El post de la jornada mamut de futbol sala

17 gen. 2022

El cap de setmana ens deixa un balanç 16 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Aquí teniu el primer post de la jornada del 2022 amb tots els resultats, cròniques dels entrenadors i golejadors/es.

Benjamí B 4-5 C.E.T.10 F.S., A

Declaracions de Miki Garcia: Partit que anem de més a menys, comencem molt bé i amb les idees molt clares tant per defensar com per atacar. Tenim el control de la pilota i poc a poc van arribant els gols fins a posar-nos 4-1 al marcador, en l’última jugada de la primera part ens fan el 4-2 i fa que marxem al descans amb un mal sabor de boca. Sortim a la segona part amb les mateixes idees, els primers cinc minuts són molt bons i tenim un parell d’ocasions per matar el partit, però en un contraatac rival ens fan el 4-3 i ens comença a entrar la por al cos. La resta de la segona part és molt fluixa on prenem males decisions amb sortida de pilota i estem molt tous en defensa fent que es fiquin per davant a falta de cinc minuts del final.

Gols: Marco x2, Max i Martí.

Benjamí A 2-4 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Últim partit de la primera fase on ens jugàvem la segona posició del grup. Comencem bé i ens avancem ràpid, seguim bé però en una jugada ràpida ens empaten i el partit s’iguala. Seguim estant millor que ells però no decidim bé en els últims 10 metres, fallem un parell de segons pals i a l’última jugada de la primera part ens fan el segon. A la segona part seguim estant per sobre i ho empatem però a falta de 10 minuts ens fan el 3r en una de les poques que tenen en tota la segona part i als 2 minuts el quart. Ho intentem fins al final però, com ha passat tot el partit, la punteria ha estat nefasta.

Gols: Aarón x2.

Montsant F.S., A 3-6 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit on comencem molt bé i fem uns primers 22 minuts molt bons on aprofitem per posar-nos 0-4. Desconnectem als últims 2 minuts de la primera part i rebem dos gols molt seguits que els fiquen al partit. A la segona part sortim molt bé però a una de les seves primeres arribades encaixem el 3-4. Reaccionem molt bé i poc després fem el 5è i 6è. Bon partit en línies generals on hem errat moltíssim en la finalització.

Gols: Manu x2, Haytam x2 i Iñaki x2.

EFS Palafolls, A 4-5 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Desplaçament que es preveia complicat pel que diu la classificació i traiem amb bona nota. Resultat molt ajustat on aixequem un parcial de 4-2 en contra i marcant el gol de la victòria a dos minuts pel final. Els superem clarament en el plantejament de partit i en el joc amb pilota, hagués estat injust no emportar-nos els tres punts. Gran remuntada d’equip que fa valer una bona dinàmica d’entrenaments i una millora col·lectiva respecte l’inici de competició.

Gols: Leo x2, Marcos, Joël i Pablo.

Sant Joan Despí C.F.S., A 1-2 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit molt ben competit on hem sabut gestionar els nervis i les diverses situacions que se’ns anaven presentant. Ambdós equips sortim endollats amb ocasions de gol per les dues bandes, però una bona jugada col·lectiva de les rivals les fa posar-se per davant del marcador. Amb el resultat en contra i sense abaixar els braços, aconseguim fer l’empat gràcies a un bon xut exterior. A la segona part, la balança podria haver caigut per qualsevol dels dos equips, però gràcies a la bona actuació de la portera i la contínua lluita de l’equip, marquem l’1-2 a falta de 6 minuts del final. Els últims minuts de partit són frenètics, així i tot sabem controlar els nervis acabant el partit amb el resultat a favor i sumant tres punts més. Seguim!

Gols: Sara x2.

C.E.T. 10 F.S., C 0-4 Infantil C Masculí

Declaracions de Toni Corredera: Bona victòria davant d’un rival directe, que ens permet superar-los a la classificació. Comencem el partit avançant-nos ràpidament al marcador, i a partir d’aquí hi ha molta igualtat i ocasions per tots dos equips abans del descans. A la segona part, sortim molt endollats i freguem el 0-2, però el porter local ho evita. Amb el pas dels minuts, el C.E.T. 10 creix, i quan més patíem som nosaltres qui fem gol gràcies a un bon segon pal. Amb aquest gol passem a dominar i sentenciem amb el 0-3 en una grandíssima jugada individual. Als últims minuts, amb el partit ja decidit, fem el definitiu 0-4 en un tir exterior.

Gols: Jan x2, Aleix i Teo.

