El post de la jornada mamut de futbol sala

25 maig 2021

Us portem tots els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana.

Maristes Sants les Corts, C.E., A 5-3 Minibenjamí A

Declaracions d’Eric Prieto: Bon partit nostre en línies generals. Sortim bé, concentrats, pressionant bé la pilota i sortint bé de la seva pressió. Materialitzem aquest bon inici i ens posem 0-2, ens fan el 1-2 ràpid i marxem així al descans. A la segona part mateixa dinàmica, tenim un molt bon inici on fem el 3r i gaudim de moltes oportunitats per fer-ne algun més. No les fiquem i en un refús que queda curt ens fan el 2-3. A partir d’aquí el partit canvia totalment, ens empaten molt ràpid i a falta de 4 minuts ens fan el 4-3 i a falta de 2 el definitiu 5-3.

Gols: Victor, Max, Martí

CET10 FS (E.F. Poble Nou), A 4-9 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Pista gran que ens ha permès jugar amb molt espai. Cada vegada que robàvem pilota podíem tirar les contres molt ràpid. Així han arribat els primers gols. Acabem la primera part 2-5 i amb la sensació de poder fer més. A la segona comencem una mica dormits i encaixem el tercer. A partir d’aquí hem pujat el ritme i hem aconseguit augmentar la distància al marcador fins el definitiu 4-9.

Gols: Teo Campo x5, Iñaki x2 i Marc x2.

Aleví A masculí 2-1 Natació Sabadell, A

Declaracions de Pere Graugés: El rival ens planteja durant tot el partit una defensa a mitja pista pressionant-nos després de la primera passada. A mesura que avança el partit ho anem atacant de diferents maneres i generem moltes ocasions però no estem bé en la finalització. Ells amb un joc directe no ens fan pràcticament perill. Arribem 0-0 a la mitja part, i en una de les primeres ocasions que tenen a la segona s’avancen. Ho aconseguim empatar i als últims minuts tenim moltes oportunitats. A falta de 50 segons, en una banda ofensiva, decidim demanar temps mort per provar alguna cosa diferent, tenim la sort que ens surt bé i fem el 2-1 que tanca el partit.

Gols: Eduardo i Arnau.

CET10, FS A 1-5 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit molt competit davant del líder virtual de la lliga. Possessions curtes als dos equips degut a la pressió d’uns i altres, en defensa hem treballat moltíssim i hem estat molt encertats. Els nostres gols arriben en els moments clau del partit. Avui hem mostrat caràcter, compromís i ganes de competir!

Gols: Oriol x2, Zaki, Àlex i Nico.

Horta Futbol Sala, B 2-11 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit per recuperar confiança després del partit anterior, juguem endreçats, guanyant esquenes i arribant amb facilitat a crear ocasions. Marxem 0-7 al descans amb l’objectiu d’aconseguir mantenir la porteria a 0. Comencem la segona part de la mateixa manera que vam acabar la primera però conforme avança el partit ens anem desconnectant i som menys precisos fins encaixar dos gols seguits als últims minuts. Seguim vius per l’ascens però venen partits complicats on hem de donar el millor de nosaltres!

Gols: Biel B. X3, Otto x2, Samuel x2, Arnau x2, Max i Iago.

Futsal Arenys de Mar, A 0-4 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat amb ocasions pels dos bàndols. A la primera ens costa força amb la pilota però fem mal en transicions tot i que de nou estem fluixos en la finalització. Ells sense gaire elaboració intenten crear perill mitjançant algunes bones individualitats. A la recta final de la 1a part fem el 0-1 en una de les transicions. Marxem al descans amb aquest marcador. A la segona el guió és similar però al marge d’uns minuts en els que patim força estem millor. Ells més cansats i sense idees s’han desinflat una mica i hem aconseguit el 0-2. A partir d’aquí el partit s’ha trencat amb ells força tocats i nosaltres amb confiança. Aconseguim ampliar el marcador i un bon resultat final que necessitàvem i ens dóna confiança.

Gols: Romeo, Àlex T., Nil F. i Jan.

Infantil B masculí 13-0 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit plàcid que juguem i competim bé sense abaixar la guàrdia en cap moment. En atac oferim diferents recursos amb els que generem ocasió rere ocasió al llarg dels 50 minuts.

Gols: Sander x3, Joel x3, Pau x2, Joan, Guille, Marc, Biel Alejo i Biel Navarro.

Cadet A masculí 6-2 Natació Sabadell, A

Declaracions de Javi Mellado: Victòria patida davant un rival que ens defensava a mitja pista i es va avançar en un córner al primer minut. Ens costava finalitzar encara que portéssim la iniciativa. Avançada la primera part, fem el primer de jugada individual i insistim fins fer dos més i marxar 3-1 al final de la primera part. Comencem la segona amb ganes d’ampliar el marcador i als cinc minuts fem el 4-1 que ens dóna certa seguretat per endur-nos el partit. Cap al final del partit ens fan el 4-2 però acabem sentenciant amb dos gols més als últims minuts.

Gols: Luís x2, Jorge x2, Sergio i Dani.

Horta Futbol Sala Club, A 0-4 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria important contra un equip que està lluitant per no baixar. Primera part molt intensa, amb moltes imprecisions nostres que ens  condemnen per no acabar de crear un gran perill. Primera part acabem amb un empat a 0. Segona part, seguim amb la mateixa intensitat i polint detalls que ens fan generar més perill i tenir millors ocasions. Aconseguim posar-nos per davant arrel d’una cessió seva i a partir d’aquí ens alliberem per jugar millor i aconseguir el 0-4.

