21 març 2022

El cap de setmana ens deixa un balanç de 12 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Aquí teniu un nou post de la jornada mamut on de nou falten partits que es van haver de suspendre per la pluja. Resultats, declaracions i golejadors/es a continuació.

Sant Andreu de la Barca, C.F.S., A 2-4 Minibenjamí, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt complicat contra un rival que ens espera a mitja pista els 50’. Ens costa moure amb fluïdesa la pilota i en els 1c1 ells van molt forts i no trobem el camí per arribar a porteria. Després de robar la pilota en un córner i fer una bona transició, obrim el marcador amb el 0-1. Abans d’acabar la primera part encaixem dos gols molt ràpids en imprecisions defensives que ens fan anar per sota al descans. Segona part molt semblant a la primera on estem una mica millor en defensa i en atac ho provem de tots els colors. A falta de 10’ demanem temps mort per aclarir idees i fem dos gols molt seguits en dues grans individualitats. Ells tenen alguna clara que treu el nostre porter d manera espectacular i a l’últim minut fem el quart. Seguim!

Gols: Martí x2, Àxel i Bruno.

C.E.F.S. Prosperitat, A 4-6 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit competit a una pista complicada, entrem adormits al partit i ens costa el 1-0, a mesura que passen els minuts anem millorant i creant més perill i ocasions, marxem al descans amb un 1-3. El principi de la segona part és molt bona, entrem molt concentrats i amb ganes de matar el partit, a falta de 7 minuts anem 2-6 guanyant i comencem a afluixar, això fa que encaixem el 3-6, seguidament ens fan el 4-6 i acabem el partit patint.

Gols: Victor x3, Max, Pol, Marco

Benjamí A 11-2 C.F.S. Jordi Sánchez, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit amb dues parts molt diferenciades. A la primera estem molt espessos amb la pilota, amb poques idees en atac, fluixos en defensa i marxem 3-2 al descans. A la segona estem més fluids en atac, movem la pilota més ràpid, estem més valents amb els 1 contra 1 i en defensa posem una marxa més. Fruit d’això, fem 3 gols seguits i amb el 6-2 ells han baixat els braços. Últims 10 minuts ben competits, on acabem augmentant l’avantatge fins el 11-2 final.

Gols: Eloi x3, Pau x2, Marcel x2, Oriol x2, Raul i pròpia porteria.

CET 10, F.S., A 2-3 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Molt bona primera part on estem bé amb pilota i generem bastantes ocasions, marxem 0-2 al descans. Segona part on ens pressionen molt a sobre i ens costa molt sortir de la seva pressió, aconsegueixen posar-se 2-2 però poc després de rebre l’empat fem el 2-3. Competim bé els últims minuts per trencar la dinàmica negativa de resultats que portàvem.

Gols: David x2 i Iñaki.

Aleví A masculí 0-1 F.S. Olesa, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit obert, igualat i entretingut que no mereixem perdre. A la primera part i amb el 0-0 disposem de múltiples oportunitats per avançar-nos que no materialitzem. Ells, que també en generen, s’avancen i marquen el que seria l’únic gol del partit. A la segona part ells baixen la defensa a mitja pista i ens costa tenir continuïtat en el joc i arribar a zona de finalització amb el mateix perill que a la primera. Es donen alguns moments de transicions i intercanvis de cops on podria haver marcat qualsevol dels dos equips. En l’atac posicional insistim i no parem d’intentar-ho de varies maneres però finalment no arriba el premi del gol.

Aleví A femení 11-0 F.S. Olesa, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt bon partit on ens sentim molt còmodes i tot ens surt rodó. Iniciem el partit concentrades i amb molta energia i els primers gols arriben ràpidament. Som intenses en defensa i en atac volem tenir la pilota. Marxem a la mitja part 6-0. A la segona part seguim amb la mateixa dinàmica de la primera. Aconseguim ser contundents amb totes les ocasions que tenim de cara a porteria i això fa que el marcador es vagi ampliant amb el resultat final d’11-0. Seguim!

Gols: Gisela x3, Berta x3, Lídia x2, Iria, Sara i Lucia.

Infantil B masculí 4-1 Santa Coloma Futsal, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit de tot l’equip per sumar punts i seguir a la zona alta. Iniciem bé els primers minuts davant un equip superior físicament. En una bona jugada col·lectiva aconseguim posar-nos per davant i uns minuts d’acabar la primera posem el 2-0. A la segona vam cedir una mica el protagonisme amb pilota al rival i ens vam fer forts en defensa. Tot i rebre el 2-1 no vam abaixar els braços i en dos atacs ràpids vam posar el definitiu 4-1. Finalment, acabem defensant el seu joc de 5 amb el que no ens acaben de fer gaire mal. Victòria treballada davant un bon rival.

