21 febr. 2022

El cap de setmana ens deixa un balanç de 15 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Us deixem tots els resultats dels partits, les declaracions dels misters i els golejadors/es de la jornada.

La Union-Las Palmas F.S., A 2-1 Minibenjamí A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on, sota el meu punt de vista, mereixíem més. Portem el pes del partit durant els 50 minuts, gaudint de bones ocasions sobretot a la primera part, però sense gaire encert. Ens avancem gràcies a un penal i abans de la mitja ens empaten en una jugada que pequem de tous. A la represa mateixa dinàmica de partit on, tot i tenir la pilota, no arribem amb claredat a porteria i finalitzem en tres ocasions màxim. Ells, en una sacada de banda des de mig camp, ens fan el 2-1 i es tanquen a mitja pista. Ho provem de totes les maneres però el marcador ja no es torna a moure. Seguim!

Gol: Martí.

Futsal Iris Badalona, A 5-4 Benjamí A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit on anem de menys a més. Ens superen clarament en els primers 10 minuts de partit en els que ens costa molt sortir de la seva pressió, contactar amb pivot i crear perill. Amb el 2-0 intentem ser menys directes i comencem a estar més còmodes. Amb 3-2 tenim un 1 contra el porter que treuen sobre la línia de gol i a la contra del córner ens fan el 4-2 amb el que arribem al descans. A la segona part tenim un parell per fer el 4-3 però cau el cinquè. Tot i això, seguim intentant-ho, fem el 3r i en els últims 15 minuts tenim ocasions per empatar-ho. Llàstima que el 5-4 no ha arribat fins a l’última jugada del partit.

Gols: Eloi x2, Martí i Pau.

Aleví C masculí 5-1 Casp, A.E., A

Declaracions de Carles Hernán: Primer partit de la segona volta el qual iniciem amb una bona intensitat i gràcies a una bona jugada individual aconseguim el primer gol al minut 1. Després l’equip visitant es tanca a mitjà pista i ens costa trobar espais, tot i així, mantenim nosaltres el control de la pilota i amb paciència acabem generant ocasions on moltes no acabant en gol per mèrit del seu porter. Iniciem la segona part amb un bon resultat de 3-0 i el mateix guió que a la primera, la seva defensa a mitja pista però acabem trobant espais a la paral·lela que acaben generant la gran part d’ocasions de la segona part.

Gols: Jordi, Aleix G., Otto, Biel B. i Arnau.

Aleví B masculí 2-2 Gràcia Futbol Sala, A

Declaracions de David Antón: Partit igualat i obert on els dos equips hem generat bastantes ocasions de gol, de nou, en desaprofitem de bastant clares. Dinàmica de 3 partits sense guanyar que intentarem canviar dimecres a copa.

Gols: Iker x2.

Aleví A masculí 3-2 Unió Futbol Sala Martorell, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Fem un gran començament de partit i una molt bona primera part en línies generals. Arribem al descans amb el còmode avantatge en el marcador de 3-0. La segona part segueix la mateixa tònica però no tanquem el partit entre pals i ocasions de gol fallades. Últims minuts de partit molt exigits on ells marquen dos gols i ens obliguen a competir al màxim per acabar aconseguint una victòria merescuda.

Gols: Joan, Oriol Panadès i Pablo.

Aleví A femení 3-2 Ripollet F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Primer partit de la segona fase molt complet i molt ben competit. Les rivals ens plantegen una defensa a mitja pista que sabem atacar molt bé i gràcies a una bona jugada col·lectiva marquem l’1-0. Les rivals imposen un ritme molt alt i en 3 minuts ens giren el marcador 1-2 amb dos xuts exteriors. Empatem el partit 3 minuts més tard fruit d’una bona pressió i finalització. A la segona part, som més sòlides i contundents en defensa i com a conseqüència les rivals ja no arriben amb tanta facilitat a la nostra porteria i generem alguna ocasió que finalment no acaba en gol. A falta de 10 minuts ens posem per davant del marcador amb un xut d’una fora de banda des de mig camp. Els següents minuts són frenètics, però sabem controlar la situació del partit amb el resultat final de 3-2. Seguim!

