14 febr. 2022

Us portem un nou post de la jornada mamut de futbol sala. El cap de setmana ens deixa un balanç de 14 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Aquí teniu tots els resultats, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es de la jornada.

Esparraguera C.F.S., A 1-7 Minibenjamí A

Declaracions de Laia Núñez: Primera part de goig veient als més petits del club. Connectem fàcil amb pivot, ens emportem totes les disputes de pilota, aturem un penal, fem gols de falta… Amb això marxem 0-6 al descans. A la represa, un joc més individual fa que no ampliem gaire més el marcador i acabem amb el definitiu 1-7. Seguim!

Gols: Marcel x2, Martí x2, Bruno, Raúl i Joel.

Les Glories 2014 C.F.S., A 0-4 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit que controlem en tot moment i som qui porta el ritme de partit de principi fins al final. Primera part molt seria i molt bona que aconseguim trobar a pivot fàcilment, per girar la pilota i arribar clarament a porteria. Estem una mica tous en defensa però aconseguim no encaixar cap gràcies a les bones aturades de la nostra portera. Segona part més pausada que ens costa mantenir el nivell de la primera part i concedíssim unes quantes ocasions. Seguim creant oportunitats clares per marcar, però no és fins el final que fem el 0-4 per rematar el partit. Content per la intensitat i les ganes de guanyar dels peques! Seguim!

Gols: Marco, Jan, Victor i Pol.

Benjamí A 5-4 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Bon partit en el que acabem patint més del necessari. A la primera part no estem fins amb la pilota, volem ser molt directes amb les pilotes a pivot i això fa que perdem moltes pilotes en zona de construcció, tot i això, ho competim molt bé i marxem 2-0 al descans. A la segona part tenim 10’ molt bons que fan que ens posem 5-1. A partir d’aquí el partit canvia completament, ens relaxem i ens fan dos gols ràpids que fa que es fiquin al partit. A falta de 4’ ens fan el 5-4 definitiu.

Gols: Eloi x3, Aarón i Martí.

Aleví C masculí 5-3 Santa Coloma Futsal, B

Declaracions de Carles Hernán: Partit molt maco de veure, fem una molt bona primera part on arriba el nostre primer gol en el nostre millor moment però mitjançant dos xuts exteriors de banda, el rival gira el marcador 1-2. Reaccionem ràpid i creem una gran quantitat d’ocasions que gràcies al seu porter i a 4 pals fa que únicament ens anem amb un empat al descans. La segona part mateix guió del partit, ells ens plantegen una defensa individual que mitjançant espais al mig i esquenes guanyades per les nostres ales fa que ens possem 4-2, tot i així, haviem d’estar atents a les pilotes llargues que buscaven i en una d’aquestes arriba el seu 4-3. La sensació era de partit controlat però amb el gol el seu ànim i confiança ha augmentat però hem tancat el partit amb una jugada de sortida de pressió que ha tancat el partit i ens ha permès finalitzar la primera volta invictes.

Gols: Otto x2, Aleix G., Aleix V. i Jordi.

Aleví B masculí 2-2 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de David Antón: Primers minuts on ens costa estar ficats, però, poc a poc, anem entrant al partit i ens posem 2-0 al minut 15. Ells retallen abans de la mitja part. Segona part on tenim bastantes opcions de fer el 3-1 però no estem gens encertats de cara a porteria. A falta de 8 minuts ens fan el 2-2 definitiu.

Gols: Manu i Max

C.E.F.S. Manlleu, A 1-7 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Primers compassos del partit desconcertants on estem imprecisos en la sortida de pressió i concedim alguna oportunitat clara de gol per a què l’equip rival es pogués haver avançat en el marcador. A partir d’aquí monopolitzem la possessió de pilota i les ocasions de gol, generem moviments interessants en l’atac posicional i recuperem ràpid la pilota en camp contrari. Descans 0-4. Iniciada la segona part encaixem l’1-4 però lluny de complicar-se el partit, ens reparem amb tres gols més fins l’1-7 final.

Gols: Marcos x3, Leo x2, Oriol Panadès i Miquel.