Gols: Meji x2, Adri i Nico Castillo

C.N. Caldes F.S., A 2-4 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit que ens ha costat molt treure davant un equip que ens ha defensat bé a a una pista sempre complicada. Primera part en què estem imprecisos i incòmodes atacant la seva defensa a mitja pista i ens costa generar des de l’atac posicional. Ens avancem als primers minuts però ens ho aixequen 2-1, i aconseguim empatar-ho en una estratègia. Amb el 2-2 anem al descans. A la segona estem millor amb la pilota, generem més ocasions clares, però no és fins a falta de 2 minuts i escaig que fem el tercer. A falta de pocs segons fem el quart gol definitiu.

Gols: Alex Hervás x2, Gerard i Alex Macarrilla.

Cadet C masculí 3-1 Club Futbol Sala Cubelles, A

Declaracions de David Monterrubio: Victòria important contra l’únic equip que ens havia guanyat a la primera volta. Comencem bastant freds però amb alguna ocasió clara on no acabem de decidir be en els últims metres. A l’equador de la primera part en una falta a la frontal del àrea fem l’1-0. A partir d’aquí molt poca pilota pels dos equips, ells buscant individualitats que sabem defensar bé i nosaltres amb molta imprecisió amb la pilota. A la segona part una miqueta amb la mateixa tònica que la primera, però ells més fins en els seus 1vs1 que ens fa entrar dubtes. En un corner aconseguim fer el 2-0 que ens dóna tranquil·litat i seguretat, i fruit d’això en una recuperació a dalt fem el 3-0. Quan semblava que es tancava el partit, ens expulsen a un jugador que obre de nou el partit. Defensem be el 4vs3 sense encaixar i després en el 5vs4 arriba el seu gol. Tenim un parell, amb doble inclòs per ampliar el resultat, però un travesser i un segon pal a porta buida que fallem ens fan patir fins el xiulet final.

Gols: Pau, Alberto i Oscar

C.N. Caldes F.S., A 3-6 Cadet A masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Victòria d’equip on tots hem sumat per aconseguir l’objectiu. Iniciem el partit a mitja pista per agafar sensacions de la superfície de joc. Crec que això ha desconcertat força al rival. En un rebot d’un xut exterior ens hem posat per davant. Amb el resultat a favor hem pujat una mica la línia defensiva i ens hem sentit còmodes, però en una mala defensa d’una falta hem encaixat l’empat a pocs minuts pel descans. A la mitja part hem ajustat un parell de coses i hem sortit amb el 3-1 i un parell de moviments pautats. Això ens ha permès tenir molta més profunditat i més ocasions. A partir d’aquí hem aprofitat 4 minuts molt inspirats per posar l’1-4. Amb el resultat en contra i gairebé 10 minuts per davant, el rival s’ha posat de 5 amb el que ha aconseguit el 2-4. Hem demanat temps mort per ajustar algunes coses del seu atac i ens ha anat força bé. Finalment, un gol a porteria buida i un doble ens han permès ampliar el marcador fins el 2-6 i anar més relaxats als minuts finals. Un gol rival en l’últim minut de joc ha fet que el resultat definitiu sigui 3-6.

Gols: Carmona x2, Aitor, Romeo, Nil i pròpia porteria.

C.F.S. La Unión Santa Coloma 3-3 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Partido difícil para el equipo que nunca encontró la bola y el control del partido. Comenzamos encajando un gol a los 5 minutos de partido. Lo intentamos durante toda la primera parte, jugando de 3 y de 4 pero la verdad es que el equipo estaba incómodo y le costaba mucho crear. Tuvimos algunas claras pero fallamos. En la segunda parte salimos completamente desconectados y en la mitad del periodo ya estábamos 3-0. Teníamos que cambiar esta dinámica y nos pusimos de 5. En la primera jugada marcamos el 3-1. Un minuto más tarde el 3-2 y a falta de 3 el 3-3. Después de esta dinámica lo seguimos intentando de 5 para ir a por los 3 puntos y el rival hacía lo mismo. A falta de 17 segundos concedemos un doble que nos podría haber costado el partido. Por suerte fallaron y nos traemos un empate que tal vez al final de la temporada agradezcamos. Seguimos!

Gols: Rosa, Jan, Marçal.

Juvenil A masculí 8-6 Palma Futsal

Declaracions de Nil Marco: Gran partit el que s’ha viscut a UPC amb dos equips amb models de joc força diferents, amb intensitats altes i anant a pel partit. Ens costa entrar bé a pista i són ells qui dominen els primers minuts. S’avancen aviat en una jugada afortunada de córner. Per sort aconseguim l’empat pràcticament a la següent jugada però de nou en un gran gol es posen per davant 1-2. Novament i també d’un bon xut posem el 2-2 per tornar a igualar el partit. L’empat era una bona notícia per com havíem saltat a pista. Poc a poc anem agafant el to del partit i competint millor en atac i defensa. Tot i millorar amb el pas dels minuts són ells qui fan el 2-3 en una bona jugada, resultat amb el que marxem al descans. A la segona aconseguim l’empat al primer minut i això ens dóna ales. Al cap de poc ens expulsen un jugador per doble groga però aguantem el 4c3 sense encaixar. Nosaltres de pujada i ells amb dubtes aprofitem per girar el marcador, 4-3. Quan havíem fet el més difícil ens empaten a la següent jugada. A partir d’aquí estem bé i seriosos, competint i sumant tots. Això juntament amb una bona efectivitat ens porta a posar un 7-4 a falta de pocs minuts. Quan semblava que podríem tenir un final de partit controlat, passa tot el contrari… Encaixem el 7-5 amb el seu joc de 5 i seguidament ens xiulen un penal en contra. El partit embogeix i hi ha dues expulsions pel mig. Fallen el penal però el fan repetir perquè el xuten abans que xiulin els àrbitres (confusions pel mig) i el xutador rep segona groga. Transformen el penal en el 7-6 però tenim un 4c3 a falta de 2:26 pel final. El gestionem força bé i just quan recuperaven el seu 4t jugador faltant 26 segons fem el 8-6 definitiu. Seguim!

