7 març 2022

La jornada ens deixa un balanç de 14 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Us deixem tots els resultats, les cròniques i els golejadors/es a continuació:

FS La Unión Santa Coloma, A 7-4 Benjamí A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit on tenim dues cares molt diferenciades, a la primera part no estem al nivell d’exigència del partit, estem lluny de la pilota en defensa i molt lents amb ella. Marxem 4-2 a la mitja part fent el segon gol a la última jugada de la part. A la segona el partit canvia completament, sortim molt ficats i empatem el partit a 4 i tenim un parell per fer el 5è. El partit canvia quan en un error individual en un córner ens fan el 5-4 quan pitjor estaven. Tenim alguna per empatar-ho, fallem un doble penal i tot, a falta de menys de 2 minuts ens fan el 6-4 i a l’última jugada del partit ens fan el definitiu 7-4.

Gols: Marco x2 i Oriol x2.

CES Bosco Rocafort, A 5-4 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Primera derrota de la lliga, a una pista complicada on des de l’inici del partit ens sentim incòmodes amb pilota, en una bona pressió a primera línia per part seva arriba el 1-0 que responem ràpidament fent l’empat, ocasions igualades en els dos equips i ens anem al descans 2-2. A la segona part sortim molt més còmodes amb pilota més mentalitzats en que serà un partit competit però en una transició ràpida ens fan el 3-2, tot i així, seguim tenint nosaltres el protagonisme i ens posem 3-4, semblava que ja estàvem en una bona dinàmica i que havíem aconseguit girar el marcador però decideixen fer aclarats al seu millor jugador i tot i defensar-ho a mitja pista ens giren en 5 minuts el partit a un 5-4.

Gols: Otto x2 i Arnau x2.

C.F.S. Eixample, A 5-1 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit amb dues cares, la primera meitat de la primera part és molt bona, competim molt bé i generem força ocasions. La segona meitat de la primera part encaixem 4 gols i no competim bé davant un gran equip. A la segona part passa el mateix, comencem molt bé i marquem el 4-1, seguim generant moltes ocasions per ficar-nos al partit però no les materialitzem. Finalment encaixem el 5-1.

Gols: David.

Sant Joan de Vilassar FS, A 1-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Gran victòria d’equip en una pista difícil i un bon rival, amb remuntada inclosa. Els primers minuts de partit són seus, ens costa arribar amb perill a l’àrea rival i ells ens generen alguna que altra ocasió, d’on arriba el seu primer gol. La resta de la primera part està força igualada on cap dels dos equips mou més el marcador. La segona part és un exercici d’orgull i fe on tenim grans moments en els quals fem 3 bons gols. Som superiors i dificultem molt el seu joc, juguem moltes estones al seu camp. En els darrers minuts de partit, amb 1-3, va tocar defensar i competir de valent per endur-nos els 3 punts.

Gols: Joan, Leo i Miquel.

CFS Arenys de Munt, A 4-6 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Primera part on els primers 15 minuts són molt bons. Amb paciència i jugant col·lectivament, arribem amb facilitat a la porteria rival i ens posem per davant del marcador amb un 0-2. Al llarg d’aquests minuts, gràcies a la bona pressió, les rivals pràcticament no creuen la mitja pista. Però l’alegria ens dura ben poc i els últims 10 minuts perdem moltes pilotes d’últimes i ens mengem esquenes que ens costen marxar a la mitja part amb el resultat en contra de 3-2. A la segona part, sortim molt endollades i tornem a fer uns minuts molt bons amb pilota i defensivament. Empatem el partit amb una falta propera a l’àrea i seguidament marquem el 3-4. Les rivals responen ràpidament i empaten el partit, però no abaixem els braços i continuem treballant per ampliar el marcador amb el resultat final de 4-6. Seguim!

Gols: Gisela x2, Noa, Bruna, Sara i Lia.

C.E. DMS, A 3-11 Infantil C masculí

Declaracions de Toni Corredera: Victòria més incòmode del que sembla, sobretot a la primera part. Comencem fent el 0-1 al primer minut amb una recuperació a primera línia, però el rival ens empata poc després en la segona jugada d’un atac posicional on estem poc concentrats. Al minut 9 ens avancem de nou amb un xut exterior, però torna a passar el mateix, els locals ens fan l’empat en un córner que no defensem bé. Aquest gol els hi dona molta força, i tot i que dominem el partit, ens superen en intensitat i no ataquem amb fluïdesa la seva mitja pista. Finalment, al minut 22 arriba el 2-3 en pròpia porta, i a l’última jugada de la primera part, el 2-4, que ara sí, ens dona forces per competir millor la segona part i acabar golejant.