Gols: Gisela, Bruna i Sara.

Infantil C masculí 6-1 Club Esportiu La Salle Gràcia, A

Declaracions de Toni Corredera: Partit més disputat i difícil del que diu el marcador. Comencem molt bé, conscients de la importància del partit, però les nostres ocasions no entren, i el rival fa el 0-1 en un contraatac. La reacció és bona i fem l’empat ràpidament gràcies a una bona sortida de pressió. A partir d’aquí molta igualtat, on qualsevol dels dos equips es podria haver avançat abans del descans. A la segona part arranquem molt bé, i fem el 2-1 només començar. Amb aquest resultat el rival puja una marxa i busca l’empat, però aguantem i competim molt bé, de mica en mica ens refem i aconseguim fer el 3-1 després de perdonar 2 ocasions clares. Amb el 3-1 el rival queda tocat i arriba el 4-1. Als últims minuts fem 2 gols més gràcies a una bona defensa del seu joc de 5. Final i 3 punts importants que es queden a casa. Seguim, volem més!

Gols: Bernat x4, Eduardo i Pol.

Ripollet F.S., B 2-2 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit amb dues parts molt diferenciades. A la primera el ritme és força lent i tot i tenir ocasions no acabem de posar-nos per davant al marcador. Intentem fer un canvi en la manera d’atacar la seva mitja pista, però ens costa tenir profunditat. A la segona el ritme és molt més alt i ambdós equips tenim moltes més ocasions. Som nosaltres els que ens avancem en un rebot d’una falta, però dos errors defensius fa que es posin 2-1. Prenem més riscos i en un servei ràpid de córner aconseguim posar l’empat. Fem un pal quan falten dos minuts que ens podria haver donat els tres punts, però no va ser així.

Gols: Tudor i Adri.

Industrias Santa Coloma, A 1-5 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Gran victòria d’equip davant d’un rival directe en un partit on crec que en línies generals som una mica superiors. Inici de partit igualat, amb els dos equips concentrats i amb les idees clares. Poc a poc ens anem sentint còmodes i generem alguna ocasió més que ells. Fem el 0-1 després d’una connexió amb pivot i el 0-2 després d’una recuperació en primera línia poc abans del descans. A la segona part seguim amb la dinàmica dels darrers minuts de la primera, estem bé amb pilota en les diferents alternatives que plantegem i som perillosos robant sense ella. Anem generant oportunitats però ens costa fer el tercer. Amb el 0-2 aturem un doble penal que hagués pogut posar les coses més complicades. Faltant 4 minuts els expulsen un jugador, ataquem bé la superioritat i fem el tercer. Últim minut de partit boig, amb dos gols per nosaltres i un per ells, tots tres de doble penal.

Gols: Gerard, Alex Hervás, David, Àlex Macarrilla i Sander.

Infantil A femení 5-2 Sant Andreu de la Barca C.F.S., A

Declaracions d’Alba Selma: Partit en línies generals molt travat per part nostra, on costa molt que la pilota circuli ràpidament i patim algun ensurt en imprecisions a l’hora de fer les passades. No és fins al minut 7 que amb un bon xut llunyà sorprenem la portera i ens avancem al marcador. A partir d’aquí hem començat a estar millor i moure al rival fins a arribar a la mitja part 3-0 i gaudint d’alguna ocasió més per ampliar el marcador. La segona part comença amb una dinàmica semblant a la primera. Tenim moments molt bons i d’altres desastrosos. Posem el 4-0 al marcador i en un error en sortida de la portera regalem el 4-1 amb un bon xut d’una jugadora rival des de camp propi. Tot seguit ens refem en un bon contracop, 5-1. Pocs minuts abans del final cedim una pilota i en 1c1 a la nostra portera encaixem el 5-2 final.

Gols: Victoria x3, Prades i Nur.

Col·legi Santo Angel CCR-Baixsud de Castelldefels, B 1-9 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit contra el darrer classificat que controlem des del principi. Comencem amb un ritme alt i amb moltes arribades que ens fa marxar al descans 0-6. A la segona baixem una mica la intensitat i acabem amb el definitiu 1-9.

Gols: Pau x3, Alberto x3, Dani, Gael i Centeno.

