El post de la jornada mamut de futbol sala

17 maig 2022

A continuació teniu tots els resultats, cròniques dels entrenadors i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 10 victòries, 4 empats i 8 derrotes.

Esparraguera C.F.S., A 3-3 (3-4) Minibenjamí, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit de vuitens de Copa Catalunya que ens demostra que aquesta competició no té res a veure amb el que veníem fent fins ara. Els nervis de saber que hem de guanyar per continuar a la competició ens passen factura i fruit d’això estem imprecisos, precipitats i ens costa crear amb facilitat. Tot i així ens avancem 0-2 gràcies a dues bones transicions del nostre pivot. Abans del descans retallen distàncies en un xut alt on el nostre porter no pot fer més. Iniciem la segona molt millor, creant moltes més ocasions però ens trobem amb una gran actuació del seu porter. Ells, de nou en un xut alt a la sortida d’un córner, ens fan el gol de l’empat i a tremolar. Tot i fer el 2-3, en una falta de contundència dins l’àrea, rebem l’empat a falta de 5’. Últims minuts de partit on generem més que en els 45 que portem amb pal inclòs però no acaba entrant. Anem a la tanda de penals i ho acabem traient! Seguim!

Gols: Martí, Joel i Raúl.

C.F.S. Sant Joan Despí, B 0-3 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit amb un ritme baix, ens costa atacar la seva defensa a mitja pista, no trobem espais ni tampoc tenim la creativitat que en altres partits si que hem tingut. Tot i així generem ocasions però tampoc definim de manera encertada, fins que en una continuació d’una jugada de córner arriba el 0-1 i abans de la segona fem el 0-2. La segona part sembla que augmentem un pèl més el ritme però ens segueix costant atacar la seva defensa a mitja pista i ens precipitem sense sentit, acabem fent el 0-3 aprofitant que recuperem una pilota dividida al mig camp.

Gols: Vini, Otto i Jordi.

A.E. Sant Andreu, A 4-3 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Comencem molt bé el partit i fem uns primers 20 minuts molt bons, on ens posem 1-2. Els últims 5 minuts de la primera part son un desastre i encaixem 3 gols. A la 2a part retallem distàncies ràpidament però no som capaços de marcar cap gol més, tot i tenir ocasions molt clares.

Gols: Raul, Haytam i Marc

Palau Solità i Plegamans 2007 C.F.S., A 0-6 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt bon partit de l’equip a la pista de l’equip revelació de la segona volta i victòria clau per assolir de forma definitiva la quarta plaça a la lliga. Primera part on anem imposant el nostre domini, ataquem la seva mitja pista amb criteri i bon ritme de pilota. Descans 0-1. Inici de segona part arrasador, marquem 3 gols seguits i amb el 0-4 matem el partit. Marquem el 0-5 i el 0-6 definitiu en els darrers minuts de partit. Molt bones sensacions per tancar una temporada d’aprenentatges, progressió i creació de l’equip que buscàvem ser.

Gols: Leo x2, Joël, Héctor, Joan i Miquel.

SAFA Horta, A 2-6 Infantil C masculí

Declaracions de Toni Corredera: Partit on comencem menys intensos que el rival i això ens costa un gol al primer minut degut a una pèrdua a primera línia. A poc a poc anem entrant al partit i fem 2 gols abans del descans que ens posen per davant. A la segona part sortim molt més endollats i fem 3 gols ràpids que ens donen tranquil·litat per afrontar el tram final del partit. Ens fan el 2-5, però reaccionem ràpidament amb el definitiu 2-6. Als últims minuts els locals no afluixen i disposen d’ocasions per maquillar el resultat, però el nostre porter està encertat. Aquesta victòria, junt amb els resultats de la jornada, ens dona l’ascens a Primera Divisió. Seguim! Volem més!

Gols: Teo x2, Luis, Jan, Bernat i Pol

Infantil B masculí 2-3 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Cinquena derrota consecutiva en un partit on anem de menys a més. Iniciem força freds i lluny d’apretar pilota. Això fa que el rival tingui certa fluïdesa en el joc. En un rebot d’una falta encaixem el primer i 7 minuts més tard el segon en un error defensiu. Tot i això, reaccionem força ràpid i a 2 minuts per acabar la primera part fem l’1-2 després de robar en camp contrari. A la segona, el partit s’ha tornat molt més boig i qualsevol dels dos equips podríem haver marcat més d’un gol. Únicament dos gols al final del partit han posat el definitiu 2-3. En els últims segons hem tingut una per empatar però l’enviem fora.

