3 maig 2021

Us portem un nou post de la jornada mamut amb els resultats, declaracions i golejadors/es del cap de setmana. Pocs partits ja que era jornada de descans per molts equips i la pluja que va obligar a suspendre bona part dels encontres dels conjunts que tenien jornada.

A.E.F.S. Arrels, A 0-9 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit contra un dels equips que estan a baix, que no té massa història. No ho feien malament, però quan arribaven a porteria no definien bé. Nosaltres hem robat moltes pilotes i hem treballat bé les contres, algun gol de bon joc combinatiu. Partit plàcid. Setmana que ve més i millor !

Gols: Darling x4, Pere x2, Sam x2 i Marc Vidal.

Joventut Les Corts, A 0-4 Cadet C masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Derbi cortsenc resolt amb solvència. Ells defensant a mitja pista tot el partit, nosaltres anem treballant l’atac i generant al llarg de tot el partit. La nostra falta d’efectivitat de cara a porta ha escurçat un marcador que podria haver estat més ampli.

Gols: Jan, Marc, Dani i Ferran.

Natació Sabadell, A 3-8 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Tornem a guanyar després d’una mala dinàmica en un partit en el que competim bé gran part del partit. Fem un joc vertical i directe durant tot el partit que ens permet generar moltes ocasions de gol, tot i que no estem encertats de cara a porta. Ens avancem als 10 segons de partit i sempre anem per davant en el marcador, tot i que el rival és capaç de no desenganxar-se fins els últims minuts de partit en el que es posen a jugar amb porter-jugador i amb una bona defensa aconseguim agafar una bona renda.

Gols: Palanca x2, Boni x2, Gilles x2, Del Rio i Fèlix.

Futsal Mataró, B 1-6 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Gran partido de principio hasta el final. Mucha concentración en todo momento y eso nos llevó a conseguir una victoria muy importante de cara a lo que resta de temporada. Hay que seguir trabajando duro y no bajar la guardia.

Gols: Esteve x2, Guillem, Victor, David Macián i Adrià Termens.

CD La Concòrdia 1-1 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit duríssim i molt físic al camp de les terceres classificades. Durant tota la primera part s’han vist ocasions per ambdós equips i minuts de domini altern, però la bona feina de les porteres evitava que el marcador es mogués. A les acaballes de la primera part Concòrdia ha arribat a les 5 faltes i, a manca d’un minut, ens avancem gràcies a un doblepenal. Als últims segons hem tingut més d’un ensurt per una baixada de tensió. L’inici de la segona ha estat una continuació del final de la primera. No hem entrat bé, un pèl toves i despistades. Fet que ha facilitat l’empat local després d’una errada a la construcció. Concòrdia s’ha crescut generant situacions de gol i, a punt d’arribar a l’equador, ha disposat de 2 minuts amb superioritat després d’una expulsió. La bona defensa ens ha fet creure i, ja en igualtat, hem fet un pas endavant per generar perill a la porteria contrària, tot i que sense encert. Als últims 3 minuts també defensem bé el seu joc de 5 amb alguna ocasió per emportar-nos els 3 punts, però el marcador no es mouria més. Seguim!

Gol: Sílvia.

Alzina Assoc. Esp. A 4-1 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Regalem el partit a les líders nosaltres soletes. El rival no ha hagut de fer pràcticament res amb la pilota, només defensar seriosament i aprofitar els regals. Ens avancem molt ràpid 0-1 i en tres sortides de pressió perdem tres boles que penalitzen amb gol cadascuna. Juguem tota la segona de 5, sense generar gaire fem dos pals i tenim alguna més de clara. Ens fan un 4t gol pràcticament en la seva única arribada.

Gols: Mireia