El post de la jornada mamut de futbol sala

18 maig 2021

El cap de setmana ens deixava 13 victòries, 3 empats i 7 derrotes. Us portem tots els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors/es en un nou post de la jornada mamut.

Cerdanyola Vallès, FC, B 5-3 Minibenjamí, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit que comencem bé, fem una bona primera part en línies generals. Ens sortien de 4 tant en sortida de pressió com a les bandes i això ens va crear algun desajust en defensa. A més ens van intentar defensar en Y quan trèiem de porteria però ho vam atacar força bé i vam marxar al descans 2-3. La segona part va ser totalment diferent, no vam estar gens còmodes i ens van acabar remuntant el partit.

Gols: Aarón, Max i Roger

Benjamí B 4-4 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions de Miki Garcia: Comencem el partit molt desconcentrats i regalant pilotes a prop de porteria, marquem el 1-0 en una jugada aïllada i als pocs minuts ens fan el 1-1 a falta de pocs segons pel final de la 1a part. A la segona part corregim coses però seguim regalant pilotes i fent un mal joc. Sembla que despertem i fiquem 3 gols seguits. Els últims 10 minuts de partit estem molt malament i acabem concedint 3 gols en contra. Poca fluïdesa en el joc i molt desordenats defensivament, sumem un punt que ens deixa amb mal sabor de boca però seguim a dalt.

Gols : Garriga x2, Ivan i Aleix Vinyals.

Ripollet F.S., A 3-2 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit intens i igualat davant un molt bon equip. Sortim concentrats i valents i intentant tenir la pilota, tot i que a mesura que van passant els minuts ens va costant cada cop més i anem sent més directes. Marxem a la mitja part 1-2 potser amb ocasions per alguna cosa més. A la segona ells tenen més pilota, però inicalment no estem incòmodes ni patim excessivament en defensa. Encaixem el 2-2 en un error, aquest gol ens fa mal i ells fan un pas endavant. A falta de 4’ encaixem el 3-2, i acabem generant alguna ocasió clara que no materialitzem.

Gols: Tudor x2.

Aleví B masculí 7-0 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de David Antón: Partit on juguem i competim bé. Comencem molt bé dominant i ens posem 2-0 als primers minuts, després el partit és més igualat fins arribar al descans. Segona part molt bona on tenim bons minuts i finalitzem bé.

Gols: Marcos x2, Raül, Miquel, Oriol, Guillem i Iker.

Aleví C masculí 11-2 Sant Joan Despí C.F.S., C

Declaracions de Carles Hernán: Ens avancem als primers minuts amb 3 jugades seguides per banda i ràpidament controlem el partit. Seguim pressionant, combinant i finalitzant i arriben els gols. Comencem la segona part 7-0 i ens relaxem i no complim l’objectiu de mantenir porteria a zero. Podríem haver demostrat un millor joc però ens hem contagiat de la lentitud que tenia el partit. Seguim!

Gols: Iago x5, Otto x2, Biel B., Biel G., Jose i pròpia porteria.

Aleví A femení  13-0 Sant Sadurní F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on som superiors i que a més a més fem les coses molt bé. El primer gol ve als 20 segons de començar el partit, on pressionem molt bé la pilota i les rivals es fiquen el gol en pròpia porteria. Al minut següent marquem el 2-0 i a partir d’aquí, els gols van entrant fins que anem a la mitja part 7-0. A la segona part, seguim amb la mateixa dinàmica fins acabar el partit 13-0. Seguim!

Gols: Iria x3, Bruna x2, Lucia x2, Berta, Sara, Laura, Lídia, Noa Garcia i pròpia porteria.

Infantil A masculí 1-1 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat i intens amb dos equips que han sortit a pressionar. Ells amb un joc molt directe ens han fet mal en algunes boles puntuals que quedaven dividides a prop de la nostra porteria i també en xuts exteriors. Amb el pas dels minuts nosaltres hem anat millorant i hem estat lleugerament superiors amb alguna ocasió clara. Marxem al descans 0-0. A la segona guió similar però el nostre domini s’ha accentuat i hem gaudit d’algunes ocasions més. Finalment hem aconseguit el 1-0. Ells que ens han creat perill de manera aïllada han sortit els últims minuts amb porter jugador. A 4 segons del final amb el partit trencat ens fan l’empat.

