11 maig 2021

Us portem un nou post de la jornada mamut amb tots els resultats, cròniques i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 17 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

Minibenjamí A 4-4 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit que comencem molt bé però amb poc encert de cara a porteria i ells a la primera que tenen ens marquen el primer. Tot i això seguim estant força bé però cada arribada seva va anar dins i ens trobem amb un 0-4 força injust pel que s’estava veient. Al final aconseguim ficar una i marxem 1-4 a la mitja part. A la segona tornem a sortir molt ficats i els gols van caient fins al 4-4 que arriba al minut 40 de partit. Últims 10 minuts on el cinquè gol podria haver caigut cap a qualsevol direcció.

Gols: Martí x3 i Aarón.

Arrels A.E.F.S., B 3-13 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on som superiors al rival en tot moment. Iniciem bé i ens avancem ràpid 0-2. Tot i encaixar l’1-2, marquem ràpid el tercer i anem ampliant el marcador fins el definitiu 3-11.

Gols: Teo Campo x3, Manu Calvo x3, Iker Garcia x3, Miquel Riu x2 i Marc Toledo x2.

AELIS- Sage Partner Eixample 9-3 Benjamí B

Declaracions de Miquel Garcia: Partit en el qual ells són superiors en tot moment. Aguantem els 10 primers minuts els seus atacs i aprofitem els contraatacs per fer mal però sempre ens topem o amb el porter o amb la manca de pressa de decisions a l’hora de finalitzar. Marxem a la primera part 4-1 perdent amb la sensació que a la segona part podem millorar i girar el marcador. Entrem amb por a la 2a part i ells estan molt fins de cara a porteria i es fa impossible remuntar. Acabem amb una milllora els últims 8-10 minuts i fem dols gols.

Gols: Roc, Jan i pròpia porteria.

Sant Joan de Vilassar FS A 1-5 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit irregular on combinem moments en què estem bé amb pilota i fem mal amb la pressió amb altres en què no aconseguim tenir el partit suficientment controlat. Ens avancem 0-2 i encaixem l’1-2 a l’últim minut de la primera part. A la segona sortim desconnectats, però després d’uns minuts de dubtes fem el tercer que ens dóna certa tranquil·litat per fer-ne dos més i acabar el partit sense patir.

Gols: Àlex x3, Arnau i Óscar.

A.E. Sant Andreu, A 2-3 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit competit on ens ha costat finalitzar bé les moltes ocasions que hem tingut. Tot i que s’han posat 2-0 hem seguit competint i hem fet el gol de la victòria a l’última jugada.

Gols: Oriol, Nico i Miquel.

Rubí C.E.F.S., B 4 – 6 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit on entrem desconnectats i les nostres irregularitats en defensa fa que s’avancin 2-0 al marcador, però ràpidament arriba el nostre primer gol i comencem a controlar el joc. Ells no aconsegueixen sortir del seu camp i girem el marcador a 2-3 però una jugada abans d’acabar la primera part fa que marxem amb empat al descans. Seguim controlant el joc però no generem tantes ocasions, tot i així, ens avancem 3-5 però ràpidament fan el 4-5 amb un gol de cap però ho sabem defensar i passar-ho malament fins que a falta de 4 minuts arriba el definitiu 4-6. Content amb les ganes de guanyar tot que demostren els nens!

Gols: Jose, Otto, Max, David, Arnau i Samuel.

Infantil A masculí 10-1 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions de Nil Marco: Partit plàcid davant l’últim classificat. Ens costa força estona obrir la llauna. Amb el pas dels minuts estem millor i més còmodes i marxem 4-0 al descans. A la segona estem un pèl millor malgrat encaixar l’únic gol. Necessitàvem un partit així.

Gols: Nil F. x2, Nil A. x2, Nacho x2, Romeo x2, Pablo i pròpia porteria.

Sant Cugat FS, A 2-8 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Ens costa entrar al partit atacant la seva mitja pista posicionada a 15 metres i no ens protegim bé del seu joc directe amb pilotes llargues. Arribem al descans amb un competit 1-3 i amb la sensació d’estar tot obert a la segona part. Després del descans capgirem totalment la dinàmica, combinem bé en l’atac posicional i trenem bones transicions que ens permeten anar ampliant el marcador fins el 2-8 final.

Gols: Guille x3, Sander x2, Martí, Biel Navarro i pròpia porteria.

