24 maig 2022

A continuació teniu tots els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 10 victòries, 2 empats i 5 derrotes.

Unió FS Mollet A 5-19 Minibenjamí A

Declaracions de Laia Núñez: Bon partit dels més petits del club per accedir a les semifinals de Copa Catalunya. Iniciem bé el partit amb un seguit d’ocasions que no materialitzem i el rival, en la primera pilota llarga que penja, ens fa l’1-0. En pocs minuts capgirem el marcador per posar-nos un gol per davant però de nou encaixem en una jugada semblant al primer. A partir d’aquí estem més encertats de cara a porteria i, tot i fallar diferents ocasions, marxem al descans 2-6. A la represa som més generosos en les situacions de superioritat i anem ampliant el marcador fins el resultat final. Seguim!

Gols: Bruno x4, Marcel x4, Martí x3, Joel x3, Raúl x2, Edu i pròpia porteria x2.

Aleví C masculí 7-0 FS Prat Bar La Terraza Alcala, B

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra el quart classificat que ens planteja un joc directe i una defensa individual durant tot el partit i que això ens facilita treballar parets curtes al mig i espais que contra altres equips no hem tingut. Van arribant els gols i marxem 4-0 a la primera part. A la segona part mantenim el ritme de la primera part, tot i l’avantatge en el marcador i generem combinacions molt elaborades on obliguem que intervingui el seu porter que fa una bona actuació, ells també aconsegueixen generar alguna ocasió però gràcies al nostre porter acabem el partit sense gols a la porteria.

Gols: Iago x2, Otto x2, Aleix G., Samu i pròpia porteria.

Aleví B masculí 1-7 CEFS Prosperitat, A

Declaracions de David Antón: Primera part competida, on dos errors nostres fan que ens posem 0-2, tot i això no perdem la cara al partit i retallem distàncies abans del descans. A la segona part no sortim bé i encaixem al primer minut. Després millorem i tornem al partit però als 12 minuts encaixem el 1-4 que ens fa molt mal i deixem de competir. Tot i la derrota, amb els resultats que s’han donat, confirmem el 4t lloc a la lliga.

Gols: David.

Infantil C masculí 4-2 Estel Vallseca, A

Declaracions de Toni Corredera: Partit dur contra un bon equip, que no ha posat les coses fàcils en cap moment. Comencem rebent el 0-1 al minut 3, després d’una pèrdua en una bona anticipació defensiva del tanca rival. Poc després, tenim una ocasió on el porter visitant no és expulsat després de fer falta com a últim jugador, i això ens fa sortir del partit durant uns quants minuts. Finalment, ens refem i al minut 17 fem l’empat en una bona jugada d’individual. A l’última jugada de la primera part, ens posem per davant gràcies a una bona sortida de pressió on aconseguim guanyar una esquena. A la segona part sortim molt endollats i fem dos gols ràpids que ens donen molt d’aire. A falta de 12 minuts pel final, rebem el 4-2, i a partir d’aquí tenim els moments més patits del partit, on aguantem com podem i salvem alguna ocasió sota pals. Als últims minuts competim molt bé, concedim poc i acabem emportant-nos una victòria importantíssima. Seguim!

Gols: Jan x2 i Bernat x2.

Futsal Iris Badalona, A 1-5 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit on recuperem sensacions de joc i som superiors en tot moment. Avui hem dominat en la pressió i en el joc i tot i la diferencia física, hem aconseguit sumar una victòria després de 4 jornades sense puntuar. Iniciem bé amb pilota i tenint molt de pes en les transicions. En una acció individual per banda ens avancem en els primers minuts i al minut 17 posem el segon. Amb el 0-2, a la mitja part ajustem un parell de coses per sortir millor de pressió. La segona part ha seguit el mateix guió que la primera i hem ampliat la distància fins al definitiu 1-5.

Gols: Meji x2, Guille, Tudor i pròpia porteria.

Futsal Mataró C.E.,A 2-0 Infantil A femení

Declaracions d’Alba Selma: Partit on inicialment la balança podia caure per qualsevol costat. Mataró amb una bona jugada individual s’avança al marcador i ens costa remar a contra corrent, encara i així gaudim de 3/4 pals durant la primera part que ens haguessin donat aire. La segona part no es bona, anem amb preses el temps ens va en contra i ens precipitem en moltes jugades. Fruit d’una errada en la sortida de pilota encaixem el definitiu 2-0 a pocs minuts del final. S’ha competit, orgullosa de totes les jugadores i amb la ment posada en la final de copa!

