10 maig 2022

La jornada ens deixa un balanç de 14 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Aquí teniu tots els resultats, les cròniques i els golejadors/es dels partits del cap de setmana.

Aleví B masculí 6-1 Montsant F.S., A

Declaracions de David Antón: Bona primera part on tenim la pilota i la movem amb bon criteri, ens anem 3-0 al descans. Segona part on no estem tant còmodes amb pilota però on tampoc patim gaire.

Gols: David x2, Marc x2, Iker i Guillem.

Aleví A masculí 4-0 E.F.S. Palafolls, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on ens avancem molt ràpid en el marcador i això ens dóna molta confiança. Primera part on tenim bons moments amb pilota i treballem bé en defensa. Descans 3-0. Segona part arrenca amb un gol a favor d’estratègia de sacada de centre que suposaria el 4-0 final. La resta de partit més igualada amb fases de partit pels dos equips que no mouen més el marcador.

Gols: Oriol A. x2, Marcos i Héctor.

Infantil C masculí 2-0 C.E.T. 10 F.S., C

Declaracions de Toni Corredera: Victòria molt patida contra un dels millors equips de la lliga, que ens deixa a 2 victòries de l’ascens i a 3 del títol de lliga. Primera part molt dura, davant un rival que ens pressiona molt bé i ens finalitza bastant. Nosaltres també tenim alguna ocasió, però les més clares les tenen ells. Marxem 0-0 al descans aguantant i competint com mai. A la segona part el partit s’iguala més i tots dos equips tenim opcions per avançar-nos al marcador. Som finalment nosaltres qui ho aconseguim al minut 39, gràcies a una molt bona dualitat amb pivot finalitzada al segon pal. Amb aquest gol ens fem molt forts defensivament i concedim poques ocasions clares als visitants per fer l’empat. Els obliguem a sortir de 5, continuem defensant bé i a falta d’un minut fem el definitiu 2-0 en un robatori i xut sense porter. Seguim!

Gols: Bernat i Pol.

C.F.S. La Unión Santa Coloma, A 4-3 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on ens jugàvem la tercera plaça i on hem caigut en la trampa del rival. Iniciem molt bé i posant en problemes al rival amb la nostra pressió. Tot i això, ha sigut el rival el que s’ha avançat al marcador en el minut 9. Dos minuts més tard aconseguim empatar, però en la següent jugada es tornen a avançar. Arribem així al descans. El plantejament del rival ha sigut defensar a mitja pista en zona i sortir ràpid al contraatac. Hem donat un parell de premisses al descans per atacar la seva defensa i marcar com a prioritat acabar les jugades per evitar contres. En cap moment de la segona part hem posat en pràctica el que hem dit. Iniciada la segona rebem ràpid el 3-1. A falta de 5 minuts posem el 3-2 i en la següent jugada posen el 4-2 i en la següent jugada el 4-3. Ho hem intentat als minuts finals amb poc èxit.

Gols: Dani, Guille i Teo.

Balaguer Vedruna Club Futbol Sala, A 0-12 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Victòria plàcida a la visita a la pista del cuer en un partit en què a vegades ens hem contagiat d’un ritme massa baix. Tot i això hem anat treballant al llarg dels 40 minuts i els gols han anat entrant.

Gols: Sander x5, Àlex Macarrilla x3, Pau x3 i David.

CFS Ateneu de Linyola, A 0-7 Infantil A femení

Declaracions d’Alba Selma: Anada de les semifinals de campionat de Catalunya on ens toca viatjar a Lleida per enfrontar-nos al millor equip de la zona. Iniciem el partit disperses, amb les idees poc clares i costa fer circular la pilota, fruit d’una bona defensa tallem una pilota que finalitzem bé per fer pujar el 0-1 al marcador. A partir d’aquí tenim moments on patim en defensa i no és fins al minut 19 que fem el segon que ens dóna calma. La segona part és un partit totalment diferent, aclarim la ment i semblem un altre equip. Han decidit jugar en equip i els gols han caigut sols fins a arribar al 0-7 definitiu. Setmana que ve ens juguem la tornada a casa amb la mateixa ambició i ganes!

Gols: Paula, Garci, Laura Romeo, Tania, Prades, Laura Sánchez i Victoria.

AECS L’Hospitalet, A 4-3 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Derrota contra un bon equip que si tingués una plantilla una mica més llarga de ben segur estaria lluitant per alguna cosa més que la mitja taula on estan ara. Ens plantegen un partit a mitja pista, on la primera part sabem atacar bé. Concedim poc, pressionem bé, i generem varies ocasions. Tot i així el resultat al descans es d’1-2. La segona part ens empaten només començar, ens tornem a avançar i en pocs minuts ens tornen a empatar. A partir d’aquí comencem a estar nerviosos i imprecisos i no som capaços de generar ocasions de perill. Ells en canvi amb el seu joc amb pivot cada cop s’acostava més la nostra porteria fins aconseguir el 4-3. Ho provem de 5 però aquest cop surt creu.