Gols: Jan x2, Pere i Òscar.

Penya Esplugues Assoc Esp, B 5-4 Cadet C masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Primera part un pèl especulativa on s’arriba al descans amb un 0-1 a favor. A la segona part no estem a l’alçada de les exigències del partit, ni físicament, ni mentalment, ni futbolísticament. En el còmput global del partit el rival ha estat millor i ha merescut una victòria que podria haver caigut per a qualsevol de les dues bandes.

Gols: Miguel x2, Joan i Jan.

Cadet A femení 5-0 Barceloneta Futsal Club Esp., A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit on el rival es planta tancat a 6 metres sense intencions de sortir i, si ho feia, era amb pilotades llargues que ens feien recuperar la possessió. Amb la defensa tan tancada i un equip molt corpulent hem patit per trobar espais i finalitzar amb claredat. Aconseguim obrir la llauna a les acaballes de la primera per marxar 1-0 al descans. A la represa, elles amb el mateix plantejament i nosaltres assetjant la porteria rival. Ben aviat fem el 2-0 i, amb el pas dels minuts, cauen 3 gols més per tancar el definitiu 5-0. Seguim!

Gols: Carla x2, Ona x2 i Jana.

Juvenil B masculí 4-1 Blanesport 83, F.S. A

Declaracions de Mario Roldán: El partit se’ns posa aviat de cara, fent el 1-0 als dos minuts. Tenim el domini durant tota la 1a part però amb certa manca de profunditat i ritme de pilota. A manca de 4 minuts pel descans en una finalització nostra desafortunada ells fan un contraatac molt ràpid i ben executat que suposa l’empat. A la segona part dinàmica similar, però tenim un pèl més de fortuna de cara a porteria i fem 3 gols més. Després ells ja surten de 5 però no aconsegueixen marcar cap gol més.

Gols: Toni x2, Nure i Pol.

Juvenil A Femení 4-2 Mecanoviga CFS Eixample A

Declaracions de Toni Corredera: Victòria treballada i merescuda que ens permet trencar una dinàmica de 3 partits sense guanyar. Primera part on sortim molt endollades, generant moltes ocasions, concedint-ne poques i atacant bé la seva mitja pista. Arribem 2-0 al descans, resultat curt per les ocasions que tenim. A la segona part comencem bé, fem el 3-0, però a partir d’aquí el partit es trenca i en una transició ens fan el 3-1. Reaccionem bé i fem el 4-1 ràpidament. Als últims minuts les visitants surten de 5 i fan el 4-2, però acabem controlant bé aquesta situació i no patim en excés.

Gols: Clàudia, Mar, Marta Berzal i pròpia porteria.

Canet F.S., A 3-4 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Importantísima victoria de los nuestros. Partido de mucha intensidad, donde las emociones nos llevaron a cometer errores que no estábamos teniendo. Aun así, el nivel de concentración y unión, llevó al equipo a superarse, sufrir, pero conseguir esta victoria. Destacar la afición que nos ha apoyado des del principio y fue una inyección de ánimo para todos. A seguir trabajando duro.

Gols: Marc Rodríguez x2, Pau i Carles.

CFS Òdena A 2-2 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: Molt bon punt davant el líder del grup. Bon treball defensiu a mitja pista, ben organitzats i amb opcions de gol sortint a la contra. Hem sabut competir alhora que hem sabut també patir quan ha tocat defensar. Seguim!

Gols: Adri i Llorenç.

FS Castelldefels Assessoria Pear, A 1-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit on sortim endollades amb un bon ritme de pilota i una forta pressió per cercar el gol. No el trobem però tenim ocasions molt clares per estrenar el marcador. El rival ens esperava a mitja pista i amb bones individualitats a poc a poc anava anivellant el partit. Hem seguit picant pedra fins a trobar el premi del gol a manca de 40 segons pel descans després d’un xut llunyà. A la represa, Castelldefels ha sortit amb tot buscant l’empat però som nosaltres qui ampliem el resultat al minut 3. Després d’un córner al minut 10 ens retallen distàncies i, quan restaven 3 minuts, ens surten de 5 però ens fem fortes per emportar-nos la victòria. Duel molt físic i competit d’allò més bé per part de les nostres. Acabem la lliga com a quartes i certificant la classificació pel Play-Off d’ascens. Seguim!

Gols: Rojo i Sandra.

Futsal Cervelló C.E., A 1-7 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Ens costa molt entrar al partit. Tenim la pilota però sense idees i força desordenades. Les rivals aprofiten per crear-nos molt perill però la falta d’encert, la nostra portera i els pals fan que el marcador no es mogui. A partir dels 5 minuts de partit comencem a carburar i aviat en una jugada afortunada fem el 0-1. Amb el pas dels minuts fem el 0-2 i gaudim d’ocasions clares que no materialitzem mentre les rivals s’anaven desinflant. Arribem al descans amb aquesta lleugera avantatge. L’inici de la segona, sense ser tant exagerat, s’assembla al de la primera. No estem bé. Amb el pas dels minuts millorem i fem el 0-3. Aviat però ens fan el 1-3 que les ficava al partit però per sort hem respost ràpid amb el 1-4 i a partir d’aquí tot ha fet baixada. Seguim!

Gols: Raquel x2, Mireia, Xènia, Coll i pròpia porteria x2.