3 oct. 2022

Us portem el post de la jornada mamut de futbol sala amb tots els resultats, declaracions i golejadors/es del cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 5 victòries i 2 derrotes.

Aleví A masculí 8-6 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Debutem en lliga en un partit amb dues parts molt diferenciades. Primera part de bon joc, domini, ocasions i bona finalització que ens permet arribar 6-2 al descans. El partit semblava estar pràcticament sentenciat. Segona part no estem a l’alçada d’un rival que puja molt la intensitat i es creu que pot capgirar el marcador. Mantenim sempre l’avantatge en el marcador i per això no veiem perillar en excés la victòria, però hem de fer un esforç important per endur-nos els 3 punts.

Gols: Teo Campo x6, Biel i Dani.

EFS Palafolls, A 4-6 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Victòria patida en una pista complicada que no s’ha decidit fins els darrers instants de partit. Comencem bé, en uns primers 10 minuts estem còmodes en la sortida de pressió i generem ocasions clares. Aconseguim avançar-nos 0-1 quan segurament n’hauríem d’haver fet algun més. A continuació hi ha una fase de partit en què comencen a arribar més a la nostra porteria, sobretot amb recuperacions a primera línia i estratègia. Ens aixequen 2-1. Tornem a millorar els últims minuts abans de la mitja part i aconseguim empatar. La segona part és força boja, d’anades i tornades, i després de diferents intercanvis de gols acabem defensant un 4c3 faltant 4 minuts amb 4-5 al marcador, i el seu porter jugador els dos darrers minuts. Fem el 4-6 definitiu faltant menys de 30 segons.

Gols: Pau Agudo x6.

Cadet A masculí 4-7 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Javi Mellado: Primera jornada de lliga i primera derrota de la temporada en un partit on anem de menys a més. Entrem concentrats, amb les coses clares en atac i en defensa, però passat l’inici de partit tenim 3 minuts de desconcentració i encaixem 3 gols que ens feien anar a remolc durant tot el partit. Poc a poc anem a més, escurcem el marcador abans del descans per ficar-nos al partit amb el 2-4. Fem el 3-4 als 5 minuts de la represa però no arribem a igualar el marcador. Amb el 4-5 a falta de 2 minuts pel final, perdem un jugador per doble groga en la mateixa jugada i acaba sent el detonant perquè ens facin els dos últims gols, en superioritat i de doble penal per posar el 4-7 final.

Gols: Aitor x2, Marc Benito i Alex Hervás.

Juvenil A masculí 4-1 Entreculturas Montesión, A

Declaracions de Nil Marco: Partit on hem d’atacar una defensa clàssica dels equips de Balears. A la primera part fem les coses amb bona intensitat i intenció i amb el pas dels minuts ens posem 4-0, resultat amb el que s’arriba al descans. A la segona el guió ha estat similar, mateix plantejament rival i nosaltres amb molta pilota però aquesta vegada amb menys sentit i profunditat. Encaixem el 4-1 a falta de 7 minuts i acabem defensant el seu joc de 5. Seguim!

Gols: Roger x2, Ignacio i Palanca.

Juvenil A femení 10-0 L’Hospitalet Bellsport F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de temporada amb bones sensacions. Entrem força endollades al partit i ben aviat ens apoderem de la pilota per generar ocasions clares. Ens avancem 2-0 abans del minut 10, moment on el rival fa un pas endavant i té un seguit d’aproximacions però ens fem fortes. A més aconseguim ampliar fins al 4-0 abans del descans. A la segona entenem encara millor com atacar, estem més dinàmiques i no baixem el ritme en cap moment per anar ampliant el resultat fins al 10-0 final. Seguim!

Gols: Jorgina x3, Garcia x2, Sílvia x2, Tania R., Romi i pròpia porteria.

Monistrol F.S.,  A 3-6 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Bon partit en el que algun error defensiu i la falta de bona finalització fan que no rematem el partit fins a poc pel final. Iniciem encaixant molt aviat en una acció a pilota parada, però no ens venim a baix i ens fem grans fent dos gols en dos bons atacs. Un error en la pressió fa que ens empatin, però aconseguim posar el 2-3 abans del descans en una bona sortida de pressió. A la segona som molt superiors i tenim moltes oportunitats per tancar el partit, però no aconseguim marxar en el marcador, i amb el 3-4 sabem patir alguns minuts. Acabem fent dos gols al final per emportar-nos els tres primers punts en un desplaçament complicat.

Gols: Gilles x2, Franc, Carles, Goberna i Alejandro.

Feme Bisontes Castellón F.S. 2-1 Sènior A femení

Declaracions de Robert Caneda: Primer desplaçament de la temporada en competició de lliga on visitem la pista de l’actual campió. Primera part dolenta on no arribem a estar al nivell de concentració i d’intensitat que requereix el partit i això ens penalitza. Una errada en sortida de pilota al principi i una altra en moviment defensiu abans del descans ens costen dos gols en contra. Malgrat això, pel mig diverses ocasions creades però que no acabem de materialitzar. La segona part ha estat una altra història, pugem el ritme i la intensitat de joc i superem al contrari en tot moment. Marquem el 2 a 1 al minut 24 i des d’aquest moment fins al final no deixem de pressionar i incomodar al rival (fins i tot durant dos minuts on estem en inferioritat per expulsió d’una de les nostres jugadores). Tot i això, i després de generar moltes ocasions per igualar el marcador no aconseguim el gol de l’empat i tornem a casa sense cap punt. Toca seguir treballant i pensar en la setmana vinent per sumar un +3 a la UPC… Som-hi!!!