Gols: Adri i Tudor

Infantil A masculí 4-3 F.S. Olesa, A

Victòria competida davant un bon equip que s’estava jugant la quarta posició a la classificació. Bon inici de partit en què estem còmodes atacant la seva defensa. Aconseguim avançar-nos però ells pugen una marxa, a nosaltres ens costa més amb pilota i el partit s’iguala. Marxem amb l’1-0 a la mitja part. Segona part igualada i amb alternances constants al marcador que acabem decidint amb el 4-3 faltant menys de 5 minuts.

Gols: Sander, Marc, Nil, Alex Hervás

Infantil A femení 9-1 C.F.S. Ateneu de Linyola, A

Tornada de les semifinals de Campionat de Catalunya

Declaracions d’Alba Selma: Victoria plàcida davant un rival que no ha deixat de lluitar en tot el partit. Hem sapigut donar-li el ritme que calia a la pilota i els gols han anat caient. La setmana vinent ens juguem la final per poder anar a Campionat d’Espanya! Som-hi mamuts!

Gols: Sara x3, Nur x2, Tania, Laura Romeo, Prades i Gisela.

Cadet C masculí 3-0 Penya Esplugues Assoc. Esportiva, B

Declaracions de David Monterrubio: Bon partit en línies generals on tenim un ritme alt de pilota i estem molt sòlids en defensa. Només començar el partit ens aconseguim avançar en el marcador. A partir d’aquí disposem de vàries ocasions per ampliar el resultat però no serà fins la segona part que aconseguim el segon i el tercer. Ens queden dos partits per veure si podem ser líders.

Gols: Gael x2 i Dani.

Cadet B masculí 1-2 Futsal Vicentí C.E., A

Declaracions de Javi Mellado: Monòleg davant el segon classificat en un partit amb la mateixa dinàmica des del començament. Nosaltres portant la iniciativa del partit però amb poca sort en la finalització, encaixem el primer gol en una pilota llarga del seu porter cap el pivot que no la controla i el nostre porter no pot reaccionar. Seguim insistint i fent una pressió alta per robar en primera línia i fer l’empat a la primera part. A la segona part, a l’única errada que tenim l’aprofiten per fer el segon i fins al final ens bolquem a l’atac per donar-li la volta sense èxit.

Gols: Joel.

Cadet A masculí 3-4 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on ens jugàvem la cinquena plaça amb el rival i que acabem perdent. Iniciem el partit sent poc protagonistes amb pilota però còmodes al camp. Hem defensat bé i podríem haver materialitzat alguna ocasió. Poc a poc anem agafant protagonisme i aconseguim avançar-nos en una segona acció. Tot i això, un minut més tard encaixem l’empat en una mala defensa d’un córner. Amb l’1-1 arribem a la mitja part i iniciem la segona amb els que probablement han sigut els nostres millors minuts. Fruit d’això, ens posem 3-1 ens els primers 5 minuts. A partir d’aquí, hi han hagut ocasions per ambdós equips i en 2 minuts fatídics ens han empatat. Ja a falta de 2 minuts per acabar el partit ens posem de 5 per poder guanyar, ja que era l’únic que ens valia. En la primera jugada de 5 finalitzem malament i encaixem el 3-4. Amb més esperit que opcions reals ho hem intentat als minuts finals sense èxit.

Gol: Max, Marc i Pere.

Cadet A femení 2-2 A.E. Vallirana, A

Declaracions de Borja Carasusán: Empat a la tornada de les semifinals que ens permetrà disputar la final el proper cap de setmana. Iniciem tenses i erràtiques en les passades, fet que ens genera dubtes. A més, no estàvem còmodes amb el joc directe rival. Amb això arriba el 0-1 que ens accelera més del compte. Després d’un temps mort sí que reaccionem i a poc a poc ens anem trobant millor a pista i amb pilota, arribant a fer l’empat al darrer minut. A la represa som més incisives amb pilota però perdonem de cara a porta, una claríssima al segon pal, per manca de contundència o per fer un toc de més. Al minut 10 i entre rebots dins l’àrea, cau l’1-2 i entrem en pànic. Ho provem sense encert però amb un penal per mans aconseguim el definitiu 2-2 a falta de 5 minuts. Seguim!

