31 maig 2022

Us portem el darrer post de la jornada mamut de futbol sala d’aquesta temporada 2021/2022. Resultats, cròniques i golejadors/es a continuació:

Sant Andreu de la Barca C.F.S., A 2-2 (5-4 penals) Minibenjamí A

Declaracions de Laia Núñez: Gust agredolç com acabem la temporada amb els més petits del club. Any per recordar, on hem jugat molts bons partits i hem millorat moltíssim. Ens emportem l’aprenentatge del que és arribar a unes semifinals de Copa Catalunya i el que representa portar el mamut a la samarreta: valors, companyonia, lluitar fins el final i jugar un bon futbol sala. De ben segur aquesta generació ens donarà moltes alegries en un futur no gaire llunyà. Ha estat un plaer compartir dos anys amb ells i veure’ls créixer. Molt orgullosa del que hem mostrat per tots els camps de Catalunya cada cap de setmana. Cap alt i seguim!

Gols: Marcel x2.

Santa Coloma Futsal, B 1-3 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Últim partit de la temporada entre dos equips de la zona alta de la classificació, iniciem el partit amb un alta intensitat, recuperant pilotes a primera línia però que gràcies a bones intervencions del seu porter no podem avançar-nos en el marcador, ells aprofitaven pilotes directes al pivot on una d’aquestes fa que s’avancin 1-0, abans d’acabar la primera part reaccionem i amb una bona jugada de sortida de pressió acabem marcant un segon pal. La segona part, és més controlada, defensem millor les pilotes llargues, el nostre porter fa molt bones intervencions i estem més encertats de cara a porteria, d’aquesta manera aconseguim acabar amb un molt bon sabor de boca.

Gols: Otto x2 i Vini.

L’Hospitalet Bellsport, A 4-4 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Bon partit per acabar la temporada, llàstima no haver pogut aconseguir la victòria. Primera part amb ocasions però on cap dels dos equips hem pogut anotar-ne cap, descans 0-0. Segona part on obrim el marcador als 3 minuts i a partir d’aquí partit molt obert, arriben moltes ocasions i gols dels dos costats. Rebem l’empat a falta de 2 minuts.

Gols: Aleix, Iker, Iñaki i Raül.

F.S. Prat Bar La Terraza Alcala, B 1-13 Infantil C masculí

Declaracions de Toni Corredera: Sortim molt intensos i efectius de cara a porteria, conscients del que ens jugàvem. Fruit d’això, al minut 15 ja guanyem 0-5. Rebem l’1-5, però continuem ficats al partit i arribem al descans 1-9. A la segona part baixem la línia defensiva i controlem el partit fins al xiulet final, fent 4 gols més per arribar a l’1-13 final. Som campions de lliga! Agrair a jugadors, famílies i club tota la dedicació i esforç fets durant tota la temporada.

Gols: Bernat x5, Eduardo x3, Aleix x3, Jan i Teo.

Infantil B masculí 5-1 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit per tancar una temporada on hem fet un bon paper. Llàstima la ratxa de cinc derrotes consecutives que ens ha tret la tercera plaça que hem mantingut durant gairebé tota la lliga. Respecte el partit hem sigut protagonistes i hem estat bé en la pressió a camp rival i en les transicions que feia temps que no sortien. Tanquem la primera part 3-0. A la segona mateix guió tot i que en els moments finals s’ha tornat una mica boig amb moltes transicions. Al final 5-1 i bones sensacions per tancar l’any.

Gols: Fede, Dani, Asier, Tudor i Nico Castillo.

Cadet C masculí 7-0 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions de David Parcet: Últim partit de lliga per acabar de la millor manera que sabem, competint fins el final. Rival que planteja un partit a mitja pista i sabem trencar-la molt bé entre línies jugant de 4. A la primera part marxem 2-0, a la segona intenten pressionar i fem tres gols ràpids i es tornen a ficar a mitja pista. Ens emportem els tres punts finals i a l’espera del que faci Sant Joan Despí per saber si som líders!

Gols: Dani x4, Alberto x2 i Pau Diaz.

Cadet B masculí 4-6 Manresa F.S., B

Declaracions de Javi Mellado: Comiat agredolç per les dues cares que va tenir el partit. A la primera part tenim la possessió i portem la iniciativa del partit, també som efectius de cara a porta i fem 3 gols per distanciar-nos còmodament. A partir d’aquí ens relaxem i comencem a cometre errades, pèrdues, falta d’intensitat, males decisions… Fem el 4-2 començant la segona part però baixem els braços com si hagués acabat el partit i encaixem 4 gols per acabar 4-6.

Gols: David x2, Nacho i Mester.