Gol: Jan

Infantil B masculí 0-0 Ripollet F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit a l’alçada de les expectatives entre dos equips que només coneixíem la victòria fins el moment. A la primera part estan millor ells, ens incomoden amb una defensa amb salts posicionada a 3/4 que no acabem d’atacar bé. Ens roben força pilotes en primera línia que aprofiten per incomodar bastant la nostra porteria. A més imposen un ritme alt de pilota amb bons moviments col•lectius que ens desajusten per moments. A la segona part igualem les forces i donem una millor versió de nosaltres mateixos. Canviem algunes coses tàctiques que ens fan estar millor en l’atac posicional i donem un pas endavant en quant a solidesa defensiva. Inclús disposem de les millors ocasions per guanyar el partit, amb dos pals a favor i un intercanvi de cops digne de dos equips que volien emportar-se el partit. A falta de 2 minuts del final, en una polèmica decisió arbitral, se’ns anul•la un gol a favor que hagués estat la cirereta del pastís d’un partit que competim extraordinàriament bé, del primer a l’últim jugador de la plantilla.

C.E.T. 10 FS (E.F. POBLE NOU), C 3-2 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt emocionant que podia haver caigut per qualsevol de les dues bandes. Comencem molt bé el partit, robant a dalt i sortint molt bé de pressió. En una sacada ràpida de porteria aconseguim avançar-nos en el marcador. A partir d’aquí ells comencen a pujar la intensitat i tot i no estar del tot malament nosaltres, encaixem 2 gols. A partir d’aquí mostrem la nostra millor versió i aconseguim empatar ràpid el partit i gaudir de varies ocasions per marxar per davant. Quan millor estàvem, i a l’últim segon per acabar la primera part, rebem el 3-2 en una contra. La segona part ells decideixen anar a mitja pista i el partit passa a ser un monòleg nostre tret d’alguna contra que ens generen fruit de certs riscs que vam decidir assumir. Finalment no es va moure el marcador tot i les múltiples ocasions que van haver.

Gols: Òscar x2.

Infantil A femení 4-1 Molins 99, C.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Molt bon partit de les noies durant tot el transcurs dels minuts tot i les dificultats que se’ns presentaven. Un Molins amb ganes de posar-nos les coses complicades ens ve a pressionar durant tot el partit i és en una sortida de pressió nostra on s’avancen 0-1 al marcador. Elles, sense afluixar, pocs minuts després estavellen una pilota al pal i ens fa ser conscients de la dificultat que tindrà el partit. No és fins ben entrada la primera part que aconseguim l’empat després de molts intents sense encert. Just abans del descans, gràcies a una falta, la qual materialitzem, ens fa marxar 2-1 per davant. Una molt bona segona part ens fa augmentar el marcador amb bones combinacions de tot l’equip. A pocs minuts per acabar, la nostra portera fa dues aturades de molt mèrit que ens permeten acabar el partit amb certa tranquil·litat.

Gols: Sílvia, Paola, Ona i Clàudia Boixeda.

Ripollet F.S., A 9-1 Infantil B femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit molt ben competit per part de les noies des de l’inici fins al final. Les rivals són molt ràpides, juguen a dos tocs i mouen molt bé la pilota. Ens marquen el primer gol al minut 3, però seguim vives gràcies a una falta vora l’àrea i empatem el partit. A nosaltres ens costa seguir el ritme que ens plantegen les rivals i marxem 4-1 a la mitja part. A la segona part, comencem molt toves i elles aprofiten molt bé els nostres errors. Els primers 5 minuts de la segona part, ens marquen 4 gols, dels quals 2 són en pròpia porteria. L’últim gol ens el marquen 2 minuts abans de finalitzar el partit. A la segona part tenim alguna oportunitat per marcar algun gol més, però ens precipitem a l’hora de finalitzar. Seguim!

