al final, però el gol no arriba. Seguim!

Gols: Paula D. x2.

Cadet A masculí 16-1 Blanesport 83 FS, A

Declaracions de Javi Mellado: Ens vam prendre seriosament el partit malgrat que el rival és l’últim classificat. Molt bé amb pilota i forts defensivament durant tot el partit, anàvem ampliant el marcador progressivament fins el resultat final.

Gols: Max x4, Pol x3, Luís x2, Dani x2, Jorge x2, Alexei, Hèctor i Marçal.

Cadet B masculí 4-1 Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria important contra el líder del grup. Comença el partit amb una gran intensitat i que ells estan per sobre de nosaltres. En quan ells fan canvis, nosaltres ens posem per davant i tenim moltes ocasions però no aconseguim marcar. Ens anul·len un gol de falta per un bloqueig mal fet… Finalitza primera part amb un 0-0. Segona part mateixa dinàmica fins que amb una falta, aconseguim posar-nos per davant i al cap d’uns minuts fer el 2-0. En un pèrdua nostra d’últim home, ens aconsegueixen marcar i ens fan el 2-1. Ha entrat una mica de nerviosisme però després d’una bona jugada d’estratègia fem el 3-1 que ens dóna la tranquil·litat per marcar el 4rt i finalitzar el partit amb una gran victòria.

Gols: Marc Viñas, Jan, Pere i Oscar.

Cadet C masculí 6-2 CES Bosco Rocafort, B

Declaracions de Sergi Ruiz: Bon partit en línies generals, el rival planteja una defensa individual a mitja pista que amb el pas del temps anem atacant millor. Amb el 2-0 a favor tenim uns minuts de desconnexió on ens fan l’empat 2-2 i ens entren certs dubtes, però reaccionem posant el 3-2 abans del descans. Ells a la segona part passen a pressionar a tota la pista i ataquen amb porter-jugador, factors que aprofitem per ampliar distàncies fins el 6-2 final.

Gols: Marc, Beren, Dani, Miguel, Lluc i Alberto.

Cadet A femení 8-2 Jesús-Maria CE, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit on ens enfrontàvem dos equips amb ple de victòries i uns números molt semblants. Inici igualat amb tots dos equips pressionant i amb ocasions a les dues porteries, però som nosaltres les que ens avancem al minut 5 després d’una sortida de pressió. Amb el marcador a favor juguem més alliberades i, amb dos robatoris a primera línia, ens posem 3-0 a mitjans. Als últims minuts el rival ha optat per serveis en llarg que en certes ocasions ens ha costat controlar. A la represa JM surten decidides a retallar distàncies, nosaltres també tenim ocasions, però són elles les que fan el 3-1 al minut 10. Al minut següent tallem les ales al rival fent el 4-1 i, amb elles entregades, fem 4 gols més en 5 minuts. El 8-2 arriba a manca de 2 minuts pel final. Seguim!

Gols: Berta x3, Carla x2, Marta Guerra x2 i Jana.

Cadet B Femení 4-1 L’Hospitalet Bellsport , FS A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un bon partit per part nostra. Ens ha costat l’inici, on no ens sentíem còmodes del tot amb la seva pressió i en una contra a poc minuts de l’inici, fem el primer gol. Tenim un bon joc, però no acabem d’arribar. A falta de deu minuts per acabar la primera marquem el segon també en una contra però, poc després ens marquen de falta i fan el 2-1. Acabem la primera part 3-1, amb una bona jugada col·lectiva. A la segona part estem molt millor, corregim dos aspectes i arribem molt més fàcil a porteria. Ho intentem moltes vegades en ocasions clares però no estem encertades. Finalment arriba el quart amb una bona sacada de la nostra portera en llarg. Bon partit de les noies! Seguim treballant.

Gols: Abril x2 , Lucia i Martina.

Juvenil A masculí 2-8 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions d’Alex Garcia: Ens superen en ambició i intensitat des del primer minut de partit, i això s’acaba reflectint al marcador. Tot i tenir moltes opcions de gol, la presa de decisions i la mala finalització fan que només fem dos gols. La feblesa defensiva i la poca tensió en segones accions fa que ens facin vuit.

Gols: Fèlix x2.

5 Martorell Club Sala A 5-1 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Visitàvem la pista del favorit al títol amb un equip molt mermat per les baixes i conscients que la nostra lliga ara mateix és una altra. Tot i així hem competit molt bé amb un plantejament conservador, que ens ha fet arribar al descans només 1-0 i amb un parell d’ocasions nostres molt clares. A la segona ells han pujat un puntet la intensitat i a nosaltres el cansament ens ha començat a pesar molt. Aconseguim seguir aguantant prou bé, però ells s’imposen i fan el 2-0. Ja una mica entregats encaixem dos gols seguits i provem el joc de 5. La primera que tenim acaba en gol seu (5-0) i finalment aconseguim el nostre gol en un moment que ells estan en inferioritat numèrica per una expulsió. El que queda de temporada són 5 finals i les volem guanyar totes.

