9 des. 2021

Resultats, cròniques i golejadors/es dels únics dos partits del passat cap de setmana.

Juvenil A masculí 7-1 Entreculturas Montesión, A

Declaracions de Nil Marco: Bon partit al llarg dels 40 minuts i en totes les facetes del joc. Estem força bé amb la bola i aconseguim generar ocasions. Marxem 3-0 al descans perdonant bastant i pràcticament sense que ens inquietin. A l’inici de la segona ells tenen alguna arribada però som nosaltres qui fem el 4-0 refredant la possible reacció rival. Al final 7 a 1 i a pensar en la setmana que ve a pista de Barça. Seguim!

Gols: Jorge x3, Roger x2, Pau i Ignacio.

Intersala Promesas Zaragoza 5-1 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici on ens apoderem de la pilota i entenem força bé el que demana el partit. Generem les primeres ocasions mentre que el rival optava per un joc força directe i físic. A mesura que corrien els minuts el partit s’anava igualant fent que Intersala s’apropés més i, a mitjans després d’un córner on tornem a ser toves, es posen per davant al marcador. Entrem en uns minuts on ens atabalem i comencem a tenir una presa de decisions poc comprensible a més d’una pèrdua de tensió als duels individuals i, fruit d’això, en un tancar i obrir d’ulls ens veiem 3-0 després de dues pèrdues evitables. La reacció després del temps mort és força bona, comencem a dominar la pilota més clarament però no aconseguim retallar. Només iniciar la segona part sí que trobem el premi del gol que ens dóna ales. Portem el pes del partit i tenim de molt clares per apropar-nos més al marcador. A manca de 8 minuts apostem pel joc de 5, també amb ocasions de sobres per remuntar. No ho fem i quan quedaven 3 minuts ens fan el quart després d’una pèrdua. El definitiu 5-1 cau a manca de 30 segons d’un xut de la seva portera. Seguim!