Infantil C masculí 5-2 A.E. Montornès Futbol Sala, A

Declaracions de David Monterrubio: Victòria davant un bon equip que tenia molt clar al que jugaven. Comencem més revolucionats del compte i massa confiats, i ells en dues molt bones accions aconsegueixen avançar-se 0-2 en els primers 5 minuts. A partir d’aquí comencem a ficar-nos poc a poc al partit i a fer petites coses ben fetes i això ens fa marxar 3-2 a la mitja part. A la segona estem molt seriosos i no deixem que creïn cap ocasió de gol. Al final 5-2 amb un gran esforç de tot l’equip.

Gols: Gerard Galan x2, Oscar Garcia x2 i Sergi Centeno.

CEFS Prosperitat A 0-9 Infantil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit plàcid davant les últimes classificades. Als 40 segons de partit estavellem contra el pal la primera pilota de moltes i no serà fins després de 4 pals que aconseguirem trobar premi. Oberta la llauna i demostrant un bon joc amb pilota ampliem el marcador fins el 0-4 amb el que arribem al descans. Segona part amb la mateixa dinàmica on seguim sent superiors i fem pujar el marcador fins el 0-9 final. Seguim!

Gols: Sílvia x2, Laura x2, Nur x2, Paola, Paula i Júlia.

Infantil B femení 4-2 Sabadell Femení, F.S. A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit molt ben competit per part de les noies. Les rivals ens plantegen un joc directe amb la seva pivot i de tant en tant surten de 5 amb la seva portera. Els primers minuts comencem molt imprecises i en un intent de treure la pilota fora de l’àrea, ens marquem un gol en pròpia porteria. Tres minuts més tard marquem el gol de l’empat. El segon gol ve d’una molt bona pressió quan elles estan de cinc i robem pilota a portera. A la segona part, seguim fent les coses molt bé i marquem el 3-1. Quan falten dos minuts per finalitzar el partit, elles ens marquen el 3-2. Això no ens fa posar nervioses, sinó que ens fa ser més contundents i marquem el 4-2 per emportar-nos els 3 punts. Seguim!

Gols: Paula D.x3 i Blanca.

Aixam Sant Cugat FS, A 0-5 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Partit on hem manat al joc en tot moment però que ens costava quan arribàvem als últims metres, pel bon partit del seu porter i per la seva defensa a mitja pista. Vam tenir algunes imprecisions que ells aprofitaven per sortir a la contra però que acabàvem resolent bé. A falta d’un minut per marxar al descans fem el 0-1 en jugada individual. A la segona part segueix la mateixa tònica però tenim més efectivitat i fem dos gols d’estratègia i dos més de jugada col·lectiva fins el 0-5 final.

Gols: Alexei x2, Sergio x2 i Jorge.

A.E. Babar, A 2-12 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit contra el cuer de la categoria, sense gaire història. Hem treballat bé l’atac i els gols han anat entrant. Setmana que ve partit interessant i que hem d’estar preparats després de jugar contra 2 equips de la zona baixa.

Gols: David Romero x3, Alberto x3, Marc Vidal x2, Darling x2 i Marc Viñas x2.

Molins 99 CFS, B 3-4 Cadet C masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Gran victòria al camp dels primers que posa a l’equip líder de la lliga. Ha tocat remar en un partit igualat amb alternança constant en el marcador i que decidim a falta de 2 minuts del final. En línies generals no ha estat un partit especialment maco però hem estat millor en els detalls que han marcat el desenvolupament del partit.

Gols: Alberto x3 i Jan.

Cadet A femení 9-0 AEE Institut Icària-CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bona posada en escena davant un equip que ens espera a mitja pista i, en certes ocasions, encara més endarrere. Tenim el control de la pilota amb possessions molt llargues, amb bon ritme i aprofitant els espais que se’ns van generant per marxar al descans 4-0. A la represa, només treure de centre fem el 5-0. Seguim sent superiors durant tota la segona fent pujar el marcador fins al 9-0 final. Tot i l’ampli resultat, no ens deixem cap replegament ni fem una acció a mig gas. Sempre volem més. Seguim!

Gols: Marta Guerra x2, Jana x2, Ona, Carla, Nora, Blanca i Berta.