Gols: Abril i Carla.

Joventut Les Corts, B 0-6 Juvenil C masculí

Declaracions d’Edu Plana: Gran partit de tot l’equip, sortim ficats i conscients de la importància del partit. Gràcies a una bona pressió aconseguim fer el 0-1 als pocs minuts de l’inici i ens dóna confiança per seguir amb el pla de partit. Marxem al descans 0-5 després d’uns minuts on aconseguim fer 3 gols pràcticament seguits. A la segona part mantenim la intensitat però ens costa una miqueta mes tenir l’encert amb pilota de la primera part, aconseguint un únic gol però deixant la porteria a 0.

Gols: Joan x2, Sam x2, Aitor i Marc Vidal.

Salou F.S., A 5-2 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: El partido comenzó muy igualado. Ambos equipos éramos intensos y tuvimos opciones para avanzarnos. En el ecuador de la primera parte perdemos una bola intentando jugar una situación que era clara que teníamos que tirar fuera y encajamos. Unos minutos más tarde mediante un doble penalti el empate. Lo que nos hizo subir la línea e ir a por el partido. Pero subir la línea defensiva nos salió muy mal y en 3 minutos encajamos 3 goles que nos condicionaron muchísimo. En el comienzo de la segunda parte encajamos al comienzo y a partir de aquí salimos de 5. Descontamos pero no estuvimos cerca en ningún momento de empatar el partido. Por los resultados que se dieron mas que tenemos ventaja frente a todos nuestros rivales directos hemos cumplido con el objetivo institucional y mantenemos la categoría de cara a la próxima temporada.

Goles: Héctor i Juan.

Juvenil A masculí 3-3 C.F.S. Montcada, A

Declaracions de Nil Marco: Sortim freds i ens veiem superats en els primers minuts per intensitat i per ambició del rival. Encaixem el 0-1 al primer minut. Poc a poc reaccionem i aconseguim l’empat. El rival, que en ha plantejat diferents altures defensives, ha provat també d’atacar amb porter jugador en diferents moments de la 1a part però sense èxit doncs ens ha permès fer el 2-1 robant una pilota. Amb aquest resultat hem arribat al descans. A la segona estem correctes amb pilota però en defensa no estem concentrats i això ens penalitza. Encaixem l’empat a 2 en una mala defensa però aconseguim fer el 3-2 força ràpid. De nou en una mala defensa d’una acció que tenim parlada ens fan el 3-3. Ho hem intentat fins al final jugant les últimes accions del partit de 5 i generant un parell de situacions força clares però no ha pogut ser. Seguim!

Gols: Fèlix, Ignacio i Javi.

Molins 99 C.F.S., A 1-0 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit on ens retrobem amb un rival que ens havia guanyat 0-4 a casa nostra fa 5 dies. En general hem fet un partit seriós en defensa, aguantant molt bé el seu atac i també a algunes de les seves bones individualitats durant quasi tota la primera meitat, tot i així ens arribarà el seu únic gol d’un xut exterior per banda molt ben ajustat al pal. A la segona meitat, seguirem amb la mateixa tònica, i els dos equips generarem oportunitats clares de gol però el marcador ja no es mourà més.

Juvenil A femení 3-3 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Laia Núñez: Últim partit de la temporada amb res en joc entre el segon i tercer classificat. Durant els primers minuts de partit el protagonista és el rival el qual amb pilota ens desajusta en defensa amb massa facilitat i amb la seva pressió no aconseguim sortir còmodes. Fruit d’això rebem dos gols per una pèrdua de pilota prop de la porteria i per una acció individual de la seva capitana. Aconseguim retallar distàncies però responen ràpid amb un tercer gol. A les acaballes de la primera part fem pujar el 2-3 al marcador per marxar així al descans. Tornem amb les idees més clares i fruit d’això aconseguim crear les millor ocasions del partit. No serà fins a falta de 5 minuts per acabar que posarem l’empat al marcador. Gaudim dels últims 36 segons de partit un 4c3 per l’expulsió de la seva capitana però no generem cap situació de perill.