Infantil B masculí 6-2  C.F.S. La Unión Santa Coloma, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit davant un rival que es presenta amb molts jugadors del B i sense el seu millor jugador. En general ha sigut un partit força gris per part nostra i no hem acabat d’estar còmodes. Iniciem força bé i al minut 2 ja ens posem 2-0. A partir d’aquí ens acabem contagiant del ritme de partit del rival i no acabem de tenir una circulació de pilota bona ni estem inspirats en la creació de joc. Acabem la primera part 4-1. A la segona mateixa tònica. Encaixem el 4-2 a falta de 10 minuts per acabar i acabem maquillant el marcador amb un parell de gols més.

Gols: Meji x4 i Adri x2.

Infantil A masculí 19-0 Balaguer Vedruna Club Futbol Sala, A

Declaracions de Pere Graugés: Victòria plàcida davant del cuer. Ens toca atacar una defensa a uns 15 metres i treballem algunes coses noves.

Gols: Pau x4, Alex Macarrilla x4, Marc x3, Nil x3, Alex Hervas x3 i Martí x2.

Infantil A Femení 8-1 Magic Sants Futsal Club Esp., A

Declaracions d’Alba Selma: Últim partit de la primera lliga on volem acabar amb bones sensacions després de Nadal. Iniciem el partit imprecises, ens costa donar ritme a la pilota davant una defensa força tancada. Quan aconseguim jugar com sabem i fer moviments amb i sense pilota les rivals no ens segueixen el ritme i és aquí quan comencen a venir els gols. Tot i això marxem a la mitja part només 3-0. A la represa comencem fortes i 30 segons després ja havíem marcat el quart. Seguim produint un bon joc que ens fa arribar al 8-0. Quedant dos minuts per finalitzar el partit en una jugada on hi ha falta de comunicació entre portera i jugadora encaixem el primer i únic gol del partit. Crec que l’equip està motivat i amb ganes d’afrontar la segona lliga. Som-hi mamuts!

Gols: Victoria x4, Prades x2, Laura Romeo i Laura Sánchez.

Cadet C masculí 4-3 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions de David Monterrubio: Primer partit després de Nadal, on es va notar que ens falta rodatge. L’equip rival ens planteja un partit a mitja pista on no es jugava ni una pilota per sortir de pressió. Ens costa molt atacar la seva mitja pista, estem lents i imprecisos amb la pilota, i fruit d’això encaixem el primer en un contraatac. Marxem al descans, 0-1 gràcies a la bona actuació del nostre porter. La segona sembla que comencem una mica millor, amb mes ritme però és Hospitalet qui torna a marcar. Tot i així no baixem braços i seguim insistint fins aconseguir el 1-2. Poc dura l’alegria quan poc després en una falta directa ens marquen el 1-3. A falta de 13 minuts decidim sortir de 5 i aquest cop surt cara. Aconseguim capgirar el resultat i posar-nos amb el que serà el resultat definitiu de 4-3.

Gols: Gael, Pau, Alberto i Beren.

Cadet B masculí 3-0 Maristes Sants Les Corts, A

Declaracions de Pau Maurel: Partit important contra un equip de la part baixa de la classificació. Comencem amb bon joc de 4 i dominem el partit. Tot i així no aconseguim posar-nos per davant en el marcador. Ells amb una defensa a mitja pista i joc molt directe no ens han generat gaire perill. Inici de la segona part molt bo, on tenim ocasions clares però no xutem entre els tres pals. Portem el pes del partit i a falta de 10 minuts aconseguim fer l’1-0 d’una jugada al segon pal. Seguim pressionant i marquem el 2-0 a falta de 2 minuts. No baixem el ritme i a l’última jugada del partit robem pilota a primera línia i en 1vs1 sentenciem amb el 3-0. Molt bon partit en general i molt content pels nois. Seguim!

Gols: Nacho x2 i Rinat.

Cadet A masculí 5-0 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Mario Roldán: Primers minuts molt igualats on ells en un parell de contraatacs es podrien haver avançat al marcador. Nosaltres amb el pes del partit però amb ritme lent i poc resolutius. Passats uns minuts pugem un punt la intensitat defensiva, que també es reflecteix en el ritme de pilota i ens permet posar-nos 1-0. Amb el marcador a favor ens traiem un pes de sobre i comencem a jugar força millor, aconseguint 2 gols més abans del descans. A la 2a part mateixa tònica que ens permet no patir i aconseguir 2 gols més pel resultat final de 5-0.

Gols: Marc x2, David, Max i Sam.