Industrias Santa Coloma, A 8-3 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: El partit ha durat 20 minuts. Encaixem un gols als 30 segons de començar el partit però responem fent el 1-1 al cap de 2 minuts. Responen ràpid amb el 2-1 i seguidament el 3-1. Nosaltres anem generant i amb molta lluita aconseguim empatar a 3, tots dos de faltes perilloses, el darrer d’aquests a 10 segons pel descans. A la 2a part hem sigut superats en intensitat, no arribàvem i ells ho han aprofitat amb transicions ràpides convertint en gols 2n pals lliures i refusos que el nostre porter deixava per a segones opcions i que no hem tancat. Ho hem intentat de 5 molts minuts i tot i generar perill no l’hem transformat en gol. El mateix ha passat amb un 10m que hem tingut i no hem aprofitat.

Gols: Max, Àlex i Pere.

Juvenil C masculí 5-0 F.S. Castelldefels, C

Declaracions de Edu Plana: Partit dominat contra un rival que ens pressiona la sortida de pilota però no ens genera excessives dificultats. El primer gol triga en arribar però després d’una bona pressió aconseguim el 1-0, als pocs minuts arribaria el 2-0 d’estratègia i els gols van arribant fins al descans on s’arriba al 5-0 definitiu. La segona part no es juga per pluja.

Gols: Joan x2, Viñas, Marc G. i Miguel.

ENFAF Andorra, A 6-6 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Justo empate en un desplazamiento complicado, pista pequeña y resbalosa. Comenzamos arriba a los pocos minutos de juego. Pero rápidamente el rival nos empató y dio vuelta al partido. Con este resultado al descanso. En la segunda parte fuimos a por el partido, levantamos la línea de presión y en un robo de primera línea 2-2. Luego en una combinación colectiva nos ponemos por arriba 2-3, pero la alegría duró poco. De estrategia nos empatan y de estrategia nuevamente 4-3. Cuando íbamos a por el partido perdemos una bola y 5-3. Lo que parecía muy difícil de levantar. Arriesgamos un poco en los duelos individuales y conseguimos el 5-4. Luego el empate 5-5 que parecía definitivo. Pero a falta de 5 minutos nos marcan un golazo, 6-5. A falta de 3 minutos fuimos a por el empate jugando de 5 y cuando quedaban 30 segundos para el final empate 6-6. Tuvimos una recuperación muy clara para llevarnos el partido. Pero no la pudimos aprovechar.

Gols: Jan x2, Marti, Álvaro, Héctor i Rosa.

A.E. Llevant de Manacor, A 3-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Desplaçament sempre complicat per la seva naturalesa. Iniciem el partit no gaire còmodes i ens costa atacar la seva defensa. Poc a poc anem agafant el to i en una jugada individual aconseguim el 0-1. A partir d’aquí gaudim de bons minuts per ampliar el marcador. A poc més d’un minut pel descans ens empaten però a 5 segons de la mitja en una altra jugada individual aconseguim l’ 1-2. L’inici de segona és bo i ampliem el resultat fins l’ 1-4. A partir d’aquí deixem de controlar el partit i els hi donem vida. Tenim uns minuts molt fluixos i acabem encaixant el 2-4. Per sort molt poc després fem el 5è. A 5 minuts pel final aconsegueixen el 3-5 que ha fet que no acabéssim el partit de la forma plàcida que volíem. Defensem el seu joc de 5 i ens emportem els 3 punts. Seguim!

Gols: Luis, Roger, Ignacio, Fèlix i Jorge.

Parets F.S., A 1-3 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: En línies generals no fem un bon partit, iniciem imprecises, amb presses i prenem decisions, tant en atac com en defensa, més que qüestionables. A falta de segons per acabar la primera part fem el 0-1. A la represa sembla que estem millor amb pilota i només començar fem el segon. Lluny de tenir el partit controlat, regalem una pilota al costat de l’àrea i ens fan l’1-2. Ens costa tornar a estar dins del partit i no és fins a falta de 8 minuts que fem el definitiu 1-3, tenint més control de pilota els últims minuts. Seguim!

Gols: Marta García x2 i Mireia.

