27 gen. 2020

La jornada ens deixa un balanç de 13 victòries 2 empats i 4 derrotes.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 5-4 Minibenjamí, A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit igualat en tots els aspectes, es podria haver endut el partit qualsevol dels dos equips. Primera part 3-3, més còmodes amb pilota i busquem bé les esquenes. Segona part més seva on ens costa sortir de la seva pressió i ens creen ocasions robant a dalt.

Gols: Manu, Vidar, Teo Campo i Aleix Vinyals.

Premià de Dalt C.F. Sala, B 2-2 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Partit on som molt superiors, tenim tot el control de la pilota però ens costa atacar la seva defensa a mitja pista, a la primera part realitzem talls amb criteri però no som capaços de marcar i s’avancen 1-0, abans d’acabar la primera part aconseguim igualar el marcador. A la segona mateixa dinàmica, ells enrere esperant que pugem i es tornen a avançar per una transició ràpida, la segona part provem sense talls buscant a pivot més directe i encara creem més oportunitats on acaba arribant l’empat. Contents per l’actitud tot i anar per sota en alguns trams del partit, però s’escapen punts que haurien d’haver sigut nostres.

Gols: Samuel i Max.

Benjamí A 3-2 Penya Esplugues Assoc. Esp. A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt competit on comencem lents i amb dificultats per entrar en el joc. Ells han sigut molt més intensos i ens han apretat molt millor. Tanquem la primera part 0-2 i amb la sensació que la segona ens podia venir molt en contra. A la segona aconseguim retallar distàncies força ràpid i a partir d’aquí hem sigut superiors. Tot i patir en alguns moments ens hem imposat més per cor que per joc. Tot i això, sumem tres punts molt importants.

Gol: Òscar x2 i Marcos.

Futsal Mataró Go Travel, A. 3-2 Aleví A femení

Declaracions de Maria Solé: Mitja lliga en joc, primer contra segon a casa seva, invictes ambdós equips davant una lliga jove i fluixa. Sortim a competir de tu a tu i malgrat la seva pressió alta trobem sortides que ens permeten arribar a porteria contraria. Ens avancem fent el 0-1 en una bona combinació nostra, i seguidament un mal refús de la portera contrària engalta bé una jugadora nostra i fem el 0-2. Eufòriques, un minut més tard perdem el nord i ens relaxem i davant porteria nostra ens ofeguen i ens marquen el seu 1r i minut després ens empaten a 2-2. Relativitzem el daltabaix i aguantem millor els últims 5 minuts de primera part. A la segona, tant unes com altres anem a guanyar. Nosaltres potser un pèl precipitades i a remolc d’una jugadora seva que fa i desfà com vol gràcies a les seves grans qualitats. Estar intenses, per l’àrbitre més del compte, ens penalitza amb un seguit de faltes perilloses de les quals la jugadora clau, marca el 3r per l’escaire. Patim per seguir concentrades i ordenades malgrat la dinàmica esbojarrada del partit en alguns moments, elles també pateixen per aguantar el resultat. Tenim dues ocasions, però no entren i marxem orgulloses amb el cap ben alt i advertint que la lliga l’haurem de suar de nou els dos equips al darrer partit de temporada.

Gols: Laura i Victoria.

Aleví B masculí 3-1 FS Castelldefels Centre Medic Castelldefels, B

Declaracions de David Antón: Bon partit, al qual nomes patim als primers minuts i els posteriors al seu gol. Hem estat bé, tant amb pilota com sense, ens ha faltat, novament, afinar la finalització.

Gols: Edu, Aleix i Luis.

Aleví A masculí

Ajornat

Infantil B femení

Suspès

Infantil A femení 6-0 Molins 99, C.F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on el rival ens apreta molt bé i en certs moments ens costa sortir de la seva pressió. En atac juguen amb pilota llarga a pivot i no ens generen cap perill. La possessió de la pilota és pràcticament nostra i arribem a porteria sense precipitar-nos, però la finalització no és gaire precisa. Els últims 10′ són totalment nostres i a falta de 5′ marquem el 1-0, 2-0 i 3-0, marxant amb aquest resultat a la mitja part. La segona part és molt semblant a la primera però portem el partit al nostre terreny. Tenim moltes ocasions clares de gol però la pilota no entra, tot i així ho seguim intentant i a falta de 5′ és quan marquem el 4-0, 5-0 i 6-0.