Cadet A femení 7-3 AEE Institut Icària-CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Primera part totalment dominada per nosaltres davant un rival que esperava a mitja pista per intentar caçar contraatacs. Ens avancem al minut 2 i generem força ocasions per arribar 5-0 al minut 20. A manca de 3 minuts ens expulsen a la portera i encaixem el 5-1 a l’últim segon de la inferioritat. A la segona part no sortim a jugar. Realitzem els pitjors 25 minuts de la temporada on no som capaces de fer 3 passades seguides, perdent la pilota sense gairebé oposició i regalant dos gols que suposen el 6-2 i 7-3. Seguim!

Gols: Carla x2, Boixeda, Berta, Abril, Mercè i Tània.

Athletic Torre Roja, B 2-7 Juvenil C masculí

Declaracions d’Edu Plana: El partit es posa de cara als primers minuts on aconseguim després d’una bona combinació fer el 0-1. El rival combina una mitja pista amb una pressió a tota la pista, que en certs moments dificulta que tinguem ocasions clares, tot i això marxem al descans 1-5 a favor, gràcies a una bona efectivitat en la definició. A la segona part baixem el nivell potser per relaxació o confiança i el rival puja el nivell de la defensa aconseguint el 2-5, però aconseguim finalment seguir dominant la situació i generant perill fins ampliar el marcador establint el resultat final.

Gols: Joan x2, Alex x2, Marc, Lluc i Pablo.

Juvenil B masculí 1-6 Rubí C.E.F.S., A

Declaracions de Mauro González: Durísima derrota con un rival directo para mantener la categoría. Comenzamos bien, apretando fuerte arriba y generando dudas al rival, pero luego en un intento individual de generar una superioridad, perdemos la bola y el contragolpe termina en gol 0-1. 2 minutos más tarde con un chute exterior generamos el empate transitorio 1-1. Pero en una nueva contra encajamos 2-1. A partir de aquí lo intentamos jugando con pívot y sin él. El rival alternando la altura defensiva pero más en 18-20 metros haciendo una muy buena tarea defensiva. No conseguimos hacerles daño y a falta de 15 segundos para el final de la primera parte en otra contra volvemos a encajar 1-3. En la segunda parte pensábamos que haciendo las cosas bien como somos capaces de hacerlo podíamos darlo vuelta. Pero no fue así una nueva contra para el 1-4 y un minuto más tarde 1-5. Ante esta situación completamente difícil nos ponemos de 5 faltando 10 minutos para el final del partido. Pero no conseguimos descontar. Atacando con portero jugador encajamos el 1-6 definitivo. Como acotación al partido pegamos la bola 6-8 veces en los palos.

Gols: Jorge.

C.F.S. Montcada, A 2-3 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Victòria a l’últim minut en un partit que se’ns havia posat molt en contra. Primera part força bona, fent les coses bé i amb ritme. Ells ens inquietaven en comptades ocasions amb un joc de 4-0 força directe i transicions. El domini era nostre però no es traslladava en el marcador. Perdonem ocasions clares però finalment fem el 0-1. En tenim altres per fer el segon però són ells qui aprofiten una errada nostra per fer l’empat, resultat amb el que arribem al descans. A la segona el domini clar es converteix en un domini estèril que no fa cap mal al rival que se sent còmode en el seu plantejament i l’executa bé. S’avancen als primers minuts de la segona amb el 2-1 i això ens fa molt mal. No sabem gestionar la situació i som incapaços de trobar bones sensacions per mirar de girar el marcador. A 4 minuts pel final apostem pel joc de 5. Això com a mínim sacseja el partit. A menys de dos minuts pel final aconseguim l’empat a dos en una jugada individual i un segon pal. Decidim seguir atacant de 5 i a un minut pel final en una bona combinació fem el 3r que confirmava la remuntada. Gestionem relativament bé el darrer minut. Seguim!

Gols: Ignacio, Jorge i Uri.

Juvenil A femení 4-4 Rubí C.E.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Inici de partit sorprenent per com havia anat l’escalfament. Encaixem als 20 segons de començar en una pèrdua molt a prop de l’àrea que deixa a la jugadora rival sola davant la nostra portera. Tenim bons minuts i fluïdesa en el joc però seran les rivals les que trobaran fortuna ampliant el marcador al 0-2. Els següents minuts, tot i tenir la pilota, no acabem de trobar porteria amb facilitat tot i que aconseguim retallar distàncies abans del descans a la sortida d’un córner. A la represa, tot i millorar un pèl la nostra proposta en atac, ens tornen a fer mal enviant pilotes llargues a pivot, convertint el resultat en un desesperat 1-4 pel que es veia a pista. A falta de 6 minuts tirem de cames i de cor i aconseguim fer el 2-4 que ens dóna ales per creure i fer dos gols més que posaven el definitiu empat al marcador.

