3 juny 2021

El post de la jornada mamut del passat cap de setmana arriba tard però arriba. Resultats, cròniques i golejadors/es de la jornada.

Benjamí, B 9-1 Babar A.E., A

Declaracions de Miki Garcia: Partit que comencem molt fluixets i desconcentrats i ens costa arribar a la porteria i mantenir la pilota, a partir del 2-1 a favor comencem a marcar gols amb facilitat, ja que pressionàvem bé i ells perdien bola en primera línia. Ens costa jugar endreçats, mantenir la pilota i portar el ritme del partit.

Gols: Garriga x4, Jan Moreno x2, Aleix Vinyals, Roc i pròpia porteria.

C.F.S. La Union Santa Coloma A 2-4 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Inici de partit fluix en què el rival és més intens que nosaltres. Estem precipitats atacant la seva mitja pista i amb un joc directe ens fan mal guanyant-nos duels individuals i amb transicions. Tot i això tenim ocasions i marxem al descans 2-3. A la segona part millorem, sobretot en l’atac posicional, però no estem encertats en la finalització.

Gols: Arnau x2, Martí i Adrián.

Aleví B masculí 6-2 Rapid Santa Coloma F.S., A

Declaracions de David Antón: Victòria per mantenir la bona dinàmica i els bons resultats de les últimes setmanes. Comencem fluixos i encaixem el 0-1 a la primera jugada del partit, un cop més comencem per darrera al marcador, anem millorant i acabem 2-1 la primera part. Millors i més còmodes a la segona part, on marquem dos gols als primers minuts. Massa errors a darrera que ens podrien haver complicat, els dos gols venen en dos errors.

Gols: Raül x2, Miquel, Iker, Zaki i Aleix.

Aleví C masculí 7 – 0 Sant Just F.S., A

Declaracions de Carles Hernán: Partit a la part alta de la classificació i molt important per aconseguir l’objectiu de l’ascens. Comencem pressionant intensos a primera línia i recuperant pilotes amb la nostra pressió, on en el primer minut ja estem per davant al marcador. A partir d’aquí defensem bé el seu atac i aconseguim guanyar esquenes fàcilment amb la seva pressió. Acaben arribant els gols i acabem 4-0 la primera part. A la segona part sortim un pel més desendreçats i no ens cal combinar per aconseguir crear ocasions, això fa que vagin arribant els gols. En defensa hem estat intensos i una bona actuació del nostre porter ha fet que aconseguíssim finalitzar el primer partit amb porteria a cero. Victoria treballada que ens apropa a l’ascens, seguim!

Gols: Jordi x2, Otto, Arnau, Samuel, Jose i Marc.

Sant Joan Despí C.F.S El Nippon A 5-1 Aleví femení

Declaracions de Raquel Almirall: Iniciem el partit molt toves i en línies generals estem molt desorganitzades en defensa. Les rivals saben aprofitar molt bé els nostres errors i caos. Ens marquen el primer gol per una pèrdua de pilota d’últimes. En el segon gol ens mengem les esquenes i arriben un 2 contra la portera. A la segona part sortim amb ganes d’intentar girar el partit, però no acabem d’estar fines en defensa i perdonem massa de cara a porteria. Amb el 3-1 a falta de 10 minuts encara estem vives, però 3 minuts més tard ens fan el 4t gol i això ens fa molt mal. El 5è a falta de 2 minuts per acabar el partit ens acaba de rematar. Seguim!

Gols: Bruna.

Infantil A masculí 4-4 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Nil Marco: Partit ben competit en línies generals. Fem una bona primera part, en la que som superiors però ens costa materialitzar les ocasions en gols. Ens avancem 1-0 però ens empaten molt ràpid. Aconseguim marxar al descans 2-1. A la segona sortim freds i ells fan una passa endavant. El partit s’iguala i ens fan l’empat a 2. De penal fem el 3-2. A 4 minuts del final ens empaten de nou i a 2 del final aconseguim el 4-3. En un desenllaç cruel a 7 segons pel final ens fan el definitiu 4 a 4. Demanem temps i fem jugada de centre que acaba amb finalització que el seu porter ha parat. Crec que hem estat superiors, sobretot a la primera, a la segona s’han igualat les coses. Hem tingut les ocasions més clares però si no marques i no aconsegueixes un millor coixí al marcador ho pots acabar pagant car. Orgullós de tots els nois.

Gols: Romeo x2 i Nil F. x2.