Gols: Aina

5 Martorell Club Sala, A 5-7 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Martorell començava el partit a mitja pista, defensant juntets i sortint a la contra, nosaltres portant el pes del partit fallàvem les ocasions que teníem i a meitat de la primera part ens fan el primer gol de córner. Dos minuts després fem l’empat i seguim seriosos a pel partit, a falta de dos minuts es tornen a avançar però marquem el segon a la contra per marxar 2-2 al descans. A la segona part sortíem amb dubtes per les tantes ocasions que havíem fallat a la primera, als cinc minuts es tornen a posar per davant però no perdem la cara al partit i en cinc minuts fem 3 gols per posar-nos per davant per primer cop al partit. D’aquí al final tot el pes el portem nosaltres, encara que tenint alguna errada en defensa rebem 2 gols, tenim més encert i fem 2 gols més.

Gols: Luís x3, Alexei x2, Jorge Andrés, Sergio

Cadet B masculí 2-5 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit intens en línies generals i que ja ho sabíem, però sortim mig adormits. Arrel d’això, en una jugada d’estratègia seva i que sortim tard a tapar el xut, ens fan el 0-1. El segon gol seu, perquè no estem contundents en defensa, perquè arribem bé però s’emporten la pilota i gol en contra. El 3r gol, mateixa jugada d’estratègia… Finalitzem la primera part amb 0-4 en contra. Segona part, aconseguim ficar-nos mentalment i sortim a mossegar, marquem 2 gols ràpid, a partir d’aquí la cosa s’iguala, fins en un mal control, pèrdua de bola i de xut llunyà ens fan el 2-5 definitiu. Cop dur per l’equip.

Gols: Jan x2.

Cadet C masculí 4-0 Athletic Torre Roja, B

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit que competim bé contra un equip que estava invicte fins avui. Marquem el primer gol aviat però estem gran part del partit amb l’1-0 que no som capaços de canviar per falta d’encert. El final del partit es trenca i en part ens beneficia, ampliant el marcador fins el 4-0 final.

Gols: Alberto x2, Dani i Pau Diaz.

A.E. Sant Andreu, A 0-9 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Iniciem ficades i adaptant-nos força bé a la relliscosa pista. Al minut 2 ens avancem amb una jugada individual i, durant tota la primera, generem moltes ocasions llegint prou bé com atacar la seva mitja pista. No és fins a manca de 4 minuts que ampliem el resultat fins al 0-3. A la represa seguim endollades i als dos primers minuts fem dos gols més per fer pujar el 0-5. Durant tota la segona part, amb un rival més intens i en certes ocasions venint a pressionar, seguim sent superiors proposant un bon atac amb pivot. Anem ampliant el marcador fins el 0-9 final. Seguim!

Gols: Jana x4, Marta Guerra x2, Berta, Blanca i Carla.

Unió Futbol Sala Martorell A 1-4 Cadet B femení

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit on hem anat de menys a més. Durant la primera part no hem estat còmodes amb la pista ni amb el nostre joc. Hem tingut moltes ocasions però cap ha acabat en gol. A la segona part modifiquem el nostre atac i a pocs minuts de començar fem el primer. Seguidament en una bona jugada individual , marquem el segon gol. En una bona pressió a primera línia robem la pilota a prop de l’àrea que acaba amb gol. Ho seguim intentant fins al final. A falta de 5 minuts fem una gran finalització amb un xut exterior posant així el 4-0. En l’última jugada del partit ens fan el 4-1. Contentes per la victòria. Seguim treballant!

Gols: Lucía x2, Abril, Paula Domènech.

Juvenil A masculí 11-3 C.F.S. Montcada, A

Declaracions d’Alex Garcia: Últim partit de la temporada amb bon joc i molt bona finalització. Contents d’acabar amb una victòria així i de gaudir del partit. Acabem quarts la temporada, lluny de les dues posicions per les que ens hagués agradat lluitar. Avui era el final d’una etapa per alguns i ens hem pogut acomiadar com volíem.

Gols: Delri x3, Gilles x3, Boni x2, Fèlix, Adri i Ignacio.