Cadet B femení 3-3 Penya Esplugues, Assoc. Esp. A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un molt bon partit per part nostra en tots els aspectes. A la primera part defensem molt bé. Intentem tenir alguna ocasió de gol però sense cap èxit. A falta de pocs minuts ens marquen el primer i en l’última jugada, en una contra ens fan el segon. En el descans fem alguns canvis en atac però sobre tot hi creiem en el partit. A la segona part sortim fortes en atac i comencen a venir les ocasions. Quan estem fent bé les coses un error en defensa ens costa el tercer. Tot i el resultat les noies no es rendeixen. Pocs minuts després en una contra, amb molts rebots fem el primer. El següent minut, amb una molt bona jugada marquem el segon. Ho seguim intentant, patint en certs moments en defensa però també fem mal atacant. En una jugada individual, lluitem la pilota fins al final i empatem el partit. Hem patit fins al final però hem sabut treure el partit endavant contra el rival més fort de la lliga. Hem preparat aquest partit molt bé i s’ha vist reflectit en el partit. Molt contentes per l’esforç d’avui!

Gols: Mercè x2 i Abril.

C.F.S. Arenys de Munt, A 2-2 Juvenil A femení

Declaracions de Toni Corredera: Partit on comencem bé i aconseguir avançar-nos en una transició. Les locals reaccionen i en una pèrdua en sortida de pressió ens fan l’empat. Els últims minuts de la primera part són bons, els millors que fem durant tot el partit, i fruit d’això fem l’1-2 abans del descans. A la segona part el partit es desordena, hi han arribades tant per sentenciar nosaltres com per empatar elles. A falta de 5 minuts, Arenys surt de 5 i rebem l’empat en una bona circulació d’elles. Als últims minuts ambdós equips tenim alguna ocasió per guanyar el partit mitjançant tirs exteriors.

Gols: Jorgina Forés i Laia Cattini.

Sènior A masculí 10-1 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Valter Pereira: Partido muy serio y con una concentración máxima de los nuestros, durante los 40 minutos. Lo que nos ha llevado a conseguir un gran resultado. Cada vez más se demuestra que debemos estar al 100×100 para conseguir cada semana 3 puntos. Enhorabuena a todo el grupo. Seguimos.

Gols: Esteve x2, Guillem x2, David Macián, Adrià Termens, Marc Solé, Víctor, Ernest i pròpia porteria.

Bellver C.E., A 2-1 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: Pista molt complicada per jugar degut a les seves característiques i dimensions. Tot i així, s’ha competit fins el final. L’equip ha millorat en solidesa defensiva però mostra una manca important de gol.

Gols: Adri.

Sènior C masculí 5-2 Gavà López Roca C.F.S., A

Declaracions de Pol Marquilles: Victoria importantíssima per continuar al capdavant de la classificació. Comencem el partit encaixant un gol a pocs minuts de començar, tot i així, reaccionem ràpid i aconseguim capgirar el marcador per arribar a la mitja part amb un 3-1 a favor. 2a part gràcies a un bon treball de defensa i bon ritme de pilota en atac aconseguim sumar dos gols més que ens donen tranquilitat fins al final. Molt content amb l’actitud i motivació dels jugadors

Gols: Pau x2, Alex Barenys, Iker i Martí.

Sènior A femení 3-1 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit on entenem força bé com atacar la mitja pista rival per començar a generar ocasions. Tenim el domini de la pilota però Caldes amb un joc molt directe també ens feia estar atentes quan recuperava la possessió. Ens avancem a mitjans amb una bona jugada col·lectiva i, pocs minuts més tard, arriba el 2-0 després d’una jugada d’estratègia. A la segona part mateixa dinàmica però comença amb dues ocasions clares per Caldes, tot i que no aconsegueix retallar distàncies. Som nosaltres les que encertem de cara a porta fent el 3-0 amb una altra bona acció col·lectiva. El 3-1 arriba després d’una mala defensa a un córner i, a les acaballes, el rival ho intenta de 5 però el marcador no es tornaria a moure. Destacar també el bon debut de la Jorgina, jugadora del juvenil A. Seguim!

Gols: Kris, Peña i Paula.

Esparreguera C.F.S., A 1-10 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit plàcid davant les últimes classificades. Fem el 0-1 aviat però ens costa molt finalitzar amb claredat i augmentar la diferència en el marcador. Als últims dos minuts de la primera aconseguim fer dos gols per marxar al descans 0-3. Elles amb només un canvi que pràcticament no ha jugat han notat el pas dels minuts i a la segona hem generat moltes ocasions i aconseguit un resultat ampli. Seguim!

Gols: Coll x2, Mife x2, Raquel, Nardi, Maria, Bech i pròpia porteria x2.