Gols: Jana x2 i Marta García.

Sènior C masculí 2-3 Joventut Les Corts, A

Declaracions de Pol Marquilles: Sabíem que el rival sortiria a donar-ho tot per tal d’allunyar-se de la zona de descens i que ens posaria les coses difícils. La primera part força igualada, amb possessions llargues pels dos equips, a nosaltres ens costa trobar espais i acabar de profunditzar per buscar finalització. Dues errades defensives i falta d’intensitat ens costen dos gols abans d’arribar a la mitja part. Iniciem la segona i aconseguim retallar distàncies, continuem intentant-ho, creant ocasions però sense efectivitat final. A falta de 5 minuts ho intentem amb joc de 5, tot i així no aconseguim capgirar el marcador.

Gols: Carles i Sergi.

Futsal Iris Badalona, A 4-1 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Sortim ficats al partit, sabent que ens jugàvem molt per mantenir la categoria però no va ser el dia. Sortim adormits, tous en defensa, idees poc clares en atac… arrel d’això, encaixem 4 gols que ens acaben de matar per poder encarar el partit. Segona part ho intentem, canviem a 3-1 i semblava que alguna cosa més podríem rascar, i aconseguim un gol, però el marcador ja no es mouria més. Malgrat aquest resultat, estem salvats ja que el nostre rival directe va perdre el seu partit.

Gols: Nil Neira.

Sènior A masculí 5-4 C.N. Caldes F.S.

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria que ens segueix donant esperances per lluitar la lliga i l’ascens fins el final. Primera part dolenta on estem apagats i concedim ocasions amb molta facilitat. Arribem al descans amb 1-3 al marcador. La segona part és molt millor. En tres minuts aconseguim fer dos gols que ens fan entrar al partit i, poc a poc, anem pujant el ritme i la qualitat de les accions. En un 4c3 fem el 4-3 i en una recuperació en el seu joc amb porter jugador fem el 5-3. Tot i així, acabem patint, rebent el 5-4 amb el seu joc de 5 i parant el nostre porter un penal definitiu a falta de dos minuts pel final.

Gols: Esteve x2, Monte, Carles i Gilles.

Sènior B femení 5-3 AEE INS Montserrat, A

Declaracions de Nil Marco: Primera part igualada però competim molt bé i ens fem fortes en un dels nostres principals punts dèbils, la contundència a les dues àrees. Bona eficàcia de cara porteria i bon sacrifici defensiu ens fan arribar 3-0 al descans amb 3 bons gols, de sacada ràpida de banda, de sortida de pressió amb pivot i d’estratègia. Als primers minuts de la segona perdem aquesta contundència i encaixem el 3-1 als pocs segons i el 3-2 poc després. Tot i així tornem al partit i malgrat no aprofitar un 4vs.3 per expulsió de la portera rival, aconseguim fer el 4-2. Arribant al tram final de partit encaixem el 4-3 en pròpia en un rebot però per sort aconseguim el 5-3 ràpidament i gestionem bé els últims minuts. Seguim!

Gols: Raquel x2, Marta x2 i Coll.

Sènior A femení 4-2 F.S. Ripollet, A

Partit seriós que ens permet arrodonir un gran cap de setmana després de la classificació per la final de Copa el divendres. Iniciem bé, entenent com atacar la seva defensa però amb alguna carència al moviment sense pilota, on es notava la fatiga del partit del dia anterior. Tot i així, després d’una bona jugada col·lectiva, ens avancem al marcador fent justícia al que es veia a pista. Abans del descans, però, en una acció on ens desajustem i a la sortida d’un córner ens remunten 1-2. A la represa el guió no ha canviat, elles esperant a mitja pista per aprofitar contraatacs i nosaltres treballant amb pilota per intentar desajustar la seva defensa. Madurant el partit remuntem fins al 3-2 i, manca de pocs minuts amb elles de 5, certifiquem la victòria amb el 4-2 final. Seguim!

Gols: Laura, Rojo, Helena i Sílvia.