L’Hospitalet Bellsport, B 1-3 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Bon partit contra un bon rival en una pista sempre complicada. Des de el primer moment portem la batuta del partit i generem moltes ocasions per marxar amb un ampli resultat al descans, però la falta d’encert ens fa marxar amb un 0-2. A la segona part segueix amb la mateixa dinàmica que la primera i fem el 0-3. A falta de 10 minuts decideixen sortir amb porter jugador i tot i no fer-nos gaire mal si que obliga al nostre porter a fer alguna bona intervenció. Finalment en l’última jugada del partit encaixem el 1-3 definitiu

Gols: Pau x2 i Beren.

CES Bosco Rocafort, A 2-4 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Partit intranscendent per nosaltres, marcat per la calor, amb poc ritme de joc. Teníem la iniciativa i la possessió però amb errades forçades que feia que ens agafessin a la contra. Tot i així, ens posem 0-3 a la primera part. A la segona part, ells arriscant a l’atac, ens fan dos gols per apropar-se, però fem l’últim en una contra.

Gols: Biel x2, Mester i Viñas.

Penya Esplugues, Assoc. Esp., A 5-1 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici igualat on als primers minuts s’han vist dos equips on temptejaven al rival. Penya s’ha posat abans a to i al minut 10 s’ha avançat 1-0 en una jugada on estem tendres, a més d’ampliar 3 minuts més tard amb el refús d’un córner fent el 2-0. Després d’un temps mort sortim amb un altre aire i agafem protagonisme retallant distàncies amb el 2-1 i amb ocasions per l’empat. Els primers 7 minuts de la represa són fatídics. Ens fan 3 gols veient com en totes les accions ens superen físicament. Ho hem provat molts minuts de 5 però tampoc hem encertat de cara a porta. Seguim!

Gols: Carla.

Juvenil C masculí 5-4 Pla de Llobregat A.J., B

Declaracions d’Edu Plana: Iniciem molt bé els primers minuts en la pressió i en una de les primeres jugades del partit enviem una pilota al pal. Gràcies a una bona jugada individual fem el 1-0, però ens fan ràpidament el 1-1 després d’una acció de diversos rebots dins l’àrea després d’un córner. Ells ens pressionen però aconseguim arribar a porteria i tenir moltes ocasions i gràcies a una bona sortida de pressió fem el 2-1 i acte seguit el 3-1 després d’una gran combinació, amb el que marxem al descans. A la segona part sortim tous i concedim ràpidament el 3-2. Després d’enviar una altra pilota al pal a la sortida d’un córner a favor ens generen una contra on encaixem el 3-3, però només treure de mig camp aconseguim tornar a donar-li la volta amb el 4-3. Un doble penal ens dóna el 5-3 que ens hauria de donar calma, però el rival surt de 5 i a la primera acció ja aconsegueixen reduir distàncies fins al 5-4. Els últims minuts defensem el seu 5c4 i aconseguim mantenir el marcador i els 3 punts es queden a casa. Som equip de 2a!

Gols: Joan x3, Lluc i Miguel.

Juvenil B masculí 6-2 Maristes Montserrat Lleida, A

Declaracions de Mauro González: Victoria en un partido de domingo por la tarde en donde ambos equipos no se juegan nada. Un partido lento que supimos poner en ventaja 3-0 con todos goles de pelota parada. A falta de 12 minutos para el final del partido ellos se ponen de 5 para intentar recortar diferencias y lo consiguen. 3-2 con 6 minutos de juego por delante. Un tiempo muerto por nuestra parte, una llamada de atención y el equipo responde consiguiendo marcar 3 goles antes de que finalice el encuentro. Contentos de ver al equipo competir cuando ya está todo dicho, es un buen síntoma de compromiso.