Gols: Marta Garcia x2, Tània i Blanca.

Centre Montserrat Xavier 1904 C. E., A 4-6 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Arranquem l’any amb una victòria treballada i patida fins l’últim minut contra un rival que coneixem de cada any i, tot i anar en parts baixes de la classificació, sempre ens posa les coses difícils. Primera part “còmode” on nosaltres som els possessors de la pilota però sense arribar a aconseguir la fluïdesa que ens agradaria. Ens avancem ràpidament amb un gol en pròpia porta fruit d’una passada a 2n pal i a partir d’aquí sempre anem dos gols per sobre en el marcador fins arribar a la mitja part amb un 2-4. 2a part amb la mateixa tònica, no aconseguim ser uns clars dominadors del partit amb algunes errades en defensa que permeten al rival retallar distància en el marcador i posar-se a només un gol per sota. A falta d’1 minut i mig ho intenten de 5 sense efectivitat i nosaltres ho aprofitem per marcar l’últim gol sumant així 3 punts més importantíssims per mantenir-nos en les posicions capdavanteres de la classificació.

Gols: Carles, Pau, Barenys, Roger, Martí i pròpia porteria.

Sènior B masculí 6-3 C.E. DMS, A

Declaracions de Kevin Cheung: Inici de partit molt igualat entre els dos equips, els dos pressionant a dalt, amb bona circulació de pilota i un partit intens. Fins que al final, en una pilota llarga, en el minut 8 de partit, el nostre porter surt a rebutjar, però ho fa malament i es queda morta al mig, que un jugador seu aprofita per marcar el 0-1. Al de 2 minuts, robem una pilota i tenim una contra, que la finalitzem amb un xut exterior. Amb aquest gol, ens venim a dalt, i arrel d’això, aconseguim posar-nos per davant en el següent minut amb una bona sortida de pressió i segon pal. El seu segon gol, no sabem què fem, però els 4 tios en pista, han baixat molt el nivell defensiu fins que un jugador contrari, ha rebut la bola sol dins de l’àrea i ens han marcat l’empat. El 3r gol seu, abans de la mitja part, és igual que el 1r d’ells. Finalitzem la primera part 2-3 avall. Segona part, mateixa tònica, els dos equips molt ficats, intensitat alta, però de cop i volta, el porter surt amb els peus, s’embolica i ens deixa la pilota morta per nosaltres i marquem a porteria buida per fer l’empat a 3. Després d’això, ens expulsen un jugador i tocava defensar, però aconseguim amb un jugador menys, crear una falta i marcar de doble penal que ens posa davant el marcador. Final del partit, DMS se la juga de 5 i aconseguim marcar 2 gols més que ens dóna aquesta victòria tant important.

Gols: Manu x2, Pau x2, Adri i Jose.

Sènior A masculí 3-2 C.F.S. Arenys de Munt, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria per recuperar sensacions després dels últims dos partits on vam sumar un punt dels sis possibles. A la primera part el rival ens supera en intensitat i plantejament, i disposa de més ocasions de gol que nosaltres. Tot i així, marxem 1-0 al descans amb un gol en l’últim minut. A la segona millorem i fem dos gols en quatre minuts que ens donen tranquil·litat, però a poc a poc anem perdent el control i la organització. Encaixem el 3-1 a falta de cinc minuts en una errada defensiva i el 3-2 defensant el 4c5. Acabem patint, però ens quedem els tres punts.

Gols: Adri x2 i Esteve.

Sènior B femení 3-3 Jesus-Maria C.E., A

Declaracions de Nil Marco: Partit davant un bon rival que a pretemporada ens havia guanyat amb claredat. Inici de partit igualat amb poca continuïtat en el joc i domini de les pressions altes. A l’equador de la primera encaixem el 0-1 en una pilota morta al mig de l’àrea després d’un xut de córner de les rivals. Poc després de nou en un xut exterior d’estratègia encaixem el 0-2. El guió de partit segueix la mateixa dinàmica i arribem amb aquest resultat al descans. A la segona sortim bé i fem 10 minuts força correctes on dominem i aconseguim girar el marcador fins el 3-2. A partir d’aquí les rivals reaccionen i el partit s’iguala de nou. En un xut d’estratègia de banda molt similar al seu segon gol ens fan l’empat a 3. Últims minuts de descontrol on els dos equips han intentat anar a per la victòria. Seguim!

Gols: Aroa x2 i Maria.