Gols: Dani x2 i Pipe.

Maristes Sants Les Corts CE, A 4-6 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Victòria merescuda davant un rival complicat de la zona baixa de la classificació. Sortíem amb les idees ben clares, volíem tenir la pilota i fer una pressió alta. El plantejament començava bé amb el 0-1 al segon pal, però ens empaten amb un bon gir del seu pivot. Poc després fem dos gols seguits per marxar 1-3 i tenir el control del partit, seguim tenint ocasions sense sort i al final de la primera part ens escurcen el marcador amb el 2-3. A la segona part sortim amb bon ritme i decisió però de xut llunyà ens fan l’empat. Tots dos equips tenim ocasions i la sort cau del nostre costat amb dos gols bastant seguits per un d’ells per posar el 4-5, nosaltres seguíem amb la mateixa dinàmica, tenint la pilota i creant, i a l’última jugada del partit fem el 4-6 definitiu en una sortida de pressió.

Gols: Mester x3 i Rinat x3.

L’Hospitalet Bellsport, A 6-4 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Partit on ells es jugaven totes les seves possibilitats de salvació (encara no la tenen) i nosaltres les remotes opcions de quedar 4ts. Som clarament dominadors del partit i generem moltes ocasions, però son ells a la 1a que tenen que fan el 1-0. Seguim generant però finalment l’empat arriba en una contra. Així marxem al descans. A la 2a part ho fem una miqueta millor i ens posem 1-3 força aviat. Però quan sembla que ja no se’ns escapa estem tous en defensa fins al punt de què ho capgiren 4-3. Ells de pujada i nosaltres de baixada, una gestió emocional que no dominem i que malgrat seguir generant moltes ocasions (doblepenal fallat inclòs) no canvia. Acaba 6-4.

Gols: Alex x3 i Sam.

A.E. Vallirana, A 0-1 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Anada de les semifinals on visitem un rival que ens espera a mitja pista tot el partit per aprofitar contraatacs. No estem malament amb pilota però amb una marxa menys de la desitjada, fet que ens genera errar l’última passada i certes pèrdues per manca de tensió. Marxem 0-0 amb ocasions molt clares per haver estrenat el marcador. A la represa sí que fem un pas endavant a nivell de ritme però seguíem força erràtiques en l’última acció, tant en finalització com en passada. Tot i així, al minut 5 trenem una bona jugada que ens permet avançar-nos 0-1. El marcador i la dinàmica del partit no canviaria, possessió nostra amb algun ensurt del rival pel resultat tan ajustat. D’aquí a una setmana a pel partit de tornada a casa. Seguim!

Gols: Sílvia.

Juvenil C masculí 3-2 Athletic Torre Roja, B

Declaracions d’Edu Plana: Partit davant un rival de la part baixa que ens planteja un joc directe i una defensa a mitja pista. Iniciem amb moltes ocasions que no aconseguim convertir i en una acció de sacada de banda ens fan el 0-1 de forma desafortunada i al cap d’una estona d’una contra el 0-2 amb el que marxem al descans. A la segona part el rival renuncia a la possessió i seguim gaudint de moltes ocasions, potser amb més cor que idees. Després d’un parell de pals i vàries intervencions del porter rival aconseguim fer l’empat i uns minuts més tard, a 5 minuts del final, aconseguim el 3-2 definitiu després d’una acció de rebots dins l’àrea en una estratègia.

Gols: Rinat x2 i Lluc.

Rubí C.E.F.S., A  4-7 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Victoria importante que nos pone cerca del objetivo del club. Comenzamos dominando el partido, en una pista grande que nos dejaba jugar, combinar y atacar a nuestro gusto lo que nos llevó a comenzar arriba en el marcador.  Ellos tienen muy claro que hacen bien y lo aprovecharon, recuperaron una bola y mediante una contra consiguieron el empate 1-1. Nosotros estábamos cómodos en la pista y mediante un chute exterior conseguimos ponernos 1-2. Pero ellos nuevamente de contragolpe nos creaban peligro, a falta de 3 minutos para el descanso el árbitro concede un penal, encajamos y nos fuimos 2-2 al descanso. En la segunda parte nos entraron las dudas, ya que cada contragolpe de Rubí era realmente peligroso. Encajamos 3-2, un minuto más tarde llego el empate 3-3 y luego volvemos a encajar para pasar a perder 4-3 a falta de 12 minutos para el final y con 5 faltas. Lo que nos ponía en una situación muy delicada de cara al final del partido. Con mucha actitud rápidamente conseguimos el empate 4-4, supimos dominar el partido, no hacer la 6a falta, conseguimos el 4-5 en una muy buena jugada de individual y 2 minutos más tarde volvimos a marcar para el 4-6 que nos daba tranquilidad. Ellos fueron a por el partido jugando de 5. Pero estábamos muy fuertes en defensa, recuperamos una bola y marcamos el 4-7 definitivo.