Jesús-Maria C.E., B 1-6 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Partit còmode en el que no vam patir en cap moment. Vam saber interpretar la defensa que ens van plantejar i això va donar fruit a generar moltes ocasions. Arribem al descans 0-4. A la 2a part ells surten aviat de 5 i durant molts minuts, cosa que robant un parell de pilotes ens permet fer 2 gols més. Llàstima d’acabar encaixant un gol.

Gols: Alexei x2, Ignacio, Toni, Pol i Albert.

Penya Esplugues, Assoc. Esp., A 4-3 Juvenil A femení

Declaracions de Toni Corredera: Fem el millor partit de la temporada contra les líders invictes. Comencem molt bé, intenses i jugant a camp contrari. Fruit d’això ens avancem ràpidament. Les locals reaccionen, el partit s’iguala i ens fan l’empat en una contra després d’una pèrdua d’última. Acaben elles millor la primera part i ho aprofiten per fer el 2-1 i el 3-1 en dos tirs exteriors. La segona part comença amb el 4-1 després que en un córner ben defensat per part nostra, la pilota reboti i acabi entrant en pròpia porta. A partir d’aquí dominem el partit, fem 4 pals i mereixem més, però Esplugues aguanta. A l’últim minut, ja jugant de 5, fem 2 gols que ens fan competir el partit fins al final.

Gols: Natalia, Kris i Mar.

Sènior A masculí 2-5 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions de Mauro González: Derrota muy dura que rompe con una excelente dinámica del equipo. En una situación especial por la falta del líder del equipo nos enfrentamos un rival que solo nos ha superado en los 10 minutos de la primera parte. Donde se puso 0-2 y en la efectividad de cara a portería. Por lo demás el equipo ha sido superior, creo muchísimas situaciones de gol, pego entre 3-4 palos y por una serie de errores individuales el partido se nos fue de las manos. Después de muchas ocasiones conseguimos el descuento y no mas sacar del medio encajamos. Luego una sesión, minutos más tarde una expulsión y a falta de 8 minutos ya estábamos jugando de 5 para intentar dar vuelta la dinámica. Conseguimos descontar pero no fue suficiente. Por lo demás tenemos vida aún, así que a trabajar muy duro para conseguir el objetivo de la temporada. Próxima jornada sí que nos jugamos todo en el campo del líder. Seguimos.

Gols: Ernest i Pau.

Sènior B masculí 5-3 Piera F.S., A

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit treballat on de nou hem començat perdent i ha calgut remuntar un 0 a 2 en contra. Hem arribat a posar-nos 5 a 2 i al final ha tocat treballar defensa de 5. Seguim!

Gols: Adri x2, Nil x2 i Enric.

Begues-BCN Assoc.Esp., A 0-10 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Partit molt fàcil i molt còmode en tot moment contra un rival sorprenentment  inferior a nosaltres. Fluïdesa en atac i molta solidesa en defensa que ens ha permès anar a la mitja part amb un 0-5 a favor. La segona ha estat més del mateix. Important victòria per continuar mantenint el lideratge. Seguim

Gols: Roger x3, Pau x2, Carles x2, Aleix, Sergi i Àlex Barenys.

Sènior B femení 8-2 Castellbisbal F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Sortim molt ficades amb un ritme de pilota alt i dominant. Marquem ràpid i lluny de relaxar-nos fem el 2-0 als 5 minuts. Estem bé amb pilota i juntament amb una bona defensa aconseguim un 4-0 en deu minuts. A partir d’aquí el partit s’ha començat a enrarir i embogir una mica, en part per les rivals que han jugat fort i intens tot el partit. Nosaltres hem estat a l’alçada. Aconseguim fer el 5-0 però responen ràpid amb el seu primer gol. Marxem al descans 6-1. A la segona hem tingut menys control, el partit s’ha trencat més però hem seguit sent dominadores. A l’equador de la segona ens fan el 6-2 però sense donar temps a que s’ho puguin creure fem el 7-2 i més endavant el definitiu 8 a 2.

Gols: Xènia x2, Raquel, Mireia, Nardi, Aina, Berta i Bech.