Infantil C masculí 9-0 F.S. Prat Alcala, B

Declaracions de Toni Corredera: Molt bon partit de tot l’equip davant el desè classificat, mantenint la intensitat i el nivell de joc durant els 50 minuts. Comencem molt bé, amb un gol matiner, i marxem al descans guanyant 2-0, amb la sensació de que podríem haver fet algun gol més. A la segona part seguim dominant i som més efectius, i amb el pas dels minuts aconseguim sentenciar el partit i deixar la porteria a zero per sisena vegada aquesta temporada.

Gols: Jan x2, Pol x2, Bernat x2, Aleix i Teo.

Jesus-Maria C.E., A 1-3 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on dominem la pilota durant els 50 minuts. Iniciem força bé atacant la seva defensa amb les continuacions de les pantalles i connectant alguna amb pivot però sense gaire èxit. Tenim forces ocasions, però la pilota no entra. En la primera ocasió que tenen ells encaixem per un error defensiu en transició. La resta de primera part estem força precipitats i no aconseguim empatar prenent molt males decisions en la finalització. A la xerrada de la mitja part intentem baixar els nervis i insistir a millorar la intensitat perduda a la primera part. Aconseguim fer-ho en els primers instants, però no és fins al minut 12 de la segona que fem el primer aprofitant una segona acció. Un penal i una bona jugada col·lectiva fa que aconseguim els 3 punts.

Gols: Adri, Tudor i Guille.

Infantil A masculí 3-6 Sant Joan de Vilassar F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Partit fluix en què no aconseguim estar còmodes pràcticament en cap moment davant d’un bon rival que va ser superior. Iniciem el partit poc concentrats, amb un ritme baix i tous en els duels. Al minut 2 ja perdem 0-2 i poc després ens fan el tercer. A partir d’aquí intercanvis de gols al marcador en un partit en què no aconseguim pràcticament mai estar fins amb la pilota ni pressionar-la bé quan no la tenim.

Gols: Pau, Alex Macarrilla i Alex Hervás.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç A 1-10 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Molt bon partit que dominem des del primer moment. Comencem molt forts i generant varies ocasions però sense gaire encert de cara a porteria. A partir d’aquí s’iguala una mica més el partit fins que al minut 6 marquem en una bona jugada individual. Després del gol, ells pugen la intensitat i ens costa tenir fluïdesa en el joc. Poc a poc anem entenent com atacar la seva defensa i ens fem amb el control total del partit. En 5 minuts increïbles, després de fer un molt bon joc, aconseguim 4 gols per poder anar al descans amb un ampli 0-5. La segona part comença com acaba la primera i això ens fa ampliar la distància fins un 1-10.

Gols: Dani x4, Beren x3, Alberto, Josep i pròpia porteria.

Manresa F.S., B 0-2 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Comencem amb dubtes i esperant el que ens trobàvem, creant alguna ocasió però sense ser els dominadors del partit, així i tot, ens trobem còmodes i esperem a robar la pilota per generar transicions o crear en atac posicional. Al tram final de la primera part fem el 0-1. A la segona part seguim la mateixa línia, sense fer un joc fluid, però creant perill en les jugades que podíem aprofitar. A falta de 3 minuts, robem una pilota en primera línia i fem el 0-2.

Gols: Biel i David.

Cadet A masculí 7-1 Maristes Montserrat Lleida, A

Declaracions de Mario Roldán: Partit en el que som superiors però no controlem bé fins al 2-0 (2 gols molt seguits al minut 12 i 13 de la primera part). A partir d’aquí hem tingut estones amb pilota bones i els gols han anat caient.

Gols: Alex x2, Juan, Pere, Romeo, Marc i Aitor.

Juvenil C masculí 4-1 Salesians Bosco Rocafort C.E., C

Declaracions d’Edu Plana: Victòria que ens col·loca primers. Partit contra un rival de la zona mitja de la classificació que ens competeix molt bé, dominem la pilota durant la primer part però nomes marxem 1-0 al descans gràcies a un gol de falta directa. Ells generen poc perill i nosaltres no estem gaire encertats en la definició. La segona part ens avancem ràpid amb el 2-0 després d’una bona pressió en primera línia però concedim una falta a la frontal que acaba amb el 2-1. Ells comencen a pujar la pressió i ens entren certs dubtes però finalment aconseguim fer 2 gols més que ens aporten calma i tanquen el partit.

Gols: Aitor, Joan, Pau M. i Alberto.