Gols: Roger x3, Pau x2, Jorge, Javi i Palanca.

C.F.S. Eixample, B 4-4 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Partit intens contra un rival directe a la classificació. Ens avancem al marcador ben aviat sent protagonistes i portant el ritme del joc, però un parell d’errades defensives permeten al rival capgirar el resultat. Tot i així, abans d’arribar al descans aconseguim l’empat i anar amb un 2-2. Només començar la 2a ens marquen el tercer i anem tota l’estona a remolc, perdem la fluïdesa que havíem tingut a la primera meitat i les ganes de marcar fan que ens precipitem a l’hora de finalitzar jugada. Fem l’empat i a falta de 3 minuts, en una molt bona jugada marquem el 4t. Ells ho intenten de 5 els últims instants i a falta de 10 segons per culpa d’una mala col·locació defensiva ens mengem una diagonal que es transforma en el 4-4 final.

Gols: Marc, Carles, Pau i Oscar.

Frederic Mistral F.S., A 8-3 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Iniciem el partit molt seriosos i plantant-li cara a un dels equips favorits per aconseguir l’ascens. Els generem perill, creant bones ocasions però no aconseguim materialitzar-ho amb gols. Quan millor estàvem, encaixem 3 gols en contra que ens deixen tocats, però abans de finalitzar la primera part, aconseguim marcar un gol. Segona part, ho busquem i aconseguim marcar un gol matiner però a la jugada següent ens xiulen un penal en contra… A partir d’aquí, Frederic comença a moure la pilota i ens passen per sobre fins a arribar al 8-3 final.

Gols: Xavi, Manu i Victor.

CEFS Prosperitat, A 2-5 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria a una pista sempre complicada. Iniciem el partit amb dubtes en atac i lluny de la pilota en defensa. Amb el pas dels minuts comencem a tenir el domini de la pilota, amb molts bons minuts, i generem moltes ocasions. Arribem al descans amb 0-2 al marcador, curt pel vist a la pista. A la segona part tornem a sortir amb dubtes i encaixem l’1-2. Quan pitjor estàvem, en una recuperació en primera línia, fem l’1-3 que ens fa agafar aire. Fem l’1-4 i defensem 10 minuts el seu bon joc de 5 amb el qual fem un gol i encaixem un altre.

Gols: Pechi, Franc, Guille, Esteve i Gilles.

Sènior B femení 5-4 Barnasants Futbol Sala Club, A

Declaracions de Nil Marco: Gran victòria davant les segones classificades que fins ara només havien perdut un partit. Sortim molt bé i dominem els primers minuts, fet que ens porta a fer l’1-0 aviat. Les rivals han reaccionat i nosaltres ens hem anat desinflant progressivament i ens han girat el marcador fins l’1-3. A pocs segons pel descans aconseguim un gol afortunat que ens dóna molta vida, 2-3. A l’inici de la segona som nosaltres qui tenim una jugada desafortunada i encaixem el 2-4 que podia semblar la sentència. Lluny d’això no hem abaixat els braços i hem continuat competint. La segona part és molt correcte a nivell d’intensitat, concentració i solidesa. Persistint i amb bones aturades de la nostra portera ens posem 4-4. A 25 segons pel final aconseguim el gol de la victòria! Seguim!

Gols: Marta x2, Raquel, Berta i pròpia porteria.

Sènior A femení 2-3 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Borja Carasusán: Comencem bé i ens avancem gràcies a una estratègia que es marquen en pròpia només iniciar. Buscant l’empat Eixample ha fet un pas endavant i en certs moments ens ha costat ajustar el seu atac. Ha arribat l’1-1 però a les acaballes aconseguim el 2-1 amb un atac ràpid. Hem tingut ocasions pel tercer però cap encert. A la represa, res a fer. Ens passen per sobre en tots els sentits. En intensitat, ritme i en com entendre el joc. Arribem tard a tot. Ens empaten al primer minut i al 5 ja anem per darrere al marcador. Hem tingut algunes i, amb joc de 5 a falta de 4 minuts, dues de clares on estem lentes al rebuig. Ho hem intentat però ens ha faltat molt d’ofici per fer-ho amb sentit. Seguim!

Gols: Paula i pròpia porteria.