Escola Pia Sabadell CE, A 0-3 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit ben treballat per part nostra davant un rival que ha competit sobre-excitat i ha anat al límit en algunes accions del partit. Hem hagut de fer front a una defensa molt pressionant que ens ha obligat a canviar la nostra manera habitual d’atacar, però que amb el pas dels minuts hem anat adaptant i traient suc. Arribem al descans amb 0-2 en el marcador i a la segona part tanquem el partit amb el 0-3 fent un dels gols més macos de la temporada.

Gols: Guille, Sander i Joan.

Acció Sant Martí, A 1-XX Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit que des del primer minut dominem. Comencem molt forts des de l’inici i ens surt bé tot el que fem. Al final un marcador ampli que pot ser que ens vagi bé pel gol average.

Gols: Gerard x6, Sergi x4, Oscar x3, Aleix x3, Pol x2, Quim x2, Bernat i Josep.

Infantil A femení 10-0 AEE Institut Icària CET 10 A

Declaracions de Laia Núñez: Iniciem el partit massa toves i la primera jugada gairebé ens costa un gol. A partir d’aquí posem una marxa més i igualem la intensitat, aconseguint arribar a porteria contrària gràcies a jugades col·lectives però una gran actuació de la portera fa que costi obrir la llauna. Fem el primer amb una mica de fortuna i no és fins el final de la primera part que ampliem el marcador fins el 4-0. A la represa un guió molt semblant on acabem imposant el nostre joc i ampliem distàncies fins el 10-0 definitiu.

Gols: Clàudia Boixeda x3, Paola x2, Sílvia x2, Paula, Nur i pròpia porteria.

Infantil B femení 7-3 Rubí C.E.F.S., A

Declaracions d’Alba Selma: Partit contra les segones classificades on entrem bé al partit i sabem el que hem de fer. Els gols comencen a caure i només 3 desajustos defensius ens fan marxar a la mitja part amb 5-3 al marcador. La segona part seguim amb una bona dinàmica i aconseguim no encaixar cap gol però si marcar dos. Molt bon partit de les noies que ens fa estar a només un punt de les segones i amb encara dues jornades per disputar-se. Seguim!

Gols: Aina x3, Paula x2, Carla Hernández i Camila.

Alcoletge Club Futbol Sala, A 3-6 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Semblava que podria ser un partit assequible mirant la classificació però, encara que són els penúltims, la seva pista sempre és complicada i avui ens ha costat fer el nostre joc habitual. Moltes pèrdues per part dels dos equips que provocaven transicions en cada possessió i aviat fem el primer gol en una contra, intentàvem jugar i seguir el plantejament encara que costés, i fèiem el 0-2 en una bona diagonal finalitzant al segon pal. No podíem confiar-nos malgrat el resultat i en dos pèrdues en elaboració ens empaten en dos minuts, apretem i marxem 2-3 a la mitja part amb un altre gol de transició. A la segona tenim més la iniciativa i ampliem el marcador amb dos gols cap a la meitat de la part, però tornen a escurçar amb un gol precedit d’un camp del porter. Defensem de 5 els últims minuts i aconseguim fer el 3-6 final a l’últim minut.

Gol: Jorge Andrés x2, Luís, Dani, Héctor i Sergio.

Cadet B masculí 11-0 C.F.S. La Unión Santa Coloma, B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit contra els últims que ens serveix per jugar i practicar el joc de 3-1. Sortim tot el partit amb un plantejament diferent als altres i al començament ens ha costat realitzar aquest tipus de joc fent malament certs moviments que al final no generen res però a base d’insistir, cada vegada fem millors els moviments i aprofitem bé els espais que generem per finalitzar les jugades i finalitzar el partit amb una bona victòria.

Gols: Jan x2, Pere x2, Darling x2, Oscar x2, Viñas, Mester i Sam.

Jesús-Maria CE, A 2-10 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Últim partit de lliga on visitàvem a les segones classificades. Iniciem molt bé, decidides a anar a per elles i, fruit d’això, ens col·loquem amb un clar 0-4 al minut 7. Després de fer-nos un gol pròpia porteria a l’equador, tenim certs dubtes però a poc a poc tornem a dominar el partit fent pujar el 1-6 amb dos gols als últims 5 minuts. A la represa JM surten més agressives i cercant amb més convenciment el gol per retallar distàncies, el troben però abans nosaltres havíem fet el setè. Amb el rival entregat, ampliem el resultat fins al final 2-10 amb 3 gols més als últims 10 minuts. Ple de victòries i molt bon partit per acomiadar la temporada. Seguim!

Gols: Berta x3, Marta Guerra x2, Ángela x2, Blanca x2 i Jana.

