27 set. 2021

Aquí teniu els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors/es dels dos partits oficials d’aquest cap de setmana. Empat del Juvenil A masculí i triomf del Sènior A femení en el seu debut de lliga.

Juvenil A masculí 3-3 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Nil Marco: Partit estrany i molt poc fluid. A la primera tot i no estar especialment bé amb la pilota generem ocasions clares de gol. Aconseguim l’1-0 però som incapaços d’ampliar la distància en el marcador. En una bola llarga ens empaten i una pèrdua al sacar de mig posa el 1-2 en només 11 segons. Marxem al descans amb aquest resultat. A la segona no millorem amb la pilota i a sobre generem menys que a la primera. Tot i així més per insistència que altra cosa aconseguim el 2 a 2. Lluny d’aprofitar la dinàmica que podia general el gol ells en un xut exterior fan el 2 a 3 a falta de 3 minuts per acabar. Demanem temps i sortim de 5. De nou més per insistència i no pas per joc a 40 segons del final aconseguim sumar un punt. Seguim!

Gols: Luis, Javi i Víctor.

Sènior A femení 4-1 AE Penya Esplugues, B

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici de lliga on sortim força endollades amb un seguit d’ocasions que no aconseguim materialitzar. Tot i així, després d’una pèrdua a mig camp, és Penya qui aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5. Durant la primera part s’ha vist un partit força igualat amb moments i ocasions per ambdós equips. Els últims 5min són totalment nostres on fem pujar l’empat i hem tingut oportunitats per marxar per davant al marcador. A la represa premem l’accelerador posant-nos aviat 3-1 aprofitant dues jugades d’estratègia. Elles, a mesura que corrien els minuts, minvaven físicament permetent-nos fer pujar el definitiu 4-1 aprofitant una bona pressió. Acabem defensant seriosament els últims minuts el seu atac de 5. Seguim!

Gols: Paula x3 i Kris.