Gols: Carla López x2, Helena, Natasha, Berta i Paola.

Infantil C masculí 4-1 Acció Sant Martí, A

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt serio on després de 4 jornades empatant tornem a aconseguir els 3 punts. Ells surten molt ficats i tenen un parell d’ocasions per avançar-se que aconseguim treure com podem. Tot i així som nosaltres qui ens posem per sobre amb una genialitat d’Alberto. A partir d’aquí tenim molts bons minuts que ens fa anar al descans 3-0. La segona part una mica més grisa, poques idees en atac però molt seriosos en defensa, cosa que ens porta al final 4-1.

Gols: Alberto, Pau, Josep i pròpia porteria.

Infantil B masculí 5-3 Montsant FS, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Bon partit en línies generals, anem sempre per davant en el marcador però patim certs moments d’imprecisions i desconnexions que no ens permeten tenir el partit tancat fins gairebé el final. Últimament ens enganxem amb facilitat a ritmes de partits lents i no acabem d’imposar totes les nostres virtuts amb pilota. En alguns moments ens falta certa verticalitat i en defensa ser una mica més ordenats. Finalitzem la primera volta en una merescuda sisena posició i amb l’ambició de seguir millorant en aquest segon tram de la temporada.

Gols: Viñas x3, Joel i Pablo.

Infantil A masculí 2-4 Futsal Gestoria Luis Mataró, A

Declaracions de Nil Marco: Encaixem als pocs segons de partit i no gaire més tard el 0-2. Aquest inici ens fa anar a remolc tot el partit davant un molt bon equip que ens planteja una defensa a mitja pista esperant els nostres errors i els penalitza amb contundència. Tenim força la pilota però faltats d’idees i d’una bona presa de decisions no aconseguim generar gaire perill. Arriba el 0-3. Els minuts abans del descans estem millor i aconseguim fer un gol que ens posa al partit i en tenim alguna més. A la segona estem un pèl millor i aconseguim fer el 2-3. Gaudim d’algunes bones ocasions però en una de les seves poques arribades ens fan el 2-4 que ens fa molt mal. Provem el joc de 5 els últims dos minuts sense gaire èxit. Seguim!

Gols: Nil i Pol.

Alsako.Com Altletic, Català F.S., A 2-5 Cadet B femení

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt bo per part nostra. Després de dues setmanes on no estàvem del tot còmodes, avui hem demostrat el que sabem fer. La primera partit hem sigut superiors amb un ritme i una intensitat alta amb pilota. Marxem al descans 1-2. A la segona part comencem fluixes però ràpidament tornem a agafar el control fins al final. Molt bon partit de tot l’equip.

Gols: Èlia x2 , Carla, Mariona i Anna.

A.E. Vallirana, A 0-2 Cadet A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra el tercer classificat, que ens planteja una defensa a mitja pista i un atac amb pilotes llargues a la pivot. Tenim la possessió de la pilota durant el 90% del partit però ens falta ritme. Fem bones jugades en equip però a l’hora de finalitzar estem zero encertades; no és fins una jugada individual per banda que ens avancem al marcador a punt d’acabar la primera part. Segona pugem una mica el ritme però seguim fallant l’última passada o xut. A falta de 7 minuts per acabar fem el segon i definitiu gol del partit.

Gols: Jorgina x2.

FS Castelldefels Global Service, C 0-6 Cadet C masculí

Declaracions d’Eduard Plana: Partit avorrit i lleig, ple de imprecisions dels 2 equips, controls passades, etc.. Ells ens cedeixen la iniciativa de la pilota i ens esperen a mitja pista i finalitzem la primera part 0-2 però a un nivell molt fluix , lents amb pilota i fatal a la finalització i les decisions. A la segona seguim pressionant a dalt perquè els costava sortir amb claredat, i van caient els gols poc a poc.

Gols: Joan x4, Pau G. i Pau M.