Sènior C masculí 4-3 Acció Sant Martí, A

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria justa davant un rival de mitja taula-baixa. Partit tranquil en general, hem dominat, hem proposat millor joc i hem sabut atacar molt bé la seva defensa individual. Arrel d’aquest bon joc, aconseguim finalitzar la primera part amb un 2-0 a favor. Segona part mateixa tònica però ens han retallat distàncies i ha fet que certs moments no estiguéssim còmodes, però després d’encaixar un gol aconseguíem marcar nosaltres per estar més tranquils. Bona victòria i bon joc!

Gols: Barenys x2 i Jan Lacambra x2.

Sènior B masculí 4-3 Jesus-Maria C.E., B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit molt igualat el viscut al pavelló de la UB. Els dos equips hem sortit molt concentrats, amb les idees clares i proposant bon joc. No hem estat molt còmodes durant el partit, la seva pressió alta feia que ens costés sortir de pressió i en defensa tampoc estàvem molt fins. Malgrat això, aconseguim posar-nos per davant amb un xut exterior. Al cap d’uns minuts, ens aconsegueixen empatar el partit amb una bona contra i finalitza la primera part amb un empat a 1. Segona part, ells pressionen més, estan millor amb pilota i els primers 5 minuts hem hagut de defensar de valent però encaixem un gol… Al cap d’uns minuts aconseguim empatar el partit amb una gran jugada individual i ens posem al partit. JM es torna a posar per davant i aquí es quan ens toca pressionar més i creure en la remuntada. A falta de 2:30 expulsen a un d’ells i ho provem traient porter jugador i crear un 5×3 per donar-nos l’empat. Ells també surten de 5 i tenen alguna jugada per avançar-se al marcador, però a falta de 3 segons tenim un doble penal a favor que aconseguim materialitzar-ho amb gol i emportar-nos els 3 punts importantíssims!

Gols: Adri, Fas, Nil i Xavi.

Sènior A masculí 7-1 A.E. Xarxa Horta, A

Declaracions d’Alex Garcia: Jornada rodona en la que aconseguim recuperar el liderat. Bon partit en línies generals en el que, tot i estar precipitats en algunes ocasions, portem el pes del partit amb un bon ritme de pilota. Arribem al descans amb un marcador favorable de 2-1. A la segona estem més efectius de cara a porteria i concedim poc en defensa. Setmana vinent a Canet!

Gols: Esteve x2, Gilles x2, Guille, Pechi i Franc.

Sènior A femení 2-1 FSF César Augusta, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt disputat i físic davant un rival directe. Iniciem molt bé i amb les idees força clares per avançar-nos al minut 3 gràcies a un xut exterior. Amb el marcador a favor hem estat còmodes amb pilota i hem generat ocasions clares per poder ampliar el resultat però ens sobrava un toc, un segon o un retall per acabar les jugades amb més avantatge. A mesura que corrien els minuts, el rival pujava la seva pressió buscant l’empat. A la represa, elles encara han fet una pressió molt més intensa i individual que ens ha privat, en general, de desplegar un joc més combinatiu. A manca de 6 minuts trobem el premi del gol aprofitant un atac ràpid després d’una anticipació, moment on elles han decidit sortir amb joc de 5. Rebem el 2-1 però hem estat molt serioses i sacrificades per aguantar el marcador i emportar-nos els 3 punts. Seguim!

Gols: Paula i Kris.

Pla de Llobregat A.J., B 2-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Comencem la segona volta de la lliga amb ganes de millorar els registres de la primera. Sortim al partit bé i gaudim d’uns bons primers minuts que es tradueixen en el 0-1. Poc a poc les rivals es van entonant i pel contrari nosaltres anem desapareixent del partit. Amb el pas dels minuts encaixem l’empat a 1, resultat amb el que marxem al descans. A la segona sortim amb dues marxes més i estem força millor en defensa. En atac ens costa però tenim algunes bones accions. Aconseguim posar l’1-3 al marcador però les rivals es tornen a ficar en el partit amb el 2-3. Els últims minuts elles ho proven de 5 però som nosaltres qui fem el definitiu 2-4. Seguim!

Gols: Marta x2 i Raquel x2.