27 set. 2022

Us portem el primer post de la jornada mamut de futbol sala després dels dos partits d’aquest passat cap de setmana. El Juvenil A masculí va aconseguir la victòria en la segona jornada de lliga i el Sènior A femení va empatar en el seu debut a la competició domèstica. Aquesta setmana entren en competició tots els equips de Divisió d’Honor i el Sènior A masculí de 3a Nacional.

Natació Sabadell, A 2-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Primers 3 punts de la temporada en una pista sempre incòmode i complicada. Ens avancem aviat en una bona jugada però passat l’equador de la 1a ens empaten. Hi ha hagut ocasions pels dos bàndols però no hem estat encertats. A la segona part estem molt més sòlids i competim millor. Entenem què hem de fer i com ho hem de fer. En una falta i en una bona pressió amb també bona fortuna ens posem 1-3 força ràpid. Amb el pas dels minuts ampliem el marcador i amb ells de 5 a menys de 2 minuts del final encaixem el 2-5 definitiu. Seguim!

Gols: Ignacio x2, Victor, Pau i Ivan.

Sènior A femení 1-1 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Robert Caneda: Primera jornada de lliga contra un dels rivals importants de la competició i que la setmana passada ens havia superat per un ajustat 3 a 2 en la primera eliminatòria de la Copa de la Reina. Partit igualat en el que realitzem un molt bon primer temps on no deixem generar ocasions a l’equip contrari amb un notable treball col·lectiu. Després d’alguns apropaments a la porteria rival i just abans del descans aconseguim posar-nos per davant en el marcador gràcies a una acció d’estratègia en un córner molt ben executat. Tal com va passar la setmana anterior a la Copa, a l’inici del segon temps l’equip contrari intenta augmentar el ritme de joc, però nosaltres mantenim una molt bona actitud de treball, no deixem que s’imposin de forma clara i no perdem la cara al partit, inclús generant diverses ocasions. Després d’un tram de partit on l’oponent ens obliga a multiplicar-nos en defensa, a 5 minuts del final es posen a jugar de 5. A 45 segons del final i després d’haver tingut alguna ocasió cadascun dels equips, el rival troba un espai en una diagonal i aconsegueix l’empat amb el que finalitza el partit. Molt bon treball general de l’equip que va creixent setmana a setmana… Seguim!

Gols: Paula