Gols: Rosa x2, Alexei, Oscar, Sergio, Marçal i Álvaro.

Manresa F.S., A 3-7 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit trampa davant el cuer de la categoria en una pista sempre complicada i amb el cop dur mental i físicament de l’eliminació de Copa als penals menys de 24h abans. Sortim molt bé, ficats i jugant en equip. Bones combinacions i grans finalitzacions posen el 0-3 al marcador en el primer tram de partit. A partir d’aquí comencem a relaxar-nos i a fer la guerra pel nostre compte. Encaixem 2 gols que ens fan reaccionar però marxem al descans amb el 2-3. Només començar la segona ens empaten però afortunadament fem el 3-4 aviat. A partir d’aquí tornem a fer algunes coses bé i fem dos gols més. El darrer gol arriba defensant el seu joc de 5. Amb aquesta victòria som subcampions de lliga i ens classifiquem per la fase prèvia del Campionat d’Espanya. Seguim!

Gols: Palanca x2, Victor x2, Roger, Adri i Uri G.

Juvenil B femení 1-3 L’Hospitalet Bellsport F.S., A

Declaracions de Paula Nardi: Partit on sortim ficades, amb certa paciència amb la pilota i en defensa corregint els errors que vam fer a l’anada. Generem algunes ocasions clares de gol, però no tenim gens d’encert. De fet, acabarà la primera meitat amb un 0-1 al marcador després d’una pèrdua d’últimes en sortida de pressió. A la primera jugada de la segona meitat encaixarem el segon, i amb una altra pèrdua d’últimes encaixarem el tercer, i en l’última jugada del partit posarem l’1-3 definitiu després d’una jugada de córner.

Gols: Riera.

Rubí C.E.F.S., A 0-0 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit insòlit davant un rival de mitja taula que ja ens va empatar a casa. Som dominadores, portem el pes del partit i gaudim de moltes ocasions per obrir la llauna, però la mala presa de decisions en els últims metres i el bon encert de la portera rival ens ho impedeixen. A falta de 10 segons per finalitzar el partit tenim un tir de 10m que ens podria haver donat la victòria però va a les mans de la portera. Seguim!

C.E. DMS, A 3-4 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria importantíssima per assolir el nostre objectiu de la permanència. Partit de ritme lent, que hem sabut gestionar amb 2 canvis a la banqueta. Ha sigut partit de defensar i aprofitar les ocasions que hem tingut, i així ha sigut, que aconseguim arribar amb empat a 3 al final del partit. Un final que ens regala l’equip contrari amb una autoexpulsió a falta d’1:25 i tenim ocasions per sentenciar aquest partit però el nostre gol, arribarà d’un doblepenal a falta de 2s per finalitzar el partit. 3 punts més que ens donen vida per continuar competint.

Gols: Manu x3 i Fas.

C.F.S. Arenys de Munt, A 0-3 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Guanyem tres punts importants per seguir en la lluita per la lliga i l’ascens. Ens avancem en una acció a pilota parada en uns primers minuts força bons amb la pilota. Tot i perdre el control amb el pas dels minuts, vint segons abans del descans, en una acció individual, fem el 0-2. A la segona part ens costa més tenir la pilota, però defensem bé. En un bon atac posicional fem el definitiu 0-3.

Gols: Gilles, Guille i Monte.

Jesus Maria C.E., A 2-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat entre dos equips de la part alta que intenten tenir la pilota i jugar-la. S’avancen molt aviat en un xut de banda però per sort fem l’empat a 1 ràpid, resultat amb el que s’arriba al descans. A la segona mostrem una molt bona versió i aconseguim avançar-nos 1-2 però de nou en una banda directa ens marquen, 2-2. Seguim a un bon nivell i en una bona pressió i una bona jugada fem dos gols per posar el 2-4 al marcador. Les rivals a partir d’aquí ho han provat de 5 però ho hem defensat bé. Bona victòria. Seguim!

Gols: Aroa x2, Marta i Maria.