Gols: Rosa x3, Héctor x2 i Álvaro

5 Martorell Club Sala, A 2-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Tanquem la lliga a la pista d’un bon equip. Última jornada amb res en joc i amb una calor infernal. Partit força igualat però som nosaltres qui ens avancem al robar bola en una pressió i minuts més tard en una jugada individual fem el 0-2. A la segona les forces segueixen igualades però probablement amb ella gaudint d’ocasions més clares. Passat l’equador de la segona ens fan l’1-2 i a 3 minuts del final en una transició l’empat. Ho hem provat el darrer minut i mig amb porter jugador, generant alguna coseta però sense sort. Ens queda el partit més important de la temporada, veurem on ens toca i contra qui. Hem de fer un últim esforç per competir aquestes últimes setmanes. Seguim!

Gols: Javi i Roger.

RMSI Sports-Tremedal F.S., B 7-7 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Primera part notable per part nostra, on tot i no acabar de trobar fluïdesa del tot amb el joc ens posem ràpid per davant en el marcador. Marxem a la mitja part amb un 1-4 a favor. Sabíem que a la segona part no ens podíem relaxar, però va ser tot el contrari… En 5 minuts aconsegueixen empatar-nos per culpa de falta d’intensitat i concentració en defensa. A partir d’aquí, canviem el xip i comencem a recuperar les sensacions de la primera part per intentar mantenir mínimament un resultat “satisfactori”.

Gols: Pau x3, Barenys x2, Sergi i Víctor.

Sènior B masculí 1-2 RMSI Sports-Tremedal F.S., A

Declaracions de Kevin Cheung: Hem fet el nostre partit, amb els pocs canvis que teníem i el poc que entrenem, avui ens hem tancat a mitja pista i ens ha tocat defensar. Una gran defensa que ens ha permès robar pilotes a primera línia i disposar d’ocasions clares davant del porter que només aprofitem una. Fins a falta de 5 minuts de la segona part, no ens marquen el gol de l’empat després d’una pèrdua nostre. RMSI finalment se la juga de 5, i li surt cara i ens marquen a falta de 40 segons pel final. Una llàstima després de la gran feina que han fet avui els nois.

Gols: Jose.

Jesus-Maria C.E., A 6-3 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Fins aquí arriba la nostra lluita per l’ascens. A la primera part no defensem bé i pràcticament cada acció que concedim, encaixem gol. Nosaltres no som capaços de fer el mateix. Marxem 3-0 al descans. A la segona seguim sense ser eficaços de cara porteria i quan encaixem el 4-0 ja se’ns fa difícil creure.

Gols: Rodri, Carles, Gilles

Terra Negra Club Esportiu F.S., A 1-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit al camp de les últimes classificades que malgrat ser només un canvi ens han competit bona part del partit. Hem mirat de posar un ritme relativament alt davant un equip que ens ha esperat a mitja pista i que era contundent en el cos a cos i les segones accions. Connectem i trobem bé a la pivot però ens els darrers metres topem una vegada i una altra amb la seva portera i amb les jugadores rivals que acabaven molt enrere. A la meitat de la primera part, en una de les poques arribades que han tingut en tot el partit, ens marquen. Amb les rivals cada cop més cansades i amb les idees relativament clares ens anem aproximant cada vegada més al gol i aquest arriba a 30 segons pel descans, 1-1. A la segona mateix guió però posem una marxa més, trobem més espais i aconseguim 3 gols que liquiden el partit i acaben amb la seva resistència. Últims minuts de tràmit en què hauríem pogut ampliar la diferència. Seguim!

Gols: Maria x2, Marta i Aina.

AD Sala Zaragoza FS, B 3-7 Sènior A femení

Declaracions de Kevin Cheung: Gran partit de les noies que han competit molt bé durant tot el partit. Inici amb un ritme alt i de contraatacs que ha fet que encaixem el primer gol els primers minuts de la primera part. A partir d’aquí, ens posem les piles i comencem a dominar el partit, atacant bé la seva defensa i generant bon joc. Al final, el físic s’ha notat, elles amb pocs canvis i nosaltres movent bé la pilota, això feia que estiguessin més cansades i hem disposat de grans ocasions per aconseguir el resultat final. Últim desplaçament i gran partit de les noies! Molt content amb la feina que han fet!

Gols: Paula x2, Sílvia, Natalia, Laura, Helena i Rojo.