Gols: Sergio.

Juvenil A Femení 2-3 FS Castelldefels Institut Line A

Declaracions de Toni Corredera: Comencem els primers minuts bé, amb bones ocasions que atura la seva portera, però amb el pas dels minuts el partit s’iguala i s’avancen les visitants 0-1. Aquest gol ens fa desconnectar i elles ho aprofiten per fer 2 gols més abans del descans 0-3. A la segona part millorem i tornem a tenir ocasions clares, fem un gol ràpid que ens fica al partit 1-3 i a falta de 8 minuts el 2-3. Tot i aquest gol, Castelldefels aguanta bé els últims minuts i no tenim gaires arribades clares per fer l’empat.

Gols: Mar i Jorgina.

A.E. Xarxa Horta 2-5 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Gran primera parte, sobretodo los primeros 5 minutos, donde salimos muy enchufados y concentrados con la intensidad necesaria para partidos como este. Marcamos muy rápido, pero poco a poco fuimos bajando el nivel de intensidad y colocación en pista. Lo que nos llevó a sufrir ataques constantes del rival con muy poca reacción. Aun así, también hemos tenido muchas oportunidades para marcar más goles. Victoria muy importante y gran trabajo psicológico y grupal de todo el equipo. Seguimos.

Gols: Guillem x2, Pau, Esteve i David Monterrubio.

Sènior B masculí 8-3 F.S. Tibu-Ron Castelldefels, A

Declaracions de Juanjo Soriano: 3 punts davant el cuer del grup. Partit sense gaire història on, tot i començar una vegada més per sota en el marcador, vam saber donar la volta i mantenir el marge marcat de 2-3 gols de diferència en la majoria de minuts del partit.

Gols: Enric x2, Llorenç x2, Miquel x2 i Nil x2.

C. E. Baix Sud Futsal Castelldefels 2-3 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Victòria importantíssima i molt ben treballada per mantenir el lideratge a la classificació. Primera part nostra totalment plantejant un atac fluid i dinàmic que ens permet arribar a la mitja part amb un 1-3 al marcador. Pensàvem que la segona seria més del mateix, però no ha estat així. El rival ha plantejat un joc de 5 a falta de 15 minuts per acabar, el nostre ritme de joc ha desaparegut per complet, però la defensa de 5 ha funcionat notablement. Cal afegir que l’actitud del rival ha contaminat el partit durant tota la segona part, preocupant-se més de fer faltes i increpar a l’àrbitre i jugadors que no pas intentar remuntar el resultat… Tot i així, nosaltres hem aconseguit aguantar tota aquesta situació força bé i sumant tres punts clau per seguir confiant.

Gols: Pau, Roger i Alex Barenys.

Sènior A femení 3-3 Mecanoviga CFS Eixample

Declaracions de Borja Carasusán: Partit vibrant davant un equip que venia a per totes. D’inici el rival proposa un bon i ràpid joc però a poc a poc anàvem anivellant el partit. A més, ben aviat, aconseguim col·locar-nos per davant gràcies a un golàs. El partit va ser un constant intercanvi de cops de dos equips amb la victòria entre cella i cella. Eixample aconsegueix l’empat després d’una pèrdua d’última a mitjans i, a l’última acció abans del descans surten de 5 per intentar sorprendre però ho ajustem bé. La represa ha estat una continuació de la primera. Ben entrada la segona, ens tornem a avançar després d’aprofitar el refús d’una falta. L’alegria duraria molt pocs minuts amb l’empat a 2 i, a manca de menys de 4 minuts per la conclusió ens remunten. A partir d’aquí arrisquem amb tot, joc de 5 inclòs, i certifiquem l’empat a manca de 40 segons. Seguim!

Gols: Laura, Sílvia i Paula.

Sènior B femení 1-3 CEFS Prosperitat, A

Declaracions de Nil Marco: Partit en el que no estem fines individualment en l’execució. Ens costa atacar la seva defensa, ens precipitem i quan volem tenir paciència ens col·lapsem. Ens avancem de córner ràpid, únic gol de la primera. 1-0 al descans. A la segona volem millorar però seguim igual i provem de jugar amb pivot. Estem un pèl millor i tenim algunes per encarar el partit però no les materialitzem. En canvi elles en un córner i una banda ens giren el marcador a 5 minuts pel final. Ho hem intentat amb portera/jugadora i hem estat força bé però les 2/3 ocasions claríssimes que hem generat per empatar el partit les hem fallat, pal inclòs. Elles en canvi ens fan el 3r ja als últims segons. Toca aixecar-se, setmana vinent juguem vs. líders.

Gols: Mife.