Cadet B masculí 2-3 Jesús i Maria C.E., A

Declaracions de Kevin Cheung: Sortim molt bé al partit i decidits a emportar-nos els 3 punts però dos errors nostres, un per no estar a sobre del jugador de bola i l’altre, errada del porter, ens fan finalitzar amb un 0-2 a la mitja. La segona comencem bé, però les ganes de marcar ens fan entrar de cop i que ens fiquin un 0-3. Aconseguim anar marcant, fins al final, tenir l’última per l’empat però no ha volgut entrar. Estem en bona línia i alguna sorpresa donarem a la segona volta.

Gols: Jordi G. i Oscar.

FS CN Caldes, A 2-8 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Visita a una pista molt incòmode i difícil de jugar. Una primera part travada en la que ens hem pogut avançar, però que ells han respòs a la jugada següent en una pèrdua de pilota nostra. Abans d’arribar al descans fem l’1-2 en una jugada d’estratègia. Comencem la segona part amb un gol als 20 segons que trenca el partit. Ens hem trobat molt més còmodes amb pilota i hem baixat la línia defensiva per esperar el seu error. El seu segon gol arriba a falta de 9 segons.

Gols: Toni x3, Juanjo x2, Pau, Ruben i Albert.

Juvenil A femení

Descansa

Penya Esplugues A.E., A 3-6 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Començàvem amb poc ritme de bola, cosa que ens dificultava l’elaboració del joc, en defensa amb una pressió alta ens sentíem còmodes i ben aviat fem els 2 primers gols, a partir d’aquí pugem el ritme i portem el pes del partit, una pèrdua d’últim a la frontal de l’àrea en una passada horitzontal fa que marxen 1-2 a la mitja part. A la segona ells comencen a creure i nosaltres amb ritme baix encaixem l’empat, tornem a apretar per avançar-nos, tenim estones de bon joc sense fer el quart i a falta de 4 minuts ens tornen a empatar. Sent constants i volent la victòria fem el 3-4 de bona jugada col·lectiva, el 3-5 de penal i el 3-6 sense porter amb ells jugant de 5, podria haver arribat el 3-7 de doble penal que estavellem al pal.

Gols: Nure x2, Fèlix x2, Javi Ribas i Fran.

Jesús Maria, C.E. 3-5 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Fem una bona primera part amb pilota en la que generem bastantes ocasions i marxem amb 0-3 al descans. A la segona el partit es refreda i en una acció desafortunada encaixem el 1-3. Estem tous defensivament i encaixem 2 gols més amb el quals ens empaten. Amb el pas dels minuts tornem a agafar el control del partit i en dos accions individuals fem el 3-5 definitiu.

Gols: Sergi, Jordi, Gilles, Ferri i Candi.

Sènior B femení 1-1 AEE INS Montserrat, A

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat en el que aconseguim avançar-nos ben aviat. L’empat arriba abans del descans. Dos equips que miraven de pressionar a dalt i jugar la pilota. Molt bon rival, el millor fins ara, que ha estat superior en diferents facetes i moments de partit. El partit hauria pogut caure per qualsevol ja que hem perdonat ocasions clares. Tanquem la 1a volta amb dos empats però invictes i líders en solitari. Cal continuar pel camí de l’esforç i ser ambicioses per competir millor i fer una gran segona volta. Seguim!

Gols: Mireia.

Sènior A femení

Ajornat

Acció Sant Martí Assoc. CC, C 1-3 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Victoria treballada en una pista complicada que ens permet seguir lluitant per estar a dalt. Estem en un bon moment, a seguir així!

Gols: Carles, Andreu i Àlex Salvador.

Sènior B masculí

Ajornat.

Sènior A masculí 5-1 Trepovi FS Solsona, A

Declaracions de Guillem Artés: Treballada victòria contra un rival que sempre en posa les coses difícils. Amb una defensa tancada i preparats per sortir a la contra ens dificulten el nostre plantejament i no ens acabem de trobar còmodes, però la nostra insistència té premi. Marxem al descans amb un 2 a 0 que ens dona la sensació d’haver fet el més difícil. A la segona ens plantegen la mateixa situació, però al minut 5 de xut exterior ens fan el 2 a 1. Amb més motius segueixen tancats a darrere, nosaltres amb joc de 4 i 3-1 ho intentem de totes les maneres però serà d’un contraatac i d’una jugada d’estratègia que tornarem a posar diferència en el marcador 4 a 1. No serà fins al final del partit que una genialitat de Pechi posi el 5 a 1 final.

Gols: Pau x3, Victor i David Macian.