2 nov. 2021

A continuació us deixem tots els resultats, cròniques i golejadors/es dels partits del cap de setmana. Jornada amb menys activitat de l’habitual a causa dels partits suspesos per la pluja i el pont.

C.F.S La Unión Santa Coloma, A 2-3 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Primera part igualada on aconseguim remuntar el seu gol inicial i anar al descans amb 1-2 i bastantes ocasions clares. Segona part competida i no tan oberta. Fem l’1-3 a falta de 5 minuts però a la següent jugada ens fan el 2n, aguantem el resultat amb molt patiment.

Gols: Miquel, Raul i pròpia porteria.

Aleví A masculí 6-0 Inter Esportiu Malgrat CFS, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on estem còmodes amb pilota, interpretem la seva defensa a mitja pista i ho ataquem força bé durant els 30 minuts. Aconseguim mantenir la porteria a 0 que era un repte que teníem pendent i fem un total de 4 travessers i 2 pals que podrien haver ampliat una mica més el marcador.

Gols: Marcos x3, Joan, Oriol A i Oriol P.

Sant Andreu A.E., A 6-2 Infantil C masculí

Declaracions de Toni Corredera: Partit amb un resultat que no reflecteix el que va ser el partit. Sortim molt endollats, conscients que seria un partit dur, i tenim ocasions clares per avançar-nos al marcador. No aconseguim materialitzar-les i Sant Andreu, a la seva primera arribada, fa l’1-0 en un contraatac després d’un corner que no finalitzem. Ens refem bé, seguim arribant i fem l’empat ràpidament. El partit s’iguala molt, i són ells qui es tornen a avançar en una pilota llarga. Tornem a tenir ocasions molt clares per empatar abans del descans, però el portal local està molt encertat. A la segona part, els nervis i la falta d’efectivitat a les dues àrees ens penalitzen molt i, ara si, som inferiors. A ells els hi surt tot i ens fan mal amb contraatacs, pilotes llargues i el seu pivot dominant. Els gols van caient i acabem golejats, però no deixem de competir en cap moment.

Gols: Pol i Eduardo.

Infantil A masculí 11-1 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Pere Graugés: Primera part en què estem concentrats en defensa, entenent el que demanem i incomodant molt el seu plantejament. Amb pilota, en canvi, ens costa tenir fluïdesa, fruit de la seva pressió alta, i sovint ens falta un punt de calma. Marxem a la mitja part 4-0. A la segona fem un parell de gols ràpids i aprofitem la diferència al marcador per treballar coses noves.

Gols: Sander x4, Pau x3, Marc x2, Alex Hervás i Gerard.

C.F.S. Eixample, A 2-3 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Novament un partit igualat i novament hem hagut de suar de valent per guanyar. Primera part igualada sense dominador clar però ells generant alguna ocasió més, totes resoltes amb molta solvència pel nostre porter. En canvi nosaltres hem aconseguit a manca de 7 minuts pel descans el primer gol i n’han caigut dos més en els següents dos minuts. Això ens ha donat molta tranquil·litat i hem dominat força l’estona restant de la part. A la 2a la tònica d’igualtat és la mateixa i això, amb el marcador tan favorable ens anava bé. Però a manca de 13 minuts concedim un regal que acaba en gol i que ens torna a posar la por al cos, fet que provoca un segon gol en contra en el següent minut. A partir d’aquí el treball és gestionar els nervis i canviar la dinàmica, nosaltres de baixada i ells de pujada. No ho aconseguim del tot però recuperem certa calma i no encaixem cap gol més, ni quan ells ja proven el porter jugador. Seguim invictes!

Gols: Max x2 i Alex Carmona.

C.F.S. Eixample, A 2-3 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Victoria en campo del líder que nos da un subidón anímico y pone al equipo muy receptivo para seguir mejorando. Comenzamos completamente desconectados, ellos muy buen equipo y con bajas importantes no perdonaron nuestra desconexión y se pusieron 2-0 (ambos goles iguales, banda en zona de finalización, pase corto y chute a portería). Luego el equipo fue encontrándose mejor en la pista y comenzamos a crear peligro. Sobre todo cuando conectábamos con pívot y mediante este juego vertical conseguimos el empate e irnos al descanso 2-2. En la segunda parte ya nos encontrábamos cada vez mejor en la pista, no dividíamos tantas bolas y con una buena primera línea de presión conseguimos recuperar un bola en zona de finalización que nos puso 2-3 a falta de 5 minutos para el final. Ellos se pusieron de 5, pero nuestro portero que está en un muy buen nivel les cerró todas las posibilidades de empatar el partido.

Gols: Dani, Jorge y Hector.

