4 oct. 2021

Us portem un nou post de la jornada mamut. Cap de setmana que ens deixa un balanç de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota. A continuació teniu els resultats, cròniques i golejadors/es.

Manresa F.S., A 5-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Dura derrota davant un bon rival que ha fet valer els seus mèrits per endur-se la victòria. Anem de menys a més, no fem una bona primera part i un cop s’avancen en el marcador ja anem a remolc tot el partit, tenim bons moments però no acabem de trobar la nostra millor versió. Encaixem el 3-1 sobre la botzina del temps de descans que ens fa molt mal. A la segona part es veu una reacció positiva, ho competim millor, s’igualen les forces i les ocasions dels dos equips però no ens dóna per revertir el resultat.

Gols: Uri Antunez, Miquel i Leo.

Infantil A masculí 8-2 Futsal Arenys de Mar, A

Declaracions de Pere Graugés: Primera jornada de lliga davant d’un equip que ens ha esperat a mitja pista durant tot el partit. Ens avancem al primer minut amb una recuperació i bona finalització exterior. Anem generant ocasions però són ells qui empaten en una transició. Just abans del descans aconseguim el 2-1. La segona part segueix la tònica de la primera però estem més encertats en la finalització i els gols van entrant.

Gols: Sander x4, Joan, Nil, Martí i Àlex Hervás.

Cadet A masculí 4-3 Futsal Mataró, A

Declaracions de Mario Roldán: Gran victòria en un debut de lliga intensíssim i contra un rival molt potent. Ens hem buidat i competit molt i molt bé. Primers minuts d’alternança d’ocasions fins que finalment, mancant 6 minuts pel descans hem fet el 1-0 i en menys d’un minut el 2-0. Ells han respost amb el 2-1 molt ràpid i han aconseguit empatar a 11 segons del descans amb una molt bona acció del seu pivot. A la segona part mateixa tònica d’igualtat però gràcies a un penal fem el 3-2 i un grapat de minuts després el 4-2 en una transició molt ràpida. Ells reaccionen immediatament i fan el 4-3 pràcticament en la següent acció. Finalment ens juguen amb porter 5 minutets però ho aguantem bé.

Gols: David, Juan, Alex Carmona i Samjib.

Juvenil A femení 6-1 AEE Institut Montserrat, A

Declaracions de Laia Núñez: Bon inici de lliga on sortim molt ficades, fet que ens fa gaudir de diverses ocasions per avançar-nos al marcador. Tot i això, seran elles les que, en una jugada fortuïta, ens fan el 0-1. Lluny de lamentar-nos, continuem apretant per fer en 4 minuts dos gols molt ràpids que ens donen la calma que necessitàvem. A partir d’aquí el partit se’ns posa de cara per anar al descans amb un 4-1 al marcador. Segona part on sortim amb la mateixa intensitat però ens costa més trobar espais a la seva defensa a mitja pista. Tot i així, en dues transicions fem dos gols més pel definitiu 6-1.

Gols: Marta García x2, Mar, Tània, Mireia i propia porteria.

Futsal Mataró C.E., A 6-8 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Sortim ficats al partit amb un bon ritme de pilota i una bona defensa. En canvi als rivals sembla que els hi costa entrar en dinàmica de partit i poc a poc ho anem aprofitant. 0-4 al descans amb bons moments en línies generals menys els darrers minuts de la primera que són fluixos. A la segona inici similar i en 4 minuts ens posem 0-7. A partir d’aquí ens relaxem, ens contagiem d’una apatia general, cadascú fa el que vol i desapareixem de la pista com a equip. Els despropòsits se succeeixen i en 16 minuts ens fan un parcial de 6 a 1. Mostrem dues cares totalment diferents, una de molt positiva i optimista pel futur i una altra totalment contrària. Bona victòria en una pista sovint complicada. Seguim!

Gols: Ignacio x2, Alexei, Jorge, Luis, Víctor, Uri i Fèlix.

Sènior A masculí 5-2 Grups Arrahona FSC, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria a casa a la primera jornada de lliga contra un rival que ens planteja una defensa a mitja pista i un joc molt directe. No estem pacients amb la pilota, però tot i així, generem més de 10 ocasions de gol a la primera part. Marxem amb empat a 0 al descans. A la segona sortim encara més nerviosos i no és fins que queden 13 minuts que obrim la llauna, marcant el segon gol en menys d’un minut. Quan semblava que el partit se’ns posava de cara ens xiulen com a penal una falta fora de l’àrea i ens fan el 2-1. Tot i passar uns minuts amb cert descontrol, fem el 3-1 en una falta i el rival decideix atacar amb porter jugador, fent ràpid el 3-2. A partir d’aquí defensem bé i un gol del nostre porter, i un atac ràpid, fan que acabem amb 5-2 definitiu. Victòria patida.

Gols: Rodri x2, Parcet, Solé i Gilles.

FSF César Augusta 4-4 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit d’alts i baixos a una pista força complicada. Els primers minuts estem poc dinàmiques i només ens posem les piles quan ens veiem perdent 1-0. Als segons 10 minuts estem millor, especialment als últims 5 on remuntem el partit fins a l’1-2. A la represa elles surten decidides a buscar-nos però som nosaltres qui aconseguim fer l’1-3 que deixava al rival tocat. En molt poc temps els hi tornem la vida i ens trobem amb un 3-3 al marcador després de dos errors. A les acaballes aprofiten un 10 metres, discutible, per confirmar la remuntada. Amb el joc de 5, més cor que cap i un xut exterior després d’un robatori a manca de 7 segons aconseguim el definitiu 4-4. Seguim!

Gols: Kris x2, Sílvia i Laura.