Gols: Aleix x3, Teo x2, Bernat x2, Jan, Eduardo i Luis.

Infantil B masculí 3-2 Horta Futbol Sala, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit competit i treballat on hem patit per treure els 3 punts. Iniciem poc intensos i al minut 5 encaixem gol en un xut exterior de banda. Tot i així, aconseguim guanyar una esquena amb el pivot i empatem 2 minuts més tard. Acabem la primera part 1-1. A la segona ens avancem gràcies a una jugada de sortida de pressió i un gol en pròpia porta. Tot i tenir una distància de dos gols no ens hem sentit còmodes en cap moment i encaixem el segon en un rebot que queda mort dins l’àrea. Amb el 3-2 baixem a mitja pista on el rival gairebé no ens ha generat ocasions i podríem haver ampliat la distancia sense gaire èxit.

Gols: Meji x2 i pròpia porteria.

Infantil A masculí 7-0 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions de Pere Graugés: Partit controlat en què ens toca atacar durant la majoria de minuts una defensa a uns 10 metres. Comencem amb les idees poc clares de com fer-ho però poc a poc ho anem entenent. Aconseguim avançar-nos després d’una recuperació en primera línia, i a falta de 4 minuts de la mitja part fem el segon en un xut exterior amb una mica de fortuna. El rival surt de 5 i en dues recuperacions fem dos gols que ens permeten marxar 4-0 al descans. Segona part amb dinàmica similar on fem tres gols més.

Gols: Àlex Macarrilla x2, Gerard x2, Pau, David i Nil.

Escola Futbol Sala Jordi Torras, Sant Vicenç, A 0-10 Infantil A femení

Declaracions d’Alba Selma: Partit controlat d’inici a final on les noies fan un bon treball col·lectiu. Rival que coneixíem de la primers fase i que sabíem que havíem de tenir controlada la capitana, la seva millor jugadora, i evitar arribades a porteria. L’equip ha mostrat una actitud seria i competitiva els 50 minuts. Sumem 3 punts més per seguir al capdavant de la classificació.

Gols: Victoria x3, Tania x3, Laura R. x3 i Laura Sanchez.

Cadet C masculí 4-2 C.E Athletic Torre Roja, A

Declaracions de David Monterrubio: Partit incòmode que acabem traient amb molt d’esforç però sense gaire bon joc. El rival ens planteja un partit on cada jugada era una pilotada al seu pivot i que constantment ena generava sensació de perill. Comencen en els primers minuts avançant-se però després de dues transicions aconseguim capgirar el marcador. No ens dura gaire l’alegria i en una pèrdua ens tornen a empatar. Poc després en una nova transició aconseguim el 3-2 amb el que marxaríem al descans. La segona part comencem amb bon ritme i tenint alguna bona ocasió però poc a poc ells comencen a apretar i no som capaços de sortir de la seva pressió. Aguantem un seguit d’atacs que podria haver decantat el resultat cap a ells, i en una bona jugada col·lectiva aconseguim el definitiu 4-2. Ells disposarien d’un parell més clares però la bona actuació de la defensa i sobretot dels porters va fer que ja no es mogués el marcador.

Gols: Alberto x2, Oscar i Dani.

Cadet B masculí 2-2 5 Martorell Club Sala, B

Declaracions de Javi Mellado: Empatem un partit on a la primera part vam merèixer més. Començàvem dominant el joc i generant ocasions però no arribava el gol, a sobre un gol de penal feia que marxéssim 0-1 a la mitja part. A la segona part juguem amb més cor que cap veient que ens costa molt fer gols, així i tot encaixem el segon als 5 minuts de començar. Seguíem dominant i sent més verticals, fruit d’això arriben els dos gols per empatar quan encara quedaven 10 minuts per acabar i sense sort als últims minuts ens emportem 1 punt.

Gols: Mester i David.