Juvenil A femení 1-2 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Partit exigent contra un equip intens que ens ve a pressionar a dalt durant tot el partit. Tot i començar concentrades i proposant el nostre joc, serà el rival qui ens posi la por al cor amb tres accions on la pilota acaba passejant-se per la línia de gol. Ens refem d’això i aconseguim tenir un bon grapat de minuts trepitjant l’àrea rival però sense efectivitat de cara a porta. Amb l’empat a 0 al marcador ens anem al descans. A la represa, només començar, un robatori a primera línia ens posa per davant al marcador, tot i que l’alegria ens duraria poc ja que als 3 minuts, fruit d’un error a última línia, encaixem l’empat. Amb l’1-1 gaudim d’oportunitats per avançar-nos al marcador de nou però no materialitzem. A falta de 5 minuts encaixem l’1 a 2 definitiu que no canviaria tot i provar-ho amb el joc de 5. Seguim!

Gols: Blanca.

Sènior C masculí 8-5 C.E. DMS, B

Declaracions de Pol Marquilles: Partit clau que resolem amb solvència i ens dóna oxigen i optimisme per trencar amb la dinàmica negativa d’on veníem. Primera part igualada amb ocasions i gols per les dues bandes per igual. S’avancen ells en el marcador molt a l’inici de partit en una jugada aïllada, però immediatament reaccionem per igualar. La tònica es així durant els primers 20 minuts. A la segona ens avancen per dos gols durant els primers 10 minuts i a falta de 7 provem amb el joc de 5, aconseguint d’aquesta manera capgirar el marcador de manera brillant i eficaç. Molt content de l’actitud de tots els jugadors per les ganes i la intensitat mostrada en tot moment per no donar per perdut el partit en cap moment. Queda demostrat que si les coses es fan bé, tenim molt potencial a oferir.

Gols: Sergi x2, Alberto x2, Roger, Pau, Aleix i pròpia porteria.

Play Futsal, A 3-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Sortim adormits la primera part i ens passen per sobre, ens apreten i ens costa sortir de pressió, i són ells qui tenen les ocasions més clares. Nosaltres en tenim alguna però que no aconseguim materialitzar. Arrel d’un parell de pèrdues nostres i una esquena ens marquen 3 gols i finalitzem la primera part. La segona és nostra, corregim la defensa i dominem la segona part. A traves d’un doble i una jugada individual aconseguim posar-nos 3-2, i continuem apretant però les nostres cames no arribaven. Una llàstima després de la gran segona part que fem. Continuem treballant.

Gols: Enric Puig i Xavi Rodón.

Sant Joan de Vilassar. A 2-5 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit on tornem a atacar contra una defensa a mitja pista i en el que, tot i tenir bones possessions, concedim algunes ocasions clares. Ens avancem en una acció ràpida, després d’una recuperació, però encaixem l’empat ràpid en un error en la sortida de pressió. Poc abans del descans fem l’1-2 en una superioritat. A la segona sortim amb bones sensacions amb pilota i disposem d’algunes ocasions que no transformem, i no és fins la meitat de la segona part on fem el 1-3 en una jugada d’estratègia i el 1-4 en un atac ràpid. Acabem defensant el seu joc amb porter-jugador i encaixem un gol i en fem un altre.

Gols: Guille x2, Esteve, Rodri i Parcet.

Sènior B femení 1-4 C.F.S. Eixample, B

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat i amb un ritme relativament alt. Ens esperen a mitja pista i amb la primera passada ens venen a buscar amb intensitat. Tenim algunes pèrdues però també alguns bons atacs. En alguns moments també ens han vingut a pressionar. En un xut exterior s’avancen però empatem en una jugada de falta. A poc pel descans encaixem el 1-2. A la segona estem un pèl més imprecises i el partit es trenca més. En una pèrdua encaixem el 1-3 que ens fa molt mal. Tenim uns bons minuts en el que un gol ens ficava de nou al partit però la pilota no ha entrat. Ho hem provat de 5 amb força descontrol i caos encaixant el definitiu 1-4. Seguim!

Gol: Bech.

C.F.S. Eixample, A 3-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dur amb un inici de color local gràcies a una pressió molt intensa. A mesura que corrien els minuts aconseguíem anivellar el partit però són elles les que fan pujar l’1-0 a la sortida d’un córner. Empatem aviat amb un gol que ens omple de confiança per arribar a uns últims minuts on sí que hem estat més còmodes. A la represa, espases en alt amb dos equips que no cedien un pam de terreny. A l’equador arriba el 2-1 després d’un xut de córner rebotat. No defallim, tenim la més clara per igualar però no ho fem. Al cap de pocs minuts, nou xut de córner a l’interior de l’àrea que ens toca i acaba dins. Sortim amb joc de 5 els últims 7 minuts, ens apropem al marcador quan quedaven 2 i mig però no ens dona per l’empat. Seguim!

Gols: Laura i Paula.