Salesians Rocafort C.E., C 1-6 Juvenil C masculí

Declaracions d’Edu Plana: Últim partit de lliga jugat sota un sol de justícia on arribem amb la feina feta. Sortim molt imprecisos i relaxats, encaixem als primers minuts el 1-0 i sembla que a mesura que passen els minuts reaccionem, ens costa atacar la seva mitja pista perquè ens precipitem i estem molt imprecisos però finalment abans del descans aconseguim l’1-1 al marcador. La segona part és una història diferent, és nostra des de l’inici. Generem moltes ocasions i anem augmentant el marcador a mesura que passen els minuts. Les ocasions del rival ja es converteixen en inexistents, però a mesura que s’acosten els minuts finals el partit es descontrola, tot i així ho sabem gestionar i ens emportem els 3 punts per tancar la temporada.

Gols: Pau M. x2, Aitor, Joan, Marc G. i Pau Diaz.

Escola de Futbol Sala Comtat d’Urgell, A 0-4 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Partido contra el último clasificado que hizo muy poco para llevarse el partido. Comenzamos marcando al primer minuto de juego lo que nos dió tranquilidad y comodidad en la pista. A los 4 minutos marcamos el 2-0 y con esto al entre tiempo. En el primer minuto de la 2a parte volvemos a marcar 3-0 un resultado que el rival veía muy difícil de remontar, se ponen de 5, pero no consiguieron romper nuestra defensa.

Goles: Héctor x3 i Jan.

Sènior C masculí 8-3 EPSA C., A

Declaracions de Pol Marquilles: Bon partit per acabar la temporada on sumem 3 punts més i certifiquem la tercera posició a la classificació. Iniciem molt bé avançant-nos aviat al marcador, davant d’un equip que s’estava jugant les posicions de descens. Tot i així, tenim uns minuts fluixos on permetem al rival retallar distàncies. La segona meitat tornem a endollar-nos al joc, trobant més fluïdesa, comoditat i confiança per aconseguir el resultat final.

Gols: Pau x3, Carles, Fas, Barenys, Albert i pròpia porteria.

Futsal Rosario Central, A 4-5 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Gran victòria per finalitzar la temporada, una temporada molt complicada pels pocs efectius que hem sigut a la segona volta per ser una plantilla curta i que les lesions no ens han respectat. Agrair a tots els jugadors/es que han vingut a donar un cop de mà sempre que han pogut. Esperem que la temporada 22-23 sigui millor que aquesta amb noves incorporacions. Gran victòria en una pista molt complicada de jugar, no hem sigut capaços de generar un bon joc, ja que relliscava molt la pista. Contents de finalitzar la temporada així!

Gols: Fas x2, Peke, Jose i Nil.

Sènior A masculí 4-3 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tanquem la temporada sumant els últims 3 punts. Partit que servia per acomiadar a jugadors molt estimats a l’entitat i que han fet créixer el club i en especial aquest Sènior A. Contents de fer-ho amb una victòria i agrair tot el que han fet al llarg de tantes temporades.

Gols: Rodri x2, Gilles i Franc.

Sènior B femení 7-2 Col. Santa Ángel CCR-Baixsud de Castelldefels, A

Declaracions de Nil Marco: Gran últim partit de l’equip davant les líders que fins aleshores no havien perdut encara cap partit de lliga en les seves dues temporades d’existència. Fem bé el que demanem, som intenses i estem concentrades en defensa, valentes en atac i anem com cal anar a les segones accions. Això fa que el partit estigui molt obert però en bons atacs ràpids i transicions i bones defenses i aturades de les porteres als seus xuts exteriors ens posem 3-0 al descans. A la segona elles han provat d’anar de 5 tota l’estona ja que avui la seva portera era una jugadora. Hem optat per apretar moltes pilotes i portar el partit a un “correcalles” i bogeria que aquesta vegada ens beneficiava i ens ha sortit bé. Fem el 4-0 i malgrat encaixar el 4-1 que ens podia fer entrar algun dubte hem aguantat bé i al final s’ha acabat trencant del tot el partit amb el 7-2 final.

Gols: Aina x2, Marta, Raquel, Aroa, Berta i Coll.

Sènior A femení 7-4 F.S. Castelldefels, A

Declaracions de Borja Carasusán: Inici imprecís per part nostra que Caste aprofita per posar-se per davant 0-1. El gol en contra ens endolla i, a part d’aconseguir l’empat molt aviat, comencem a controlar els atacs rivals i ens apoderem de la pilota. Abans del descans capgirem el marcador per marxar 2-1. A la represa veiem com ens remunten 2-3 amb dos bons gols, ens posem per davant 4-3 però ens empaten molt aviat. Sobre l’equador tenim minuts molt bons que ens permeten posar distància al marcador amb el 6-4 i pràcticament sentenciar el partit. Encara hem tingut temps de fer el 7-4 per tancar el partit i la temporada amb una bona victòria. Final d’una etapa meravellosa amb unes jugadores espectaculars. Un privilegiat per viure-ho en primera persona. Seguim!

Gols: Laura x2, Peña, Paula, Sílvia, Kris i Natalia.