Cadet A masculí 5-4 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions de Mario Roldán: Partit estrany, boig i intens que ens hem endut quan pintava pitjor. A la primera part hem sortit espessos i ells ens han superat en intensitat. Fruit d’això s’han avançat 0-1. Hem anat despertant poc a poc fins aconseguir empatar i després, amb certa fortuna, fer el 2-1 a manca de 3 minuts pel descans. Quan semblava que el partit arribaria així al descans, primer ens han empatat i a manca de 9 segons s’han tornat a avançar 2-3. A la 2a part sembla que sortim més desperts i intensos però ben aviat ens fan el 2-4 en un gran xut exterior. El partit no pinta gens bé però un penal transformat per mà involuntària ens torna a ficar al partit. A partir d’aquí partit boig, amb 2 doblepenals per equip (cap marcat), precipitacions, etc. Aconseguim fer el gol de la victòria a manca de 27 segons amb un jugador més en pista per expulsió per doble groga d’un rival una mica abans.

Gols: Pere x2, Aitor, Marc i Juan.

AECS L’Hospitalet, B 2-9 Juvenil C masculí

Declaracions d’Edu Plana: Partit conta un rival de la parta mitja-baixa de la classificació on ataquem una defensa a mitja pista, el rival ens cedeix la pilota i gaudim de moltes ocasions els primers minuts, però serà el rival qui s’avançarà al marcador per fer l’1-0 en una acció mal defensada a la sortida d’un córner. No li perdem la cara al partit i en uns minuts convertim ràpidament l’1-3 al marcador aprofitant el gran número d’ocasions que generem. La segona part canvia i el rival ens apreta des de l’inici però tot i això aconseguim 2 gols més de forma ràpida per continuar ampliant el marcador. El partit es torna una mica boig a mesura que els gols van arribant però ho mantenim relativament controlat fins a arribar al resultat final.

Gols: Joan x4, Aitor x2, Pablo, Pau M. i pròpia porteria.

CES Bosco Rocafort, A 5-4 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Derrota en un partido donde no hicimos las cosas bien. Comenzamos el partido incómodos en pista, la bola nos duraba muy poco en los pies y el rival creaba mucho peligro en cada ocasión. A nivel defensivo estábamos muy bien, pero en ataque todo lo contrario, concedimos 2 bolas al rival en zona de elaboración que nos costaron los 2 goles de la primera parte 2-0. En la segunda parte empezamos a encontrar la bola y a crear peligro, pero volvimos a conceder una ocasión muy clara y vino el 3-0. Luego lo seguimos intentando hasta que por fin llegó el 3-1.  Esto nos hizo cada vez más agresivos y nuestros ataques empezaban a llegar a la portería rival. Pero en 2 minutos de desconexión llegaron el 4-1 y el 5-1 que nos obligaron a tomar medidas. A falta de 8 minutos para el final nos pusimos de 5 y fuimos a por el partido. Era muy difícil generar peligro porque a pesar de jugar de 5 ellos nos apretaban en todas las zonas del campo. Pero supimos hacerlo bien y llegar a los últimos 2 minutos de partido 5-4. Lo intentamos hasta el final, pero no alcanzo. La clasificación nos vuelve a apretar muchísimo y la próxima jornada nos visita el líder. Ahora a trabajar duro para lo que está por venir.

Gols: Jan, Héctor, David i Marçal.

Juvenil A masculí 8-2 F.S. Ripollet, A

Declaracions de Nil Marco: Partit que competim bé en línies generals al llarg dels 40 minuts. Tot i això no estem del tot còmodes i clarividents amb pilota. Els rivals s’avancen 0-1 però per sort trobem l’empat força aviat. Just abans dels descans fem el 2-1 que ens dóna molta vida. A la segona tenim un punt de fortuna en els últims metres i estem força sòlids en defensa. Ens posem 4-1 però encaixem el 4-2 que ens hauria pogut fer trontollar ja que el partit s’ha revolucionat. Hem sabut gestionar relativament bé aquests moments de partit. El rival ho ha provat amb joc de 5 però ho hem defensat prou bé i hem pogut ampliar el marcador. Seguim!

Gols: Roger x3, Jorge x2, Fèlix, Victor i Pau.