CES Bosco Rocafort, A 2-4 Juvenil B masculí

Declaracions de Mario Roldán: Partit igualat entre dos equips amb estils molt diferents però de forces similars. Aquest cop ens enduem nosaltres perquè estem més encertats de cara a porteria, els nostres porters estan mot bé i perquè en cap moment el rival es posa per davant al marcador. A més a més hem pogut anul·lar el seu joc 3-1 molt estirat amb molt bona feina dels nostres tanques. Victòria important que ens permet somiar amb la 5a plaça si guanyem els dos partits que ens queden. Content per aquest darrer tram de temporada on per fi enllacem 3 victòries consecutives.

Gols: Toni x2 i Xavi x2.

Club Esportiu Vincit-Provençalenc A 2-4 Juvenil A femení

Declaracions de Toni Corredera: Primera part on no entrem bé al partit i ens costa generar ocasions. Amb el pas dels minuts millorem, però a les acaballes de la primera part tornem a baixar la intensitat i les locals ho aprofiten per fer dos gols ràpids abans del descans. A la segona part sortim més endollades, competim millor i empatem gràcies a dos penals clars. Vincit té les seves opcions, però defensem bé i aconseguim el 2-3 en una bona jugada acabada al segon pal. Als últims minuts, fem el definitiu 2-4 en una altra jugada ben finalitzada al segon.

Gols: Jorgina x2, Marta García i Tània.

Sènior C masculí 6-4 Terra Negra Club Esp. F.S., B

Declaracions de Pol Marquilles: Un dels partits clau de la temporada el qual hem superat amb nota. Primera part complicada, veient com tot i el bon joc i les ocasions que teniem, el resultat era desfavorable encaixant 3 gols en 15′. Segona part totalment diferent, aconseguim l’empat al poc de començar-la i això ens dóna un plus de motivació i confiança per la victòria. Continuem sent els protagonistes del joc amb una dinàmica d’atac fluïda i encertada a la vegada que una defensa sòlida i endreçada, fent que el resultat final ens donés els tres punts per continuar amb el lideratge de la classificació i amb la motivació i esperança per l’ascens. Espectacular l’actitud i compromís de tots els jugadors que no han abaixat el cap en cap moment i fins l’últim minut han lluitat per consolidar aquesta victòria. Ara toca preparar el partit de la jornada vinent que serà decisiva per determinar el lideratge i possible ascens.

Gols: Pau x3, Alex Barenys x2 i Martí.

Clínica Blasco Joventut d’Elx 6-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de partit de tempteig d’ambdós equips i mirant d’agafar confiança. A mesura que corrien els minuts ens anàvem estirant i apropant a la porteria rival amb ocasions per posar-nos per davant. Elles, molt físiques i experimentades, també creaven perill amb un joc molt directe. No és fins al minut 10 després d’un refús a un xut exterior que s’estrena el marcador a favor de les locals. El gol no ens ha fet dubtar i hem cercat l’empat però, a manca de 3 minuts pel descans, ens fan el segon després d’un altre xut llunyà. A la represa sortim dominadores de la pilota i apropant-nos a porteria però, al primer xut exterior que ens fan, pugen el 3-0 al marcador al minut 4. Sense temps per recuperar-nos i amb una transició arriba el 4-0. No ens rendim i al minut següent retallem amb un golàs. Del possible 4-2 passem al 5-1 i, després d’una jugada polèmica, arriba el sisè amb una badada defensiva. A manca de 10 minuts ho provem amb un bon joc de 5 però no aconseguim el premi del gol fins a l’últim minut. Ens acomiadem del play-off però marxem molt contents i orgullosos pel partit i la temporada que han realitzat les noies, el que han fet té un mèrit enorme. L’any que ve més i millor!

Gols: Laura i Sandra.

Sènior B femení 4-1 Cornellà C.F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Primers 15 minuts molt bons de tot l’equip. Intenses i interpretant bé com fer mal a la seva defensa. Ens posem 2-0. Els últims minuts de la primera patim una mica però aguantem i marxem al descans amb aquest marcador. A la segona estem un pèl més fredes, no estem malament però tampoc especialment bé. Aconseguim el 3-0. A 5 minuts pel final ens fan el 3-1 però per sort a la jugada següent fem el 4-1 evitant possibles patiments. Elles molt directes ens feien mal en passades llargues, sobretot des de sacada de portera, que hem sabut patir i controlar relativament. Estem en una bona dinàmica. Seguim!

Gols: Nardi x3 i Mife.