3 febr. 2020

Jornada amb doble victòria de Juvenil A i Sènior A masculins. El cap de setmana ha servit també per disputar i recuperar partits ajornats.

Partits de la jornada:

Juvenil A masculí 3-1 Broncesval CFS Montcada, A

Declaracions d’Alex Garcia: Comencem amb bon ritme i sent efectius els primers minuts i fa que ens posem 2-0. A partir d’aquí juguem precipitats, amb poc criteri i sense estar encertats en l’execució. Marxem 2-1 al descans després de rebre gol en una falta indirecta per una cessió. A la segona millorem l’atac i tenim més possessió però no estem encertats en l’última passada i finalització. Acabem fent el 3-1 en una bona jugada i no acabem patint gaire.

Gols: Arnau, Gilles i Jordi.

Sènior A masculí 3-1 Sant Sadurni FS, A

Declaracions de Guillem Artés: Partit complicat contra els amics de la capital del cava. Primera part, des del primer minut agafem el pes del partit contra un rival molt tancat. No estem còmodes però tenim moltes opcions de fer gol però en la finalització no estem encertats. Ells en una jugada desgraciada ens fan el 0 a 1. Ho seguim intentant però el gol no arribarà en els primers 20 minuts. La segona, ells enfortits pel resultat segueixen forts darrere però nosaltres augmentem el ritme de joc, la circulació de pilota és més fluïda i arriben les oportunitats. A falta de 9 minuts fem l’empat i els fem entrar dubtes, 4 minuts més tard fem el segon i després el tercer. Ells a falta de 2 minuts ho provaran amb porter jugador però no donem cap tipus d’ opció.

Gols: Josep x2 i Ernest.

Partits ajornats:

Aleví A femení 17-0 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Gols: Paula x3, Victoria x3, Claudia x3, Nur x2, Berta x2, Luara x2, Núria i Sara.

Barça, A 3-1 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit fluix davant d’un molt bon rival que hem pogut competir gràcies a les grans intervencions del nostre porter. Estem tous i lluny de la pilota en defensa i ens superen amb facilitat. La seva pressió ens dificulta la sortida i sovint ens fa prendre males decisions amb pilota. Les ocasions que tenim, poques però clares, són en transicions. Arribem 1-1 a la mitja part i a la segona encaixem ràpidament dos gols. Amb el 3-1 fallem un penal amb el rival amb 5 faltes que ens hagués permès arribar al final del partit amb opcions.

Gol: Pau.

Cadet B femení 8-1 Arenys de Munt, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit amb molt bons moments de joc però amb un gran desordre en defensa. Tots els gols han vingut de jugades col·lectives i això ens ha donat més confiança per demostrar tot el que sabem fer. Durant la segona part intentem corregir els errors defensius i millorem. Contenta pel joc i ritme que han donat quan teníem la pilota.

Gols: Anna x3, Cristina, Blanca , Lucia, Mariona i Lídia.

Cadet C masculí 1-3 Margallo Real Estate C.E. Baixsud Castelldefels, A

Declaracions d’Eduard Plana: Partit contra el líder de la categoria, on sortim bé la primera part i aconseguim anar 1-1 al descans gràcies a una bona pressió i a les aturades de Jordi. A la segona sortim més adormits i és pràcticament tota seva excepte uns moments després del seu 1-2 que reaccionem i fallem alguna ocasió clara seguida. Fins que al final ens tanquen a mitja pista i ens fan el 1-3 final.

Gols: Dani C.

Cadet A masculí 4-3 Manresa Futbol Sala, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Primers minuts de partit en que ells han tingut les idees molt més clares que nosaltres. Ens ha costat llegir el que haviem de fer i hem sigut molt poc contundents en les jugades decisives. A falta d’un minut per la mitja part hem fet l’empat però en una jugada on som molt tous encaixem l’1-2.

A la segona ens hem trobat millor, ens hem donat més recolzament en atac i hem pogut donar la volta al partit. Amb 2-4 s’han posat de 5, hem encaixat un gol i hem patit durant 4 minuts finals.

Gols: Juanjo x2, Álvaro i Ruben.

Juvenil A femení 5-0 CN Caldes FS, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit d’alts i baixos. Combinem bons minuts amb altres més discrets on ens costa en excés trobar el nostre nivell. Els primers 10 minuts de la primera part tenim molta possessió però poca profunditat, fent que moltes de les nostres ocasions siguin de xuts llunyans. Fem l’1-0 així. Després d’un temps mort som més agressives amb la pilota i arribem amb més claredat ampliant fins al 3-0. A la segona mateixa dinàmica. Intercalem bones jugades però amb poca continuïtat. Tot i així tenim un bon grapat d’ocasions que fallem per manca de contundència i pel bon paper de la portera rival. Finalment aconseguim ampliar fins el 5-0. Els últims 30 segons acabem 3c3 per unes expulsions que ens fan marxar amb mal gust de boca. Seguim!

Gols: Laia, Sandra, Natalia, Clara i Júlia.

Sènior B masculí 2-4 Estel Vallseca, A

Declaracions de Juanjo Soriano: Mal partit en general, on la major intensitat i competitivitat de l’equip rival els va ser suficient per emportar-se els 3 punts. Acabem la 1a volta dins l’objectiu marcat. Tot i així, no podem baixar la guàrdia si volem aconseguir l’ascens.

Gols: Manu i Miguel.