Sant Julià de Ramis, F.S. A 3-2 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit força intens, on els dos equips volíem sumar els 3 punts. Sortim fent una molt bona pressió, i això ens permet posar-nos per davant del marcador en el minut 2. L’alegria ens dura poc, ja que amb menys d’un minut les rivals ens aconsegueixen girar el marcador a 2-1. Abans que s’acabi la primera meitat, seguim pressionant i generant moltes ocasions clares de gol, però no acabem de materialitzar. Comencem la segona meitat, amb un bon domini de pilota que ens permet sortir de la seva alta pressió amb facilitat i trobant a pivot constantment. Amb una bona combinació col·lectiva, aconseguim empatar el partit. S’acostaven els últims minuts del partit, i comencem a ser molt imprecises, la grada rival apretava, ens cremava la pilota als peus, i concedíem a les rivals ocasions clares de gol, en una d’aquestes ens marquen el definitiu 3-2.

Gols: Sust i Riera.

Sènior C masculí 8-4 La Nova Esquerra C.F., A

Declaracions de Pol Marquilles: Victòria sòlida contra el primer classificat que ens permet retallar distàncies en les primeres posicions. Primers 5 minuts de partit fluixíssims per part nostra, sense intensitat, sense fluïdesa i molt desordenats en defensa fan que el rival es posi 3 gols per davant en el marcador. Després d’això canviem el xip, canviem l’actitud i comencem a mostrar la millor versió, arribant a empatar i inclús posant-nos per davant al marcador. Anem mitja part 5-3. Sabíem que a la segona part ens vindrien a pressionar, tot i així hem mantingut la calma, sense pressa i trobant solucions efectives per evitar que ens retallessin distància. Continuem sumant al marcador cosa que fa que el rival es desesperi encara més i tingui més errades que nosaltres aprofitem. A falta de 5 minuts per finalitzar ho intenten amb joc de 5 però sense efectivitat.

Gols: Pau x3, Dore, Barenys, Albert, Martí i pròpia porteria.

Nou de la Rambla C.F.S., A 4-1 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Perdem el partit per errors defensius molt greus que fan que es posin en 5 minuts amb un 3-0 a favor. Ho hem intentat, hem mogut molt bé la pilota però no hem aconseguir marcar cap gol. Segona part, mateixa tònica, ho intentem de 5 però tampoc sorgeix res de res. Al final aconseguim el gol de penal. Toca treballar molt!

Gols: Enric Puig

Sènior A masculí 6-2 CFS Montcada, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria important després de la derrota de la setmana passada. Marxem al descans amb 5-0 al marcador després de fer una de les millors parts de tota la temporada. Estem intensos en defensa, agressius en els duels individuals, amb bon ritme de pilota i molt efectius en la finalització. A la segona baixem el ritme i ens toca defensar molts minuts el seu porter jugador, amb el que encaixem dos gols.

Gols: Rodri x2, Pechi, Gilles, Franc i Carles.

Sènior B femení 6-2 Atlètic La Palma Assoc. Esp., A

Declaracions de Nil Marco: Bona victòria davant un rival que teníem per sobre a la classificació i ara passem. Partit força obert amb moments de poc ordre i amb dos equips que intentaven fer alguna cosa amb la pilota. Hem robat bastantes boles que podíem transformar en ocasions. Ens posem 2-0 però els hi donem vida encaixant el 2-1 en un córner. Amb el 3-1 fem el mateix i marxem 3-2 al descans. A la segona guió similar però la bona efectivitat de cara a porteria i la bona actuació de la nostra portera fa que el parcial sigui de 3-0. Seguim!

Gols: Marta x2, Raquel, Coll, Berta i Xènia.

Sènior A femení 5-0 F.S. Sabadell Femení, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit on som superiors i dominadores durant els 40 minuts. Llegim com fer mal a la seva defensa de mitja pista i, quan venien a pressionar, també sortíem amb molt avantatge. Fem l’1-0 gràcies a un xut exterior a l’equador de la primera i, als últims 5 minuts, ampliem per marxar al descans amb un clar 3-0. A la represa el guió no ha canviat, portem el pes del partit i anotem dos gols més fins al 5-0 final. Resultat que podíem haver ampliat si encertem un parell de dobles que desaprofitem. Seguim!

Gols: Paula x2, Rojo, Natàlia i Kris.