Juvenil A masculí 5-2 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Nil Marco: Partit amb alts i baixos sobretot amb la pilota. Encadenem bons moments amb altres en què cadascú fa una mica la guerra pel seu compte. Ens avancem molt aviat i amb el pas dels minuts aconseguim el 2-0. Lluny de consolidar aquesta diferència encaixem el 2-1 molt ràpid en una jugada un pèl desafortunada. Arribem amb aquest resultat al descans. A la segona dinàmica similar, irregulars. Ens fan el 2-2 en una jugada de falta. A l’equador de la segona aconseguim avançar-nos de nou. A 3 pel final ells ho proven de 5 i trobem porteria per sentenciar el partit. Seguim!

Gols: Fèlix x4 i Roger.

ENFAF Andorra, A 5-6 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt boig on podria haver caigut per qualsevol dels dos costats. No estem còmodes en cap moment en una pista que relliscava massa i no ens ajudava per dur a terme el nostre joc. Poc control, molts contraatacs i molts girs al marcador. Quan un dels dos equips s’avançava l’altre empatava ràpid i es posava per davant. Arribem als últims 5 minuts de partit amb el marcador a favor i defensem com podem, i amb fortuna, el seu joc de 5. Importants tres punts per com es va desenvolupar el partit. Seguim!

Gols: Marta García x4, Jorgina i Clàudia.

EPSA C, A 2-1 Sènior C masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit igualat contra el cuer, no fem mal partit però avui el seu porter ho ha tret tot. Primera part nostra, que tenim millors ocasions però no aconseguim la recompensa i finalitza la primera part amb 0-0. Segona part amb la mateixa dinàmica però ells aconsegueixen posar-se per davant amb una bona jugada individual i passada a segon pal. A partir d’aquí ho continuem intentant i creant més ocasions fins que aconseguim l’empat. Ho arrisquem tot amb el joc de 5 i una que fem un moviment, prenem un mala decisió que fa que encaixem el 2-1 definitiu. Toca continuar treballant que dijous en tenim un altre.

Gols: Carles Hernán.

Sènior B masculí 3-3 Futsal Rosario Central, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit que no hem estat còmodes en cap moment, ells ens han dominat, amb les idees més clares, la majoria del partit. Malgrat això, aconseguim posar-nos per davant, amb dues jugades d’estratègia. A partir d’aquí ens retallen distàncies i finalitza la primera part amb un 2-1 a favor. Segona part, corregim conceptes però no ha servit de gaire, perquè no hem estat bé en atac, no hem aconseguit circular la pilota ni donar-li ritme, però hem aprofitat una contra per donar-nos tranquil·litat però no hem sabut defensar el seu joc de 5 i han aconseguit empatar-nos.

Gols: Pau, Manu i Peke.

Grups Arrahona FSC 2-6 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria a la pista del cuer. Iniciem intensos i agressius en atac, fent dos gols en els primers cinc minuts. Quan semblava que seria un partit tranquil ens fan dos gols en un minut que ens posen una mica nerviosos. Abans del descans, en una acció individual, fem el 2-3. A la segona part estem més seriosos, tot i que no estem fluids en els nostres atacs. En una acció aïllada i en dues recuperacions del seu joc amb porter jugador fem el gols que posen el 2-6 definitiu.

Gols: Gilles x2, Rodri, Adri, Esteve i Monte.

Col. Santo Angel CCR Castelldefels Baixsud, A 3-0 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit davant les líders invictes en el què als 22 segons encaixem el 1-0. Pintava malament però lluny d’això fem uns molt bons 40 minuts, segurament els més complets de la temporada. Intenses en defensa som valentes pressionant un equip amb qualitat que volia jugar la pilota. En atac trobem la continuïtat que ens havia faltat molts dies i estem bé. Marxem al descans 1-0 sense generar grans ocasions i elles perdonant alguna clara. A la segona aconseguim inquietar més la porteria rival i elles ens arriben poc. En una jugada aïllada i una esquena ens fan el 2-0 faltant 7 minuts. Aquí el partit s’ha posat ja molt complicat per puntuar però hem seguit competint, els últims 5 minuts amb portera jugadora. Al final 3-0 en el que crec, que aquesta vegada sí, l’equip mereixia alguna cosa més. Seguim!